46059
.
-
#44708 Nalam DFP ffbje sose mukodott ennel a jateknal!! -
#44707 Nemond már!
Emlékszem mikor régebben kifordult az autóm kereke és úgy rázott az FFB, hogy sorban estek le a CD-k a polcról. A H váltónak meg utánanézek de ha tudtok vmit akkor azt megköszönném. -
#44706 Nemsok mivel ffb se muxik vele!! -
#44705 Hi all,
Igyekszem értelmes formában előadni barom kérdésem így nagyobb eséllyel válaszolnak. Régebben hatalmas rajongó voltam, miádtam a játékot. Akkoriban még a Logitech MOMO kormányom volt ami ugye szekvenciális váltós. Most (kicsit régebben) azonban lett a G25 ami H váltós és azt szeretném kérdezni, hogy van-e rá mód, hogy a játék felismerje a H váltót?
Mekkora feelingje lenne a szép zöld Micsu Eclipse-el gyakorolni a minél gyorsabb vátásokat miközben az autópályán száguldozom -
hokika #44687 hy all!
nekem olyan gondom van hogy: Vistán akarom elepíteni a játékot ami sikerült is...de mikor azt a bizonyos Invictus Live ot indítom el akkor az első asszem 2.2.0-ás patchet felteszi,de amikor a 2.2.1-re akarja akkor már egy olyan hibát ír ki hogy vmi nem stimmel vallami BaiernSport.class fájlal...mit tegyek? nem engedi a vista hogy átnevezzem a mappát is a 2.3.0LE petchnek..a játéksem indul el ezen állapotba..tippek vkinek? jah és képfájlból telepítem nem CD-ről vagy vmi ilyesmiről... -
zoolee #44686 Sajnos asszem már nem lehet kapni..
Torrenten esetleg van még.. -
#44685 Császtok! Meg szeretném venni a játékot. Az Invictus oldalán nem találtam.
Amugy hány forint a játék? És konkrétan honnan lehet megrendelni? (amazon.de kizárva nem szállitanak ide) -
eagle161 #44684 Az úgy király!!! Már másolom is ki aztán berakok valami zúzós verdád :D
Köszi a segítséget -
#44681 Ezt mondom te,ahh! :) Az tok mind1,hogy 2.2.1-et vagy 2.3.0Le felpatchelve masolod ki!! En a 2.3.0 Le tekintem szuznek! :) -
eagle161 #44680 te és mivan akkor, ha én 2.3.0LE változatában fogom és kimásolom valahova, úgy már nem megy a biznisz ha elbaszódik és visszamásolom? -
eagle161 #44679 Azt hittem hogy ennél bonyolultabb :D
De ez így egész jó, csak gondoltam document and settinsbe is vannak cuccai meg hasonlók..... -
#44678 De minek reinstall ,szuz SLR-et kimasolod vhova es mindig ,ha elkurod visszamasolod es kesz is!! -
eagle161 #44677 Azóta sikerült megint elrontanom, beraktam a focust és azsem tetszett neki, de nembaj újból reinstalláltam aztán most jó! Látom vigyázni kell milyen autót raksz be, de ez így nem tetszik pedig ger-tech-en azt írja hogy 2.3.0LE-hez van!!! -
eagle161 #44676 Ja szerintem is azzal volt mert most újraraktam és jó, valószínű ha a bmw-t hagyom bennt a menüben akkor szar! Köszi -
#44675 errorlog.txt fajlt megnezed es rajossz,de valszeg a szar bmw-vel lesz kin!! -
#44674 nem, igen. -
eagle161 #44673 de most komolyan #44669, ilenkor mi van?
már megint reinstall? -
tamas888 #44672 csa
lécci valaki kocka lada cimet h honnan lehet leszedni mondja meg !
pliiiiz
-
#44671 Lattam G.O.M.-on BMW 645Ci,nemtudjatok hol lehe megszerezni? -
eagle161 #44670 gépet is újraindítottam egy pár százszor, de ő nem, ő nem hajlandó elindulni :D mind1 elég volt belőle
Azért valaki segíthetne holnapig, köszi -
eagle161 #44669 ez a játék tele van gondokkal! :D
Elindultam nyomni egy versenyt a régi 5-ös bömbivel erre befagyott kilép majd hibaüzenet, azóta nem tudok belépni a játékba :D
Ez a játék komolyan mondom hogy nincs magánál:D -
eagle161 #44668 végre valaki segített is :-)
pedig azt hittem már ide csak úgy magamnak írogatok!
Még egy kérdés, addon autókat hogyan kell betenni?
Csakmert beraktam 2-öt és reinstallhattam a játékot mert elrontotta :S -
#44667 Vagyis felraktam a telepitoset,de nemtalalom sehol es a leirtak szerint se jelenik meg! :( -
#44666 AMit linkeltem nekem az kell,nem ez a szar nfs-es fos gagyi!!!
eagle161: FAQ!!
-
#44665 -Arra figyelj,hogy az elérési útvonalnál amit ő ad meg alapból,picit más!! -
eagle161 #44664 hát ez tök jó most meg invictussal csináltam ahogy tényleg le van írva és így sem hajlandó felrakni :D -
eagle161 #44663 Azért ez már durva letöröltem a játékot, újraraktam, "szűz" (ahogy a faq-ban van írva) redline-ra felrakta a retail 2.2.1-et, azaz rögtön 2.2.1-re frissítettem és még mindig nem hajlandó felrakni a raxat patchet! :S
Lehet hogy jobb ha lemondok róla! -
eagle161 #44662 Srácok segítsetek már légyszíves!
Felraktam 2.1.4-től a patcheket egészen 2.2.1-ig onnan a sima promodsos 2.3.0-át bemásoltam a játék könyvtárába, és utána 2.3.0LE Raxat-ot indítom és nem akarja felrakni még mindig, nem találja a game file-t vagy mit!??? -
zoolee #44661 Am télleg szép vas.. -
#44660 Csak nem erre a xar NFS-s re gondolsz?
-
hokika #44659 én is ezt akartam kérdezni....de amúgy jól néz ki a bömbi...egyik ismerősöm is ilyen BMW fan de nekik inkább ez a luxus kat.os bömbijük van ami nekme naggyon teccik... -
#44658 -
zoolee #44657 Faxa..
A 2. vidi végén értetek jött a mentő?? -
eagle161 #44656 és amúgy a zenéje se jönne rosszul, mert elég ütős sztem??? :P -
eagle161 #44655 Hali srácok!
Szeretném ha segítenétek, mert nagy nehezen megszereztem a játékot és az install mikor az activision.avi-hoz ér akkor kiír valami hibaüzenetet ahol etryzni vagy abortozni lehet retry-t hiába nyomom csak abortot lehet és így nem indul el a játék, mi lehet ez? -
#44654 Joszivu vagyok,tessek!! :))
Elso csapatas
MAsik -
hokika #44653 vmi konkrétabbat nem tucc mondani? mikor kb? mi a link neve kb? -
#44652 BEszurtam ide is a linket,meg GTL topicba is! Alul keressetek ra please!! -
hokika #44651 ha megvan a vidi akkor igényt tartanék reá!!! -
#44650 Fennt van meg keresd meg a linket,nekme nincs hozza erom!!
Kemszy: Ha meglesz en mindenhova jarok,mivel nem azert fogom venni,hogy 1-2-3-ba ne RUGJAM el keresztbe amig birja!!!