Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TibiGrafix
Ilyen is van... :-)

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

Persze, nem is ezek miatt akad, ha akad. Ez inkább zavaró, hogy megyek 100al a városban, a kerwesztezõdés tök üresnek tûnik, és mikor már éppen beérek, hirtelen elõrajzolódik egy busz... anyázás,stb... a kocsiról lehullik a méregdrága lökhárító. Ez inkább élvezeti észrevétel volt. De mostmár téleg lezárva
TibiGrafix
hali! valaki küldje el nekem plííííz az r4, r5 nocd crack-et mert hibássak amiket le lehet szedni, legalábbis a winzip szerint:o) [email protected]

Carlos
Okés, nincs harag.
DE! A tereptárgyaknak tudtommal, nincsen LOD-juk (mint az autóalkatrészeknek).
De majd utánnanézek...
Amúgy a legkevésbé ezek lassítják a játékot.

Þór vígi þessi rúnar

....hammm

Ahoz, hogy minden idõbe jelenjen meg, sajnos mind2õt egyszerre kell maxra húzni. Ezt kitapasztaltam. Nem akartam kötöszködni, csak felhívtam erre a figyelmet.
Carlos
A LOD az Level of Detail!!!
Az object detail határozza meg a tereptárgyak megjelenítését.
A LoD az azt csinálj, hogy plö a kereket távolabbról nézve máshogy látod. Közelebb haladva részletesebb lesz.

Szóval: Ha a LOD maxon van és az OBJDetail pedig nullán, akkor kapjuk a második képet!

Szóval mielõtt harapnál körültekintõen nézelõdj.

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
Azért lesz még pár finomság:

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
Kijött a Baiern-hez egy hardtop addon kabrióhoz, meg készül a Toyota is:

Meg iTT van egy két jó dolog: pl:

Nem semmi emberek vannak és minden tiszteletem az övék.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

basta002
Ja

..::S::L::M::..

streeter
A különbség télleg szemmel látható :))

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

hopp...a második képet rosszul tettem be, de a link ott van..nézd meg!
Nézd csak! csináltam képet is róla:
Maximumra állított játék:

Minimumra állított játék:
http://kep.tar.hu/zoydes/images/pic4703982.jpg

ezek után ne mond hogy nem érted mirõl beszélek légyszives!
Gyiik
ja, de itt van:D

....................................................................................................

Gyiik
ma' megint baszta kitenni a kod a hozzaszolasomat? mar nemtom, hanyaccorra teszi...

....................................................................................................

Hát sajna van....
Gyiik
hja, ez igy mukodott a legelso patch elott...
erdekes, hogy azota nagyon veletlenszeruen adogatja az ajanlatokat. Haverom tegnap verte meg az utolso ellenfelet, es egyszer sem versenyezhetett pink slips-be...
prestige 250, a kocsie 950 volt...

20TYA
Ami a tied VOLT az LESZ az övé!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

SinClaiR
Tehát mindenképpen lesz egy kocsim?:)
Kétértelmû befejezés:D

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

20TYA
Ha nincs annyi pénzed mint a tét akkor a verseny tétje a kocsi. Ha nyersz tied az ellenfeledé, ha vesztesz a tied lesz az övé.

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
Azt általába nem te határozod meg. vagy legalább is én nem tudtam. Azt az ellenfél határozza meg.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Hello hogy tudom az éjszakai versenyen állítani a pénz összeget vagy hogy tudom "bedobni a forgalmit"??? elõre is thx
Carlos
Nincs összefüggés a LOD és a tereptárgyak megjelenítése között!

Þór vígi þessi rúnar

Gyiik
r5-rol beszeltem, az van fent nekem. Egyenlore minden flottul megy...igaz, hogy osszvissz 1 orat jaccottam vele eddig, de hat sok a melo:)

20TYA
Bocsi. ez az r5

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Hát pl az objektumokat, vagy a tárgyakat az út mellett csal a maxra húzott LOD, és detail mellett lehet észrevenni idõben. A törésmodell is csak max difficulton megy, és az ellenfelek is csak akkor jelentenek kihívást.
20TYA

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
SL:tk-n vanank fent most zsír felnik

Carlos
Igen hiányos, mert pár alkatrész duplikálódot... :)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mivan fullon?

Þór vígi þessi rúnar

streeter
a kocsikkal nekem sincs bajom mer zsírak de nállar R5 is mennek vagy még R4?

street legal az az elsõ rész a redline meg a második ami kicsit sokkal jobb :)))

Az új játék talán az SL3 lesz?????????

Hi!

Mi a különbség a street legal és a ST red line között?

a rippelt verziót is meg lehet peccsolni? az itt található cuccal?
Gyiik
valszeg azert mennek csak r4-gyel, mert amikor megcsinalta oket, nem volt meg sehol az r5. nalam hibatlanul mennek

streeter
2.1.9R5 nem hangzik rosszul de inkább nem rakom fel mert a furbal féle kocsik csak R4-en mennek meg nem kockáztatok. jó ez most nekem így ahogy van :)

Gyiik
nemtom,lehet. De korabban lehetett kapni 7,5-est is.Lehet, hogy mas alkatresz is hianyos, en csak ezt vettem eszre, mert eddig is csak gtIII-as felfuggeszteseket vettem mindig.
mondjuk, annyira nem hianyolom, csak egy eszrevetel

Te Carlos...az miért van hogy játszani csak fullon lehet??? Mer máskülönben nem jelenik meg minden, vagy egyéb érdekes dolgok történnak.... Ezen javíthatnátok, mert semmi értelme hogy van options a játékban, ha úgyis csak maxon lehet játszani.
TibiGrafix
buildersedge és extremimportos dolgok

M@TriX
csak az a lényeg, hogy minõségi cuccok legyenek.

TibiGrafix
Nekem egyáltalán nem fagyogat, pedig tele van más cuccokkal.

Carlos
LOD váltás miatt.
Húzd feljebb a LOD-ot.
Amúgy nem igazán supportolom a "külsõs" cuccok berakását!
Ti tudjátok.
De aztán ne legyen ez a berakom az új cuccot és lefagy/kilép a játék...

Þór vígi þessi rúnar

TibiGrafix
Hali! Az mitõl van hogy más felnit rakok be (felülírom a régit) és a garázsból kilépve néha (pl. kanyarban) a régi kereket látni?

Carlos
Kérdezték páran, hogy mit javít az r5 az r4-hez képest!
Elõször is bennevan a readme-ben, amúgy meg aki lusta, annak:

*Fix: Emer_Nonus 136er/145er connecting rods lead to misaligned piston positions
*Fix: Texture management/Mip-map bug (textures got blurry when having lots of mipmaps)
*Fix: More textures from JAG
*Fix: another random collision bug fixed
*Fix: SD exhaust too low
*Fix: 00:30 am is invalid
*Fix: Star II 21" rims has buggy mesh
*Add: Furballs working internal gauges patch
*Fix: Sounds are 2D in Garage/Test Car
*Fix: Engine and exahust sounds are coming from same position (car centre)
*Fix: explosion-like collisions happen in the ROC
*Fix: some differentials left in the parts bin make the game crash when loading the savegame
*Fix: mouse pointer misses buttons when in centre of the screen

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lehet, hogy a 7.5-ös rugót csak használtan lehet szerezni.
Plö, MC-t se tudsz a shopbn venni, csak a használt autó kereskedésben.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hát nemtom. Nálam volt egy 6.5-ös és kész.
Megnéztem egy régebbiben verzióban és ottis csak 6.5-ös volt.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
???
Csekkin'.
Tuttommal direkt nem szettük ki... :)

Þór vígi þessi rúnar

basta002
Én nem töltöm le...

..::S::L::M::..

Gyiik
Carlos, azt tudtatok, hogy nem lehet kapni a katalogusban 7,5-es baiern gtIII-as rugokat?
az egyik kocsimban van ilyen, azt meg a peccselgetes elott raktam ossze, de most mar nem kapni://

3Error
nálam ok, eddig...
de csak saját felelõsségre...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Vernoon
Ez is beta verzio? Hivatalosan hol tartunk? a 2.19-et (Patch#5) mar kiadtak, vagy mar nem fogjak. Erdemes felrakni a 2.19r4 es az r5-ot? Mar ketszer leterdelt a jatek es vesztek a mentesek, nem akarok feleslegesen kockaztatni.
A Baiern logikusan tenyleg a BMW, de csak az eleje hasonlit ra. A 3-as BMW-k nem sokkal rovidebbek (coupe), szebb igy mint a valosagban, es a hokiutot se hedezem fel a hatso abalknal.

Ezt most inkább nem teszem fel...nem sokat javít...
3Error

SLRv2.1.9r5

Mondhajuk azt, hogy haladunk?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]