Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

malter
csináld ahogy mondtam nem csak mappákat cseréli le!nekem fullra megvan minden és müködik bár xp van fönt igy nem kell se winzip se rar.hát ez a fraps állat csináltam vele városi zuzo klippet 1perc 50mp 1,1giga a mérete!!!elösször a C.n volt a progi mondom mért halt be a gép,hát ezért mert 5giga videocskát mentettem el ugy 6perc alatt:DD
streeter
valami még mindig csí mert nekem a winzipp oda kibaszta a redline mappába a 2.1.9r4 néven és kész

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Vernoon
SinClair: Elküldenéd nekem (is) a Fraps 2.0-át Crackkal?
[email protected]
köszi.

ja szarul cisnálod. töltsél le winzipet, azzal kattinst rá és add meg neki hogy program files/activision value és minden filet a helyére fog kitömöríteni
streeter
A 2.1.8 at úgy raktam fel ahogy kellett. Az r4-et meg kicsomagoltam rarral majd amiket kicsomagoltam mappákat bemásoltam a redline mappájába és ennyi volt

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Game optionsban ha gyorsulást meg sebességetfeljebbteszem akkor gyorsabban fogok menni vagy hagyjam alapbeállításon?
feltettem 2.1.8 után r4 et, de nem vágom hogy rakod te fel kéne neked winzip az automatikkusan beteszi a fileokat a megfelelõ helyre nemtom milyen mappákról beszélsz és amikor feltette utána ráinstall remor4.exe filet és lesz benne csak azt nem vágom melyik a legjobb GL, GLI vagy GTI hellp~:D
streeter nekem müxik
streeter
na úgy tûnik ezt még se sikerült felrakni mer a remo nem nagyon mûxik

streeter
nekem meghagyta a berakott kocsikat meg scripteket is

streeter
Na most én is bemásoltam a mappákat egy az egybe huszonegybe de így elindul a játék!! Ami haladás. De akár fel se raktam volna. Fent nektek mit ír ki?? nekem 2.1.8 (560) a menünél jobb felsõ sarok

azt írja r4 es patch hogy ne rakjak mellé más patchet semmi sriptet, akkor autokat sem tehetek be meg cumókat?
nincs r4 patch hez valami leírás mit tartalmaz?
streeter
de r4-et szerintem nem érdemes hogy most behúzom az összes mappát mert akkor a mappákat írja felül és nem a benne lévõ fájlokat.
Szerintem legalább is

így csináltam:D, r4 ben vannak uj autok?
malter
2.1.4,2.1.5,2.1.6,2.1.8(7nincs!)majd r4
lécci sorold fel õket akkor hogy rakjam sorrendbe~:D
malter
már 64mega a pecsek mérete együttesen:)
Az összes az mibõl áll?:D
malter
csak az r4 nem elég,föl kell tenned az összest,az r4-et meg szimplán behuzod a telepitett könyvtára,és mikor kérdezi lecseréled-e akkor yes és kész is:)
Khm, akkor 2.1.8 után kell r3 és utána r4, vagy elég az r4?:D
fennt van 2.1.8 csak azt nem vágom ez után hogy rakjak fel peccseket?
Hallod streeter felnyomtad r4 et és nemmegy game?:D
streeter
pirannya nem éppen

mert fent kell lennie a 2.1.8-nak és arra kell rámásolgatni a cuccokat ami kb fél óra.

A link meg ott van lejjebb a Remos képek fölött valahol.

streeter
Na az agybaj uzolért mert ez se jóóóó
ááááááá de méééérrr?????
kéri azt a ki***ott cd-t

2.1.9-es peccst akarunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Akkor csak az r4 et kell feltennem és az tartalmazza elõzõ r patcheket?
Hol lehet r4 es patchet leszedni?:D
streeter
Na megnézem azt az r4-es patchet
de elõtte kimásolom az egész redline mappát program filesból mert ha nem jó én nem raom újra a játékot meg a scripteket

A remo nagyon jó tett!!! A többi kocsinál mikor lesz mûködõ mûszerfal Carlos? várj kitalálom...ezt is mondtad, de nem fogják javítani...
Neonról, hangcuccról hivatalos patchben ne is álmodj. Ha meg kocsikat akarsz hozzá, azokat töltsd le valahonnan. Remélem peugeotot nem fognak csinálni hozzá, sem egyéb francia s***t
streeter
Az autókat nem nehéz berakni. leszeded és berakod a cars/races-be és kész. Nekem legalább is ennyi volt. Utánna ott lesz a boltokba.

Oo gec minent félredobva felraktam a r3 és r4 es pecset
és a remot rögötn ott is volt a bolba a patchek meg rengeteget javítanak szerintem! Kvesbe akad mint eddig. A remo meg nagyon fullos gép:) Még a mûszerfal is kivan dolgozva szal kircsi :D (ujra love streetlegal) csak jöjjön még ki több auto
Különben a funsite-on fenntlévõ 2.1.6 os autókat belehet valahogy szerelni a játékba?:D
Olvasgatom itt a fórumot és tök gáz, hogy mindenféle patchel, meg scripttel telenyomjátok a játékot és fullos autókat tesztek össsze, én meg tolom a 2.1.8 as patchet és várom, hogy esetleg kijön vmi hivatalos, amiben lesz már neon, hangcucc meg ilyenek~:D (esetleg 1-2 új gépjármû pl. egy peugeot 206RC ~:D)
Hi a 2.1.9 r2 es pecset hol lehet lezuzni?
mycso
Kilépegetni nekem is szokott.PL: ha 5-6 autót megveszek egymás után akkor kilép.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

basta002
Ezt de azt mindenképpen el kell ismernünk, hogy a 2.1.9-es patch-re még szükség van, mert azért igencsak sok bug van a játékban. És a beta patchel játsszva azt kell mondjam, hogy tényleg érdemes lenne várni, DE AZ MÁR SOK!

..::S::L::M::..

malter
mostmár kezd élvezhetö lenni a játék nemcsak a bosszanto hibák:))én azt mondom ha most jelent volna meg a game ilyen állapotában,és még erre jönnének a pecsek nagyon full gamét kaptunk volna,ha a következö gaméjukkal nem sürgetik az invictiust akkor sztem ütös lessz
malter
én tegnap raktam föl ujra az egészet,de nagyon állat lett a hangok meg minden,csak az a problemo,hogy kilépeget néha,nállatok is csinálja vagy csak nálam csinálja a proci huzás miatt?jah meg még az is uj bug lett benne hogy az einvagent rugatva a kerékfüst átmegy a kasznin,ugyértem hogy a kerék alol,az utastérbe is nyomja a füstöt
streeter
Beraktam azt a savet amit találtam de van benne 3 autó ebbõl 2 nem megy mer kiakad a kuva annyát

Gyiik
ami azert egy jo dolog lenne:

ha deformalodik a kocsi eleje, a motorblokk is mozdulhatna a toreshez merten. Eleg hulyen nez ki, hogy a kocsi ele eltunik, a motor meg ugyanott log a semmiben. Jo lenne olyan megoldas, mint az sl1-ben, de csak ha nem tul nagy munka atirni a dolgokat...

....................................................................................................

Gyiik
tudom, de mar rajottem, mi a gond. nem volt eleg hely a vinyon, most mar mukodik minden faszan

....................................................................................................

Alexease
Ha lotorlodott az exe akkkor gaz:(( Azt nem is tudod majd patch-elni. Reinstall;(
Gyiik
nekem azt magyarazza meg valaki, miert nem tudom felpeccselni a jatekot...
eddig mukodott minden faszan, meg ilyenek, csak a multkor leszedtem, es ujratelepitettem, majd ratettem a 2.14-es pacst. Valamiert a telepitese utan torlodott a streetlegal.exe file, es a masodik pecst mar nem is engedte telepiteni, hibauzenettel jott vissza, meg ilyenek...kisse frusztralt lettem, hogy vagy negyszer telepitettem mar az egeszet a honapok alatt, es mindig minden flottul ment...

mycso
Van benne egy txt-azt olvasd el, én nem tudok angolul, de valami olyasmi, hogy a mentett játékod hoz bemásolod, és értelemszerûen átnevezgeted õket, és ezek nagyon jók, mert full tuning, nem sérül, vagy valami ilyesmi.

mycso
Azon gondolkozok, minél késõbb adják ki annál xarabb lesz.
Mert egyre jobban várjuk a javításokat, és egy nagy lóxart kapunk.
De ez csak egy eszmefuttatás volt.

mycso
Jöhetne már az a patch, már lassan ott tartok, hogy lelököm a géprõl az egész játékot, a cd-t meg megeszem, nehogy feltudjam pakolni mégegyszer!

streeter
Na most találtam SL.tk-n a save game közt egy Anachs_100_complete_Cars_v1.3 nevû valamit amibõl én arra aszociáltam hogy ebbe benn van az összes autó de nem tudom õket hova berakni mivel semmi fájlformátum csak annyi hogy fájl és nem tom mit kéne vele csinálni. Valaki sígítsen már nekem. Jah ésinnen szedtem le

thx
basta002
Köszönjük szépen az építõ jellegû hozzászólást...

..::S::L::M::..