46059
.
-
#33290 A megoldás a V8-as motorba és az MC modósításnál a 750-es supercharger jelenti.
Nam eg egy könnyű kocsi meg a furrbal féle drag váltó se árt.
Nekem Einvagen V8+ 405/15-ös felnin 405/55-ös gumik hátul. Elöl mind1.
Drag váltóval ez az eredmény.
-
#33289 Az R6c patch mellé bemehetnek az ilyen FNF Einvagen mint ami most készült meg a plusz kocsik??? -
makosteszta #33288 Ne tedd! :)
Pentek ota csak a Buildersedge-rol majd 1000-en toltottek le, akik kozul egy embernek volt vele gondja, aki szinten elfelejtette lefuttatni a batch fajlt. Tehat ez most kivetelesen stabilnak tunik, ha megis talatok hibat annak csak orulok ugyhogy irjato meg izibe!
gyari -> 2.1.4 -> 2.1.5 -> 2.1.6 -> 2.1.8 -> r6c -> run batch file -> play SLRR
Ha tenyleg nem akad tobb hiba, hamarosan kint egy all-in-one patch.
-
Ati126 #33287 Nálam akkor sem megy az R6C os pach.A gyári autókkla is egy csomó hibát ír.Már nem is küzdöm vele inkább feladom -
makosteszta #33286 Malter, es aki hasonlo R6C problemaval kuzd!
Miutan felraktatok a patchet, ne felejtsetek el lefuttatni a post-install.bat nevezetu fajlocskat, ennek hianya okozz az emlitett hibat.
(Khm, nem disznek van ott az a readme.. ;)
Buildersedge eddig nem talalt hibat, ugyhogy szvsz ezt most erdemes leszedni!
Akos -
#33285 Itt már össze-vissza állítgattam a váltót,a motort,a nitró mennyiséget,de ez a legjobb amit tudok :/
Szal mit ajánlotok ehhez(supra)még?
-
#33284 -
#33283 -
#33282 JÉZUS!
Valaki vegye már a fáradtságot,hogy leírja egy kezdőnek,hogy hogy a rossebbe' csináltok mit tudom én hány ezer lóerős verdákat :)
Már töltöttem le egy elvileg 1700(!)LE-s MC módosítást,de valamiért nem működött :(
Mit töltsek le hozzá? Komplett motorokat?
Csináltam egy Suprát,de az is "csak" 620 LE-s lett...persze csak a "gyári" cuccokat használam.
Na mindjárt rakok be pár képet... -
Vlala #33281 A játéknak két része van, a Street Legal és a Street Legal Redline. Nem függenek egymástól. -
#33280 #33278-ra senki? -
Ati126 #33279 Igen sikerült az xi-ről szedtem le és már müködik.A v8nál ivszont nem müködik a tiesel meg a methanol helyette a peformance modot használom annál is.Elég jól néz ki a moci.Ezt már tölthető valahonnét vagy csak béta? -
#33278 Skacok ennek van több része vagy csak ez az egy van mert egy haver megkért hogy töltsem le!? -
#33277 mindjárt küldök save-t -
ez nagyon ott van:) -
#33275 Úgylátom sikerült berakni a cumót. vagy még kell a rar?? Remélem az atw ftpje jólesz nemsoká
-
Ati126 #33274 Probálkoztam az i4-es motorral nekem egyenlőre ennyi jött ki belőle.De lehet hogy ez a max???
-
#33273 Ezt a Mega patchet tette mar fel vki? -
makosteszta #33272 Kellene nekem az a savegame file, amivel a hiba reprodukalhato! Mehet az invictus supportcimere, vagy az itteni forumosra is! Koszi, Akos -
Vlala #33271 Én csak esztergálni tudnék... na komolyan, sztem ahhoz új modell kell. (valaki lőjön le, ha tévedek)
Az a bug nálam akkor jelentkezett, ha a lökősöm beleért az útba (pl. egy döntött kanyarban), a lökős levételével megoldódott a dolog. -
Ati126 #33270 Ok.Gumihoz ért valaki?Hogyan lehetne 17ből is csinálni alacsonyabb (perest) mer nekem nem nagyon tetszik a magas.És az OZ felnin is jobban nézne ki vmi 245/10 vagy 20 de sajna ilyen még nincs. -
#33269 Egyenlőre szar az ATW úgyhogy nemtudom mikor tudom feltölteni
-
Ati126 #33268 Mind a három kellene.Kösz -
#33267 Az álam nincs bent mert a V8 tuningolás van az UG racinges cumó meg az I4 I6-nál is. De I6 hoz van disel fuel rail is.
Jah és melyik kell?? Mind a 3? -
Ati126 #33266 Az király lenne ha feltennéd.A v8 diesel karbi müködik?? -
#33265 Ez nem új. Einvagennel már a 2.1.8-as patchnél is beleestem a betonba ugyanott. -
#33264 ha akarod akkor feltöltöm egy zipbe a parts\engines\Baiern_Emer mappát. Nekem jó az I6-os cumó meg ha kell akkor I4-st meg v8-t is. Szólj he kell.
Az I6-os 12mb
Az I4-es 9,5mb
A V8-as 4,7mb
A a pár kilóbájtos rpk fileok. -
#33263 v8 az nekem sem jo,de a i6 metán-t ne rakd föl,hanem a i6 performance-t mert abban is benne van +szelepfedél +racing motyok,és azzal jo minden -
#33262 persze hogy figyelik,mákostészta is az,de a bugokat álltalában csak az origi nem scriptelt game el fogadják,mert különben lehet hogy a sok motyo miatt van -
Ati126 #33261 Mindenkinél megy rendesen a V8 Performance Mod meg a EMS Patch Promotion Pt D csak nálam nem.Az r6b ről nem is beszélve.Ezt nemhiszem el.Tegnap 5ször raktam fel a játékot de akkor sem jó.Az i6 os motorhoz ha felteszem a methanol befecsit akkor nem látszik a szelepfedél ehez készül vmi javítás tudja valaki? -
#33260 Incvitus emberei nemtom figyelik-e ezt a fórumot de találtam egy akkora BUG -ot hogy csak úgy füstöl. Feltöltöm egy .rar fájlba és örülnék ha valaki megnézné mert folyton felakadok az úton vagy beleesek és kintvagyok az űrbe vagy nemtom hol.
BUG -
#33259 nafaszom nemsikerült
na -
#33258 Nézzétek a lóerőkirályt :D
-
makosteszta #33257 Nem, csak az utolsót. Azóta más is megerősítette, hétfőn megkeresem!
Ákos -
#33256 Ludacris - Act A Fool
Nekem ezen a címen van meg. -
#33255 Elmebeteg... -
#33254 az elözö rxx eket föl kell tenni?mert a readmeben ha jol értelmeztem akkor csak a hivatalosakat kell,ugyhogy nem paokltam végig r4,r5öt
amugy mit javit ROC javitás benne van?mert nekem feszt kilép -
makosteszta #33253 Ezek tipikusan r6b-s hibak! R6c eddig 10-ből 10 embernél hibátlanul fut. Biztos ami biztos, töröld az error.logodat, lehet hogy régi cuccokat látsz benne. Einvagen tuti jó, valami félresikerülhetett a patchelésnél! Ákos -
#33252 THX! -
#33251 az album konkrét cimét nem tom dc++rol szedtem össze rákeresel és kidobja mind