Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
néztem most az sl.tk-n a forumot és furbal nekilátott az R6-os patchnak. Mire kijön a végleges 2.1.9 patch addigra már lesz vagy R15 is Legyen már mihamarbb 2.1.9. De az is lehet hogy mire kijön már készül a 2.2.0 R9-es patch is

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

basta002
Hát... 😊

..::S::L::M::..

Gyiik
onbizalomban nincs hiany

....................................................................................................

basta002
Nem rossz ötlet.

basta002
Az elsüllyedõs téma + a piros fény is csak egyszer volt, de megpróbálok mégegyszer elmenni arra, aztán kipróbálom. Ja a 2.1.9r4 patch van fent...
Minden invictusos, ha a képet megnézed egyedül a kék neon van, de azt én csináltam, szerintem annak mindenféleképpen jónak kell lennie.

streeter
jeh télleg 2.1.9 patchbe új várost nem lehetne berakni vagy bõvíteni ezt mert az jó volna

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
nekem ez a féklámpás fényes cucc eddig csak egyszer tapasztaltam még a 2.1.8 as patchel. Féklámpa annak se tudható be hogy össze volt törve esteleg a kocsi mert akkor is csinálta. Direkt megszereltem és még ott volt. Eddig nem jött még elõ újra. De ha lesz valami akkor kép 😊

TibiGrafix
Az miért van hogy rákattintok a letöltésre, el is indul, de csak 134 kb-ot hajlandó letölteni?

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

M@TriX
Egy kis ízelítõ:

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Furball minõségi cuccokat csinál, de mivel az Invictus még javítja a játékot, így sztem érdemes megvárni a végleges patchet, és azután tölteni a hozzá készült dolgokat.
De ha nem baj, hogy a patchnél újra kell indítani a játékot, akkor lehet rakosgatni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Rosco
Hali Mindenkinek!
Kb 3 hónapja leszakadtam a játékról, mondván megvárom az úl peccseket. Múlt héten engedtem a kísértésnek, és feltettem az R3, R4 és R5 betákat. Lenne pár kérdésem, légyszíves segítsetek ki (és bocs, de nem olvastam vissza az elmúlt 3 hónapot):
- buheráltak a HP realisztikusságán? Úgy vettem észre, hogy realisztikusabb lett, vagy csak én nem ügyeltem a Golf összerakásakor? :-)
- érdemes a Furball féle peccseket feltenni?
Köszi!

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Carlos
Köszi a biztatást!
Csak egy mellékmondat: "Írj jobbat fél év alatt!"

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Féklámpa!
Hol ,mikor melyik patch?
Reprodukálható?
Ha igen, a save-eket küldjétek (mindenki akinek reprodukálható bugja van) a [email protected] mélre!
THX 4 ALL OF 'U'!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
EZ hol, mikor, melyik patch-el jött elõ?
Lehet-e reprodukálin, vagy csak egyszer, van-e az elsüllyedt autóban valami nem Invictus-os cucc etc.???

Þór vígi þessi rúnar

TibiGrafix
Kösz a tömörítetlen nocd-t Zotya. Újra tudok StreetLegalozni!

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

basta002
😊

3Error
Csatlakozom...

Ez a játék soha sem lesz felnõve önmagához...
Kár érte!

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Ez egy 0.típúsú találkozás... Én is láttam már ezeket a piros fényeket a város fölött
streeter
na nekem kettõ is van. Az egyik olyen mint a naplemente. Mondjuk ez

Itt meg a hátsó lámpa a szerelõ aknába befigyel

streeter
ilyen piros fényem nek em is volt 😊 pill és lesz kép is hozzá

basta002
Na mesterek!! Szóljatok hozzá az elõbbi 2 képemhez!!!

basta002
Akkor most megkérdezném: Mi a sz***ar az a piros fény???

basta002
Itt a süllyedésem.

basta002
Majd rakok be 2-3 képet, egy UFO-sat, meg a süllyedõset, csak most nem tudok belépni a tárra. Nagy széklet!!! 😊

malter
igen azt olvastam hogy az einvagen-él ez a hiba és valoban,de a remonál is jelentkezik csak nem olyan durván
az mitõl van hogy megépíteni a zsír új mc gt-b -met (667le@1032Nm) és baszik gyorsulni???
Nem tudom állítani a váltó áttételét.
mért van az ha az einvegen be(Rosszul írtam)öszzeépítem az itt régebben leírt motrot elindúlnék és megáll mintha a motor kiszakadt volna a helyérõl????
Már kb akkor mondtam, hogy s*** a soft gumi, mikor az elsõ 2.1.9 BETA kijött. Azt a választ kaptam, hogy ez nem hiba... (by Carlos)...
Gyiik
biztos meleg van, olvad az aszfalt

....................................................................................................

basta002
Én pedig felhívnám a figyelmet egy hibára! Volt már nektek olyan, hogy az autótok elsüllyed az aszfaltban?

malter
nektek is xaraxik a sportgumival?nekem kacsázik vele😞bár élvezetesebb is a derby 16'os kerekekkel hátsokerékre állitva driftelgetni a városban😊)
basta002
😊

Gyiik
szarnyat rakatsz ra, talan meg fel is szall eheh

12346
és biztos jó ez a lájt súly ehez a lóerõshöz?😊

malter
csináltam 1 állat remot,896kg ,és 894Le nem rossz arány😊)idáig a best 1,5 0-100ra 5,4 0-200ra de még mindig lehet jobbat kihozni belölle
basta002
Hi! Itt a Axis Neon javítása. Az elõzõt egy kicsit elszúrtam, bocs mindenkitõl, aki már letöltötte, EZ JÓ!! (remélem) 😊

streeter
jaz az az emelõ ötlet télleg jó mert nekem is szedem le a kereket oszt 90 fokba befordul a kocsi meg forog körbe körbe meg elõre hátra csúszkál ami elég szar mert szétverõdik a kocsi

Vernoon
Carlos Mestertol kerdezem: Nem gondolkodtatok azon, hogy atrakjatok az emelot a MonsterG.-bol (a kocsi ne pattogjon, alulrol jobban lehessen szerelni es jobban is nez ki, igy tavolabbi kameraallas is lehetne), vagy az mar egy teljesen atirt engine?

mycso
Valaki tud már valami értelemes, élõ címet adni ahonnan le lehet tölteni, jó fizetõs is, persze az igyenesnek jobban örülnék.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

streeter
fent van sl.tk-n az a pickup remo amit beraktam képet de akkora sza************r hogy beszarás. A kaszni semmit nem változik csak a hátsó kerék van hátrább de a képen meg jól meg van csinálva. Meg van most még fent pár cucc. Ilyen hogy dodge neon kaszni MOD-ba

malter
én sokáig azt nem tudtam hogy a matricákat lehet kicsinyiteni meg nagyitani😊)eleinte néztem is hogy mi a bánatnak vannak olyan nagy számok😊)
basta002
Frissítettem az oldalam, ha mindent jól csináltam, akkor a Neonos Axis-t le tudjátok tölteni!!

basta002
Uhhh. Streeter, ez fájt. 😄 Ez volt az, amire elsõk közt rájöttem. Sõt!! Nem csak indexel, hanem sávot tart, és 50 körül tartja a sebességet!! 😊)

streeter
jah nem tom ti rájöttetek-e már de én most jöttem rá ha megnyomom az S betût akkor utánna ha kanyarodok indexel a kocsi 😊

basta002
Én pedig úgy értelmeztem, hogy három fájlt kellenefeltölteni...

streeter
Na ez se rossz

Ebbõl mi lesz még

bfg900
Intercooler.
Állítólag, mert nemtudom mi az 😊
streeter
UPLOAD THE ZIP + SCREENSHOT + README with GAMENAME (SL1/SL2/CD/NFSU) and TITLE OR YOUR FILE WON'T BE UPLOADED TO XI

ez van az uploadernél én ezt úgy értelmeztem hogy a zippeét mapánnak a nevébe benne kell lennie SL1 SL2 CD(ami nem tom mi) vagy NFSU. Gondolom én. Ez van az elsõnél a másodiknál meg szerintem a képet kell.

Basta ha nem gond feltöltöttem a 110es meg 140es V8as golfot hogy kipróbáljam. Nekem azt írta hogy feltöltötte sikeresen

basta002
Nem tudja valaki, úgy egészen véletlenül, hogy hogy a fenébe tudok a street-legal.tk-ra feltölteni??? Nem értek semmit abban az uploaderben.

streeter
Jah és szombat délbe totalcar tv2-n
Ez itt a reklám helye

nézzétek mert szoktak benne jó cuccok lenni meg a szöveg is jó