46059
.
-
#33087 A Volga fent van XI-n
A javításom pedig letölthető az oldalamról -
#33086 Helytelen pedig feketen ,krommal durva lenne!
EN megtudom csinalni csak kuld at! -
#33085 feketére lefestve elég szépen néz ki, de mivel 3dmax-ot nem vágom ezért nem csinálom meg :p:P -
#33084 Latom nem unatkozol de vmi kulturaltabb szint is adhatnal neki! -
#33083 Kijavítottam a Volgát kb. 8 fele fel is lesz töltve az oldlamra -
#33082 Nagyon tutter ez a volga bár vn még javítani való rajta pl motorháztető meg csomagtartónyílás kicsit még necces :D -
#33081 orosz... állat ! (idézet egy használt-elektonika boltostól) -
#33080 Végre valami érdekes, fantáziadús jármű :D -
#33079 ja én is próbálkoztam elvonatkoztatni ;) -
#33078 Szerintem kafa bar full feketevel,krom csikkal durvabb lenne! -
#33077 nem inkább a króm miatt ilyen tré? máshol is láttam már ezt a rómozást. nem is tetszett:) -
#33076 ja. így elég gáz. de a modell nem rossz első ránézésre. -
#33075 kicsit érdekes a festésük...
de lehet egy értelmesebb festéssel és felnivel jobban néznek ki... -
Vlala #33074 Bocs a duplázásért, de UAZ is van!!!!! -
Vlala #33073 VOLGA!!!
ITT!!!
Vééégre szoci autó!
-
#33072 Halas koszonet neked! VEgre elvezhetem a gamet kedvenc autommal! -
#33071 kössz a reklámot -
#33070 Nem lép be a tar-ra vagy a tar-on nincs kép? Amúgy a tar-ea még nincs feltöltve kép :D -
#33069 jo, koszi, mar reklamozva is van 1 XI-s topicban :) marmint a honlap is.
-
#33068 jo a honlap,csak a képeknél nekem nem megy,vagy nincs még rajta? -
#33067 itt van elég sok bmw motyo+szétnéztem rajta és felkerült 1 alfa romeo 33 is:)
12346: vannak,pl a corvettet mai napig nem találom sehol,pedig nem mai már nagyon rég készen van -
#33066 Igen meg a skyline javítás az a te fileaidból van persze ha nemgond de odaírtam hogy te készítetted -
#33065 STREETER !!!!!!!!
megkaptad a levelet???? -
#33064 Frissült egy kicsit a honlapom. Nem nagy szám de tudtam hátteret csinálni és ez nagyot dobott rajta :) http://www.streeter.atw.hu/ -
#33063 igen én tettem... -
#33062 Okksa megy de melyik forumban? MDL:Completed vagy melyik?
Koszi -
Vlala #33061 Amíg ilyen jó dolgokat művel, addig akár igen is lehet... na, ezt megint jól megmondtam :-)
error: a Furrano javítást Te jegyzed az xi-n? -
#33060 hű. van még ilyen "rejtett" cucc? pl az alfáról csak régen láttam lépeket, aztán meglepett, hogy már rég leszedhető, csak nem verték nagy dobra:) -
#33059 az xi nem jön be,de azon van a forumban fela, annak a honlapján van,a honlap cime a hozzászolásai alján -
#33058 Meg mindig keresem az uj 5-os bmw-t a gameba ha tudja vki honnet toltheto le ,megkoszonom! -
#33057 és mi tartjuk el?:))) -
#33056 legalább ebben egyetértünk:)) -
Vlala #33055 Szentigaz, petíciót kérünk, magyar játékba magyar utakon látható gépeket! (Magyar égre magyar ufót!)
2OTYA már benne van a Ladában egy ideje, tudja, hogyan kell autót építeni SLbe. Szerintem ő lesz a magyar Furball, a Lada után rábeszéljük a Skodákra, Kispolskikra, valaki kért már Suzukit is... 2OTYA, nem fogsz unatkozni :-))) -
#33054 HAt ez undorito munka! -
#33053 pfff ilyenekről (is) beszéltem a múltkor, hogy kicsit uncsik. ez pl minek bele?? hogy néz már ki.. -
#33052 HEE !
küldtem levelet...
A luxus autó felmerült 5let, 1enlőre...
Pont most tért vissza Shadow, és esik neki a Vipernek.
(a SL1 convert pillanatnyilag szünetel) -
#33051 Regen lattam uj 5-os BMW-t letoltheto az vhonnet? -
#33050 Nézegettem az XI fórumot és ahogy láttam készíteni akar valaki luxus kocsikat a játékba? vagy ez csak felmerült mint ötlet?? Meg láttam készül a Baiernhez bukócső meg ez az amaz finomság.
Jah és a viper-ről mihír van??
-
#33049 vki tud küldeni egy Calibra DTM, PlayerCarX.X filet?
megpróbálom megcsinálni. [email protected]
(bocs a sok hozzászólásért, de olyan hülye vagyok, mint egy barom) -
#33048 jah meg a XI-s moderátor... 9mmNL vagy mi..
Aszongya hogy nem keresettek az afféle javítások mint az enyém, az Enzohoz. Új ülés+kormány, beltér teljes refressel, visszapill+kipuf, meg sok apróság...
A holland anyját !