Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon szépen kössz a segitséget! Már csak 1 kérésem lenne h nem tudna valaki adni 1-2 oldalt ahonnan be lehetne kocsikat szerezni?
mert én csak 1 oldalt találtam. kössz!!!!
már megoldodott<#pias>
csáo!
van egy 7-es bmw és raktam bele v12 motort,de azt irja ki h working condition ennyit és nem irja h mi hiányzik!!asszem mindent beleraktam
ez mitöl lehet?<#lookaround>
a játék mappájában a car/racers -be másold beszimplán a mappát is meg mellette lévõ fáljt is és márcsak a kereskedõnél kikell várnod hogy beadja a gépet
üdv mindenki ha valaki tudna nekem segiteni hogyan kell berakni kocsikat a street legalba, nagyon megköszönném mert a leirás ugyanis értelmetlen. e-mail:[email protected] nagyon kössz elöre is
Ombika
Nem irok mar le semmi ilyesmi szot,nehogy megsertsem a kis lelket a b.....k!! :))))))))))

passatgt
idióták mióta csúnya szó?:)

Ombika
Ha olvasnad te is k.......t FAQ-t,akkor nem kerdeznel ilyet,plane ha jatekot is jatszanad akkor meg plane nem,mert rajonnel vmire!! De mar megint minek cseszem fel magam ilyen i...k miatt!!! <#falbav><#banplz>

Valaki tud ehez a játékhoz valami jó kis cheatet? :D megköszönném :D
LaRutte a 44372-es hozzáazólásban a link mûködik csak használj valami letöltésvezérlõ progrmot pl: flshget és azzal leszedi (legalábbis nekem faszán lehozta) sok sikert
passatgt
promodsra gondolsz? az egy weblap lol

Tuti Én vok a hülye , de valaki elküldhetné nekem ezt a PROMODOT! plíz vagy adjatok egy pontos magyar linket ahonnan letölthetem

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

Sziasztok . Már játszottam régebben ezzel a gameval marhára tetszett csak annyi bibi volt vele , hogy elvileg elmentettem a játékot és mikor visszacsoszogtam nem volt ott a mentésem :( Megszereztem ismét de ugyanaz a probléma ha valaki tud segiteni plíz írjon , miértnem menti el a játékot? Elõra is KÖSZÖNÖM az illetõnek. bb

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

hmm.. letoltotte, de ez csak 21 mb a 98 helyett
koszi a linket.. hihetetlen, de ranyomtam a downloadra, elkezdte szedni, de nem jon.. :S
12346
a redvás faszért nem tudtok normális hangnemben reagálni:|

passatgt
http://www.egoshare.com/9a8a6a39326b37f2625ccc6db47cc3d1/streetlegal_redline_230le_patchexe.html

gom-team nem megy.. valaki nem tudna feltenni valahova(esetleg a live editon-t), rapidshahe-re vagy valamelyik torrent oldalra (mondjuk endlessre)?
sziasztok, keresnem a 2.3.0s peccset (faq-s link nem muxik), a promods-on ratalaltam: http://promods.ucoz.ru/load/13-5-0-15, a konkret letoltesi link pedig: http://pro.gom-team.com/files/patches/slrr_patch_230_promods.rar, de sajnos nalam nem muxik, kerem akinek van otlete vagy tudja honnan lehetne leszedni az jelezze.. a valaszokat elore is koszonom!
Ombika
Hala a jo egnek hogy eltunsz innen!! Viszlat!!

Köszi szépen az oktatást :) bár én nememlékszem h ilyen kágalmazásokat toltam volna nektek (a segnyalás tényleg nem kell). A FAQ-ban mennek a linkek itt a kép alatti további oldalak... nem ment 1 v 2 de biztos ezis az én meg a z általm kipróbált 4 gép hibája. Részemrõl ezzel szerintem bevan fejezve ezen fórum használata mert sajnos nem megfelelõ szintû számomra itt a hozzáállásotok (pontosabban két tag de mindegy, kevés az inteligencia). Köszöntem a szíves együttmûködést és sok sikert
12346
:|

Ha a FAQ -ban a link is 48 as mérteü lenne és ki lenne írva, hogy regelni kell, meg kell 10 hsz a fórumban akkor lehet, hogy meglátnák...
No de, ez csak az én véleményem...

Ombika
RAjottem mar megint minek kattantam be,le kellene szarni,hogy balfasz es nemtalaljak egyes emberek!!! :)))
Tul heves vermersekletu vagyok ismet!! :)))

SZilaJMaGGoT
nyugi nem rossz indulatból mondtam haggyuk inkább...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Höm, olyat hol látsz????
Nem értelek, na mind1...
Az, hogy mondom, hogy biztos ott van az nem hinném, hogy az....(NEM AZ)...
Na 8...

SZilaJMaGGoT
Seggnyalást azért mellõzzük...

SZilaJMaGGoT
Ami nincs a FAQ-ba azt mi sem tudjuk...

Bakker, ha ombika mondja akkor az úgy is van, mert õ csinálta...

Ombika
BALFASZ BALFASZ ES BALFASZ,szerinted miret irtam azt a kibaxott k.....a FAQ te ........ ahh,es meg itt nyalaskodsz,tudtam hogy itt fogsz pattogni,de most mar csak azert se irom le ,te ..........!!!!!!!
Menj oda ahonnan jottel es jatsz MARIOVAL!!!
GOOD BYE,koszond magadnak ezt a hangvetelt!!!

Okés köszike a feletébb segítõkész hozzászólásokat okoskák. Azt hittem a forum azért való, hogy megosszuk tapasztalatainkat meg megkérdezzük amit nem értünk, de látom ti okoskák fölötébb gondosan tudtok leoltani és elküldenia a fa*-ba. Ja és a FAQ-ot átnyálaztam és tudom mivan benne, tudok olvasni, de tök mindegy. Átálok akkor a ti szintetekre. Fúú de király a 640 lóerõs kis M3-as bömösöm megy mint az állat csak h tudjátok mert ennyit szeretek betolni a fórumba. Egyébként azt a qrva 2.3-as patchot még mindig nemtudom eszedni döglött a link a G.E.R-Techre 4x reggeltem de az aktiválási link halott így nemtudok bejutni de csak megoldom majd MAGAM. _Na pá :D:D:D
Ombika
Keress vazze ne legy vak,minden fennt van a FAQ-ban megadott linkeken!!

Bakker, biztos jó az a link...
Ha meg nem, akkor találd fel magad...

köszike :) már vagy 20x átjártam a Gy.I.K -et de a megadott oldalak vay nem mûködnek vagy a 2.3 as patchot nemlehet letölteni onnan vagy nemjó a regelés után megadott aktiválási link tehát bukta a dolog én ezt nem értem
valaki töltse fel valami ingyenek feltöltõhelyre :):) és linkelje :):):)
Ombika
F.A.Q. GYIK olvasni!!!!

hal hol lehet letöltenia 2.3-as patchet (ami mûködik is) (promodon az a rész halott)
na a gom megy csak nemezzel a linkkel ami ittvan a faq alatt. Az valahogy nekem az nem ment
Sziasztok valakinek ezek közül SLRR-al foglalkozó közül valamaelyik megy rendesen? a G.E.R-Tech -re reggelek de az iktiváló link már nem müködik jgy megvan lõve a többi meg nem megy :S:S Honnan lehet még 2.2.-as patch-ot szerezni meg kocsikat??? Ha alaki tud segítsen légyszi elõre is köszike
kemszi2
ez komoly
Ombika
Lehet felrakom ujra in is!!

Höm, értelek, de elõbb újra megkell szereznem a gamet...

Ombika
If you need this car,then go to the G.O.M Website!! :)))

KEEEELLLLL....<#eplus2>

Ombika

3Error
adjál vegyél autókat, pörgesd a napokat, egyszer ottlesz a kereskedõnél, ha mindent jól csináltál a "telepítésénél"...
az audit nem tudom, talám bugos...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Hello!!
Az miért lelet h az audi rs 4 es kifagy ha kimegyek a vásorsba??
meg pl a 7 -es bmw beraktam a racers mappaba és nem jeleniti meg sehogyse tok vele menni<#szomoru1>
pls
Eggyik mod al nem boldogulok remélem vki már feltette és tud majd segíteni!Szóval a promods oldaláról szedtem le a Test track for 2.3.0LE 1.0b nevezetû mod ot.A bibi csak ott van hogy a mod nak a teljes readme je oroszul van.Én meg speciál nem nagyon tudok oroszul pályát meg még nem raktam be a játékba.Próbáltam a fájl okat csak úgy bemásolgatni oda ahol lenniük kéne de nem nagyon akaródzott így mûködni.Ha vki már feltette leírhatná hogy hogyan sikerült neki.
KÖssz a segitséget már csak a netnek kell jonak lennie mert baszik leszedni <#violent><#boxer>
2.3.0 LE-hez nem kell a 2.3.0.,sõt. Ha felteszed a 2.3.0 LE elõtt a 2.3.0-t, akkor a 2.3.0 LE-t nem todud majd feltenni. Tehát a 2.2.1-re tedd rá a 2.3.0 LE-t.

ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W