Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
scx export nincs valakinek??? csak 3dst.max2-m van!
a scriptel kapcs.ban: nem tudok használható ÚJ!!! alkatrészt beírni a sriptbe. A nitroömlesztés, az megy!
Sokmindenre rájöttem (köszi Basta), a #29988- óta, de rengeteg a kérdés Ezek csak költõi kérdések, válasz vagy lesz, vagy nem...
2 napot szenvedtem a Zmodelerrel mire rájöttem, meglett az alkotás erre mit látok: ONLY IMPORT PLUG IN!!! Szép dolgokat mondtam...
bocsi ha sokat írtam, nem tom' mekkora lesz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Csatlakoznék Matrixhoz, az Xtreme Import (street-legal.tk) van elég sok doksi ezekrõl.
Ha valamit tudok segíteni scriptelesében szólj bátran, bár sajna a "le kell mondani vmi-rõl" helyzetet furball barátunkkal lehetne megtárgyalni, mert én nem nagyon jöttem még rá.
1 pár oldal amik jók:
Redline Mods
Turbo Imports
Lethal Modz
Más nem ugrik be, sok sikert !!
Jah igen, a ROC. Egyenlõre csak egy drasztikus módszerem van rá, mégpedig, hogy Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\cars\racers\ROC_cars mappában lévõ .spl fileokat text-el megnyitod és 90%-át kitõrlöd. Ekkor behülyülnek, de mondom nem vmi sportszerû, bár gyárilag sztem õk sem azok. Egyébként, ha a ritkaságokat amik a ROCon fordúlnak elõ, magadnak akarod tudni akkor arra az a megoldás, hogy az .spl fileokon kívûl berakod a saját autóid közé, majd átnevezed õket player_carX.X -re (az X, a még nem szerplõ szám) Remélem sikerül kibogozni...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A lentebb említett autólk miatt ne sírj mert nincsenek készen, nem éri meg a fullosak felkerülnek mindig, pl. Elenor meg Bodykittek...
Kérdést is feltehetsz, ott nagyon sok a hardcore rajongó. 😉
patch az nem ilyen egyszerû ugyanis 2.1.8. után csak béták jelentek meg amik nem hivatalosak. Rövid ideig voltak fennt a szerveren. Most nem tudom, hogy az utolsó verzió fennt van-e.
De mivel az utolsó bétapatch már elég régen jelent meg így azt tanácsolopm hogy várjál, mert hamarosan biztos megjelenik valami. Vagy a végleges, vagy egy újabb bétapatch. Legalább neked nem kell majd újrainstallni a játékot. 😉
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
76' Ford Gran Torino nincsen ? 😊)))
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
De ha valaki tud egyszerûbbet amihez nem kell átírni semmit az engem is érdekel
jah elfelejtettem, mondani, hogy az egy dx9-es file.

....................................................................................................
zsolti001: az elernor cuccait a Prime-re kell rámásolni és azt
az autót, a race of championon lehet megnyerni.
Ha kell tipp a ROC (progamozóknak csúf megoldás, az ellenfeleknek pedig versenyszerûtlen, de hatásos) megnyeréséhez akkor szoljatok...

Mert letöltöttem telepitettem de még egyenlöre sehol sincs.
Elkészült Elenor végleges kasznia
És az SD eleje is kész lett.
Jah és meg lett a cím
is.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Aza lenyeg... Gyertek a Lethal Modz sitera !
Gondolom mar egy par embernek feltunt, hogy az oldalt egy magyar csavo csinalta.
Eszrevettem csipitek a 307-es.... Haverral Masdaval mar lassan veglegesre megcsinaljuk addon kocsi kent.
Az LM site-rol majd leszedhetitek

..::S::L::M::..
Valaki meg tudná mondani hogy honnan tudnám letölteni az R5-ös Patch-et???
ZOTYA
Ezek a lenti járgányok mint a supra az télleg jók.
Ez külön kocsi lesz vagy MOD?
Kisebb teherautóra (SD) hogyan lehet dupla kereket pakolni? Golfra is jó lenne :-)))))))
Gondolom cfg-fájl turkálás, miegymás...