46059
.
-
#33127 Hátra fogok pakolni mindnet amit kell az üvem meg az ishimá-é úgyhogy annak én nemtudok mit csinálni. -
Vlala #33126 Nincs ülés a Volgában :-(
Illetve van, de b...ik látszani.
Az UAZra meg az üvegek nem mennek rá, legalábbis rossz helyre. Tényleg,. az UAZ hátsó felfüggesztéseit nem lehetne kicsivel hátrébb pakolni?
A Moded Jetta nagyon cool! -
#33125 A helyzet a következő:
ALIENwoods jó haver és segítettünk egymásnak amiben csak tudtunk, szóval a Lada is téma volt
Én most Max-ot tanulok, Ő pedig hasznosan elfoglalj magát valamivel
ennyi -
#33124 persze hogy alienwoods magyar hisz ide is irkál néha ha visszaolvasol;)) -
#33123 Jah Basta te mint .rpk file átírómester :D Ha hexeditorba megnyitom az .rpk file-t akkor kb. melyik résézn van a motor? tehát fent középen lent vagy nemtom. Meg milyen néven? -
#33122 Kössz. A hibákat kijavítottam a gombokat felül összébvettem remélem jó.
Amúgy meg mozillával csináltam az oldalt szerintem jó, de ennél több nem is kell szerintem.
Jah és a napokban elkezdem javítani az Uaz-t is. -
#33121 :) -
Vlala #33120 Leesett! átnevezem htm-re, akkor bejön egy letöltés... -
Vlala #33119 Úgy inkább html-oldalnak tűnik!
-
#33118 notepaddal nyisd csak meg, vagy WINC-be F4 -
Vlala #33117 Nekem valami miatt nem tölt le az oldal, a volga javítása 538 byte sé nem valid rar, a bodykit is pillanatok alatt lejön, sztem az sem teljes... -
#33116 Streeter! Megnéztem az oldaladat, nem rossz, csak figyelj egy kicsit a helyesírásra, + a főoldalon nekem 2 sorba kerültek a linkek 1024x768-on. + Teszik a remo body kit, de a legjobb benne a morcosítás. -
#33115 Hát az az igazság, hogy Jegyzettömbbel. Az az igazság, hogy a HTML-t az nagyon vágom, mint programnyelvet, a php-t annyira nem, de azért szerintem nem lett olyan rossz az oldal. -
#33114 hooop, a fórumban kisebbek voltak, sorry :)
de azért szép -
#33113 Készül a szép kis Acura:
-
#33112 ehhhhhh, beszarááááááááás -
#33111 -
#33110 whaooo -
Vlala #33109 Nagyon állat! -
#33108 szép ! -
#33107 Nézegettem XI-n a Lada topicot és hát látom nyelviháborúk vannak :D
És láttam egy képet ami érdekes. Mondjuk ez
ALIENwoods linkelte ben tudom ő csinálta-e vagy te Zotya de ő is magyar ahogy láttam :D
hogy is áll akkor a lada? -
#33106 Beaktam az Uaz-t is ma és hát nagyon kezdetleges. ott még az üvegek sincsennek normálisan megcsinálni nemhogy a többi. oldalról olyan Mafiába (játék) lévő mentőautóhoz hasonlít. Amit tudok megcsinálok lámpák ajtók nyílása stb... Persze ha lesz időm mert tanulni is kell néha -
#33105 Na letöltöttem a Hexeditor 5.0 meg magyarosítást hozzá.
Na most megnyitom az egyik autó .rpk file-át és ez a sok izé jön be. KÉP De most itt hol a motor cumó mert eddig nem találtam (melyik részén kb.??) Valaki segítsen mert bele akarok kezdeni egy "projectbe" ha ezt sikerült "megtanulni" -
#33104 meg hátulra Gorbachow... :) -
#33103 Kéne rá az eredeti rénszarvasos embléma -
Vlala #33102 Az eredeti VOlga csak feketében és fehérben mutatott jól... a mostani hobbinak használt buliverdák már más tészták, minden jöhet! -
#33101 Na itt egy pár szín.
Nagy képek -
#33100 Tesztelem, köszi! -
#33099 fraps korábbi verzióival is lehet... -
Vlala #33098 Talán a FRAPS 2, de még nem használtam... -
#33097 Tudtok olyan programot, amivel videót lehet kiszedni a játékból??? -
#33096 én is kivi lennék rá. eddig még nem sikerült vennem. -
#33095 egy képet benyomhatnál a Volgáról normál festéssel kíváncsi lennák rá... -
Vlala #33094 Streeter: lehoztam a Volga javítását, ma kipróbálom! Valaki készít hozzá bodykitet? :-) -
#33093 lehet, hogy kéne egyet rinyálnom a többi nekem való topicban. hátha ott is felbukkannak emberi autók -
#33092 Volgán észrevetem még pár hibát pl a hátsó lámpák nem ott világítanak ahol kéne megelöl az index se. Most az is javításra kerül és ha kész azt is töltöm fel :D -
#33091 Ezert irtam ,hgoy vki kuldje at ha meglenne de nem en csinalnam megnyugodhatsz ,inkabb orulnelel,hogy elinteznem de ugyse izgat ha igy allsz hozza! -
#33090 erről egyébként volt vmi hír? én nem nagyon találkoztam vele. de nem baj.. ha sok hasonló lesz, akkor örülni fogok -
#33089 Egyből látszik, hogy te nem nagyon értessz hozzá!
Biztos, hogy meg tudnád csinálni?
Alap dolog, hogy csak eredeti scx fájlt lehet importálni.
Ha meg a max fájl kell akkor azt az autó készítőjétöl kérjed! -
#33088 Látom orosz barátaink beindultak