Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
videó
Ne mondjátok hogy a talán 500 fanatikus rajongó egy év alatt csak 100 add-ont csinált! vegyük példának furballt!
remo, ninja, axis, coyote, yotta, sunset, badge, FURBALLS COMBO PATCH 2.1.9R5M, touchup patch for invictus, Removable roof for bayern... és ez csak 1 ember!!!!
Shadow: jeep, truck és 2006 sztárja a corvette!
Racing Beat??? 72%os civic si amihez már a f***om se tudja hányadik spoiler készül, (persze 1 az 1-ben nfsu-ból átpakolt!!!) és mi van belölle??? :"ne beszéljetek magyarul a fórumon mert ez nem magyar oldal és a nem magyarok ezt nem értik" Ki a f**zt érdekel! Csináld az si-t te m*jom aztán kussoljá be a .hu oldaladon az angolnyelvû magyar barátaiddal! Szégyenlitek hogy magyarok vagytok, nem villogni kell a képekkel: itt egy fél nemzet várja már munkátok gyümölcsét, ti meg azzal vagytok elfoglalva, hogy tudatlan gyökerekkel beszéljetek angolul arról, hogy most az exe-re vagy a txt-re kell kattintani ahoz, hogy elinduljon a játék........
builders edge: nagyon király, hogy dial uppal nem lehet cstlakozni! Foggalmam nincs hogy mi van ott!
x-treme-imports: hmm elég sok minden van, de egyre gyengébb cuccok és egyre ritkábban!!!
slcatalog: utolsó használható dolog a 2.1.8nocd patch decemberben!!! Alexease, hát hogy van ez???
Ja meg itt vagyok én: nagy pofám van fikázok mindenkit, és én még ennyit se tudok felmutatni, csak reménykedem abban hogy újra lesz értelme várni! Várni az újabb és újabb autókat, felniket, textúrákat... hogy mindig mutasson valami újjat a kedvencünk!
bocsi a hosszú blabla-ért... meg a többiért, csak kissé pipa vagyok..........

devil: rippelt gamet felejtsd el...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A game rippelt 1.8 patch fennt van + nocd!
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Check...
Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7
:3
sajna, nem tudom, hogy van a script az ajtóhoz.
RX7: a patch(EKET!) a game könyvtárába kell telepíteni, a 2.1.5 Rx (x=ver) -ket pedig rá kell másolni. (felülírni)
A kifagyásos dolog nálam is néha elõjön, nehéz behatárolni, hogy mitõl. Van amikor az error.log fileban van egy kis infó, de akad, hogy üres marad. Grafikus kártya húzás nem a legjobb nála, meg sztem. a tuning sem igazán, ill. a driverek amik számítanak. (bár nálam van tune bõven) Sok sikert mindenesetre !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
megszereztem egy másik CDét és fut de az a gond hogy egyfolytában lép ki mit ajálotok hogy ez ne történyen meg

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Használt autó vásárlásakor kilép a gamma a desktopba! Van erre valami ellenszer??

vagy legalábbis túl nagy falat lenne fanoknak...

Volt már valaki úgy, hogy az autó hasmagassága -9 inch volt? Ez olyan 25 centis vakondjárásnak felel meg...
De próba cseresznye de sztem a város nem fog menni simán.
Évadnyitó a Ringen
Rég voltam, történt már valami elörrelépés a játékkal? Ha megbocsátjátok nem olvasok visszább. Van már új patch r5Beta-nál?
Apropó. A hétvégén mit csináltok? a Hungaroringen évadnyitó lesz a magyar bajnokságban, és ingyen lehet kimenni, meg van ingyen busz is ami kivisz, meg hazahoz. Aki akr látni valódi kocsikat, az jöjjön ki, a mi csapatunk kis kint lesz egy 700lovas porolóval. Gyertek ki nem bánjátok meg, egy kis benzingõz sosem árt :)
Ha a videokártyát kicseréled, a proc.t húzod akkor el lehet talán érni egy élvezhetõ játékot.
De, azért probáld meg.
Jaja
Mondd, hogy kész van és le lehet tölteni, akkor én leszedem és én is felteszem újra a Redlinet !!!
a Street Legal:Racing Redline tud futni egy AsusDDR266mhz,256DDRRam,AMDAthlon1400Mhz,Asus Geforce2 Mx40064MB,
EAX 3 Hangkártya,Win98 SE,

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB