46059
.
-
#32887 az xi-n van, a script javitas pedig szerenysegem alkotasa, szinten ott talalhato... -
#32886 2.1.9 r5-re mehet ra +furballra is? -
#32885 Szedd le az omega patchet és abba benne van ahogy olvastam a trtalmát. Ez most kerülhetett fel nemrég. Sok jó cucc főleg kocsi van benne. -
#32884 ;)
nem tudja valaki honnan lehet leszedni a fourious wing pack-ot?és persze hozzá a script javitást,mert valoszinü letöröltem,és nem találom sehol:) -
#32883 Kössz ez eszembe se jutott :D:D
Hú de rég patcheltem, most baszódott el először a game. -
#32882 cd-re jobb klikk megnyitás,setup ikon,és már telepithetsz is rá a rrégire vagy másik mappába,nekem 2x van föltelepitve mindkettö bepecselve direkt az ilyen nem indulos dolgokraigy akár 10x is fölrakhatod nem kér semmit nem irogat semmit -
#32881 akkor nemtom mi legyen mert nem tudom letörölni ezt a sz*rt -
Vlala #32880 Hűha, az install.log azt is tartalmazza, hogy hol vannak a játék összetevői. Tehát ha nem ugyanoda telepítetted, mint akitől kaptad, nehézségekbe ütközhetsz.
Ja, vállalkozó két l, csak az előbb írtam rosszul, "kicsikét" morzsás lehet a billentyűzetem :-) -
#32879 Én meg elakadtam mert uninstalálnám a game-t és egyszer csak megvagy a cucc. Nagynehezen sikerül bezárni XP segítségével:D De utánna meg ne tudomtörölni megint mer kér valami INSTAL.LOG-ot. Ez meg van valakinek? (gomdolom igen) Valaki ha volna kedves dobja már át mailba nekem akkor megköszönném.
mail: [email protected] -
Vlala #32878 Streeter: Tőlem megkérdezte egyik "hozzáértő" haverom, hogy be kell-e rakni a cédét, ha telepíteni akarja a játékot...
3 hz-es procija van DVD-íróval, 1 GB Rammal, valami vadiúj Radeon vidikártyával, ja, és válalkozó az apukája. -
#32877 :) -
#32876 Akkor nincs más mint újrarakni mert nemtudom mi volt az uccsó dolog amit beraktam.
Csak egy kérdés. A patcheket hogy is kell felrakni??? Csökkenő sorrendbe ugye??? Meg mind után kell nocd vagy csak az r5 után????
Ne ez nem volt komoly de már rég olvastam ezeket a sorokat -
#32875 ezek azért jóval gyengébbek mint a tied... -
Vlala #32874 Aham, csak nem ehhez a játékhoz. Mafiához is volt már külön Orosz mód is, de azokat a járgányokat még nagyon át kell alakítani, hogy beleférjen az SLbe. -
#32873 Ha valakit érdekelne, sok Ladát találhatna
linklinklinklinklinklinklinklink
és ez közel sem az összes -
Vlala #32872 Köszi, majd ha agy leszek MAXból, építek én is KGST és orosz autókat. Pl. jól mutatna SL-ben egy Volga, egy Wartburg kombi (sport felirattal az oldalán :-D), vagy egy kispolák a soros kéthengeresével.
Streeter:
Mit telepítettél utoljára? Valahogy összevész a 2.1.9r5-tel... -
#32871 Nálam meg most a game erre a hibára hivatkozva leáll.
-
#32870 A ladát miért nem töltöd fel XI-re a 3Dmax-os file-t és akkor szerintem valaki úgy is folytatná a cuccost önkéntesen. -
#32869 hogy mer pazaroljak az emberek az idejuket ilyen szarokkal, nemhogy felhasznalna a "tudasat" ertelmesebb dologra... -
#32868 Boccs de ez kell
Remo Limo
-
#32867 Lambo béta letölthető
Letöltés -
#32866 loooool, itt reklámozza:DD -
#32865 Azt nem írtad, hogy ez egy NFU-s oldal -
#32863 Magyar leírásból csak ez a 2 e-book -om van:
magyar leírás 1.
magyar leírás 2.
Ha jól tudsz angolul akkor nagyon sokat lehet találni, több tízórányi videó tutorialokat.
Hamarosan veszek egy komoly könyvet és majd azt is feltöltöm. -
#32862 Nagyon jó kis beépített Tutorial van hozzá és esetleg tudom javasolni a Maxforums.Org -ot
Jó kis olddal itt kezdőktől profikig mindenki előfordul és baromi sok tanácsot tudnakl adni+ érdemes a sokkal régebbi threadeket is elolvsni.. vannak érdekes dolgok nem beszélve arengeteg jobbnál jobb renderelt képről... -
Vlala #32861 Ezek közül a matek megvan, grafikusi érzékem még fejlődik (7 éves AutoCad szakmai gyakorlattal, főként térben), a türelemmel lesz a legnaygobb gond, mert sosincs időm fél óránál többet egy helyben ülni (Barátnő, fűnyírás, kerítésfestés, az élet nagy dolgai...)
2OTYA
Itt a gond, a megvalósításnál. Ugyanis Yottányit sem értek a 3DSMAXhez. Valami könyv, ismertető, howto érdekelne elsősorban, ilyet hol lehet beszerezni?
Oops, ez off volt.
Hogy on is legyek:
Az xi-ről leszedtem a Paintable Rims-t, és nem igazán műxik... csak árnyalatot tesz bele, de nem fényezi át. Lehet, hogy összeférhetetlen a flip-flop effekttel? -
#32860 nem rosszak, de mindek, jönne egy trabi és rákenődik cseszheted :) -
#32859 eleg szar gepek... -
#32858 Naezt nézzétek meg. lesz majd beszarás -
Szmuuu #32857 Hali!
Mi lett a sorsa annak a szép Suprának? Le lehet azt valahonnan tölteni?
köszike ?)) -
#32856 Szerintem a matek nem olyan fontos.
Az a lényeg, hogy meg tudjad valósítani azt amit elképzelsz.
És kell egy kis művészi hajlam, hogy ha még nem létező dolgot szeretnél modellezni.
ha érdekelnek még ilyen oldalak, ez is az, de a linkeket ajánlom igazán -
#32855 Ehhez sokat kell gyakorolni gyakorolni gyakorolni!! Jahh megismerni kell a matematikát:) ÉS nem kevés grafikusi érzék és türelem kell hozzá:) Valamint nem árt, ha van türelmed pixel polygon és részletvadászathoz.. Ezek nélkül bele se kezdj... -
#32854 Thx -
Vlala #32853 Ha jól tom még nincs kész, az NSX-ben már az lesz. Hogy aztán belemegy-e másik járgányba, az scriptelés dolga. -
#32852 Hellosztok! Nem tudja valaki hogy Honnan lehet letölteni v12-es motort, vagy van egyáltalán ilyen?
Előre is köszi.
...:::PROgeny:::... -
Vlala #32851 Anyááám... ez nem semmi. Hol lehet ezt megtanulni?
(Ezt a Glfot is kérjük az SLbe)
Vannak ám azon az oldalon további szépségek is! -
#32850 hopp
-
#32849 megtaláltam a telóm is itt, bár ez pont nem a legszebb modell lett:)
-
#32848 mamám, ez nagyon király... -
#32847 Miért lenne zaklatás?
Az a helyzet, hogy komolyabb Maxos tudás nélkül lehetetlen egy jólkidolgozott kocsit készíteni a játékhoz.
Elhatároztam, hogy magas szintre fejlesztem a tudásomat és profi szinten fogom használni. Tudom, hogy milyen nagy fába vágom a fejszémet.
ilyen szintre szeretnék jutni