Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vernoon
Ja, meg ez a kipuff is kellene

streeter
ez a dupla kerekû engem is érdekelne hogy honnan lehet leszedni

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Vernoon
vagy ezt?

Vernoon
Nem tudok tovabb varni a hivatalos patchre (febr. 26 ?), fel kell rakjam a 2.19r5-ot. Kell a hatso duplakereku SD.
Honnan lehet ezt leszedni?

streeter
Megint beindultak a fantáziák

Ezt nézzétek meg

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Na ez szépppp

streeter
Jah és még jó hogy a gépemen is már meg volt az R5-ös patch és most megint leszedtem :)

streeter
Túl sok különbség nincs az R4 és az R5-ös patch között. Max annyi hogy a kocsik színe sokkal szebben van megjelenítve.

basta002
Carlos!! Néztem a képeidet a tagok fotóinál. Ki gondolta volna, az egyik képen a gépen Street Legal Redline fut, a másik SG fórum. Ja ez pedig mindkettõn: :D

..::S::L::M::..

basta002
Nézde meg a linket! Mindkettõ fájlnevében benn van az r5, úgyhogy valszeg az lesz az r5!

streeter
De az az R4-es patxh nekem meg ar R5 és a nocd crackje kell

basta002

streeter
Discovery chanelen most megy egy tuningolós mûsor nagyon jó. Amerikai sztárok kocsiját csinálják. Most egy Ferrari F50 Enzo van

malter
hát azt nemtom hogy csinálod,nekem soha nem kéri
malter
viszont ha a dvd behal akkor oda 5-6 game;)
streeter
én is deamonból nyomom de akkor is kell neki cd

malter
söt a legujabb agyalmányom,hogy csináltam a gaméimrol isot és kiirtam dvd-re igy megszabadultam a cd turkálás boszanto témájátol
malter
passzz én daemon toolsban tartom a redline-t igy nem használok cracket
streeter
2.1.9R5-ös patchet honnan tom leszedni ??? meg hozzá a no cd cracket???,

Gyiik
tenkjuverimacs

....................................................................................................

malter
itt a link:furball motyoi
Hát ebböl nem sokat tudtam meg...!Na mind1!Azér kösz

ZOTYA

basta002

M@TriX
ha tényleg kezdõ vagy akkor érdemes ide ellátogatni:
http://slc.hsw.hu/

Amúgy egyszerû logika szerint van régebben leírtam, mostmár nem emléxem, de az átmérõ az gondolom alap 18-21"-os felnire azonos kerék kell, aztán ha széles, akkor nagy legyen az egyik szám... na ezt jól megmondtam, szóval rájösz. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Szevasztok!Ma kezdtem el jáccani és egy kis segitségre lenne szükségem!Vettem egy 3as Golfot(Einvagent)és nem vágom h meik gumihoz meik felni kell?!Probáltam elég sok kombináciot de nem akarja rárakni a gumit a felnire!Köszi

ZOTYA

streeter

streeter
Ez nem napfelkelte szerintem Mert ez így hirtelen bevillant utánna fent az a 4 csík aztán eltûnt. Elmentem onnan utánna viszemnetem ugyan oda de már nem láttam. Ez nem az lehetett

basta002
Mire is gondolsz pontosan, mert napfelkeltét már láttam...

streeter
Na ilyen bugotok még fogadjunk nem volt

Moddolni kell :-)

basta002
megoldható

Gyiik
malter, engem ugyan erdekel, mert mindez szep es jo, de az erdekelne ugy istenigazabol, hol tolthetem le a patchet

....................................................................................................

Krinyo
régen nyomtam csak televolt buggal

streeter
Jah és erre a furgonra vagy ilyesmire gondoltam. A hátulját telenyomni nitrópalackal meg hangcuccal :)

streeter
a játék eddig is játszható volt de már egyre jobb és jobb

Krinyo
üdv.
Mi a helyzet a bugok terén?
Játszható már a játék?

malter
:DD fölt 1 rész amit én is sokig kerestem alexease honlpján volt 1 kép,amin vizparton ment valami alagutféleségben,fölül áthidalok voltak,de aztán ráleltem valahol aszem a 3ik városrészben:)
bfg900
Elõfordulhat, hogy ennek a játéknak a végén nincs kiírva, hogy nyertél? :) Én még nem vittem végig, de emléxem milyen sok ember kereste a földalatti pályát a Street Legal 1 -ben :)
Alexease
Gratulalok!
Csak a Prime-ot lehet megnyerni:) Ott a vege:) Esetleg mas-mas autokkat kell epiteni, azokkal vegig vinni, ha fut normalisabban, akkor varosi versenyeket nyomni, azoknak van igazan hangulata.
Sziasztok megszallott street legal jatekosok
egy kerdesem lenne hozzatok
a red flame klubban elso vagyok megnyertem 3szor a roc-t
es most hogyan tovabb? vagy ez a vege?mit kell utanna csinalni hogy ne csak a prime autot lehessen megnyerni?
koszi ha segitetek
malter
és ha valakit érdekel,hogy mit tartalmaz a legujjabb furball combo patch:

* adds: touch up patch for looks and function.

* makes dash gauges more accurate in all cars, calibrated to MPH.

* fixes misplacement and centers exhausts on all cars.

* fixes some steering wheels.

* fixes Prime and MC tailights.

* fixed misplaced pistons on the Inline 6 engine for both nonus and baiern.

* Adds Turbo charger for the Inline 6 engine.

* Adds Yellow nos flame.

* Adds V8 engine kit.

* Adds complete supercharger for Einvagen.

* Adds complete turbo piping for inline 4 engines.

* Adds complete turbo piping kit for inline 6 engines.

* adds I6 engine kit.

* focer and Eulna and duhen turbo exhaust kits.

* Fixes indicator night Glow system for MC

* Fixes indicator night Glow system for PRIME

* Fixes indicator and Glow system for Prime Foglights

* Fixes Night Glow system for Superduty rollbar lights

* Stops the Superduty engine from Stalling.

* Fixes the messed up up lights on the FOCER.

* Balances Superduty 500 and 750 Performace to better match the other cars in the game.

* fixes Aftermarket seats, to help stop random collision, and other strange problems.

* Added Night Glow effect to Focer Rallye Headlights.
malter
Furball mester megint alkot;)
streeter
Na így kell ezt csinálni. Jól nyomta az arc

Ja!! Jobb klikk+mentés másként, mert 33mega!
Csak azok nézzék meg, akik szerettek driftelni a játékban:

NFSU
streeter

huuu emberek mit találtam! Akkora fake a kép, mint ide Mekka, de elgondolkodtató...

link a képhez

streeter
Ezzel is ugyanúgy szed mint maúgy söt még lassabb mert csak 38Kb/s-el flash get meg DC++ 42-43-al

M@TriX
az égbolti piros eget én is láttam sima alapgém +r5-tel

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Alexease
Tudom;) En meg ReGet-et hasznalok evek ota:)))