Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
THX!
Ne menj messzire, lesz ehez meg patch:)) Bar nekem dobozos van, de en sem szeretem tologatni a CD-t:))))))
20TYA
Miért van 2x a http:// ???

Redline 2.1.9 r3 nocd crack:
http://zotyanocd.uw.hu/srl v2.1.9r3 nocd.zip

Redline 2.1.9 r4 nocd crack:
http://zotyanocd.uw.hu/srl v2.1.9r4 nocd.zip

Talán így jó

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
Redline 2.1.9 r3 nocd crack:
http://http://zotyanocd.uw.hu/srl v2.1.9r3 nocd.zip
Redline 2.1.9 r4 nocd crack:
http://http://zotyanocd.uw.hu/srl v2.1.9r4 nocd.zip

Én csináltam 100% müködik

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Carlos
:)

Þór vígi þessi rúnar

streeter
nem is rossz ötlet. ki írom én is hátha úgy jó lesz

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Gyiik
eheh, az is cd:D

....................................................................................................

Carlos
Mi ugye-ugye?
Honnan vetted a CD-t?
Max kiírtad az ISO-t...

Þór vígi þessi rúnar

basta002
Ezért jó annak, akinek megvan a CD. Ugye-ugye!

..::S::L::M::..

Gyiik
jaja, r4 beta patch-csel megy csak a remo
amugy ha neked is isoba van meg a jatek, alcohollal tudod cd-kent emulalni, ugy mar nem keri (elmeletileg)

....................................................................................................

Carlos
hehe...bétához crack?
Vicces lenne...

Þór vígi þessi rúnar

streeter
nekem az R4-esnél kéri a cd-t
nincs valami no cd crack???

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

bocsi...2.1.9 r4 elpötyögtem
tedd fel a 2.1.8 r4 BETA patchet. Azzal megy
streeter
zsír ez a remo de ezt milyen patchel raktad be?? Gondolom nem a 2.1.8 assal. meg ez a furbal féle nem???

A például tök jó lenne ha lennének boltok a városban, és onnan kéne megvenni azu alkatrészeket. Lenne külön bolt a motor alakatrészeknek, a fútómûnek, vagy épp gumis. Nem is kéne beltér, elég lenne ha ott jelenne meg a katalógus. Szerintem ez nem megvalósíthatatlan, és jó lenne ha ilyen is belekerülne a végsõ patchbe. Milyen poén lenne...megyek vásárolni, de nem koptatom a fullos versenygépemet, bepattanok a "tragacsba", és irány a bolt. Persze azok is valamilyen idõközönként lennének csak nyitva (7am-5pm).
Szerintem már ez is sokat dobna a hangulaton, és nem egy nehéz dolog (ha már az SL-ben meg volt, az SLRR.be is lehetne)
Gyiik
nem, dehogy...all a garazsban meg 6 masik fullra tuningolt csecsebecse, ez csak ilyen rohangalos kocsi

basta, ha tolem kerdezed, www.street-legal.tk

Nem akartam személyeskedni, csak vicceltem!
Gyík, te afféle ember lehetsz aki csak használja kocsit, de sjanálja a pénzt/idõt az állapotra...amolyan fogyasztói társadalom gyermeke. Ha tönkremegy, majd lesz másik#crazya]
basta002
Nagyon király a géped. Nekem is az ilyen kocsik jönnek be. Esetleg az Einvagen ami komoly.

basta002
Nagggyon zsír. A cím írsz nekem, ahonnan letölthetem?

Gyiik
talaltam meg egy kis erdekesseget...minel nagyobb az autonk presztizse, annal tobbet fizet erte a kereskedo.Ez a remo igy ahogy van, hianyosan, most er 72000-et.Amikor uj volt, es mindene megvolt meg, 59et akart adni erte:D

buli

Gyiik
ez mar vegkepp senkit nem erdekel sztem, de azert ideirom, hogy kimenetenkent 3-4 gyorsulast szoktam vele menni, es joparszor inkabb megalltam, es fizettem rendornek sulyos ezreket. nem lehetett mar vele menekulni, mert annyira ossze volt torve a verda, es inkabb fizettem, minthogy megjobban zuzzam:)

Gyiik
bocs a sok kepert:/

Gyiik
meg azert borultam vele joparszor akkorat, hogy azt hittem, ennyi volt.
itt a legutobbi ilyen laza varosbeli 200as sprint utani allapotok:)

Gyiik
eheh, en hasonlot zuzok most egy 894 lovas removal, lassan 100 kilometeres lesz, meg a legelso motor van benne, es mar a negyedik abroncsgarniturat fogyasztja.Lokharitot meg a lampakat valahol akkor hagytam el, amikor meg uj volt a szeker,aztan valahogy azota meg nem vettem. Erdemes megfigyelni az eltero szinu visszapillantokat, a feheret a boltban vettem, es nem akartam atfesteni:)
nem egyszer tortem meg csunyan szegenyt, bar nekem o a mindennapos kocsi

3Error
Már megint elfelejtettem, köszönöm szépen az üdöket !!!
A képeken nem látszik, de az utastérben is van 5 kis palack, 2-2 az ülések mögött, 1 a g/kardánon.
(a prestige-bõl mondjuk aplapból az autó volt 1120 )

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Hát, Õ, az én drágám... Az autó prestige-ébõl ki lehet venni, hogy nem 1 versenyen olvadtunk egybe.
Nincsen túlcicomázva, mert inkább GT kategoriás bivaly,
azt meg gondolom lehet látni, hogy volt használva, patinásak sztem a karcok.
A kedvencem, de csak úgy veszem elõ, mint a Prime-t. Néha körbegurulok a városon. A NOS-ok nem nagy szám, itt még nem
annyira rendeztem el õket designosan, de nem kell használni sem mert nagyon tekintetparancsoló azok nélkül is egy 1/4 mérföldes szakaszon.
(sorry az 56k-soknak a képekért)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Alexease
Persze hogy nem engedi:) Hogy ne lehessen igy szetcseszni a forumot:))
Túl nagy a felbontása nem engedi betenni, na mentem csicsikálni csáósztok~:D
Alexease
Ez egy kicsit bazinagy lett:(( De jok, az teny:))

Ha kepet akarsz feltenni, hasznald ezt. Egyszerubb, es nem tudod elrontani:)))
PicUp!
Re, mostmár én is nyomok be egy-két képet hogy én is belépjek a körbe:D Én semmi scriptet meg extrát nem használok sima 2.1.8 as patch, ennyi tellik ebbõl:
malter
a gyári program szerint nem,max 540km/h ha másképp nem tod megnézni a tesztpályán probálj meg kiesni a keritésen zuhanás közben is540en ál meg,de ha belenyul a programba akkor a határ a csillagos ég,csak épp nem sok értelme:)
streeter
Lehet hogy az. ezt én sl.tk fórumon találtam és ott a furbal féle remo van állítólag átalakítva.

Jah és egy V8-as motorból a játékba ki lehet hozni 700km/h-s végsebességet????

Alexease
Valszeg ugyan az, mert az ajtonal ugyanugy hibas:)))
Alexease
Vajon ez mar "remodeled", vagy ez az aminek en vagtam le a tetejet az elozo reszben?:)))))
malter
ez tényleg brutál!!!!
streeter
GECI EZ NAGYON KÉSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZZ

Gyiik
nekem annak a lemezfelninek az elereset adja meg valaki, leccikoszi

Ombika
Basta a felnimbol nemlesz semmi mar vagy nincs ra idod,hogy megcsinald?

streeter
Ez ez nagyon oda basz a klurva életbe. >>>>>>>>>>innen szedjétek le!!!!!<<<<<<<<<<

basta002
Sziiija!
Nálam kimaradt a csatlakozós sor (nem olvastam el).

basta002
Azért az nem olyan biztos. A látszólag gyenge játék mögött komoly tudás van, és ezt is mindenki tudja. És hadd hozzam fel ismét a Need For Speed U.-t. Na oda már kevesebb kell...

K.András
"De ez a múlt, az új patchekben NEM ugrál. Csak néha... :)"

Nekem azzal kezdte,pedig felraktam a 2.1.8-ast!!!:)
Biztos kiolvastátok az irásombol,nem a fikázás a cél,de valahogy ez még mindig szar,amit nagyon nagyon sajnálok!
Legyetek öszinték,ha egy játék lassan 100 mega patch után, még mindig képes kapásbol ilyen hibákat generálni,az a kod szanaszét van.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Alexease
Udv (utolag:D)!
Alexease
Udv!
streeter
Üdv error (ha ez a neved de én ezt vettem le belõle) a "csapatba". Amúgy én is 2-3 hónapja csatlakoztam a "csapathoz" de nekem se volt üdv :))))))))

3Error
Semmi reakció ? (talán egy üdv vagy vmi)

M@TriX
pontosan mondjuk az már javítva mint sokminden, de mondjuk olyat nem figyeltél meg igaz, hogy az autók egy idõ után rozsdásodni kezdenek a használtautó kereskedésben... ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

basta002
A 2.1.8-ban nem ugrál. Az eredeti verzióban, ezt mindenki belátja, és belátta. De ez a múlt, az új patchekben NEM ugrál. Csak néha... :)

streeter
jah az is hiányzik meg ha neki mész a falnak akkor lepattansz mint borsó a falról és kész