Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
nemtudom, nekem az a bukócsõ nagyon gyanús...
biztos paranoiás vagyok, de ha nem alkalmaztam akkor nem fagyott ki a game, teljesen össze-vissza...
hasonló helyzet volt amikor beraktam a metán karburátort a V8asakhoz...
elvileg semmi köze sincsen, de akkor mi lehet, azon kívûl, hogy mindent össze-vissza scriptelek, texturázok. Azt ne mondjátok please, hogy a kérdésemben benne van a válasz...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Slymaster
Majd megnézem honnan való...Címet még nem tudok,de ilyen néven fut:ems_stock_steelie.zip
A golf még mindig nincs kész! Most így néz ki:

streeter
a felni nekem is kelllll!!! 😄

A játék meg warez oldal haverok DC++ hogy az elõttem szólóhoz csatlakozzak 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Gyiik
ezt a lemezfelnit AKAROM! 😄
van link esetleg?

....................................................................................................

Slymaster
Ne 206ost csinálj és lesz segítséged. Csinálj autót! Na még 1 uccsó kép:

Slymaster
A játékot? Hát a haverok, buli fanta meg itt a golf.

Hali mindenki, én éppen most készítek egy Peugeot 206-ost a játékba, de scriptelni nemtudok, tehát ha kész lesz, majd valakinek kell segítenie.😊

Live your life like it\'s your last day...

Slymaster

Kit--Kat
A játékot hogyan lehet megszerezni???
Nem láttam még boltokban sem.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Slymaster
Hello Streeter, tudsz dobni egy pic-uploader linket???
Akkor megmutatom a kisautómat...

streeter
Jah asszem a ROC-ot ilyen autók ellen nem volt túl nehéz megnyerni 😊

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
A kép nem sikerült de ez lenne az

streeter

Slymaster
Fáziskésésben vagyok, de jó reggelt...
Egész északa Slr-t buheráltam...
Keresgettem valami olyat ami még nincs, de nem találtam... szóval ami igényes cucc az szinte minden megvan! Ha tud valaki olyat ami biztos nincs nekem, és jó: akkor hajrá(de ne csak képen!!!)!

3Error
Ja igen ! Jó reggelt ! (bár nekem ez kb. délutánnak felel meg)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
kicsit keress visszább a fórumban, ott vannak linkek az R* patchekhez való crackkel

Ezen az oldalon lévõ no-cd patch nem jó: http://slc.hsw.hu/info/index2.php
Honnan tudok egy jó verziót leszedni?

streeter
Nem tom lehet lesz de ezek még tervek. De remélem hogy lesz.

Slymaster
???

Lesz Shelby Cobra a Street Legalhoz? Sweet...

Slymaster
Szép jó reggelt mindenkinek!
Ilyen korán (nekem késõn!) még nem fog az agyam, de asszem' ez a devkittes dologról szól, ami 3dsmax 3-tól használható, nekem kettes van (ezért írtam korábban is)!
De majd egy alvás után megfejtem majd a dolgok állását, ha más nem beszerzek újabb 3dmaxet!
A hungaro ladárol annyit hogy nfsbe egy samarát csináltam anno...kb 200 poli +kerekek,(fél nap) szóval nem volt valami erõs, de a haveroknak nagyon tetszett!

3Error
Slymaster, ezt ajanlom meg a figyelmedbe. (export info)

3Error
Slymaster : nagyon szivesen, segitek, ha tudok... most nem jott ossze...
Valahogy majd osszeal a kep, osszefogunk aztan osszepakolunk egy kokemeny hungaro-ladat...
(Basta fontos meg a scriptelesben)
furball-t fejbeverem, aztan meginfozom tole a dolgokat.. (jo kemeny vagyok)

Streeter: en meg nem talakoztam a prime-mel kereskedonel...
(de ha kell masik is, tudod, copy+rename)

Slymaster
Írtam jó pár sort és mikor elküldtem ezt írta ki!

streeter
jah ls a prime lesz a kereskedõknél is?? mert eddig még nem találtam.

streeter
Na végre meg van a ROC meg a Prime is.
Kb fél óra volt a játék és semmit nem kellett cserélni a kocsin 😊

Slymaster az #30042-es üzeneted kinek ment?

Slymaster
Az üzeneted üres!

Hellhammer
Ilyet nem tudna valaki összehozni?

KLIKK

(kicsit nagy méretû a cucc, nem akartam terhelni a topicot vele 😊)

streeter
Na ez lesz a nagy gép ha készlesz

streeter
Na akkor a hétvégén neki látok a ROC-nak

a képek meg az sl.tk forumáról vannak általába.

M@TriX
nem cheatel és easy-n kell végigvinni. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Én is azt hitem... aztán jött a fórum, kipróbálgattam egy-két letölthetõ cuccot, és függõ lettem. A ROC megnyerése után kezdesz csak rájönni az ízére!

M@TriX
nyami

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Ez sem rossz:

Slymaster

Slymaster
Ja! Streeter, 30022!!! ????

Folyamatosan túrkálok az Xi-n,
Redline Mods
Turbo Imports
Lethal Modz és hasonló populáris street l. oldalakon, sõt orosz oldalakat is bújok(néha megéri az ékírást fejteni), úgyhogy ha kérdezek valamit, valszinû hogy ott nem találtam választ.

Slymaster
3 kör ellenfelenként de 2 gyõzelem után kiesik a vesztes. 4*2 kör, 16 játékos egyenes kiesés vagy ha így jobban tetszik KO!

Error: Köszi a tippet, de ez csak import p.in, furballtól csórtam már újjabb verziót is! ez 1.7a az enyém b, és az megnyitja a 2.1.9R5m verziós scx-et az a meg nem, de tényleg jólesett a segítõ szándék!
Pedig lehetne pár body kit, esetleg autó, ha valaki segítene a scriptelésben, meg persze az scx-exportban is!
Nfshez csináltam pár okosságot annó, szerintem csak jobb lenne a dolog...
Ki lehet az a D. Ákos??? Õ írta az IPI-t, valószínûleg az epi is megy neki.

streeter
Az az átírás meg van mert meraktam az Anach féle valamit és a kocsik tök tropák meg minden.
De hogy kell végig vinni? Hágy kört kell menni??
Mert én mentem egy kört és kész.

3Error
Ja és jó munkát !

3Error
Az .rpk fileokba lehet beleturni, hogy másik alkatrészként szerepeljen, de sajna azt még nem igen értem.
A zmodellerhez export plugin itt található.

3Error
Megnyitod a file(okat)t és abból kikapsz egy csomó sort. Így, szó szerint. Sajna az átírását nem tudom, mit kellene, de ez is megfelel. A ROC-ot mindenképpen végig kell vinni, ha akarod a prime-et, meg a preszizst. Csak az adott karrierben lesz benne a gép, de átmásolhatod másikba is. (persze nevezd is át a filejait)
Ha abbahagyod a ROCot a teljes teljesítése nélkül akkor bizony cumizik egy pár pontot lefelé.
De mielõtt nekiesel a ROCnak, vegyél pár (száz) biztonsági alkatrészt. pl.: 10 szett gumit...
Hajrá Streeter !

Hát igen..a munkahely ravasz dolog...
Slymaster
Mehetek dolgozni, pedig inkább nyomatnám az slr-t.
Ha valaki tud valami okos megoldást, a zmodeler scx exportra az nagyon pozitív lenne! (3dmax2-m van csak!)
Mi az a SL car manager???

streeter
Hehe itt van pár Viper.
Egy ilyen is jó lenne a játékba

Viper1
Viper2
Viper3
Viper4
Viper5
Viper6
Viper7
Viper8

Hello!

Ez a játék csak a 3 csapatból áll meg a ROC-ból?

ZOTYA

streeter
Na most hogy meg ez a ROC mert elindultam rajta egy kocsi ellen mentem egy kört és nyertem mivel a kocsi tropa volt 😊 De ha kilépek akkor vesztekl a presztizsembõl.

Jah és ha egy karrierbe megcsinálom akkor a többibe is meg lesz a prime??

Slymaster
Halihó!
Egy fórumon elértem, hogy magyarul lehet firkantani!

CSodaszép ez a corvette!!! A kép fórumról való vagy lehet skubizni oldalon is?

WOW!
Stingray, ha nem tévedek.
Tényleg: cfg-file kellene, amely hátul dupla kereket engedélyez kisteherautóra. Nem nagyon találom, pedig néztem itt-ott...

streeter
ez a gép nagyon ott lesz az tuti!!!!!

M@TriX
jujj, ez már nagyon alakul, király.