Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Na így már másabb a neved.

Tõlem küld át majd megpróbálkozok vele
[email protected]

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Slymaster
Ne nézd olyan közelrõl a monitort! :) "A lényeg a lényeg": tudsz menteni scx-be, ha nem elküldöm mailba a 3ds-scx export plug-int, akkor majd tucc'! Aztán akkor nekilátok a zmodelerezésnek...

streeter
Én végig nyomtam vele persze úgy hogy a kocsik ki voltak herélve

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

mycso
Hali, a 2.1.9r5-ös patchal végigtudjátok nyomni a ROC-ot, vagy nektek is fagy?

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

streeter
Na ez az igazi gép

streeter
Nem alszok(illetve aludtam a délután 2 órát :D) Na de lényeg a lényeg hogy nem tudom hogy kell átimportálni vagy mit.

Jah a másik meg a neveddel csinálj valamit mert ha idenézek a fórumra már káprázik a szemem meg minden baja van ettõl a villogó nevedtõl.

Slymaster
Neked is csak ennyit mondhatok #30261 !!!

Slymaster
Slymaster
STREETER??? Alszol?

Slymaster
Lapozz vissza! Szép kép tele írással, meg egy gyönyörû autó a jobb alsó sarokban. Én szúrtam be!

Slymaster
Hogyne.

STLRR
Sziasztok!
En is eleg regen irtam ide!Azt szeretnem kerdezni hogy tudja e vki annak a felninek a linkjet vagy nevet ami a Slymaster altal beszurt SD-n van(lentebb)???Amin az a 4x4 felirat van!Elore is koszi

DJ RX7
segitsetek hogyan lehet a SL:RR egyszerre több nirot belerakni mert nem tudom mert csak tegnap elött szereztem meg a játékot

:3

3Error
Az új projeketek mi? Vagy milyen írányú, ha nem akarod elárulni? Autós? Tuningos? SL3???

Arra, hogy "házi póver", reagálnék, hogy magyarországon vagyunk néézünk körül. Sufnituning trabik, ladák, bmw-k,
nincs pénz programozókat felvenni egy scripteléshez.
Te meg valszeg nem fogod elmondani, hogy merre-hogy...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Azért lett jó, mert nem kellett az engine-el tökölni tehát egy nagy csomó idõ kilõve. És 3-4 hónap alatt kész is lett.
És nem járt rosszul a cég, ez tény... :)

Þór vígi þessi rúnar

Slymaster: Jól néz ki ez a Duhen. Érdekelne, hogy honnan szedted le a felnit, szárnyat, elsõ, hátsó lámpákat, bukócsövet, elsõ spoilert, motorháztetõt stb :))
Megvannak neked valahol? Esetleg át tudod dobni e-mailban? :)
Kössz. [email protected]

Slymaster
A patch majd jövöre! Most máson dolgoznak a skacok...

basta002
Egyébként semmi új patch nincsen?? Pedig abban a hiszemben jöttem fel, hogy most leszedem a 2.2-t, aztán újra nyomhatom a game-t. De mindegy. Majd legközelebb! Pá!

..::S::L::M::..

basta002
Nem lényegtelen? Rád nem emlékszem, és ennyi! Egyéb probléma??

Slymaster
Én? hmmm... akkor még jó pár oldalt kéne még letöltened!
szeptember óta nyomom... ha én új vagyok akkor...
érted?

basta002
TBC :D
DJ RX7
Devil Gy
+ te

Veletek még nem találkoztam!

Slymaster
Szia!
Kik az újjak mesélj!

basta002
Sziasztok! Benéztem rgy röpke órára. Látom vannak új tagok. Nem tudok semmi újdonságról, úgyhogy mindjárt mentem az elõzõ... öhhmmm... 10 oldalt.

Slymaster
Ha(!) lesz sl3, vagy esetleg a várva várt patch lenne egy két ötletem.... ja meg egy kérésem, és jópár kérdésem.
Nagyon örülnék ha meghalgatnál, és válaszolnál!

Slymaster
A corvetteben biztos vagyok, az sl3 meg csak rajtatok múlik... szerintem nagyobb sikere lenne mint az agyon- scriptelt, -mosott, szedett vedett instabil 2.1.9.76.4.6.4r76 beta sl2-nek!
Azt meg vágom hogy miért volt jó a Mg: a sok nulla miatt ($)... Igy van vagy nem így van?

Carlos
Ebben nem lennék olyan biztos...

Þór vígi þessi rúnar

Slymaster
Makói? Én meg Jeruzsálemi!
ha küldök egy 3ds filet átnyomod nekem scx-be???
Erre gondoltam! Amúgy
Z a l a e g e r s z e g i v a g y o k ! ! !

streeter
Mi az a dolog amivel mindenki jól jár??? Nem tudom honnan vagy de gondolom Pestrõl én meg Makóról (Szegedtõl 30km) és én nem járok pestre meg semerre nagyon ezért cd-n nem tudom odaadni neked se e-mailba átküldeni.

Mi az ajánlatod?

Slymaster
JA! A Szép fekete corvette tényleg csak kamu! Szóval nincsennek csodaautók és valszinû hogy nem is lesznek majd az sl3-ban, de az meg biztos nem lesz... miért? Hmmmm... az ilyen monster garázs és társai miatt... kár.

Slymaster
http://www.freewebs.com/redlinemods/GTO%20beta2.zip ez nekem nem müködik, mást meg nem találok!

Slymaster
Strit R !!! én már 1 hete várok a 3dsmax-ra és mér 1-et legalább kell! Van egy ötletem, ha segítesz talán jól járunk mind a ketten, ja meg a többiek....
Érdekel a dolog???

DJ RX7
segitsen hogyan kell használni a nitrot berakom de nem megy??

streeter
A 3dmax nekem túl bonyolult volt meg semmit nem tudtam belerakni.
Leszedtem a Zmodelert és tök faszán fut meg minden de azt a hálót amibõl ugye összeáll a cucc azt hogy a rákba lehet változtatni??? Melyik menüpontba vagy gombal??

streeter
Köszi a segytséget slay
Az a duhen eléggé elbaszottnak néz ki szerintem.

3Dmax-al csinált már valaki valamit? Mert most töltöm le és majd próbálkozok pár dologgal

DJ RX7
ha felrakom a legujabb crackot ezt írja ki ,,!JMV::compileSoucre:recompilation needed of"Data\SCRIPT\scr\String.java"but soucre not exists"

Slymaster
Na milyenek a képek ???

Slymaster
jaj streeter! sok a kérdés! nézd meg a v8-as scriptbe mi van írva meg a soros6-osba mi van írva...

Slymaster

streeter
ÉS melyik motornak mi a "kódja"???

Slymaster
Van aki ír, és van aki átír!

Slymaster
Az akksi és a motorhtetõ között van...

Carlos

Házibarkács póver...

Þór vígi þessi rúnar

Slymaster

streeter
Ez street legal topic te pénix

Slay nekem nem küldtél semmit ezzel kapcsolatban. Megköszönném ha elküldenéd

Slymaster
Very Thanks!

Streeter: azthittem már egyszer elmondtam de akkor lehet hogy másnak küldtem ....

Tbc Mi a fax van veled, gyógyszerre ittál? ? ?
s t r e e t l e g a l ! ! !

Sziasztok!
Létrehoztam egy fórumot Drakula 2. Van egy kis problémám:Segítsetek!!! A 2. cd-ben megvan a lovag kersztje, a temetõben a piros körök eltûntek, be tudtam menni a sakkszobába, ahol a papírt alátettem a táblának. Nemtok kijutni abból az egyész helyiségbõl, vaygis a temetõbe. MIt tegyek? Van Valami kód? HELP!!!
12346
tényleg a gto-t honnan lehet lekapni? nekem is megvan, de a tököm se tudja honnan szedtem le. slymasternek meg kéne:)

m3 múvi: ilyen láma operatõrt...

streeter
Na most megint megkérdezem már sokadjára!

Hol kell átírni a kocsik motorját hogy mondjuk ne I4 hanem I6-os vagy V8-as motor legyen benne!!!!

Valaki mondja már meg mert már vagy 5ször megkérdeztem de snki se válaszolt.

M@TriX
az igaz, hogy a reflexe mint egy részeg tehéné. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.