Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Az a 90% mit jelent? Mennyit meg mit kell benthagyni meg mi az hogy megbolondulnak? Ezt nem értem teljesen.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Remélem ez a kocsi mihamarabb bekerül a garázsba.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

M@TriX
jól néz ki, de még nem láttam letölthetõ verzióban...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Slymaster
Furball "cselendzsere" letölthetõ?

Slymaster
Köszönöm segítõkészségedet, de ezeket az oldalakat barangolom már jó ideje ha visszaolvasnál úgy októberig ott szórtam fel a fórumra az okosságokat, de az nfsu miatt kiesett egy kis idõ. kár érte. A civicrõl annyit, hogy a mercit is csak képen mutogatják, meg nem hiszem, hogy ez 72%: http://img12.photobucket.com/albums/v30/RACING_BEAT/d3789fb9.jpg

scx export nincs valakinek??? csak 3dst.max2-m van!
a scriptel kapcs.ban: nem tudok használható ÚJ!!! alkatrészt beírni a sriptbe. A nitroömlesztés, az megy!

Sokmindenre rájöttem (köszi Basta), a #29988- óta, de rengeteg a kérdés Ezek csak költõi kérdések, válasz vagy lesz, vagy nem...

2 napot szenvedtem a Zmodelerrel mire rájöttem, meglett az alkotás erre mit látok: ONLY IMPORT PLUG IN!!! Szép dolgokat mondtam...
bocsi ha sokat írtam, nem tom' mekkora lesz.

M@TriX
?-?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

z Invictus a kiadóval. Mit kever a fórum itt alám?

Pedig jó lenne... A Civic egyébként még nincs kész, 71%-nál tart... Szóval sztem ki fogják azokat adni, csak még tesztelgetik a darabokat. Nem szabad õket siettetni, mert úgy járunk, mint a

Pedig jó lenne... A Civic egyébként még nincs kész, 71%-nál tart... Szóval sztem ki fogják azokat adni, csak még tesztelgetik a darabokat. Nem

3Error
A ROC autó berakásával már ne is foglalkozzatok itt van 1xûbb +oldás, és jó óldal : Anach's site

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Slymaster: a scriptelés, meg hasonlók a cfg, rpk fileokban vannak, a modellezés scx, dds, ezek 3dsmaxal ill. paint/photoshoppal lehet rajzólgatni. (dds-plugin kell)
Csatlakoznék Matrixhoz, az Xtreme Import (street-legal.tk) van elég sok doksi ezekrõl.
Ha valamit tudok segíteni scriptelesében szólj bátran, bár sajna a "le kell mondani vmi-rõl" helyzetet furball barátunkkal lehetne megtárgyalni, mert én nem nagyon jöttem még rá.
1 pár oldal amik jók:
Redline Mods
Turbo Imports
Lethal Modz
Más nem ugrik be, sok sikert !!

Jah igen, a ROC. Egyenlõre csak egy drasztikus módszerem van rá, mégpedig, hogy Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\cars\racers\ROC_cars mappában lévõ .spl fileokat text-el megnyitod és 90%-át kitõrlöd. Ekkor behülyülnek, de mondom nem vmi sportszerû, bár gyárilag sztem õk sem azok. Egyébként, ha a ritkaságokat amik a ROCon fordúlnak elõ, magadnak akarod tudni akkor arra az a megoldás, hogy az .spl fileokon kívûl berakod a saját autóid közé, majd átnevezed õket player_carX.X -re (az X, a még nem szerplõ szám) Remélem sikerül kibogozni...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Slymaster
Na pá nekem lépnem kell.... majd késõbb

M@TriX
érdemes elmenni a userek aláírásában szereplõ linkekre én onnan sokmidnen szedtem össze.
A lentebb említett autólk miatt ne sírj mert nincsenek készen, nem éri meg a fullosak felkerülnek mindig, pl. Elenor meg Bodykittek...

Slymaster
blur=240,10]Láttam már képen fullos autókat, de senki sem akarja bedobni a közösbe!!! vw bora, mercedes c180, audi tt, honda civic...

M@TriX
A lentebb említett SL.tk sok midnen van, ha megy az angol, akkor meg mégtöbb, kocsik modellek kiegészítések, stb...
Kérdést is feltehetsz, ott nagyon sok a hardcore rajongó. 😉

Slymaster
Köszönöm kedvességedet, a patch már megvan Furball mestertõl a 2.1.9r5M!!! 2 Slr van a gépemen: 1 2.1.6-os és egy 2.1.9R5M! A linkek érdekelnek, sok-sok autó, és alkatrész, ja meg a scriptes kérdés. Remélem érkezik válasz.

M@TriX
mivel nem egyszerût kérdeztél és a szakértõk még nem jártak erre így: ez van. 😉
patch az nem ilyen egyszerû ugyanis 2.1.8. után csak béták jelentek meg amik nem hivatalosak. Rövid ideig voltak fennt a szerveren. Most nem tudom, hogy az utolsó verzió fennt van-e.
De mivel az utolsó bétapatch már elég régen jelent meg így azt tanácsolopm hogy várjál, mert hamarosan biztos megjelenik valami. Vagy a végleges, vagy egy újabb bétapatch. Legalább neked nem kell majd újrainstallni a játékot. 😉

Slymaster
Köszi srácok a segítséget.

JohnnySmith
30000

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Jól néznek ki !
76' Ford Gran Torino nincsen ? 😊)))

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
lol

streeter

Egy újabb OZ alkotás

streeter
Én tapasztalataim szerint úgy lehet megnyerni a legkönnyebben ha az összes kocsi motorját átírod másikra és akkor nem tud elindulni ugyanis nem lesz benne motor. Ez szerintem a legegyszerõbb.

De ha valaki tud egyszerûbbet amihez nem kell átírni semmit az engem is érdekel

streeter
Sajna a prime helyére megy amit én is nagyon sajnálok mert nekem még az nincs 😞

M@TriX
😉
jah elfelejtettem, mondani, hogy az egy dx9-es file.

12346
ááá tényleg!! wininstall után nem tettem föl dx-et😄
thx😊

M@TriX
még sehol de nyüstölve van a srác hogy rakja már fel (SL.tk)

Matrix: a 29966. hozzászólásodban közzétett csomagtérajtót honnan lehet letölteni? Az XI (sl.tk)-n van valahol, vagy a LM-en? Eléggé cool!

Engem is.

Slymaster
Szépek a "finomságaid" de már túl giccses! Az SD-n a "ködlámpa"(?) a másikon az oszlopon lévõ "beömlö" vagy zseb, titkos rekesz vagy nem tudom mi az! meg az elején lévõ "ködlámpa" szerû képzödmények. Ez amcsi verda, klasszikus, peres gumival? Króm és benzingõz!!! Nem fikázom, csak mások az elképzeléseim

Slymaster
Hello skacok régen jártam erre (nfsu), de szükségem lenne 1-2 dologra... Érdekelne melyik scriptbõl olvassa a játék az adott autó vagy alkatrész nevét, vagy az hogy ,hogyan tudok úgy betenni egy alkatrészt hogy az ne írjon felül semmit? Nagyon gáz, hogy mindig le kell mondani valamirõl! Meg persze linkek minden mennyiségben, autók, alkatrészek... Ja még valami: 2.1.8 felett nem telálok cracket. Remélem tudtok nekem segíteni, köszi

Gyiik
fasza, en szerettem volna, de nalam nem mennek a linkek

....................................................................................................

zsolti001
Engem érdekell a ROC megnyerése!

3Error
Próbálkozz a videodriverrel, vagy a diretxel.

zsolti001: az elernor cuccait a Prime-re kell rámásolni és azt
az autót, a race of championon lehet megnyerni.

Ha kell tipp a ROC (progamozóknak csúf megoldás, az ellenfeleknek pedig versenyszerûtlen, de hatásos) megnyeréséhez akkor szoljatok...

12346
hát ez ..... jó. slr nem akar elindulni. aszongya a d3d9.dll nem található és reinstalláljam a gémet. ez is megvolt 2x. na mind1, majd lesz vmi

zsolti001
Az elenor melyik auton fog megjelenni ,mármint melyik autora telepszik rá ez a kaszni?
Mert letöltöttem telepitettem de még egyenlöre sehol sincs.

12346
jaa hehh már vmikor sikerült odatévednem...

streeter
Pár finomság

Elkészült Elenor végleges kasznia

És az SD eleje is kész lett.

Jah és meg lett a cím
is.

streeter
Ez az az oldal ahol volt az a piros SD átalakítás meg az Elenor?

SinClaiR
én onnan leszedtem egy modot, asszem fennvan a link a sl.tk n..

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

12346
ez lett volna az én kérdésem is😊 pl én most hallok errõl elõször

streeter
És mi a weblap címe?

Csao csao slrr rajongok!!!!
Aza lenyeg... Gyertek a Lethal Modz sitera !
Gondolom mar egy par embernek feltunt, hogy az oldalt egy magyar csavo csinalta.
Eszrevettem csipitek a 307-es.... Haverral Masdaval mar lassan veglegesre megcsinaljuk addon kocsi kent.
Az LM site-rol majd leszedhetitek
streeter
Az már ki van javítva és egy teljesen új autó ként van. Habár az ülés az télleg gáz mert belelóg a hátsó ülésbe

Ombika
Esetleg Rh felnimet nem lehetne megis vhogy bekonvertalni?

basta002
Hi! Csak benéztem, a text-et nem olvastam el csak a képeket végigfutottam. Hát a peugeoton még javítani kéne.

..::S::L::M::..

Hello!

Valaki meg tudná mondani hogy honnan tudnám letölteni az R5-ös Patch-et???

ZOTYA

M@TriX
sztem kocsi, csak egybe csomagolva.

streeter
Mondjuk egy 124-es merci vagy egy kereklámpás nekem is teccene a játékba. Ha már itt tartunk Lada is lehetne 😊)

Ezek a lenti járgányok mint a supra az télleg jók.
Ez külön kocsi lesz vagy MOD?

Ez hol van? Tényleg jól néz ki!
Kisebb teherautóra (SD) hogyan lehet dupla kereket pakolni? Golfra is jó lenne :-)))))))
Gondolom cfg-fájl turkálás, miegymás...