46059
.
-
#33047 de küldtem egy mailt a saját javításommal -
#33046 én csak mondtam, hogy én is megtettem azt amit te késöbb... :) nem küldtél mailt
de volt fönt vmi nagyobb javítás is amiben ezt is javították, úgy emléxem -
#33045 ment mail -
#33044 Valaki pls küldjön már nekem egy .rpk filet remohoz ami I6os motorhoz vanmert most nekem nemjó :( nem megy semmi mototr a jettába
trialosjoevfreemail.hu -
#33043 Engem csak az érdekel hogy mivel csináltad :) Mert a dreamweavert nem vágom mer angol és az hát nem a legnagyobb erősségem. -
#33042 Én tudok neked segíteni honlap ügyben. Néztem az előbb a kép linkkel van egy kis gubanc. Ha érdekel, nézd meg az imregy.uw.hu-t, vagy az imregyorgy.uw.hu-t, azokat én csináltam, mindkettő egy lehetséges variáció, DE! még nincs kész, sokat kell javítani rajta!!! De szerintem csak a megjelenésen. Aztán szólj vissza, ha érdekel a dolog, összedobunk neked vmit. Ide írj: [email protected] -
#33041 Izlesek es pofonok nekem eletkedvem se lenne ladaval maszkalni a gameban! :D -
#33040 wrong version mittom én mi :(((((( -
#33039 A fenébe felraktam egy kocsit és szétbaszta a játékot újrateszem nem megy újrateszem megy felteszem az omegát nem megy :( pedég délelőtt ment:( -
#33038 azért írtam idézőjelben, mer arra értettem a létező autót, hogy minden nap látni olyat és esetleg nem olyan nehéz hozzájutni. szvsz nekem többet jelentene egy ilyen akármelyik játékban, mint az ilyen fossá tuningolt japán meg egyéb szarok, amiket úgyse fogok soha látni. így azt se tudhatom mennyire találták el a menetulajdonságait stb. -
#33037 Itt fent van a javítás csak nembiztos hogy jó. -
#33036 Tudtok segíteni? -
#33035 Ezaz megy az Omega patch! Csak egy baj van a pénz hiány
-
#33034 Leteznek ezek is csak nem nalunk sajnos! :(
Streeter ,ha megvan a jo skyline javitas majd oszd meg velunk is THX
-
#33033 A link sem müködik nálad?
Nálam minden jó...
-
#33032 Nektek is szar mist az XI??? Ibndulna az oldal oszt ezt írja ki MySQL error : Duplicate entry '' for key 1 -
#33031 Na ezt így akartam =
Itt meg nem látom hogy fennt lenne,más oldalt meg nem ismerek... -
Hi :)
Azt meglehet kérdezni,honnan szedtétek le a Calibrát?
Vagy hogy van ez?? Az omega peccsban ott van,de ugye az egy roncs és semmit nem tok rárakni :(
ITT meg nem látom,hogy lenne,más oldalt meg nem ismerek?
5let? -
#33029 jaj, hisz nekem mar megvan:) -
#33028 nos tehat? -
#33027 igazából nekem se kéne lada, de gamékban már herótom van az ilyenektől. meg szívesebben látok "létező" autókat. -
#33026 Megy az csak idő mire megjelennek a kocsik.
Jah meg nemjó a skyline javítás. Nekem legalább is. Error neked küldtem egyet ami jó volt asszem. Azt majd küld már vissza mailba pls. -
#33025 Feltettem az Omega patchet de semmi változás, ha kocsit veszek a régiek vannak ha eladom akkor is, Miért nem megy? -
#33024 haj. jo reg jartam errefele. Mi ez az omega pöcs, amirol itt szo van? honnan lehet lemarni? segiccsen doktor ur, kulonben ongyilkos leszek:(( -
#33023 En meg rosszul vagyok a ladatol stb de izlesek es pofonok!
Amugy #33020 ez mi is lenne? -
#33022 Calibrával én is nyomulok mostanába. jah meg engem az idegesít hogy leelőzök egy kocsit íkkor az befékez izomból és sávotvált. Nem lehet mellettük menni szépen meg ezaz amaz. -
#33021 kispolák jó lenne a ladával egyetemben. én nem vágom miért minden barom vipereket meg suprákat meg egyéb ilyen szokványos szarokat csinálnak. marhára unom már ezeket. vmi hót átlagos civil életben megtalálható autó kéne, és azt lehetne ápgrédelni. már csak azért is, mert szeretek csak úgy nyugiban elautókázgatni, az meg egy ilyen "fúdeállat" járgánnyal nem vmi felüdülés.. ezért volt sokáig kedvencem a 307es. most nyomulgatok a jettával meg a calibrával is. -
Vlala #33020 Jajj... a kispolák még csak terv, 3DSMAX-ben van meg, atz még át kell alakítani...
A Coyotot innen: oops, ninsc meg a Coyot az Xi-n!
Pill, mindjárt megkeresem!
Az Omega patchban benne van...
Everybudi: addig nézzétek meg ezt
B+, nem találom a Coyotot. Valaki feltöltené az Omegából valahova? -
#33019 Honnan lehet letölteni a Coyotot és a kispolskit? -
Vlala #33018 A buggy nem rossz, csak nem ott keres néhány alkatrészét, ahol vannak. Favágó megoldás: a Buggy_data összes file-ját át kell máasolni egy Coyot_data könyvtárba is, így beindul a csöppség. (Valaki nem tud scriptet, amivel V8-ast lehet bele tömni?)
Van egy SMaxes kispolskim, valaki lát fantáziát benne? :-) -
#33017 akkor eljön az időm, errefelé is... -> xi-re megy fel a kocsik javítása. (by én) -
#33016 khmm... én is belsöből nyomatom, de mivel rabukkantam anno a patch dokkjára, megtudtam. Nem emléxem pontosan, de vagy az 1. vagy a 2. Furball patchban már benne volt. -
#33015 éljen, örömmel tapasztalom, hogy a resetelős fícsör megmaradt a gaméban:/ -
#33014 te olvasol is, vagy csak írsz?
álá #33001 -
#33013 Valaki a buggyt? -
Vlala #33012 A 2.1.9r5-re megy Furball combo patchcse, arra lehet ráakasztani az omegát.
A 2.1.9r5-höz vsizont meg kell szerezned sorban az 1.4, 1.5, 1.6, 1.8-as patcheket. -
#33011 az omega patch simán telepíthető mert nekem semmi patch sincs? -
Vlala #33010 :-) -
#33009 nah megoldottam (format). asszem tom mi(ki) volt a probléma. mostifater hihetetlen kreatív e téren. meg tud javítani bármit, ért minden szarhoz, de ha gép elé ül, egy formattal lehet számolni, ha föláll onnan. -
Vlala #33008 Nem, sztem már az eredeti gameban is benne volt, ha volt a tütün kipufogóvég. Én sem vettem észre eddig, mindig belső nézetből vezetek, csak néhány ajutót :-) elszabtak, nem lehet kilátni az ablakon. Nagy szemétség lenne kivenni a szélvédőt?
Nekem a cruise control-t is most mutatta meg a szomszédom, tök jó, indexelek... (Az Élet Apró Örömei '04)
Mit csiáltak az Omega patchcsel, hogy nem szaggat városban? Nagyon felértékelődött tőle a játék! (csak a törpiek hülék még mindig, féklámpám van, mégis megkóstolnak hátulról...)