Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Extremeimporton még a Remo sincs fönn. 😞(
asszem a te oldaladról an 😊)
de már bridstonet raktam be
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
es van azert az f1c ala par mod, ami hasonlo temat (azonos? a sok turakocsi kozt elveszek...) dolgoz fel, es ott azert nem ugy indulsz, h full gaz a rajtnal es az elso kanyarban is es maris elso vagy! A regi kedvencemet, a SportsCarGT-t nem is emlitem, neekm az a fun&sim etalon 😊. TRD=sinauto.
Forza.
siman keresztul lehet menni rajta, de ha kihivod, akkor versenyzik, es akkor mar megjelenik a kocsija
....................................................................................................

aszem a fifa viszi a pálmát,annak csak a jogdijjak kerültek ennyibe
Na, ami ranezesre majd talan megkozelitheti a slr fizikajat, az a flat out.de majd meglatjuk akkor
....................................................................................................

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Nemtudom, én qrvara nem tirpák módon, ill. lekezelõleg írtam neked. Jót nevetünnk... Úgy beszélsz, mint ha te vagy 200m keresnél egyedül.De én nem bántalak.
Még annyit válaszólj meg, hogy te ki vagy az invictusban?
(mit csinálsz)
Kihez forduljak az infóval a pénzzel? (ha viccesnek találod, akkor hagyjuk)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A TRD es a tobbi autos gamara visszaterve: feltettem megint a TRD, de sokkal jobb fizikara emlekeztem. Nem rossz, mas, de az SL talan kozelebb all a valosaghoz. Mind a ketto fizikjanak vannak alapveto hianyossagaik. A TDR-ben 200-al elkapod a palankot, kiesik a felfugg, de nem deformalodik a karossz. Az SL-ben kaptam mar ugy el a palankot, hogy kb 2m-rel hatrebb kerult a bal elso, de forgott (4x4 Hauler SD 750), de ettol fuggetlenul õk viszik a palmat. Ja? Es a TRD-t hanyszor 15 ember fejlesztette?
Lehet, hogy nevetsegesen hangzik, de van meg egy gama, ami inkabb kalandgama es aminek szinten erdekes a fizikaja (jonak tartom,de nem teljesen eletszeru - nem deformalodik, meg az iranyitason is van mit erositani). A GTA3 es a GTA Vice City.
ez a TRD valami fizikus monogramja? 😉
Mert elsore a toca rd ugrott be, de abban ugye olyan a fizika mintha a matrixban jatszodna - "minden lehetseges" 😄
Forza.
Live your life like it\'s your last day...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Live your life like it\'s your last day...
mittomen?
fektarcsak - 2kg
spiralok - 1kg
teleszkopok - 1.5kg
felnik - 5kg
Azert erdekes, mert nem tudom az SD-t ketkerekre allitani. Regebben mar megcsinaltam (ugyan az a ver. 2.18 azota is)
elorol le minden cucc, hatulra minden fel, 285-os 18" gumi, MC GTLE blokk, SD HEAD-ek, 7.0 supch. DHL carb.,nincs legszuro, motor 12000-re allitva - igy 903HP ujjonan, kicsit lestrapalva 899HP.
Kicsit megemeli az orrat es ennyi. Csereltem rugokat(hosszabb, rovidebb) allitottam az ASR-en, de semmi.
Valaki, valami otlet?
Látom a jobbnál jobb kocsikat a forumban ,kérlek titeket segitsetek honnan tudok én is letölteni ilyen kiegészitöket olyan oldalakat mondjatok amik müködnek is ,pl mintás gumik .ujjabb autok stb...
lehet küldeni emailban is : [email protected]
de jóóó...
azok a kerekek nagyon durvák, honnan vannak?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
a -40 nagyon kilog
És igen, elismerem, a játékot egyáltalán nem húztam le, csak a fejlesztõket dorongoltam meg. Ha fikázásnak veszitek, akkor az. Ti dolgotok. Mégegyszer hozzáteszem: A játék ötletes, és nagyon jó, csak még mindíg van egy csomó gyermekbetegség,amire szerintem nem mentség a féléves határidõ, fõleg akkor, mikor elötte volt egy elsõ rész (Street Legal), amibõl elég sok mindent -már eleve javítva- lehetett átvenni, vagy tanulni azokból a hibákból, elõnyökbõl.
Én nagyon sajnálom, hogy szálka leszek itt sok ember szemében, de ez épp a játék iránti szeretetembõl fakad. Egyszerûen azt szeretném, ha ez egy tökéletes gém lehetne, amire mindenki büszke lehet. Ezt pedig úgy lehet elérni, hogy a valódi hibákra kell öszpontosítani, nem pedig azokat javítani elsõdlegesen, amik abszolut nem befolyásolnak semmit (pl, az l6-os dugói kilógnak a hengerbõl...na bumm, attól még megy a játék-r5 egyig javított bug-ja)
"TDR-ben igenis rendes fizika van, csak nem arcade-ban kell játszani (options->game control->simulation/arcade)"
szted mi különbség van a 2 között a feliraton kívül?😄DD te nem is olvasol vagy tájékozódsz? normális ember, aki látott már autót közelrõl, az tudja, hogy a TRD nem a fizikájáról híres. és ezt elég sok helyen fikázták is. ha most azt mondod, hogy a cmr3-4-ben is van fizika, én komolyan összehozok jövõ hét végére egy világbékét.