46059
.
  • Vlala #32726
    Van ilyen topic valahol itt... már keresem.
  • Glpetyus
    hmmm... :(
    Ez a CRC mikorra várható?
    Az invictus oldalát nézegetem nagyon jól néz ki,de megjelenésrQl infót nem látok :(
    THX :)
  • Vlala #32724
    Ez a másik poén, hogy nem igazán létezik magyarítás.
    Remélem Invictusék a CRC-vel (jaj, off) már a sarkukra állnak, és magyarul, Magyarországon is ki fogják adni!
  • Glpetyus

Mégegy kérdés = ha már magyar játék,magyarítás van hozzá? :P

(közben olvasgatok visszafelé is,de van egy pár hozzászólás:P)
  • Glpetyus
    Köszönöm szépen :)
  • Vlala #32721
    Természetesen nem kell minden patch után crack, ezzel ugyanazt az exe fájlt írogatnád felül. 2.1.9-es az uttsó patch, abból is az r5-öset keresd, ehhez is van NoCD.
    Az alapjáték tényleg bugos, a fejlesztése is időlimites volt... félkészen került a boltok polcaira, az meg egyenesen nevetséges, hogy egy magyar gamet nem lehet itthon kapni.
  • Glpetyus
    Ja "természetesen" a második részrQl van szó :P
  • Glpetyus

Sziasztok!
    Tegnap letöltöttem a játék demóját...Tudtam,hogy létezik a játék már vagy egy éve,de eddig nemigen "foglalkoztattot"...
    Hát kár volt nem törödnöm vele,mert a játék qrva jó

Sajna a demó idQlimites,természetesen újratelepíteni sem lehet :P
    Úgyhogy asszem megszerzem a teljest...
    Viszont lenne 1 kérdésem =
    Olvastam,halottam,hogy a játék meglehetQsen bugos...
    Igy hát elQre letöltöttem az Invictus oldalról az összes peccset :P

A kérdés meg az lenne,hogy ha felrakom egymás után a javításokat(ahogy írták),akkor csak az utolsó asszem 2.18 as NOCD exe-t kell felrakni??
    Vagy minden peccs után a megfelelQ crack,aztán peccs,megint crack??

Köszönöm a válaszokat :)
  • Vlala #32718
    Ez állat! Nitrót bele! :-)
    2 gondom van:
    1. error #32683: link broken, nekem is elküldhetnéd...
    2. Elfelejtettem...
  • Ati126
    Valaki.Az einvagen i4es motor filéivel is megdobhatnátok azt is el asztam :-(( Kösz
  • Ati126
    Hali.Valaki megdobna a duhen i4es motor filéival mert véletlenül felűlírtam :-((((([email protected] Kösz
  • 3Error #32715
    AMD V8+ ? :) allat mod...
  • Ati126
    Hali
    SuperDuty 750-el megyek drag kerék váltó 1154Nm és 755hp 1825kg kicsit könnyítve.Többet nem tudok kihozni a v8-ból.Nektek mennyi a max??
  • streeter
    Ezt lessétek meg
  • TTomi
    Köszi! A cuccost megkaptam! Amit küldtél az nem az eredeti, de jól néz ki! Azt hittem ettől nem megy a gém, de kiderült, hogy egy berakott auto volt a ludas!!! Nektek megy minden auto ami utolag kerül be? Nekem se a Skyline se a Calibra és még ki tudja mi nem megy! 6mp alatt a negyed mérföld? Mivel??? Mondjuk én nagyon nem rég óta játszom vele, de kilenc alá sose jutottam!!!
  • Ati126
    HAli

Milyen időt tudtok menni 1\4 milén mert én 6 alatt nem tudok menni akár mit csinálok.Ezd is az sd-vel tudtam elérni.Nálam is gondok vannak a v8 methanollal mert ha felteszem akkor csak szétszórt pontoból áll a teljesítmény és a nyomaték görbém.Tud valaki erre vmi orvosságot?
  • TTomi
    Hjajjj!!!! Véletlenül letöröltem a backup filejaim egy részét!!!!
    Legyen ojan jó, és küldje el valaki az allábbi fileokat:
    disc_brake_FL.scx
    disc_brake_FR.scx
    disc_brake_RL.scx
    disc_brake_RR.scx
    a [email protected] címre!
    Előre is köszönöm!!!
  • 3Error #32709
    gatyámba szarnék, ha az én kocsimnak lenne ilyen hangja.. :)
  • 3Error #32708
    önarckép, vagy barátnő? (tom, xi forum)
  • malter

Lol:)))))))))))
  • Ombika
    Skyline mar be is van rakva reg !

Akkor kutakodok a xi-n!
  • malter
    a skyline,és a metán nncs benne amugy minden azok meg az x-n vannak

streeter megjött emil thx:)
  • malter
    ugylátom nekik viszont van böven szabadidejük:))
  • I-NoVa
  • 12346
    ezzel a lethallal mizó? eddig vmi ratyi hang jött be, most meg per pill be se jön.
  • streeter
    Ezek csak készülnek. A fórumon találtam őket.
  • Vlala #32700
    n+1:
    Extreme Import
    Lethal Modz
    A minit nem találtam meg az Xi-n. Egy mini van, de az nem csak egy Cliora emlékeztető kasztni?
  • Morphin
    Hi emberek má rég megvan ez a játék de nem játszottam még vele igazán.Tudtok mondani valami jó oldalt ahonnan lehet uj cuccokat (autok ...)szerezni?
  • Ombika
    Ebbol mit tartalamz a furball patch vagy van amit kulon le kell szedni Xi-rol?
  • Vlala #32697
    Tessék, két napig nem látogatom az ExtremeImportot, erre tesznek rá három új járgányt. Most megint tölthetem le, rakhatom be, és fuccs a szabadidőmnek :-)))
    Élet ez így? :-)))))
  • streeter
    Pár újdonság az XI-ről

Először Mini Cooper

A többi itt .

És egy 525-ös BMW neonnal meg minden.

A többi itt .
  • streeter
    Elment a mail.

jah és ez jeeaahhh

bocsesz a képekért

• malter
    letölthetö javitott verzio
  • malter
    vegyél 1 skyline-t,tegyél rá furball féle hengerfejet,szedd le az emer gt2 intake maninfoldot,tegyél rá baiern 2.5set állitgasd be és ezzel már tuti 1000le fölé mész(természetesen a furball turbo is kell)
  • malter
    az xi-n találsz metán-t letölhetö
  • malter
    de hogyan sikerült?már vagy 50 napot lapozam de soha nem találtam gtr vspecII-t,küld már el plz mailba player car 0 filet:)
  • Death MI
    Jaja, nekem is sikerült megcsinálni, de ez nem sokat világít, ráadásúl ha kéket rakok fel akkor sárgát világít!
  • streeter
    Nekem is sikerült megcsinálni de hát a neon annyit ér mint hóviharba az úszógatya.

Ez van most.
  • Death MI
    Nekem nem megy a link.
    Elküldenéd mailba?

[email protected]

Kössz!
  • TTomi
    I6 methane? abban a patchban amit kiraktál nekem nem volt ilyen asszem!!!! Egyébként, még mindíg csira vagyok! I6-bol eddig 886LE asszem!!!