46059
.
  • Ombika
    Nalam DFP ffbje sose mukodott ennel a jateknal!!
  • Prézli
    Nemond már!

Emlékszem mikor régebben kifordult az autóm kereke és úgy rázott az FFB, hogy sorban estek le a CD-k a polcról. A H váltónak meg utánanézek de ha tudtok vmit akkor azt megköszönném.
  • Ombika
    Nemsok mivel ffb se muxik vele!!
  • Prézli
    Hi all,

Igyekszem értelmes formában előadni barom kérdésem így nagyobb eséllyel válaszolnak. Régebben hatalmas rajongó voltam, miádtam a játékot. Akkoriban még a Logitech MOMO kormányom volt ami ugye szekvenciális váltós. Most (kicsit régebben) azonban lett a G25 ami H váltós és azt szeretném kérdezni, hogy van-e rá mód, hogy a játék felismerje a H váltót?
    Mekkora feelingje lenne a szép zöld Micsu Eclipse-el gyakorolni a minél gyorsabb vátásokat miközben az autópályán száguldozom
  • hokika
    hy all!
    nekem olyan gondom van hogy: Vistán akarom elepíteni a játékot ami sikerült is...de mikor azt a bizonyos Invictus Live ot indítom el akkor az első asszem 2.2.0-ás patchet felteszi,de amikor a 2.2.1-re akarja akkor már egy olyan hibát ír ki hogy vmi nem stimmel vallami BaiernSport.class fájlal...mit tegyek? nem engedi a vista hogy átnevezzem a mappát is a 2.3.0LE petchnek..a játéksem indul el ezen állapotba..tippek vkinek? jah és képfájlból telepítem nem CD-ről vagy vmi ilyesmiről...
  • zoolee
    Sajnos asszem már nem lehet kapni..
    Torrenten esetleg van még..
  • Pacal17
    Császtok! Meg szeretném venni a játékot. Az Invictus oldalán nem találtam.
    Amugy hány forint a játék? És konkrétan honnan lehet megrendelni? (amazon.de kizárva nem szállitanak ide)
  • eagle161
    Az úgy király!!! Már másolom is ki aztán berakok valami zúzós verdád :D
    Köszi a segítséget
  • Ombika
    Ezt mondom te,ahh! :) Az tok mind1,hogy 2.2.1-et vagy 2.3.0Le felpatchelve masolod ki!! En a 2.3.0 Le tekintem szuznek! :)
  • eagle161
    te és mivan akkor, ha én 2.3.0LE változatában fogom és kimásolom valahova, úgy már nem megy a biznisz ha elbaszódik és visszamásolom?
  • eagle161
    Azt hittem hogy ennél bonyolultabb :D
    De ez így egész jó, csak gondoltam document and settinsbe is vannak cuccai meg hasonlók.....
  • Ombika
    De minek reinstall ,szuz SLR-et kimasolod vhova es mindig ,ha elkurod visszamasolod es kesz is!!
  • eagle161
    Azóta sikerült megint elrontanom, beraktam a focust és azsem tetszett neki, de nembaj újból reinstalláltam aztán most jó! Látom vigyázni kell milyen autót raksz be, de ez így nem tetszik pedig ger-tech-en azt írja hogy 2.3.0LE-hez van!!!
  • eagle161
    Ja szerintem is azzal volt mert most újraraktam és jó, valószínű ha a bmw-t hagyom bennt a menüben akkor szar! Köszi
  • Ombika
    errorlog.txt fajlt megnezed es rajossz,de valszeg a szar bmw-vel lesz kin!!
  • passatgt
    nem, igen.
  • eagle161
    de most komolyan #44669, ilenkor mi van?
    már megint reinstall?
  • tamas888
    csa
    lécci valaki kocka lada cimet h honnan lehet leszedni mondja meg !
    pliiiiz
  • Ombika
    Lattam G.O.M.-on BMW 645Ci,nemtudjatok hol lehe megszerezni?
  • eagle161
    gépet is újraindítottam egy pár százszor, de ő nem, ő nem hajlandó elindulni :D mind1 elég volt belőle
    Azért valaki segíthetne holnapig, köszi
  • eagle161
    ez a játék tele van gondokkal! :D
    Elindultam nyomni egy versenyt a régi 5-ös bömbivel erre befagyott kilép majd hibaüzenet, azóta nem tudok belépni a játékba :D
    Ez a játék komolyan mondom hogy nincs magánál:D
  • eagle161
    végre valaki segített is :-)
    pedig azt hittem már ide csak úgy magamnak írogatok!
    Még egy kérdés, addon autókat hogyan kell betenni?
    Csakmert beraktam 2-öt és reinstallhattam a játékot mert elrontotta :S
  • Ombika
    Vagyis felraktam a telepitoset,de nemtalalom sehol es a leirtak szerint se jelenik meg! :(
  • Ombika
    AMit linkeltem nekem az kell,nem ez a szar nfs-es fos gagyi!!!

eagle161: FAQ!!
  • passatgt
    -Arra figyelj,hogy az elérési útvonalnál amit ő ad meg alapból,picit más!!
  • eagle161
    hát ez tök jó most meg invictussal csináltam ahogy tényleg le van írva és így sem hajlandó felrakni :D
  • eagle161
    Azért ez már durva letöröltem a játékot, újraraktam, "szűz" (ahogy a faq-ban van írva) redline-ra felrakta a retail 2.2.1-et, azaz rögtön 2.2.1-re frissítettem és még mindig nem hajlandó felrakni a raxat patchet! :S
    Lehet hogy jobb ha lemondok róla!
  • eagle161
    Srácok segítsetek már légyszíves!
    Felraktam 2.1.4-től a patcheket egészen 2.2.1-ig onnan a sima promodsos 2.3.0-át bemásoltam a játék könyvtárába, és utána 2.3.0LE Raxat-ot indítom és nem akarja felrakni még mindig, nem találja a game file-t vagy mit!???
  • zoolee
    Am télleg szép vas..
  • ALIENwoods
    Csak nem erre a xar NFS-s re gondolsz?

• hokika
    én is ezt akartam kérdezni....de amúgy jól néz ki a bömbi...egyik ismerősöm is ilyen BMW fan de nekik inkább ez a luxus kat.os bömbijük van ami nekme naggyon teccik...
  • Ombika
  • zoolee
    Faxa..
    A 2. vidi végén értetek jött a mentő??
  • eagle161
    és amúgy a zenéje se jönne rosszul, mert elég ütős sztem??? :P
  • eagle161
    Hali srácok!
    Szeretném ha segítenétek, mert nagy nehezen megszereztem a játékot és az install mikor az activision.avi-hoz ér akkor kiír valami hibaüzenetet ahol etryzni vagy abortozni lehet retry-t hiába nyomom csak abortot lehet és így nem indul el a játék, mi lehet ez?
  • Ombika
    Joszivu vagyok,tessek!! :))

Elso csapatas
    MAsik
  • hokika
    vmi konkrétabbat nem tucc mondani? mikor kb? mi a link neve kb?
  • Ombika
    BEszurtam ide is a linket,meg GTL topicba is! Alul keressetek ra please!!
  • hokika
    ha megvan a vidi akkor igényt tartanék reá!!!
  • Ombika
    Fennt van meg keresd meg a linket,nekme nincs hozza erom!!

Kemszy: Ha meglesz en mindenhova jarok,mivel nem azert fogom venni,hogy 1-2-3-ba ne RUGJAM el keresztbe amig birja!!!