46059
.
  • malter
    én már nagyon várom föleg ez a része tetszik:
  • malter
    ez fake vagy tényleg vannak ilyen állatok?
  • malter
    Lol!
  • TTomi
    Hi!
    Segítsetek egy kicsit légyszi!
    Szal én nem olyan rég kezdtem el játszani a gaméval és az a bajom, hogy a piros garázsozs éjszakai versenyeken, nem tudom megverni a nyolc-kilecedik helyezetteket! Egy 900lovas MC GT-vel nyomom, de úgy elhúznak mellettem ahogy kell, hiába nitrózok mint a hülyegyerek max nitróval! Min tudnék még finomítani, vagy mi a franc legyen????
  • 3Error #32642
    az invictus uj game-e keszuloben : Cross Racing Championship

szep lesz...
  • streeter
    Egy ilyet nem akar valaki csinálni?
  • Vlala #32640
    A rendőrvelorex nagyon állat... ez hobbiautónak is királyság, nyáron egyszerűen le lehet róla patentelni (!) a kasztnit, aztán összehajtogatni a csomagtérbe... ezek után kinek kell buggy?
  • 3Error #32639
    gratula !
  • streeter
    A Hergate (vagy milyen) BMW-ből Z3as lett

• Ombika
    Huu allat van par torott gep is! :(
  • ngaar
    Nem tudja valaki hogy áll a viper????
  • I-NoVa
    kimble.org/gumball3000
  • bodesz
    már midnen vitrual tuningosat lattam és van 1-2 jó de vannak fosok is mint pl ez a zöld nemtom mi nekem nem tetszik
  • malter
    naxas furano melyik pecs-el megy?nekem mindig kifagy a game tölle
  • malter
    a total car honlapján csinálgatják öket pályázatok vannak auto átalakitásra

itt
  • Ombika
    Azon rohognek ha hatul LPG felirat ott villogna :D
  • Bucser
    JA felfesteni a vonalakat:) azt úgysem lehet nagy tempónál:)
  • Bucser
    A velorex a legászabb:)
  • streeter
    Nem tudom fake vagy sem de ez a Ford Cosworth elég dúrván néz ki nekem tetszik. Autópálya rendőrségnek kell egy ilyen zsúrkocsinak
  • malter
    ezekböl rá tudsz jönni fake,vagy sem:))

• morgo
    meg legalabb egy het.
  • streeter
    tényleg R6 patchel mi van?? már vagy 2 hete készül másnapra.
  • Ombika
    Nekem fennt van a regebbi,mar meg is vettem de ha most ezt a javitast bemasolom akkor oke lesz ugy?
  • 3Error #32623
    udv!
  • streeter
    Szevasztok

Egy hétig nem voltam netközelbe és hát nem sok új dolog született ahogy elnéztem. Az új supra szép lesz majd a furranot meg naxast ezután próbálom. Az igatás megint megvan ahogy látom
  • Alexease
    WOW! Ez nagyon allat!!! Tetszik. Ez most komoly vagy csak valami poen, reklam, egyebb volt?

Amugy a gyorshajtok ellen az uldozes nem az igazi, vezetni is tudni kell, masokra veszelyes stb. Egy ideig kovetni kell, kerni hellikoptert, es ha "tiszta a kornyek" - masokra nem veszelyes, egyszeruen valami nagyobb kaliberu fegyverrel ki kell loni. Ez komoly! Nomalisabb helyeken, az auto mint kozlekedo eszkoz, ha nem a szabalyoknak megfeleleloen van hasznalva, "fegyvernek" szamit.

En nem szaroznek, M60 es felulrol szitava lonem aki nem fer a borebe:)))))) Persze, nem azt aki 70 helyett 80-100-al megy:)))
  • Bucser
    Inkább Gyönyörű..... A régi cápa BMW-k és Aston Martin Vantage-k formáját idézi...
  • Origon
    Ugy gondoltam veszek majd egy bmw m3 ast és avval nem hagynak le soha a rendörök.... de most bemutaták az uj bevetési kocsit..
    ezt akkor vetik be ha nem álsz meg és 300 al mész:

...ilyesztö... :)
  • I-NoVa
    Az 1-ben még pont jó volt, itt kicsit növelni kellett volna a modellen. Még valahol megvan a 3dsmax file, de időm nincs vele foglalkozni. Pedig a tengelyek, kipufogó, gázpedálok, lámpák nagyon hiányoznak az összhatásból :(.
    <<Kép>>
  • Vlala #32617
    Traktorgumit rá, mehet a dagonyába :-) Élőben de nagy királyság lenne egy ilyen!
  • bodesz
    :D télleg lol amúgy mintha vékonyak lennének a csövek :(
  • I-NoVa
    LOL, valaki megcsinálta az SL1-es buggymat :D.
  • Vlala #32614
    Miért, cseréli a Yottát? Vagy a Suprát?
    Matrix: tényleg durva kép :-) Monster Truck Madness... a Jeepből nem lehet ilyen vadállat autót kreálni?
  • 20TYA
  • M@TriX
    Ez egy jó kép ;)

• M@TriX
    Már Naxas-unk is van. :)

Bár a Supra nekem jobban tetszik ;)
  • Ombika
    HAt 1 supra azert eleg szeles hidd el 19 es felnit elnyeli 11 col szelessegut! :)
  • holley
    Jó lessz ez a supra csak az a bj hogy nagyon elméretezték látszik a felnikhez képest.. pl: ez a felni kb az einwagen ből 3*-4* kilogna már . azér ennyire nem széles egy supra. Már most látom miyle elbaszott egy irányítása lessz .No drift
  • Vlala #32608
    Már szedem is lefelé :-)
    Tényleg, Ferrari F355 miért nem marad meg visszatöltéskor? (ja, lehet, hogy azért, mert béta...)
  • M@TriX
    Kijött egy frissített Skyline, pár hibajavítást eszközöltek van benne:

Letöltés