46059
.
  • Bucser
    NEm letölthető a Supra??? Bármilyen Furcsa nekem van Supram:) ÉS nagyon fain:) Bár valószínűleg az Emer Street Gt 2 lett átalakítva ... Sajnos kicsit húz jobbra és könnyen fejreáll...
  • malter

• malter
    valahogyan rendszerezni kellene a letölthetö dolgokat,mi milyen pecsel jo,mert már 15ére telepitek ujra feszt kiakasztja valami,most pl valoszinüleg fela real car name-je nem tetszik neki
  • malter
    nekem bejön,valoban supra van rajta,de még nem letölthetö,amugy a hang nagyon állat:)))
  • streeter
    A www.lm.uw.hu nektek se jön be?? Nekem bejön valami hang ami valami kocsi hangja és utánna nem megy tovább.Egy pillanatig pedig bejön az oldal és van valami új supra
  • streeter
    Amúgy meg nem lehet megunni mert mindig vannak új cuccok a kocsikhoz én már csak a várost unom. A pályát meg lehetett volna úgy csinálni hogy mondjuk a készítőkre való tekintettel Magyarországon nyomulnak a kocsik és az országba meg vannak a vvárosok (falvak nem muszáj) és fel lenne osztva az egész 5-6 részre és akkor nem kéne az egészet betölteni csak mindig egy részletet. És ha városba érne az emberke akkor meg betöltené a várost. Ez igen nagy meló lenne megcsinálni de tuti lenne az biztos.
  • 3Error #32560
    Download
  • 3Error #32559
    BAZMEG ! amiota megjelent a SLRR azota kuldom neki (kis kihagyassal), mostanaban is csak ezzel jaccom. Ebben vagy egy kis lego feeling... :)
    BAZMEG!... koze nincs hozza a J-nek... nem szabad... ...draga gyermek !... RUBY !!
  • streeter
    Kipróbáltam ezt a játékot és hát.....
    Szarabb mint az NFSU. Grafikailag kb az a pályák elég szarak. Full derékszög kanyarok. Az autók jók meg tetszik hogy mozog a hátsó elem ha roncsolódik az oké de hogy a neon cső sérül először az háááttt. Meg hogy van valami fekete szar a motorháztetőn ami nem tom mi lehet de elég ronda.
    A kocsik tuningolása meg ez még szarabb az NFSU-nál is.
    A játék nálam 10ből 4-et kap.
  • 20TYA
    Ha éjszaka megyek a játékban szinte észre sem veszem, hogy nem az nfsu-val játszom
  • Bucser
    Juiced demot próbáld ki.. abszolút arcade csak több köze van a valósághoz mint az NFSU-nak.. nem az SLRR kategóriája...
  • streeter
    Jah és a nagy BUG-os képet kitöröltem mégis itt van??!!
  • streeter
    Lehet hogy jó lesz ez a Juced. A honlap az mindenesetre jó meg ott jó a grafika de miért is ne lenne jó?? SLR-ről is a beköszönő intro kép tök fasza de aztán meg tele bug-al persze ez már javult. Addig szerintem nem kell komoly kritikát írni amíg nem próbálta valaki.
  • 20TYA
    Hogy írhatsz ilyen hülyességet?
    Próbáltad már a játékot?

SLR FOREVER
  • ALIENwoods
    jah persze "súrolódnak a belső alktrészek". Max a neon cső pislákol ha kellően bezúztad. de hogy ha a kormány deformálódna akkor nagyot néznék bazz.
    Egyébként ez Street Legal fórum nem Juiced
  • M@TriX
    nem kell mindent elhinni ;)
    persze jó játék lesz, legalábbis annak tűnik..
  • Bucser
    Próbáltad a demóját a Juicednek?? Mert én igen... Nincs menetközbeni olyan, hogy ha sokat pörgeted ki a kereket akkor egy idő után gondol egyett és jégpályává alakítja a nyomvonalat vagy hogy erőt veszt az autó ha sokat driftelsz ugyanis a motorod szépen lassan megy át sárgába narancsba majd pirosba és olyan sem lesz benne, hogy a befecskendezés szögét vagy az üzemanyag levegő arány állíthatnád + hogy a kerkek guminyomásáról ne is beszéljünk és nyomatékról meg etc... Ez is inkább NFSU utánzat amikor csúszkával fejezik ki az autók tulajdonságait vagy "Független" pontrendszerrel (meg most is röhögök, hogy a 206-os peugeot lenyomta a fullra tunningolt Skyline-t...) Jobb mint az NFSU de jóval szerényebb mint a SLRR SLR-el az igazigond az alacsony FPS volt.. nekem más bajom nincs vele:) Jahh meg a néha fvelettéb idióta AI:)
  • Szmuuu
    Jónak tünik a "vetélytárs" de koránsem érhet fel az SLRR-el, mert abban nem külön-külön lehet betenni az alkatrészeket, hanem ugyanugy mint az NFSUban. Kiválasztod hogy mit szeretnél rárakni. Azt annyi, llegalábbis így első ránézésre. Viszont előnye, hogy sok auto van benne!
  • ZoyDes
    Amit a leírásában olvastam az oldalon, nekem pont az derült ki, hogy a törés nem csak a kasznira vonatkozik, hanem vele együtt megfelelően surólódnak szét a belső dolgok is. De mint mondottam, meglássuk .
  • I-NoVa
    Milyen konkurrencia? Arcade VS szimulátor... Ez inkább az nfs-nek jelent valamit.
  • M@TriX
    ez egy alapvető dolog, hogy az NFS széria koppintása, nem értem mi nehéz ezen.
    Lesz közel relisztikus törés, alkatrészek beszerelgetése, finomtuningolgatása, kopása? Nem.
    Na látod. Nem azt mondom, hogy nem lesz jobb szórakozás, mint az SLRR, azt még nem tudjuk, de nem ez a kategória...
  • ZoyDes
    nem hinnem, de majd meglátjuk
  • M@TriX
    mamám, ekkora lámát ;)
    Ha lesz valakinek kedve majd felvilágosít bazz.
    Az SLRR-nek ez a vetélytársa? Max az NFSU szériának...
  • ZoyDes
    Naná, különben nem írtam volna
  • dtk1985
    Miért kéne a kukába dobni? A Juiced-ben is lesz szerelgetős rész mint a SL-ban?
  • ZoyDes
    Lassan itt az ideje kukába dobni ezt az elfeledett SLR-t. A konkurenciaerőssen fejleszt!
  • Carlos
    CRC 1st Video download
  • M@TriX
    fincsi:
    Acura
  • I-NoVa
    Attól még letörölheted. Meg aztán itt pár hozzászólással később egy kicsinyített kép.
  • streeter
    Hiába kicsinyítem és felrakom újra itt nemtom módosítani az üzenetet. A lépet meg ha letöürlöm és újra feltöltöm akkor úgyse ugyanarra a címre rakja vissza.
  • ALIENwoods
    Ha nem láttad akkor mért kérdezed?
    Egyébként még nem letölthetők...
  • 3Error #32535
    kovezzuk hat meg !
  • ranGer2
  • Horci
    Mi a helyzet ezzel akét SL1-es farmotoros verdával? (Naxas, Furrano). Letölthetöek már? a Street-legal.tk-n még nem láttam :(
  • ALIENwoods
    még, nincs...
  • Bucser
    Hiába töltessz le V10-es Blocko ha nics hozzá 10-es csomagolású dugattyú camshaft crankshaft kipufogó etc...
  • Origon
    Nem tudja valaki honnan tudok letölteni esetleg v10 es Engine block ot? Jo a v12 is... :)

légyszi agyatok linket vagy küldjetek el ilyen blokokat a mailomra: [email protected]
    köszi
  • I-NoVa
    Kövezzük meg? :D
  • M@TriX
    nem tette ;)
  • Death MI
    Nagyon jó az oldal! Jól sikerült.