Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem igenis sokat segítettek a peccsek. Fizikában, a játék élvezhetõségében egyaránt. Az FPS ettõl függetlenül ugyanolyan :-))
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
....................................................................................................
):
Szerintetek én fikáztam a játékot?
GYÍK: Igen, igazad van, elgépeltem. Nem a TDR-t akartam írni, hanem a TRD-t, vagyis a Toca Race Drivert.
Ezt azért nem kellett volna...

gamertag: kenobita
Ja, és a Fake Racerek autójában nincs is megjelenített motor!
Þór vígi þessi rúnar
A lowpoly meg...en ugy lattam, hogy a motor kidolgozottsaga a varosban (ja, slr-rol van szo) joval alacsonyabb a garazsbelinel...
nfs5 meg teljesen jo, talan a lejgobb nfs mindezidaig, de akkoris mas kategoria
....................................................................................................
Akkor vajh ugyan miért gyártjuk a patch-eket???
Megtehetnénk, hogy kiadjuk a játékot és kész annyi.
Leszarhatnánk, hogy bugos, hogy kellene patch. A pénzünket megkapjuk, akkor minek dolgozzunk ingyen(!!!) a patcheken?
Méghogy nem törõdünk a játékosokkal. Ez jó...
Þór vígi þessi rúnar
P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)
Csak annyit szeretnék mondani, hogy:
-Carlos: a pénzügyi kérdést nem én tettem fel. De ha már itt tartunk, egy játék biztos nem kér annyi pénzt mint egy átlagos rallyhétvége a vértesben. Én elhiszem, hogy nem a pénz motivál benneteket, igazából a játékosokhoz való hozzáállásotok zavar.
-Én az NFS 5 rõl beszéltem, az undergrundot szóba sem hoztam (már nem tudom, de asszem ezt Matrix keverte picit)
-A TDR-ben igenis rendes fizika van, csak nem arcade-ban kell játszani (options->game control->simulation/arcade)
-Volt már olyan játék, ahol az alkatrészek hatottak egymásra, ezáltal a menettulajdonságokra. Lehet hogy ott a kocsit nem úgy ábrázolták játék közben, hogy a felnyíló motorhátetõ alatt részletes motor volt, de ez pontosan a játékmenet, és a játékosok érdekeit szolgálta. Ha mondjuk ez az SL-ben is így lenne (tehát a városban egy idézõjeles low-poly autóval mehetnénk,és a garázsban a mostani modell lenne, máris lenne FPS...igaz a kocsiknak általában kellene egy "városi motor" textúra)
De mivel látom, ha valaki rátapint az érzékeny pontokra, akkor máris óriási közfelháborodás, és fikázás indul be. Inkább hagyjuk, legyen igazatok. Jó a játék.

Legyen elég annyi, hogy egy játékot fejleszteni 2 évig az bõven 9 számjegyû összeg!
De ha támogatsz minket akkor okés. De tényleg nem a pénz motivál minket!
Azért ennünk csak kell nem?
Þór vígi þessi rúnar
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Þór vígi þessi rúnar

Van ugye az iroda rezsije, ami nem olcsó!
Ez havonta egy összeg (x) ezt szorozd meg 18-al (másfél év).
Rájössz, hogy ez bizony igen sok nulla.
Ha támogatsz egy kis pénzzel (8 számjegyû összegrõl van szó) akkor megírjuk a redline patch-et olyanra, hogy menjen a gépeteken.
El vagy tájolva pöttyet!
Þór vígi þessi rúnar

Eleg ha csak az alkatreszekre, nyithatosagra, toresre, fizikara gondolsz.
http://www.3d02.com/cd_main.asp?id=36
itt van egy pár 3ds autó ::> eztetet valahogy be lehetne rakni a gaméba?
Help?
A videon azert keves a fen, mert kiszedtem a lampakat, ne szaggason miatta, ha mar nappal nem tudok kimenni az utcara, mert ott a szansajn telibever minden tukrozodo feluletet (Elkellene a Video Option-ba egy LightsEffect ahol lightmap,vertex stb lehet ki be kapcsolni, mint a Q3-ban)
Nem akarok vitat folytatni, csak a modrol annyit, hogy engem nem a fps, latotav, ai, meg ilyenek izgatnak, hanem az ujdonsagok... namost, ha az inictus a pacthekkel nem rak ujdonsagokat a gamebe akkor kenytelenek vagyunk "kulso" cuccokat berakni. Es nagyreszt ez teszi a jatekot valtozatossa, megunhatatlanna...
De ez kompromisszumot vonna/von maga utan, ez nyilvanvalo.
Felolunk is, es a keszito felol is. Nemde? (csak azt ne irja senki, hogy "mikor lattal jatekot ami...", mert ez a game errol szol)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Gyiik : olvasd el a hozzasszolasomat reszletesebben...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Mondjuk ez
Az UFO-k megint visszatértek a piros fényükkel
Meg most ezzel szenvedek hogy a wranglerral toltásba felkapja a hátsókerekeket. Ha már ez elsõket nem tudja 😊)
Jah ez hogy az einvagen kaszni eltûnt ez egyszer jött elõ akkor amikor összetört a kocsi és újra szereltem az egészet és a kaszni eltûnt a gecibe. Kimentem utcára utánna megint megszereltem és vissza jött a kaszni.
A piros fény meg csak egyszer jött elõ utánna nem tudtam reprodukálni.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ott érdemes nézgélõdni mert oda raknak föl mindent elsõnek valami forum topicba
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
..::S::L::M::..
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
De ott inkabb a Generals Motors-t "jellemzi", csak forditva valszeg😊)
De az MG tenyleg Angol sportauto, de az most masteszta😉
😊
Mondjuk sztem az MG inkább a lentire hasonlít mint erre, de nekem mind1.
nem látszik a kép