46059
.
  • streeter
    Hátra fogok pakolni mindnet amit kell az üvem meg az ishimá-é úgyhogy annak én nemtudok mit csinálni.
  • Vlala #33126
    Nincs ülés a Volgában :-(
    Illetve van, de b...ik látszani.
    Az UAZra meg az üvegek nem mennek rá, legalábbis rossz helyre. Tényleg,. az UAZ hátsó felfüggesztéseit nem lehetne kicsivel hátrébb pakolni?
    A Moded Jetta nagyon cool!
  • 20TYA
    A helyzet a következő:
    ALIENwoods jó haver és segítettünk egymásnak amiben csak tudtunk, szóval a Lada is téma volt
    Én most Max-ot tanulok, Ő pedig hasznosan elfoglalj magát valamivel
    ennyi
  • malter
    persze hogy alienwoods magyar hisz ide is irkál néha ha visszaolvasol;))
  • streeter
    Jah Basta te mint .rpk file átírómester :D Ha hexeditorba megnyitom az .rpk file-t akkor kb. melyik résézn van a motor? tehát fent középen lent vagy nemtom. Meg milyen néven?
  • streeter
    Kössz. A hibákat kijavítottam a gombokat felül összébvettem remélem jó.
    Amúgy meg mozillával csináltam az oldalt szerintem jó, de ennél több nem is kell szerintem.
    Jah és a napokban elkezdem javítani az Uaz-t is.
  • M@TriX
    :)
  • Vlala #33120
    Leesett! átnevezem htm-re, akkor bejön egy letöltés...
  • Vlala #33119
    Úgy inkább html-oldalnak tűnik!
  • M@TriX
    notepaddal nyisd csak meg, vagy WINC-be F4
  • Vlala #33117
    Nekem valami miatt nem tölt le az oldal, a volga javítása 538 byte sé nem valid rar, a bodykit is pillanatok alatt lejön, sztem az sem teljes...
  • basta002
    Streeter! Megnéztem az oldaladat, nem rossz, csak figyelj egy kicsit a helyesírásra, + a főoldalon nekem 2 sorba kerültek a linkek 1024x768-on. + Teszik a remo body kit, de a legjobb benne a morcosítás.
  • basta002
    Hát az az igazság, hogy Jegyzettömbbel. Az az igazság, hogy a HTML-t az nagyon vágom, mint programnyelvet, a php-t annyira nem, de azért szerintem nem lett olyan rossz az oldal.
  • M@TriX
    hooop, a fórumban kisebbek voltak, sorry :)

de azért szép
  • M@TriX
    Készül a szép kis Acura:

• ZsZso
    ehhhhhh, beszarááááááááás
  • I-NoVa
  • M@TriX
    whaooo
  • Vlala #33109
    Nagyon állat!
  • 3Error #33108
    szép !
  • streeter
    Nézegettem XI-n a Lada topicot és hát látom nyelviháborúk vannak :D
    És láttam egy képet ami érdekes. Mondjuk ez
    ALIENwoods linkelte ben tudom ő csinálta-e vagy te Zotya de ő is magyar ahogy láttam :D

hogy is áll akkor a lada?
  • streeter
    Beaktam az Uaz-t is ma és hát nagyon kezdetleges. ott még az üvegek sincsennek normálisan megcsinálni nemhogy a többi. oldalról olyan Mafiába (játék) lévő mentőautóhoz hasonlít. Amit tudok megcsinálok lámpák ajtók nyílása stb... Persze ha lesz időm mert tanulni is kell néha
  • streeter
    Na letöltöttem a Hexeditor 5.0 meg magyarosítást hozzá.
    Na most megnyitom az egyik autó .rpk file-át és ez a sok izé jön be. KÉP De most itt hol a motor cumó mert eddig nem találtam (melyik részén kb.??) Valaki segítsen mert bele akarok kezdeni egy "projectbe" ha ezt sikerült "megtanulni"
  • 3Error #33104
    meg hátulra Gorbachow... :)
  • 20TYA
    Kéne rá az eredeti rénszarvasos embléma
  • Vlala #33102
    Az eredeti VOlga csak feketében és fehérben mutatott jól... a mostani hobbinak használt buliverdák már más tészták, minden jöhet!
  • streeter
    Na itt egy pár szín.

Nagy képek
  • Carlos
    Tesztelem, köszi!
  • M@TriX
    fraps korábbi verzióival is lehet...
  • Vlala #33098
    Talán a FRAPS 2, de még nem használtam...
  • Carlos
    Tudtok olyan programot, amivel videót lehet kiszedni a játékból???
  • 12346
    én is kivi lennék rá. eddig még nem sikerült vennem.
  • M@TriX
    egy képet benyomhatnál a Volgáról normál festéssel kíváncsi lennák rá...
  • Vlala #33094
    Streeter: lehoztam a Volga javítását, ma kipróbálom! Valaki készít hozzá bodykitet? :-)
  • 12346
    lehet, hogy kéne egyet rinyálnom a többi nekem való topicban. hátha ott is felbukkannak emberi autók
  • streeter
    Volgán észrevetem még pár hibát pl a hátsó lámpák nem ott világítanak ahol kéne megelöl az index se. Most az is javításra kerül és ha kész azt is töltöm fel :D
  • Ombika
    Ezert irtam ,hgoy vki kuldje at ha meglenne de nem en csinalnam megnyugodhatsz ,inkabb orulnelel,hogy elinteznem de ugyse izgat ha igy allsz hozza!
  • 12346
    erről egyébként volt vmi hír? én nem nagyon találkoztam vele. de nem baj.. ha sok hasonló lesz, akkor örülni fogok
  • 20TYA
    Egyből látszik, hogy te nem nagyon értessz hozzá!
    Biztos, hogy meg tudnád csinálni?
    Alap dolog, hogy csak eredeti scx fájlt lehet importálni.
    Ha meg a max fájl kell akkor azt az autó készítőjétöl kérjed!
  • 20TYA
    Látom orosz barátaink beindultak