Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rosco
Most vagy én lettem béna, vagy tényleg pofoztak a progin. 3 hónap után nyúltam a játékhoz. Mivel elõtte elég egyszerû volt, a diff-t kicsit jobban felhúztam. Ekkor jött a meglepi. A 20 000 dolcsimból összekalimpált járgányommal csak úgy tudtam a 20.(!) green-es csákót megverni sima utcai versenyen, hogy leszorítottam rögtön az elején és végig ezt kellett csinálnom, hogy elsõ legyek...
Szerintem igenis sokat segítettek a peccsek. Fizikában, a játék élvezhetõségében egyaránt. Az FPS ettõl függetlenül ugyanolyan :-))

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

malter
anno még az elsö pecs elött,volt furball elsö javitása,amiben volt soros 6hengeres motorra turbo,ezt ha jol vettem ki a sl.tk forumán,akkor müködöképesre meg is csinálta+kipufogo bekötést,levegöszürö,szal a hiányzo dolgokat,ezeket nem tudja valaki honnan lehet letölteni?
M@TriX
ezek hamarosan igen, azt írták a fórumba (sl.tk)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Carlos
A játékot nem fikáztad, csak minket!

Þór vígi þessi rúnar

Ombika
MAtrix ezek az autok mar letolthetok ami lentebb raktal be kepeket?

SinClaiR
nem

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Gyiik
jaja, tudom, azert irtam

....................................................................................................

Csak 1 utolsó kérdésem van, és utánna megszûnök (hogy örülhessetek ):
Szerintetek én fikáztam a játékot?
Én akkor is így érzem. Fõleg a lesajnáló hozzászólásaitok, válaszaitok végett, amiket néhány kérdésre reagáltok.

GYÍK: Igen, igazad van, elgépeltem. Nem a TDR-t akartam írni, hanem a TRD-t, vagyis a Toca Race Drivert.
cenobite
"....igazából a játékosokhoz való hozzáállásotok zavar."

Ezt azért nem kellett volna...

gamertag: kenobita

Carlos
Persze hogy lowpoli. Képzeld mi lenne, ha az uccán is olyan lenne, mint a garázsban... 😊
Ja, és a Fake Racerek autójában nincs is megjelenített motor!

Þór vígi þessi rúnar

Gyiik
humm....tdr alatt mit ertesz egeszen pontosan? the death race? carmageddonakarhany? ha nem, akkor sztorno, ha igen, akkor hat ize...ami normalis fizikat lattam eddig autos jatekban, az a driver volt. Ott igazan jol mozgott az auto, balesetkor is teljesen jol viseltek magukat, viszont nem tort szet annyira, teny. Csak a mozgasrrol beszelek.
A lowpoly meg...en ugy lattam, hogy a motor kidolgozottsaga a varosban (ja, slr-rol van szo) joval alacsonyabb a garazsbelinel...
nfs5 meg teljesen jo, talan a lejgobb nfs mindezidaig, de akkoris mas kategoria

....................................................................................................

Carlos
Méghogy nem érdekelnek minket a játékosok?
Akkor vajh ugyan miért gyártjuk a patch-eket???
Megtehetnénk, hogy kiadjuk a játékot és kész annyi.
Leszarhatnánk, hogy bugos, hogy kellene patch. A pénzünket megkapjuk, akkor minek dolgozzunk ingyen(!!!) a patcheken?
Méghogy nem törõdünk a játékosokkal. Ez jó...

Þór vígi þessi rúnar

TibiGrafix
Hang nélkül mi értelme játszani?

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

NOS, tegnap nem voltam, látom szépszámmal kaptam ilyen olyan hozzászólásokat. Sajnos egy páran kezdtek átmenni személyeskedésbe, úgyhogy inkább nem folytatom a hozzászólást.
Csak annyit szeretnék mondani, hogy:
-Carlos: a pénzügyi kérdést nem én tettem fel. De ha már itt tartunk, egy játék biztos nem kér annyi pénzt mint egy átlagos rallyhétvége a vértesben. Én elhiszem, hogy nem a pénz motivál benneteket, igazából a játékosokhoz való hozzáállásotok zavar.
-Én az NFS 5 rõl beszéltem, az undergrundot szóba sem hoztam (már nem tudom, de asszem ezt Matrix keverte picit)
-A TDR-ben igenis rendes fizika van, csak nem arcade-ban kell játszani (options->game control->simulation/arcade)
-Volt már olyan játék, ahol az alkatrészek hatottak egymásra, ezáltal a menettulajdonságokra. Lehet hogy ott a kocsit nem úgy ábrázolták játék közben, hogy a felnyíló motorhátetõ alatt részletes motor volt, de ez pontosan a játékmenet, és a játékosok érdekeit szolgálta. Ha mondjuk ez az SL-ben is így lenne (tehát a városban egy idézõjeles low-poly autóval mehetnénk,és a garázsban a mostani modell lenne, máris lenne FPS...igaz a kocsiknak általában kellene egy "városi motor" textúra)

De mivel látom, ha valaki rátapint az érzékeny pontokra, akkor máris óriási közfelháborodás, és fikázás indul be. Inkább hagyjuk, legyen igazatok. Jó a játék.
Ombika
De ezek le is tolthetoek mar a gameba?

Carlos
De az is!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Igen!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem fogok válaszolni a pénzügyi kérdésedre!
Legyen elég annyi, hogy egy játékot fejleszteni 2 évig az bõven 9 számjegyû összeg!
De ha támogatsz minket akkor okés. De tényleg nem a pénz motivál minket!
Azért ennünk csak kell nem?

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
Egy kis VW Jetta spoiler iTT

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Carlos
Így van az Insane-re 2 és fél évet adott a CodeMasters a Street Legalokra 6 hónapot adott az Activision.

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
Találtam pár fincsi dolgot:

M@TriX
nem csak egy FAN vagy?

M@TriX
akkor te most az Invictus-nál dolgozol?

Carlos
Nos, vagyunk 15-en. Ezeknek az embereknek fizetés kell.
Van ugye az iroda rezsije, ami nem olcsó!
Ez havonta egy összeg (x) ezt szorozd meg 18-al (másfél év).
Rájössz, hogy ez bizony igen sok nulla.
Ha támogatsz egy kis pénzzel (8 számjegyû összegrõl van szó) akkor megírjuk a redline patch-et olyanra, hogy menjen a gépeteken.
El vagy tájolva pöttyet!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Na ez viszont jó volt!
Köszönjük!

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
Van egy helyes kis BodyKit a Golfhoz:

Carlos
Jót nevettünk a beszólásodon itt a csapattal!!!
Vicces gyerek vagy Te!

Þór vígi þessi rúnar

Streeter: kár. hogy nem jönnek be a képek... hacsak nem egy piros x-et akartál elküldeni :-) Wrangler? Én is kérek olyat!

Alexease
Be lehet, de valami irtozatosan bonyi😞(
Eleg ha csak az alkatreszekre, nyithatosagra, toresre, fizikara gondolsz.
Hi

http://www.3d02.com/cd_main.asp?id=36

itt van egy pár 3ds autó ::> eztetet valahogy be lehetne rakni a gaméba?

Help?
12346
emlékeztek a pc gurus cikkre? vki be is linkelte anno. ott mustangnak volt titulálva az MC😄

Vernoon
Lehet, hogy nem erre gondoltal, de ez is ketkerek, es felkapta !
A videon azert keves a fen, mert kiszedtem a lampakat, ne szaggason miatta, ha mar nappal nem tudok kimenni az utcara, mert ott a szansajn telibever minden tukrozodo feluletet (Elkellene a Video Option-ba egy LightsEffect ahol lightmap,vertex stb lehet ki be kapcsolni, mint a Q3-ban)

Huh a #29560-asban tök jól néz ki az axis 😊 Le lehet így egybe valahonann szedni (saved car). Vagy esetleg tudja valaki, hogy ezt a felnit honann lehet leszedni? Mondjuk a szárny se egyszerû 😊. Szerintem a hátsó lépája se az eredeti, vagy mégis?

Vernoon
Itt van meg egy par Camaro (1968-1971 kozott)

3Error
nektek volt olyan, hogy vasaroltatok, es utana eltunt a kocsitok (ami megvolt mar), de csak nem latszott. Ott volt lathatatlanul...

Nem akarok vitat folytatni, csak a modrol annyit, hogy engem nem a fps, latotav, ai, meg ilyenek izgatnak, hanem az ujdonsagok... namost, ha az inictus a pacthekkel nem rak ujdonsagokat a gamebe akkor kenytelenek vagyunk "kulso" cuccokat berakni. Es nagyreszt ez teszi a jatekot valtozatossa, megunhatatlanna...
De ez kompromisszumot vonna/von maga utan, ez nyilvanvalo.
Felolunk is, es a keszito felol is. Nemde? (csak azt ne irja senki, hogy "mikor lattal jatekot ami...", mert ez a game errol szol)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
MC az auto neve a jatekban...

Gyiik : olvasd el a hozzasszolasomat reszletesebben...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

streeter
Na 2.19R4-es patchel 2 bug is. Az egyik elég humoros.

Mondjuk ez

Az UFO-k megint visszatértek a piros fényükkel

Meg most ezzel szenvedek hogy a wranglerral toltásba felkapja a hátsókerekeket. Ha már ez elsõket nem tudja 😊)

Jah ez hogy az einvagen kaszni eltûnt ez egyszer jött elõ akkor amikor összetört a kocsi és újra szereltem az egészet és a kaszni eltûnt a gecibe. Kimentem utcára utánna megint megszereltem és vissza jött a kaszni.

A piros fény meg csak egyszer jött elõ utánna nem tudtam reprodukálni.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
sl.tk-n vannak ilyen cuccok a forum részlegnél
ott érdemes nézgélõdni mert oda raknak föl mindent elsõnek valami forum topicba

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

MaSzKa
danke már rájöttem

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

basta002
Köszi. A #29560-as az nagyon kellene... 😊

..::S::L::M::..

M@TriX
Össze vissza járkálok, de a street-legal.tk az jó kiindulási alap. Pár autó ami beszúrok még készül és még nem elérhetõ. De azok lesznek.

basta002
Matrix!! Ahonnan leszeded a képeket, onnan nem lehet leszedni 3ds, vagy scx formátumban? Vagy valahogy másképpen.

MaSzKa
valami oldal kellene ahol sok letölthetõ autó van!!!

basta002
Jók a kocsik, esetleg nem letölthetõek?? Jó lenne.

MaSzKa
Honnan a fenébõl lehet autokat leszedni többet 1 oldalról?

Alexease
Most nincs fent a jatek, de en ugy tudom, MG van a jatekban.
De ott inkabb a Generals Motors-t "jellemzi", csak forditva valszeg😊)

De az MG tenyleg Angol sportauto, de az most masteszta😉
M@TriX
jaja, én kavartam meg.

M@TriX
nemtudom miért nehéz egy képre kattintani és tulajdonságok:

😊

Mondjuk sztem az MG inkább a lentire hasonlít mint erre, de nekem mind1.

Nem MC? Az MG angol sportkocsimárka... Az SL_ben MC van tudtommal!

nem látszik a kép