Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Pontiac Firebird 1970
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
anno egy 486dx66-on jaccottam vegig a wing commander 3-at (annak akkor a minimum gepigeny volt fasztuggya pentium talan).Szaggatott mint a mocsok, de megfogott a jatek tortenete, hangulata.
....................................................................................................
P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Mutass egy játékot, ahol ki van dolgozva és nem szaggat.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Chevrolet Camaro, 1970
Realitást kerestek moddolt játékban? A mod pont attól jó, hogy nem reális.
Különben ilyen gamét, amelyik ennyi alkatrész állapotát figyelembe veszi egyszerre, minden függ mindentõl, tényleg nem tudok mondani. Egyetlen bal elsõ rugót cserélek le, és oldalra húz tõle az egész autó. Szerintem ennek ilyennek kell lennie.
Akinek nem tetszik, miért kínozza magát (minket) vele?
Rá vagyunk szorulva... Legutoljára a bilire voltunk rászorulva, mert nagy volt a seggünk már pici baba korunkban is!
Uninstall, és menjen vissza a NFS mögé. Abban úgyis több a realitás :-)
ezt írtam:
"annyit mondanék még, hogy nem nagyon van hasonlítási alap hardverigényileg, ugyanis ilyen részletes játék még nem volt eddig a piacon."
És ez még mindig így van. nehogy már az NFS-t idehozd, a Driver jó, de NEM ilyen a törés modell csak azt értsd már meg. a jön ki egy hasonló és nem lesz ekkora igénye, akkor érthetõ, de EDDIG nem jelent még konkurencia.
Én örülnék a legjobban, ha lenne hasonló játék, de mostis ha TOCARD2-t megnézed, láthatod mostanság az irányvonal sajna árkád.
Amúgy az r5-ös patch-ben igenis vannak újítások. Én csak ámulok a játékon.
Nálam NEm akad. Azt is írtam lentebb, hogy megfelelõ hardver kell.
Mostmár csikorognak a gumik és valósághûbben, mint az r3-ban. Nem visít. Csináltam egy halom szép képet majd felrakom ha idõm lesz.
de hat kar parhuzamot vonni, mert nfsu meg mindig arcade, ez pediglen mondhatni szmulatornak is (ugyebar ha lenne 3pedalos kormany, kuplunogzhatnal is)
mindegy, szubjektiv
....................................................................................................
az nfs5-bõl már nem tom melyik dll-t kell törölni és megy xp-n. gimme.dll van? vmiért ez ugrott be hirtelen. de inkább kérdezz vki okosabbat. rég nyomtam már
"Csak egy olyan kocsit mutassatok, ami ezekkel a paraméterekkel képes erre!!!!"
1: Invictusék szépen fejlesztik, tökéletesítik a saját játékukat.
2: Furball elvan a modolással, régi autók bekonvertálgatásával.
3: Invictus nem = Furball
4: Nem az invictus dolga, hogy az összes létezõ modolt járgány configjait leellenõrizze, hogy minden paraméter reálisan legyen belõbe. Világos?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Mert hibatlan, tokeletes jatek? Nem.
Azert, mert valamilyen szinten, ra vagyunk szorulva...
Nah most ez nem baj (vagy megis), de ha ekkora flash a game, ill. ennyire sokat vitazunk rajta, akkor megerdemelnenk egy rendes normalis supportot.
Nincs mas jatek... itt a lehetoseg invictus !!! csinaljatok meg jobbat, meg szebbet etc., aztan dol a stex. (mar, ha ez az 1etlen moderalo ok)
En is nemetorszagbol akartam behozatni az origot, de nem jott ossze. De akkor ne beszeljunk olyanrol, hogy a "crackek, iso-k" kedvet szegik a keszitoknek. Masok orulnenek, hogyha ezt hallanak: -Hu ocsem, olyan franko ez jatek, hogy a fel warezvilagot vegigjartam erte, mert itthon nem lehet megvasarolni. (az arakat tegyuk felre)
Igen, nagyon jo, kiut a tobbi jatek kozul... akkor?
Ra kell harapni. Lehetne on-line tuning bolt, akar sms-dijas is. Tuti, hogy rengetegen ertekelnek, az uj cuccokat.
Kb. ennyi, senkinek sem akartam belegazolni a lelki vilagaba.
Carlos: legyszives a penzugyi kerdesemre valaszolj!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Amúgy meg lehet értetlenkedni, és
-jeleket rajzolni, ajnározni a játékot, de õszintén tegye mindenki a szívéra a kezét: az utobbi 2patch javított valami érdemit? Az r3-nál még érezhetõ volt valami jótékony javulás, de sikerült megint viszazökkennünk 2.1.8 szintre. Amíthatjuk magunkat, hogy "király a játék", meg "ennél nincs realisztikusabb", de ez korántsem igaz. Most még nem az... De ÉN személy szerint rettentõen várom már az a napot, mikor befejezõdik a patch áradat, és végre nem a BUGokon kell röhögõgörcsöt kapva tehetetlenül nézni ennek a csodás játéknak a halálát. Sajnos itt néhány embernek úgy vettem észre csak az jött le, hogy én fikázom a játékot. Pedig ez nincs így! Igen sokat játszok vele, mert kedvencem ez a gém. Csak egyszerûen rosszul esik, hogy bármilyen hiba, BUG van, és azt észrevéve megpróbálunk szólni, a válasz a legtöbbször annyi, hogy "kösszi, megnézem", meg "hát ezt mi is észleltük", vagy a legjobb, hogy "ez nem hiba"! És nekem ez hihetetlenül kedvem szegi. Ha ez így folytatódik, akkor hamarosan ez a játék is csak egy CD lesz a polcon. Na erre mondjatok véleményt, ne pedig elszántan védjétek már a játékot (már azt kell hinnem hogy pénzt kaptok érte
).
De ha még mindíg nem értitek mit is akarok mondani, akkor idézek, nem saját adatot,pedig lenne:
"Most sikerült egy I6-so removal gyorsulási rekordot donteni(a sajátom legalább is)
887kg a kocsi
3668cccm
648HP
494Nm
és
0-100 1.348
0-200 5.373"
by Streeter
Csak egy olyan kocsit mutassatok, ami ezekkel a paraméterekkel képes erre!!!! Könyörgöm...csak 1et!!!! Ilyet legfeljebb a több 1000LE-dragsterek csinálnak, amiket kifejezetten a gyorsulásra építenek. De azok korántsem utcai kocsik, amiket otthon a garázsban egy motorcserével, és néhány palack NOS-al buherálnak össze.
ÉRTITEK MÁR????????????????
Egyszóval engem leszólhattok, hogy minek játszom vele, meg bárkit aki ilyesmit beír, csak az a probléma, hogy ezzel önmagatokat is becsapjátok. Javaslom mindenkinek, hogy elöbb kérjen el egy kocsit, bújjon bele a motortérbe, forgasson megfelelõ szakkönyveket, és utánna pedig gondolkozzon el az elöbbiekkel együtt már 3 hozzászólásom valóságalapján.
Most ugye készülnek a patchek és ezáltal javul a játék. Remélem minél jobb lesz majd a játék és azt utóbbi idõbe furbal féle patchek meg a 2.1.8as petch is jó lett és ez már haladás.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Tudom hogy egyikkel sem igazán jó, de szerintetek melyikkel megy jobban a SLRR: ati radeon 9200se vagy nvidia gf mx4000 vagy fx5200? mindegyik 128megás
kösz
887kg a kocsi
3668cccm
648HP
494Nm
és
0-100 1.348
0-200 5.373
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Akinek nem tetszik meg fikázza minek játstzik vele

..::S::L::M::..
Realisztikusságról nem beszélnék, hiába van tele a játék fizikával.Ha csak a fizika miatt jó, akkor elég nevetséges dolgok vannak a játékban. Az igaz, hogy ezek miatt szanaszét akadozik, de hogy ralisztikus lenne, azt erõssen kétlem (#29492-es hozzászólásom ezt alátámasztja).
Ilyen játék még valóban nem volt, de élvezetes autós játék, amiben valóban kiválló volt a fizika, volt (STCC1-2, Toca Race Driver, Driver, NFS5, Screemer4x4,stb). Érdekes módon azok nem akadtak ennyire, pedig grafikában sokkal erössebbek voltak. Vajon miért??? Pedig ezekben a gémekben is volt törés, fizika, grafika, 3d-hang. Amúgy meg ha a fejlesztés elején ezt nem voltak képesek felmérni -mármint a betett fizika, grafika, és egyéb dolgok gépigényét- akkor elég amatõröknek kell hinnem a programozókat. Pedig az Insane nem ezt mutatta anno...
SinClair: elõfordul, hogy valami driver ütközésed van, esetleg nézz körül frissek után, lehet hogy a windows-os driver hibás valamelyik ezközödhöz.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Mostmeg fagy, nemtom miért, valami ötlet? Nincs húzva semmi, de nem csak a játék fagy, hanem az egész, még errorlogot sem csinál a winfos😞
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Törés, alkatrészek, stb.
Ha jön ki egy hasonló, akkor már lesz mihez viszonyítani.
Lehet mondani, hogy a szûkös határidõ, de a patcheknél ez már nem áll fenn. Ha fontos a játék, akkor egyszerûen ki kéne adni egy olyan hírt, hogy "Most elkezdjük finomítani a gémet. Ez kb 1-1,5év. Addig kitartás!" csak az a baj, hogy a megjelenés óta már eltelt majdnam 1év. Ezidõ alatt kaptunk egy Monster Garage-t, és 4hivatalos, 4BETA patchet. Eredményként, pedig azt, hogy sok dolog javult, sok kijavítatlan maradt, sok, pedig a patchelést követõen romlik el.
Error utolsó mondítával pedig egyet értek.

Most perpill a játék jó, csak bruti hardver kell, ennyi. 😉
Nem éri meg fejlesztõnek lenni. Minden tiszteletem azoké, akik mégis fejlesztenek.
ember, itt az ideje a patchelésnek...
gondolom nem street legal 3-at írtok...
az insane miért lett jó?? talán mert nem a
pénz moderálta a csapatot...
ha valaki látja, hogy kapós a game akkor tovább kéne fejlesztgetni, és akkor mindenkinek jó lenne.
egyébként, ha szabad, mennyibe kerülne egy SL4 elkészítése,
pl. 2 év alatt, újradolgozott engine-el, folyamatos add-onnal, és technikai támogatással... Konkrétan légyszives.
25 milla? 150 milla? (saját célra, ha pl. felkérném az inv.et, hogy nekem készítsen egy játékot)
Mellékesen, neked abszolut nem kell mindent merre szívni, mert nem te vagy a vezérürüje az invictusnak...
Én magunkat/játékot sajnálom.

lehet kicsit off lesz a kérdés de hirtelen nem jutott más hely eszembe ahol ezt feltehettem volna.
szoval haverom nemrég mesélt nekem egy olyan helyröl pesten, ahol kb 10 pc van összekötve ugy hogy mindegyikhez tartozik egy cockpit is(pl mint a játéktermekben sega rally hoz), és jopár pc-s autos játék közül lehet választani. na ennek a helynek szeretném megtudni a cimét, honlapját, telszámát, vagy bármijét. ha valaki halott már esetleg volt is már ott az pls irjon.
amugy haverom kb 1 éve olvasott errõl szal nemtom 1általán létezhet e még a hely.
elõre is kösz
posse t.w.d.