46059
.
-
#44788 sajnos én sem,amig 1 ilyen játékot kiadnak addig 100vegetálos kijön
(ez persze valoszinü azért mert nincs is rá igény,ha már picit szerelgetni kell stb akkor már bonyolult ezért inkább a tuning stage 1,2,3 stliust részesitik elönyben) -
#44787 nemártana ha készülne valamilyen játék, de sajna semmi ilyenről nem tudok:(( -
#44786 ez se rossz gép,bár a modositott i4 bekavart picit a motorháztetönél
-
#44785 nekem a mostani verzioba kb 5auto van ami jol kidolgozott,és nem fagy ki (lekopogom):) -
#44784 FElbax ,hogy sok auto egyszerre nem megy ezert kell vagy 4fele telepitett SLR!!! -
#44783 ameddig nem lesz hasonloan kidolgozott játék,elö is fogom szedni mindig!:) -
#44782 Meg mindig nyomod vele?! :))
En M6-ra palyazok vagy vmi jokis bombire! :) -
#44781 találtam 1 csemegét:)
hátul természetesen drift miatt van ilyen virsli gumi
Slr mod.com itt lehet megtalálni,regelni kell de nem vészes
belemegy v6,v8,v10,v12,v16 -
ThodEE #44780 HM az furi!!! Bisztos H az autók 2.3.0ba valók és betetted a class file-t a helyére?
-
rs1989 #44779 nekem még nem írt vissza senki! Akármilyen kocsit teszek be a 2.3.0 nem jó neki...csak hibát észlel -
ThodEE #44778 NE akarj mentést mert ha nálad nem azok az autók vannak bent mint másnál akkor nem fog menni a mentés!!!http://www.gamecopyworld.com/ itt találsz hozzá Redline save game editort!!! Ez nálam müködik! -
leopold86 #44777 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy honnan tudok hozzá 100% mentést szerezni?Lehet hogy már kértek de nem láttam és már mindenhol kerestem de sehol semmi.Lehet hogy nincs?Előre is köszi!!!! -
ThodEE #44776 Hali Csak annyi H az összerakott alkatrészek nemmennek 1üt sztem nemkell azért újra rakni mert v8nál nálam is van ilyen. Rakj rá másik alkatrészeket és próbáld meg úgy!!! -
rs1989 #44775 Hello kéne nekem egy /VehicleTypes.class/ fájl akinek a Raxat féle megvan az légyszives küldje el nekem a [email protected] címre van felvehet msn-re is ugyan ezen a címen. kösz -
amg93 #44774 de ugyse műkszik ha leveszem a legalacsonyabbra
-
Spood #44773 és milyen patchel mert egyiket sem tudom felrakni nem engedi ,hogyannnn?? -
#44772 Rakd ujra... és peccseld normálisan....
#44770: Te pedig fogd meg a kalapácsot vagy a csavarhúzot attól függ milyen peccsed van fogd meg aztán a motorbe az üzemegyag cuccost (fuel Rail) és vedd le a ratio- a legkissebre :D -
Spood #44771 segitség!!! a street legalt elinditom az elsö két video után kilépp mit csináljak segitsen valaki ,vagy irja meg hogy honnan töltsem le hátha a az én verziom szar.elöre is kösz4 -
amg93 #44770 you can't test the car because the engine is not in working condition.the static compression is too high in the engine.not more than 19.8:1 is allowed.try adjusting the air/fuel mixture ratio or lowering zhe compression by replacing cylinder head(s). connection rods or pistons.
ezt irja
-
dzsiii #44769 hello! ha elmondanád mit ir ka talán könnyebben segithetnénk -
amg93 #44768 hello nem birok a kocsimmal menni me kiír vmit
vki segitsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#44767 Ez a tápig sztem kicsit kihalt.... DE MOST ÉN ÉLETET LEHELEK BELE (mert erre még jönni fog kb 5-6 hsz hogy azért mert 3 hónapja nem írt ide senki azért még nincs kihalva bla-bla-bla-bla) -
#44763 A 2.3.0 LE előtt a 2.2.1-et kell leszedni, amit úgy tudsz elérni, hogy elindítod az Invictus Live! programot. De ott a F.A.Q -
LuckyXX #44762 Éngem érdekelne melyik updatet kell leszednem ahhoz h a 2.0.3 ast fel tudjam frisíteni. Multkor leszedtem a 2.1.8 ast és nem ereszti. Emígy meg kb 2 hete játszom és meg soka nem talaltam hiányot az alkatrészekben. Ja meg a katalógusban nekem valamiért hiányzanak a különböző kit es cuccok (váz, motor stb.). Meg nincsennek pro tuningok érdekes. -
punkers #44761 Sziasztok!
A problémám a következő: Letöltöttem a 2.3.0 LE patch-et de mikor rákattintok 2x-er a telepitőre nem történik semmi!Nem tudjátok mi lehet a probléma? -
ThodEE #44760 gerteches oldalon és pro mods on is vannak atók amiket belehet tenni -
benjitos #44759 Hy emberek azt nem tudjátok hogyan csinálják meg néhányan hogy pl ladával mennek a játékban??? ha esetleg valakinek meg van az a fájl az lerhatná honnan le leszedni elöre is kösz -
#44758 -
hokika #44757 hy all!!
ilyen a problémám a Vistán való Live-olásról...Update to 2.2.1
cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class has been changed and patch maker was unable to update your files.
Install aborted.
Error code: -7
csak nekem jelentkezik? nem találtam lá választ hiába olvastam vissza -
#44756 Off:
CRC megvan (eredetiben, itt pihen a polcon)
Gyakorolni már nem kell (az csak mellékes ha 6-os helyett bevágom r-be de ez legalább látványos)
Én őszintén az FnF első jelenete miatt vok megigézve (manus gyakorolja a gyors váltást a Micsu Eclipse-ével) és a SLR amúgy is egy olyan játékom amelyet már sokéve kis kihagyással játszom és RENGETEG gyönyörű emlékem fűződik hozzá. Kb olyan mint az autós játékok Mafia-ja, nem nagy nem túl híres fejlesztőgárda olyat csinált, hogy azóta senki nem volt ennyire innovatív. Az NFSU is csak ezt a játékot másolja, csak leegyszerűsítve nehogy idegösszeroppanást ne kapjon vki mikor nem indul a vas az alacsony benzinnyomás miatt vagy esetleg ripityára törik a vas és a motor eltávozik a helyéről.
Megyek gyorsan fel is rakom azt a H váltót meg lehet hanyagolni egy kicsit. -
#44755 Na a sok marhaságot kitörölgettem. Nagyon el voltatok.... na mostmár tiszta a topci. Kössz Ombi, hogy szóltál. Ha megint gáz van szólj és jövök. -
#44754 pontositanék:xp-n telepitett game megy,viszont ha uj game vista alatt akkor annyi
meg kell tartani xp-n létrehozott save gamet nekem csak ugy megy:)
-
zoolee #44752 Invictus livet töltsd le és azzal patch elj. -
#44738 kéne egy cars\racers\BMWM3_data\scripts\src\BMWM3_CoupeSport_GT_III.java
a .../SL/cars/racers/ez a BMW/scripts/src mappába
hogy aztán legyen belőle egy
cars\racers\BMWM3_data\scripts\BMWM3_CoupeSport_GT_III.class -
#44720 A GOM-ra tudsz reggelni, ott van valahol. Nemtom, hogy hozzá kell-e még szólni a fórumon a letöltéshez. Ahhoz, hogy a 2.3.0 LE-ben menjenek a 2.3.0 és a 2.2.1-es autók, ahhoz kell ez..
De a további kérdéseket megelőzendően olvasd el a GY.I.K-ot, ami be van linkelve a bannerban.
A kérdésedre a megfelelő rész:
-Mely patch addonjai működnek a 2.3.0 Le-val?
-Raxat kiadott 1 fájl /VehicleTypes.class-t/, amit megtaláltok a G.O.M. oldalon és ha felrakjátok , akkor 2.2.1/2.3.0 addonjai működni fognak. De 2.3.0 addonok tuti működnek. -
#44717 Ahogyan te is a poc...ddel!! :DDDDDDD -
#44712 Én csak annyit mondtam, hogy ua. a fejlesztőgárda, illetve vannak kocsik . Egy szóval sem mondtam, hogy hasonlít . -
#44711 ma kipróbáltam megint patchek nélkül úgy alle nature az slr-t:)furcsa volt,ráadásul teljesen gyorsan futott:)2.30.le kicsit lehúzza a gépet...lehet visszaállok a 2.2.1-re.... -
#44710 Eg es fold a 2 kategorias game!! :( -
#44709 Szerezd meg a CRC-t. Azzal már megy a H-váltó. Ugyanaz a fejlesztőgárda, és ott is vannak kocsik, amiken lehet gyakorolni. Sőt! Nemsokára lesz egy Drift-es mod (Initial D First Stage), amin mégjobban kiélvezheted a G25 adta előnyöket (mondja az, akinek van egy nevenincs kormánya FFB nélkül :D)