46059
.
  • TTomi
    Ird csak le pontosan, hogy miből sikerült ezt kihoznod pontosan, mert engem f*szlámát, még mindíg levernek!!!!
  • ALIENwoods
    2,4 GHz fölötti proceszorral és min. 256 DDR RAMmal más simán fut a Redline az alap beállításokkal (!tapasztalat)
  • 3Error #32684

akinek nem megy a link, szoljon megy mailban...
  • 3Error #32683
    a tokom belevagom !
    jo link : Skyline .cfg
  • 3Error #32682
    bocs rosszul irtam, forditva lenne igaz, GTR V-Spec. asszem, de kijavitottam a scripteket. Skyline javitott .cfg
  • 3Error #32681
    lehet kapni a piacon olyan sky-t is ami nem GTR. Na csak arra mennek fel a cuccok... kicsit marhasag...

I6-bol 1000 folott turboval, metannal, meg hasonlokkal lehet csak kihozni. 776 a max gyarilag.
  • malter
    megnéztem 1160,nem 1360:)))
  • malter
    kicsit kisérletezgetni kell a dugagyukkal ilyesmi,de ezek a fö dolgok ami kell hozzá
  • malter
    emer block baiern 2.5 szivotorok,I6metán befecskendezés=1360LE
  • Ombika
    Milyen blokkbol epitetted?
    MErt most szarakodom es eddig 660 le :(
  • streeter
    nekem furball segítségével meg a metanolos fule rail-al 1000 valamennyi LE jött ki I6-osból
  • Ombika
    Megtalaltam a leirast ott 776 Hp-t irnak!
    DE leeht ott meg nem volt Furball fele patch! :)
  • Bucser
    Bocs tévedtem.. 804 nem 904:) Sry:) A nyomaték az ami 840..
  • Ombika
    Bairenbol ketlem!!!
    Nem v8-rol beszelsz speciel?
  • Bucser
    nekem 904 lóerő a Furball féle patchben lévő superchargerrel...
  • Ombika
    Bairenbol mi a max loero ami kijon?
  • streeter
    skyline módosításba én csak az underbody faszomat meg a neon-t nem tudom berakni amúgy minden más fullos.
  • Bucser
    HA a superchargernél állítassz a nyomáson akkor lehet többet kihozni belőle.. és a fuel rail adagolásán is állíts...
  • streeter
    Hehehe
  • Death MI
    De nekem még az alvázvédő sem megy fel!
    Azt hogy kell felrakni?
  • Vlala #32666
    TruckDuty Rulez... összeraktam bele egy 900 lovas motort (leírás alapján), hátra dupla drag gumi, még az elejét is felkapja induláskor, megcsúsztatni csak kézifékkel lehet :-)
    Tényleg, miért nem csinált még hozzá senki pótkocsit? Egy nagy kocka kellene alatta 2-3 sor kerékkel... a poénértéke több lenne, mint a munka vele!
  • Ombika
    Nekem csak 899 lo jott ki de nemtudom miben rejlik meg az a par loero!? :(
  • streeter
    Na a skyline javításban van neon??
  • 3Error #32663
    sztem eloszor pakolaszd fol az alvazvedo kutyuket, es utanna sikerulnie kell. (kettot lehet rapakolni)
  • Death MI
    A neont a skylinera hogyan kell felrakni? Nekem sehogyse megy fel.
  • malter
    erre már én is gondoltam,alexease átrakathatnád az xi honlapját bannernak+link,ha már ugysem frissited honapok ota
  • KraZ
    Én a Truckdutyval simán levertem mindenkit. Hátra dupla széles kerék,904LE azt hali!
  • Bucser
    hát az SL katalogot nagyon régta nem frissítik... De erről inkább Alexease-t kérdezd...
  • TTomi
    Mindenkitől nagyon köszönöm a segítséget, mindjárt neki is esem. A banner alatti oldalt nem frisíítik valami rendszeresen ott semmi ilyen furball patch nincs asszem.
    3Error kössz a linket!!!
  • Ombika
    405/xx azt tedd fel az brutal es tapad is!
    Aszem furball fle patchban van benne!
  • Vlala #32656
    NAAAGY hátsó gumikat pakolj fel sztem...
    Van most valahonnan drag gumim felnivel, amely szépen kitölti a drag hátsó sárvédőket. Az azt hiszem, nem fog letérdelni a 900 lótól...
  • streeter
    Nekem pirosaknál csak az elsővel gyűlt meg a bajom addig minden simán ment. Először egy wranglerral mentem el a piras 8. helyig utánna váltottam egy SD 750-re bele dobtam a 904LE-s motort meg először GTLE váltó és a 2. helyig el is jutottam. Az első hely meg egy kamcsi volt :))) de egy 5 fokozatú összkerekes géppel 3-ára lenyomtam.
  • 3Error #32654
    1. melyik auto ver el?
    2. sztem probalkozz a I6 kocsikkal, azok ruganyosabbak, mint a V8. (de egy 800 lovas Golf is odazuz)
    3. SL2: Furballs Combo Patch 2.1.9R5P
    sok sikert !
  • Bucser
    Tedd fel a Furball R5 patchet..
  • 12346
    paszolok. hirtelen ez jutott eszembe. jó rég nyomtam már. majd ha megint saját vas lesz előttem, megint földobom az slr-t. van 1-2 dolog, amit meg kéne lesni:)
  • TTomi
    "fural féle O'MAric" na ilyet még nem láttam! azért köszi, próbálkozom! Ha nitróztam is az elején azt legalább hármasban tettem, hiszen se perc alatt felgyorsul oda a kocsi!
  • streeter
    Jah vagy ne 1-esbe hanem 2-es vagy 3-asba indulja nitróval

A kép meg szerintem fake mert az ifa motor helyén ott ül a paraszt. Bár ki tudja lehet vannak ilyenek
  • streeter
    Érdemes összkerekes kocsival menni ne GTLE váltót rakj hanem a fural féle O' Maric vagy a legjobb a drag egy kicsit álligatva és akkor nitróval is indulhatsz.
  • TTomi
    És akkor most mit csináljak? Eddig mindenkit levertem simán, aztán most meg olyan mintha én lennék a legpudlibb!!! Ha nem nitrózom akkor is lehagynak!!! Vagy milyen gumit tegyek fel? Szal???
  • 12346
    nem lehet, hogy sok egy picit a 900 ló és csak koptatod a gumit, de nem megy a szekér?:)