46059
.
-
#33007 spy sweepert zúztam. majd meglátjuk. -
#33006 az omegába nem próbáltam még de oda is berakhatod
-
#33005 nekem is feltűnt... egy féreg+adware+regtakarítás nem biztos, hogy ártana a gépeden aztán egy regdefrag... Nálam ez megoldotta a gondokat... -
#33004 jé most vettem észre, hogy nitrónál lángol a kipufogó. ez az omegában van benne?? eddig mindig belső nézetből nyomtam. úgy nehéz lett volna észre venni.
a másik meg off téma: kib lassú a net (axelero). 0.10 és csúcssebességnél 5k körüli szpíd. ez most általános vagy nálam lehet vmi gebasz, vagy megin divatba jött vmi féreg? -
#33003 Skyline javitas ezt az omega utan is feltehetem vagy az abba levo skylinet nem kell javitani? -
#33002 Valaki tud egy jó linket a buggyhoz, mert az is jó lenne. -
#33001 Valószínűleg rossz a buggy és nem működik akkor nem kell berakni és nem akad ki a játék.
Jah és nem tudtok Dreamweaver 4 hez magyarosítást vagy valami fasza magyar webszerkesztőt?? -
#33000 Valaki a problémámra??????
PLZ. -
#32999 Valaki a problémámra??????
PLZ. -
#32998 Akkor várj. Mi azuccsó petched??Nálam az omega van de szerintem az mind egy meg hogy milyen kocsik vannak bent??? -
#32997 Figyu Streeter ha van mondjuk patched nekem meg nincs akkor a mentés nem fog nekem menni :( de ha tudnál valami ötletet akkor THX -
#32996 nos miután rájöttem a hibára itt van 3 dolog.
Tehát itt -
#32995 pill pill pill rájöttem. De hülye vagyok És rájöttem az oldal miért nem jó. Na pill pár perc és megleszés lehet lesz egy save is -
#32994 pedig kéne peccs. már csak a csít miatt is. mert a 218as vagy melyik kéne a csíteléshez. -
#32993 Nos az oldal még nem jó de eddig innen szedhető le a fék és skyline
Ez a fék
Skyline javítás -
#32992 Hi!
Valaki nincs egy űködő buggyja?
Mert nekem mindig kilép. -
morgo #32991 ez a legujabb beta patch hibaja... majd jon javitas... de az minimum egy het... -
#32990 ja és nekem a RL2 van alap semmi patch-el -
#32989 Valaki nem tudna egy mentést adni? Vagy valamit mert ha veszek egy kicsit akkor elfogy a pénzem , és nem vehetek olyan jó kocsikat mint amit a képeken láttam :(
Valaki tudna segíteni Megköszönném! Sziasztok! -
#32988 nem is lesz nagy lap csak ilyen index szerű csak a linkek lesznek oszt csókolom. Nem akarom én komplikálni csak még nem jók a linkek de dolgozom rajta -
#32987 lap nem is kell sztem. bőven megteszi majd ez is, kösz mindenki nevében:) -
#32986 kira vagy. -
#32985 Ok reggelek egy ingyenes oldalt atw.hu-n és onnan lehet majd leszedni. Csak honlapot nem tudok csinálni egyenlőre. -
#32984 ezeket sztem alapból linkeld be ide, ha van rá lehetőséged:))
pl nekem kéne a javított féked is, csak nem gyün le. -
#32983 Csá skacok! Nem tudja valaki,hogy a KÉK garázsból miért tünnek el az autóim(a nyíl látja de én nem)? Radeon,xp,omega patch. -
#32982 Attól mert nem írok itt vagyok csak nincs most mit hozzáfűzni. Annak meg nincs értelme ha oldlanként nyomok 10 értelmetlen hozzászólást :D
Na de...
Ami az utóbbi időkbe említésre méltó az az Omega Patch. sok jó cucc van benne de ezt itt
te is el tudod olvasni. Ha a skylineba nem mennek bele a neoncsövek szólj mert azt már kijavítottam.
-
#32981 LOL -
#32980 Tsa mivel megigerted,hogy megcsinalod a felnimet de nemtetted igy tolem leszedheted ha van dc++-od! -
#32979 Hey-Ho!
Mivel elég régen néztem be az oldalra, kérnék valakitől egy szivességet. Eredetileg Streeter-re gondoltam, de mivel Ő régen lépett be, ezért valaki más tegye meg nekem legyen szíves. A kérésem a következő lenne: a legutóbbi és inkább a legjobb linkeket (autók, hallottam itt vmi Omega(???) patchről + ilyesmi) össze kellene nekem gyűjteni, mert mire én azt végig keresgetem, sok lesz a számla. Szóval ha valaki megtenné nekem, nagyon megköszönném. A legutolsó pacth-em az r5-ös. Előre is köszi!!! -
Vlala #32978 Jaja, ezt majd kipróbálom.... az eredeti játék adatait mondtam GIPetyusnak, persze ezzel az Omega patchcsel sokkal többeket is ki lehet hozni a gépekből.
Unokatesócskám (10 éves) véleménye:
"Miért nincs benne Omega, ha egyszer az a neve?" -
#32977 Ezen nem változtattunk. Ez eddig is így volt, csak Ti ezt így nem látjátok. Hogy ilyen szikrákat lássunk lassítani kell a fizikán! -
#32976 Azért hogy ontopic is legyen, ez a szikraesőmennyiség ugye csökkenni fog? Úgy néz ki, mintha hegesztenék a kocsit, viszont a tizedére véve lökdösődésnél szép lehet. -
#32975 Nem teljesen. -
#32974 Valahogy úgy, ahogy én az ArchiCAD alatti projectemben a lead programmer? 1 fős project, akkor lehetek :D. -
#32973 Én vagyok a Lead Tester... -
#32972 Egyébként mit is csinálsz te ott? Mert 1 monitorral debugolni, fejleszteni kicsit kellemetlen lenne. -
#32971 Meg torrentstorm...mégejnyébb. -
#32970 Szintén játékfejlesztek, és a desktopom alapértelmezésben teljesen fekete, ikonok nélkül :). Na ebből csinálj zűrzavart :). -
#32969 Szerintem követeljünk villáminterjút a desktopodról, és sztárt csinálunk belőle :).
(céges gépen daemon tools, ejnye... :)) -