Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
biztos paranoiás vagyok, de ha nem alkalmaztam akkor nem fagyott ki a game, teljesen össze-vissza...
hasonló helyzet volt amikor beraktam a metán karburátort a V8asakhoz...
elvileg semmi köze sincsen, de akkor mi lehet, azon kívûl, hogy mindent össze-vissza scriptelek, texturázok. Azt ne mondjátok please, hogy a kérdésemben benne van a válasz...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A golf még mindig nincs kész! Most így néz ki:
A játék meg warez oldal haverok DC++ hogy az elõttem szólóhoz csatlakozzak 😄
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
van link esetleg?
....................................................................................................

Live your life like it\'s your last day...
Nem láttam még boltokban sem.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Egész északa Slr-t buheráltam...
Keresgettem valami olyat ami még nincs, de nem találtam... szóval ami igényes cucc az szinte minden megvan! Ha tud valaki olyat ami biztos nincs nekem, és jó: akkor hajrá(de ne csak képen!!!)!
(bár nekem ez kb. délutánnak felel meg)[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Honnan tudok egy jó verziót leszedni?
Ilyen korán (nekem késõn!) még nem fog az agyam, de asszem' ez a devkittes dologról szól, ami 3dsmax 3-tól használható, nekem kettes van (ezért írtam korábban is)!
De majd egy alvás után megfejtem majd a dolgok állását, ha más nem beszerzek újabb 3dmaxet!
A hungaro ladárol annyit hogy nfsbe egy samarát csináltam anno...kb 200 poli +kerekek,(fél nap) szóval nem volt valami erõs, de a haveroknak nagyon tetszett!
Valahogy majd osszeal a kep, osszefogunk aztan osszepakolunk egy kokemeny hungaro-ladat...
(Basta fontos meg a scriptelesben)
furball-t fejbeverem, aztan meginfozom tole a dolgokat..
(jo kemeny vagyok)
Streeter: en meg nem talakoztam a prime-mel kereskedonel...
(de ha kell masik is, tudod, copy+rename
)[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Kb fél óra volt a játék és semmit nem kellett cserélni a kocsin 😊
Slymaster az #30042-es üzeneted kinek ment?
KLIKK
(kicsit nagy méretû a cucc, nem akartam terhelni a topicot vele 😊)

a képek meg az sl.tk forumáról vannak általába.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Folyamatosan túrkálok az Xi-n,
Redline Mods
Turbo Imports
Lethal Modz és hasonló populáris street l. oldalakon, sõt orosz oldalakat is bújok(néha megéri az ékírást fejteni), úgyhogy ha kérdezek valamit, valszinû hogy ott nem találtam választ.
Error: Köszi a tippet, de ez csak import p.in, furballtól csórtam már újjabb verziót is! ez 1.7a az enyém b, és az megnyitja a 2.1.9R5m verziós scx-et az a meg nem, de tényleg jólesett a segítõ szándék!
Pedig lehetne pár body kit, esetleg autó, ha valaki segítene a scriptelésben, meg persze az scx-exportban is!
Nfshez csináltam pár okosságot annó, szerintem csak jobb lenne a dolog...
Ki lehet az a D. Ákos??? Õ írta az IPI-t, valószínûleg az epi is megy neki.
De hogy kell végig vinni? Hágy kört kell menni??
Mert én mentem egy kört és kész.

A zmodellerhez export plugin itt található.
Ha abbahagyod a ROCot a teljes teljesítése nélkül akkor bizony cumizik egy pár pontot lefelé.
De mielõtt nekiesel a ROCnak, vegyél pár (száz) biztonsági alkatrészt. pl.: 10 szett gumit...
Hajrá Streeter !

Ha valaki tud valami okos megoldást, a zmodeler scx exportra az nagyon pozitív lenne! (3dmax2-m van csak!)
Mi az a SL car manager???
Ez a játék csak a 3 csapatból áll meg a ROC-ból?
ZOTYA
Jah és ha egy karrierbe megcsinálom akkor a többibe is meg lesz a prime??
Egy fórumon elértem, hogy magyarul lehet firkantani!
CSodaszép ez a corvette!!! A kép fórumról való vagy lehet skubizni oldalon is?

Stingray, ha nem tévedek.
Tényleg: cfg-file kellene, amely hátul dupla kereket engedélyez kisteherautóra. Nem nagyon találom, pedig néztem itt-ott...