46059
.
-
#32606 Húú, ez a supra odab*sz. Néköm bégyün. -
#32605 az egy schirocco, de sajna nagyon beta meg... (tapasztalat) -
#32604 tobb mint valoszinu, tedd fol veszteni nem fogsz.
a suprara csak annyit, hogy valahogy igy nez ki egy supra ! 1ebkent meg nincs kesz... -
#32603 Kicsit kicsi a felni de amugy allat es ez mar letoltheto? -
#32602 Ami a Fela Home site-jan van BMW a 2.1.9 r5-el megy? -
#32601 Wanna drive wanna drive wanna drive -
#32600 Ez Supra tényleg nagyon állat:
-
#32599 whaoo, dögös megéri a képet:
-
Vlala #32598 Bocsi, duplázok:
huuudetütüüü :-) -
Vlala #32597 Én is, én is ! :-)
Télleg, a Ferrarihoz miért adták a Supra alkatrészeit? Nem is jók rá... de benne van a csomagban! -
#32596 kérem a banánt:p -
Vlala #32595 Sziasztok,
lejött a Ferrari 355-ös béta és a Camaro a SL1-ből, a többit most gyűjtöm be...
(kis off)
Alienwoods: vigyázz az ilyenekkel, ne dőlj be a nagy számoknak! Senki sem fog pénzt "ajándékozni". Elvégzed a melót, nem kapod meg a pénzt, le se szarnak, és lehetetlen őket elkapni... Mo-n is van néhány ilyen "kiváló ajánlat", tudnék mesélni... de nem itt. Nyissunk témát a Komolyságokban vagy éppen a gumiszobában, ott nem fognak ránk haragudni érte.
(vissza onra)
Tegnap újratelepítettem a StreetLegómat, kicsit elcsodálkoztam, milyen felnik vannak... régen láttam már az eredetieket. -
és akkor még humánus voltam... -
#32593 MEGKÖVEZNI !!!! -
#32592 Jó lenne ha az ilyenektől megkímélnéd a fórumot vagy kiérdemelsz egy banánt.... -
Eddig legalább a fórum spammentes volt vazze. EDDIG. -
#32590 nyugi tudom -
#32589 -
#32588 [off]erre mit is soktak mondani? jah megvan: menny a picsába...
udvariasabban: ez nem az a topic. Ez spamnek is felfogható, te kis frissreg.... -
#32587 ez most off lesz de lehet hogy érdekel:
Hogyan lehet Interneten pénzt keresni?
Miről van szó?
Vannak olyan cégek, akik azért fizetnek, hogy megnézd a reklámjaikat! Hátha kedved támad venni valamit. A reklámozni kívánó cégek megbíznak egy internetes vállalkozást, hogy szervezze meg azt, hogy minél több képernyőn megjelenhessen a reklámjuk(ez által a cég is olcsóbban reklámozhat!). Igen ám, de az emberek nem szeretik a kéretlen reklámokat, ezért azonnal törlik, kikapcsolják azokat. Emiatt valami olyanra volt szükség, amivel érdekeltté lehet tenni oket abban, hogy mégis megjelenhessen a képernyőjükön a reklám. A megoldás igen egyszerű: fizetni kell érte!!! Szóval egyszerűen azért fizetnek, hogy megjelenhessenek Nálad a reklámok! Itt NINCS belépési díj, semmi pénzedbe nem kerül, hogy "dolgozhass", mint egyes cégeknél! Tehát érdemes nekilátni, mert veszíteni valód NINCS!
Amit tehát tenned kell, hogy regisztrálod magadat, és utána a megadott e-mail címedre reklámokat fognak küldeni (de kérheted az INBOX-ba is, erről majd később). A reklámok egy link formájában szerepelnek a levélben. Ha egy ilyenre ráklikkelsz, akkor felbukkan a reklám. Egy link megtekintéséért átlagosan 1-10 centet kapsz és ezért kb. 10-30 másodpercig kell megnyitnod a hirdetést. Egy mailben több link annyiszor 1*10cent!Azért van az, hogy van olyan e-mail ami 1-3 dollárt is ér!!!
Hogyan lehet E-MAIL-lel pénzt keresni?
Mivel a reklámozó cégek minél több embert szeretnének elérni, ezért FOLYAMATOS jutalékot adnak mindenkinek, akik másokat beszerveznek szolgáltatásuk népszerűsítésére. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ha az általad beszervezett tagok olvasnak egy hirdetést, azért Te is kapsz pénzt! Ez nem egy egyszeri összeg, hanem amíg ők tagjai a rendszernek, és olvassák a hirdetéseket, addig Te folyamatosan kapod utánuk a jutalékot!
...
folytatás
http://www.earnings2all.com/pages/index.php?refid=alienwoods
http://www.siteclubemail.com/pages/index.php?refid=alienwoods
http://www.oceanmails.com/pages/index.php?refid=alienwoods
Egyéb, hasonló oldalak:
http://www.sun-mails.com/pages/index.php?refid=ALIENwoods
http://www.netmoneymail.com/pages/index.php?refid=alienwoods
http://www.MayaPaid4Mail.com/pages/index.php?refid=alienwoods
http://www.gamma-cash.com/pages/index.php?refid=alienwoods
-
Vlala #32586 Sziasztok,
Egy hét kihagyás után ismét hasítom a netet :-)
Visszatérve néhány dologra:
SLRR jó-nem jó: akinek tetszik, játsszon vele, akinek nem, játsszon mással. Nekem azért tetszik, csak nincs benne kispolszki :-)
Naxas: nagyon cool, sajna ez az autó bugzott a SL-ben is, úgyhogy csak képekről ismerem. Nagyon várom!
Supra: Cool, igazi rohanógép!
3error #32560: Mi ez? Scirocconak nézem, jól látok? Mert akkor ilyen kell :-)
Na megyek az xi-e meg az elemre töltögetni, biztos történt 1-s más a múlt héten :-) -
#32585 Alakul a Naxas:
-
#32584 Ez szép:
-
Szmuuu #32583 Hy!
Szeretnék segítséget kérni:
ugye a xi-ről le lehet tölteni mindenféle okosségot, lámpákat,... de ezek felülirnak valamit,és ezt szeretném áthidalni, úgy hogy az rpk filokat átirnán, ha egyátalán lehet és akkor egyszerre benn lehetne több kiegészítés.
Tud valaki segíteni?
Még egy: le lehet valahonnan tölteni azt a gyönyörű Suprát?
Viszont aki megcsinálta a Skyline updatet annak minden elismerésem, gyönyörű, részletes,... RULZ!
thx -
#32582 Udv!!
Ami a Fela Home site-jan van bombi a 2.1.9 r5-el megy? -
#32581 a metános V8 hibás alapból... :(
-
ngaar #32580 ja de nem tudtam. mert vagy nem volt neki jó a fuel ratioja és nem hagyta elindítani a motort vagy ha hagyta elindítani akkor meg a motor nem indult.
-
#32579 Próbáltad finomhangolni a fuel railt??? meg feljebb venni az alapjáratot és felvenni a flywheel peak pointot??? -
ngaar #32578 nekem a motor teljesítményénél csak ponthalmazt mutat és a motor baszik elindulni!?
-
Origon #32577 Igen mondjuk a methantol rendszer v8 ra nekem se müködik. szétesik a motor töle... mármint az egész nem müködik...
valaki mondja meg hogy kell a v8 as methanolt megcsinálni -
ngaar #32576 mondjatok már légyszives v8-as hoz egy jó beállítást mert nem tudok belőle többet kihozni mint egy 6 hengeresből. Vagy nem is lehet? Miért nem működik normálisan a v8-as methanol system? A motorteljesítménynél csak sok ponthalmaz van?!?! -
#32575 Nem értem... Be akarom tenni a calibra-t és kivág a desktopra.. Furball 2.1.9R5 Patce is..... Van maximális szám amennyi autód lehet bent a gameban addonként?? vagy miért csinálja ezt??? -
#32574 Te már Juicedet is kiosztottad mi lenne, ha inkább játszanál az NFSU-al és nem másik topicokba rohangálnál fikázni minden mást... Nyomogasd csak a gombokat és csúsztatgasd a tolókákat itt legalább megpróbáltak valai sziomulációszerűséget összehozni amivel köszönőviszonyban sincs az NFSU... JA és mielőtt felháborodottan megkérded, hogy honnan veszem, hogy imádod az NFS-U-t hát onnan bakker, hogy ott villog a Logodban....
Ja és látszik, hogy neked csak szép játékokhoz volt szerencséd mert egy lassan 2 éves Game-t képek lapján ítélsz meg...
PRÓBÁLD KI!!!!! -
#32573 Mi ez?...valami Dos-os játék?...elég ratyi a képek láttán... -
#32572 jáj. ez messze nem az:)) -
#32571 Nem tudom:) Nekem úgy jelent meg gameban, hogy Toyota Supra / Supra Turbó...
Itt a kép lessétek meg:) -
#32570 Nem tudom nem találom a linket de teszek be róla képet... Toyota supra turbo...
-
#32569 Egesz veletlenul nem a Yotta?? (SL1 Supra) -
#32568 nem emlékszem de mindjárt megnézem flashgetben... -
#32567 honnan szedted le?