46059
.
-
#32446 Rohadt 2.1.9 .exe patchet nem talalok csak ,olyat ami ki van tomoritve es masolni kell! :( -
#32445 2 intro után elszáll az egész... -
#32444 Skyline felrak es kidob a game be se jon meg a menu se nektek? -
#32443 Az előbb adott oldaln fennt van a Furball 2.1.9-es patch azt is tedd fel... Sokminden csak azzal működik... Ja és új carrer-t kell indítani hozzá... -
red_line #32442 HUHUHUHÚÚÚÚ!
kész va ez már? -
red_line #32441 láttam letöltöttem beraktam de nem lehet kapni seholse:(
söt egy csomo mindent amit beraktam asse:(
folyton csak a kisteherautot, meg azt a sunstripet ajánlgatja mind:( -
red_line #32440 én is leszedtem skyline-t(az Xtreme Importrol), és a BMW-t is még régebben vhonnan máshonnan, de kifagy vele szegény sl2:(
a 2.1.8as peccsig vannak fenn -
#32439 nem tetszik -
#32438 FIAT Punto -
#32437 én láttam! -
#32436 Nem tudom láttátok-e, de elérhető:
-
lbzy #32435 A legegyszerűbben a Wranglerrel lehet 2kerekezni, csak beleraksz egy 800+ V8-at, hátra széles 15-ös gumit, és go... Ha jól fékezel, akkor elsőkeréken is tudsz egyensúlyozni egy darabig...
-
#32434 már mind1 megvan minden, és találtam egy Clibrát is!! -
#32433 nem találom sehol -
#32432 Innen letölthető mind a BMW mind a Skyline....
De nekem a legfrissebb Skyline nem megy valamiért...
XtremeImport - The No.1 Import Dealer -
#32431 figyu Streeter a skylinet honan lehet leszedni?meg ezt a BMWét?és hozzá a motort? -
#32430 Viper már nagyon kész van de a srác most kicsit leállt vele de nem adta ki. Skyline is így van. Azzal is leállt a srác de legalább kiadta azt ami eddig kész volt.
Mostanában az Alfáról nem láttam semmit arról nincs senkinek infója? -
#32429 Mármint mire gondolsz?? HOgy felemeli az orrát indulásnál??? Ahhoz egy igazi Amcsi Muscle kell (Badge MC GT vagy a Shelby) ÉS azt úgy meg kell tuningolni, hogy 900 HP körül legyen az erejeés hátsókerekes legyen... Ezután megkönnyíted teljesen.. 21"os gumi hátra egy 15-ös felnire (Drag gumi) és egy kis gumi előlre és lehet már emlgetni is az orrát:)) Az SL1-ben a BAdge iszonyatosan tudta emelni:) volt, hogy a tesztnél az 1 mérföldön nem is láttam az aszfaltot belső nézetből sccka a kétoldalt ehúzó füvet:) -
red_line #32428 ja és melyik peccsel ugrá az autó inditásnál? amikor felemeli az orrát...
ja és leszedtem a peugeot 306-ot, és ahogy használtan vettem, a végsebessége 306, há LOL :) -
#32427 Ugye a Whisper az a viper volt??? Azt én is láttam már valahol de szerntem visszavonta a fejlesztője...
Egyébként Supra-t próbálgatom.. A síma suőra húz jobbra a a Supra turbó megy rendesen csak hajlamos fejre állni....:( Mondjuk még ezekkből hoztam ki a legjobb erőt.. 670 lóerő + 800Nm... Csak az agörbe nagyon csúnya korántsem olyan szép mint a Baiern-él volt... Bár azt várom, hogy mikor tudok venni egy Baiern-t és a Supra moiját bevágom a Baiern-be:) -
red_line #32426 a body kit-eket hogyan lehet használni?
mert veszek, egy ilyen nagy doboz, azt semmitse tok vele csinálni:(
a másik meg h a whisper kocsit keresgélem nem találom seholse:(
már jo sok helyet megnéztem, ritka, de legalább törött link:(
tud vki egy mműködő linket? -
#32425 sorry kicsit nagyok
-
#32424 viperröl nem tok semmit a bömöst nyomják nagyon
members.home.nl/.fela/Pics/BMW_M3_Mirrors.jpg -
#32423 van uj driver skin
-
#32422 császtok itthon vagyok!van már Viper?vagy még milyen új autók vannak?ésha vannak akkor egy kicsi képet tegyetek be rola légyszives! -
#32421 Vhol hirdettek is aszem ebayen vagy hol!!! -
PSY28 #32420 Ha jol emlexem az a lada kb 100e fontba kerult (regen lattam es ez dereng) -
#32419 nem halad -
#32418 ba+ mivan azzal a ladával amit vki itt csinákgatott vagy 100 oldallal ezelött? -
ZoyDes #32417 köszi!
-
#32416 lotus lada itt megtalálod riva lada néven,de ez kicsit gyengébb minöség vannak valamerre jobb minöségü de 2partra osztva -
ZoyDes #32415 Nem tudod véletlen kilinkelni ide? Érdekelne -
#32414 -
#32413 mikor szérián kiprobálja a lotus tesztpilota szerintem halálfélelme van,de miután kész,ku***ra megy;) -
#32412 láttátok már a lotus lada videot?brutál 1 igazi magyaros lepukkant ladát bevisznek a lotus gyárba és pengén átalakitják,futomütöl a motorig,dc++-n megtalálhato -
#32411 na megcsinálták a netem,látom jöttek ki cool cuccok föleg a bmw modok állatok:) -
#32410 A forgalomban "résztvevő" autók vagyis a traffic-ba a kocsik sebességét nem lehet növelni valahogy? ilyen 200km/h ra meg hasonlók??? -
#32409 én alap cuccokból 830-at hoztam ki az se semmi:) De lehet leszedni turbót meg racing methanol befecskendezőt is leszedni és úgy ezerszáz akármennyit hoztam ki. Ajánlom ezt az oldalt itt tuti fent lesz.
Jah és ferrari F355-öt valaki már kipróbálta és van neki save-be? mert én nem találom az istennek se. Ha valakinek megvan küldje már el a kocsit main nem kell csak a car 2.12 meg stb....
[email protected] -
#32408 JA hozzáteszem, hogy semmilyen scriptelést nemcsináltam, szal "gyári alkatrészek" vannak benne amik egyébként is rámenne a Baiern Inline6-os mocijára... -
#32407 Kérdésem lenne: Az intake és az exhaust Camshaft szögében való állítás milyen változást eredményez?? Lehet +--ban állítani... Valamint ahogy elnéztem a Baiern blockra (Ugyanez az Emer-re:) nem lehet turbót tenni.. Ott teljesítményfokozásara egyedül a motor újraépítése a block és váltó finomhangolása alkalmas??? Mert így is már 556 HP 444NM 9000 RPM-en... Ez charger és turbó nélkül is eléggé Brutalis....