46059
.
  • KraZ
    Hi! Malter meg tudnád mondani,hogy a halálos iramban c. film zenéjének ki az előadója? Én is le szeretném tölteni.
  • malter

:)
  • malter
    59 psi nem bar:)))rosszul irtam, ugy tod megcsinálni,hogy ne kapja föl hogy 50-50% drive elörre 405 hátra a kisebbik aszem 305ös gumi válto csontra hosszu de csak ami az egészet állitja +leszedsz mindent és igy csak rugja magát de igy sikerült 1mp alá mennem:)már csak azt kellene átirni,hogy a sima fuel rail legyen a metán,+fötengely ilyesmi hogy az ellen is erös legyen,mert igy agyonver mindenkit,szeretnék 300al nyirni az al ellen;)AZ 1ben ha a turbot piszkáltam akkor nöt nekik is a nyomás,de nem tudtam csak mikor versenyre került a sor majdnem kiesett a szemem hogy ment a removal
  • 20TYA
    Küld el nekem!
  • streeter
    Kipróbáltam de ha az I4be a racinges cuccokat rakom meg a duhen 22-es cuccokat egy duhen 22-es blockba akkor nem indul el a motor mert nicns elég compresszio.

Végül elindult más cuccokal 804LE de nekem nincs 53bar-os turbóm. Indultam a golfal 3-ba nitróval és a kétkerék megvolt :D Kéne kitámasztókerék.
  • malter

az uj rekordom
  • malter
    kiprobáltam az einvagent,annyi tényleg a motyo hogy hogy böségzavara van az embernek:)i6 motorral 1340le
    0-100 1,337
    0-200 2,735
    400m 6,369
    400m speed 412km/h
    1 mile 540,9(de szinte ki akar törni a fordulatszámmérö ugy mene tovább:))))))))))
  • malter
    probáld ki ezt az i4 performance modot rak bele racing motyokat vezérmütengelyt ilyesmit,de AMIT MÜVEL AZ ÁLLAT 54bar körüli turbot is tesz bele városban kiprobáltam 1st be 360km!!2be 470km/h tovább nem birtam mert feszt szétszakad az egész auto nagyon durva pedig ugy irja csak 7xx le de a turbot nem számolja:))405ös gumival is szakit simán 185ös gumival kb 2 kilométerrig csak rugta magát és az i6 performace-t még ki sem probáltam
  • streeter
    Nemtom hogy lehet de én mindenből a legjobbat veszem és akkor 800 kiszokott jönni. Meg methanol meg 4 bar turbó oszt csók.

Jah meg a legjobb hogy a golfba mind a 4 féle motort belelehet rakni.
    Meg mot. háztetőből is van vagy 4 + mindnek karbonos változata a tükröknél szintén. Meg 2hátsó 3 fajta elsőlámpa. Csomó szárny meg színezhető üvegek.
  • malter
    valaki irja már le hogy lehet összerakni a duhen i4est hogy 1000le fölé menjen mert nekem akárhogy variálom nem jo..
  • malter
    warezcenterröl de már régen azota nincs fönt rajta
  • krall
    Te egyébként dc-ről szerezted be?
  • malter
    streeter a remo body kit,nem jo ami a honlapodon van hibát ir ha letöltöm
  • krall
    Persze csak azoknál nem találom :(
    Csak dsl vagy lassab nettel rendelkezőnél találtam eddig de majd még azért keresgélek.
  • bodesz
    i love lambi :) sl2_Lamborghini
  • malter
    lejön onnan is gyorsan csak LanT3 vagy T1estöl szedd
  • malter
    leszedtem a halálos iramban zenéit,és bepakoltam a game-be ezekkel a zenékkel sokkat javul a race feeling;)kedvencem a saliva superstar(az 1részben mikor a supra nyirt a ferrarival akkor ment alatta)
  • krall
    Köszi ezt gondoltam Dc-n naná hogy fennt van csak ugye nem valami nagy a tempó :( Valami netes címet nem tudtok ahol gyors a letöltés? Nagyon rá vagyok izgulva a játékra a képeitek láttán NFSU-t simán veri szerintem :)

krall
  • malter
    néztem de azt hittem csak az van benne ami a képen van,de akkor megnézem,a legjobb a i4performance 4hengereshez szinte nem is volt idáig semmi extra
  • streeter
    Ezt szedjétek le gecóóó FNF Einvagen 25 mega de vagy 5-6 féle lökhárítók motorháztető stb... minden szar van. Kibaszott jó.
  • streeter
    Na XI-n elég sok project beindult.

PL.: Mega Patch
    Bad Baiern
    300zx
    Vaz 21099
  • streeter
    Nálam működik. A titok nyitja abba van hogy ne 7.0-ás superchargert hanem a 750-st rakd be meg mindenből az UG racing vagy ha az nincs akkor GTLE cuccokat. Ls alapbeállításokon is 1700 körüli LE jön ki.
  • Ati126
    Nálatok müködik a V8 Performance Mod ettől elvileg 2000ló körül kellen lenni és van még az EMS Patch Promotion Pt D ebben meg van egy diesel és egy methanol karbi.Mondanom sem kell nálam egyik sem müködi :-(((((
  • malter
    no meg az einvagen-re voltam kiváncsi hogy még mindig kacsázik-e a sport gumikal
  • malter
    nekem is nagyon gázos volt már,pl nem volt a baiern-nek láthato a cylinder head,néha hiba hang és kilépet,mert tele volt az enyém is hányva már,ezért is töröltem le:)
    de ugylátszik kár volt...pedig reméltem hogy ebben már megy a ROC
  • streeter
    Holnap én is kipróbálom már de előtte csinálok egy biztonsági mentést. Nekem mostaz R5-ös patch az uaz.rpk-ra bassza az annyát meg egy gumi miatt kilép a game. De ha catalogba belépek a gumikhoz átléptetem az összes gumit és akkor nem akad ki. Kezd hülyülni a game.
  • malter
    Dc++ on megtalálod tuti
  • malter
    kiprobáltam de még mindig nem jo valami,mostmár garage-ig betölt,de uj/használt autokereskedönél kilép
    ezt irja a hiba file-ban:
    !Class not found: java.game.parts.bodypart.Chassis in file "java.game.Vehicle" at line 70
    !Class not found: java.game.parts.bodypart.Chassis in file "java.game.Vehicle" at line 70!JVM::getClass: class "java.game.parts.bodypart.Chassis" not found in file "java.game.Vehicle" at line 70
    !Class not found: java.game.parts.bodypart.Chassis in file "java.game.Vehicle" at line 70!JVM::getClass: class "java.game.parts.bodypart.Chassis" not found in file "java.game.Vehicle" at line 70!vm_set_float_field: unknown field: Ljava.game.cars.Einvagen_
    vm_set_float_field: unknown field: Ljava.game.cars.Hauler_s_
    !Class not found: java.game.parts.bodypart.Chassis in file "java.game.Vehicle" at line 70!JVM::getClass: class "java.game.parts.bodypart.Chassis" not found in file "java.game.Vehicle" at line 70!vm_set_float_field: unknown field: Ljava.game.cars.Hauler_s_
    !Class not found: java.game.parts.bodypart.Chassis in file "java.game.Vehicle" at line 70!JVM::getClass: class "java.game.parts.bodypart.Chassis" not found in file "java.game.Vehicle" at line 70!vm_set_float_field: unknown field: Ljava.game.cars.Hauler_s_

és ez csak kis része...:(,de ha jol veszem ki akkor az einvagen-el van gyikja meg a hauler-el pedig fullra letöröltem se mentés se auto,de igy sem megy
  • krall
    Hali!

Nem tudtok véletlenül valami helyet ahonnan le lehetne tölteni a játékot?

Köszi

krall
  • makosteszta
    Sziasztok!

Hasznaljatok az R6c-t, a tobbi Rxx elavult, azert nem lehet letolteni sem!
    http://www.buildersedge.org/SL/board/viewthread.php?tid=8891

Udv, Akos
  • Ati126
    Tele van hibával.Most újratettem megint nem tettem fel az omegát csak a többi pach-et de most sem megy rendesen.Most elindul aztán a játékból dob ki :-(((((((
  • streeter
    Jah nekem is pont ez volt a bajom. Ilyenkor a street legal mappájába megjelenik egy error nevű txt file. Nyisd meg és olvasd el miért lép ki a game, de nekem a nem gyári kocsik miatt lépett ki.
  • Ati126
    Lenne egy kis gondom.Újratelepítettem a játékot sorba felpaloltam rá a pach-eket a 2.1.9r6b is rá a no-cdt meg az omegát aztán nem indul el a game.Csak az intro aztán kilép.Mi a fax van vele??Másnak is volt ilyen gondja???
  • streeter
    Na végre kész van az Uaz.
    Az oldalamrólletölthető.

• 12346
    trabi blueprintem van, csak nem tok vele mit kezdeni.
    vki kezdhetne vele vmi
  • Vlala #33213
    tetszik az oldal. Néhány dolog még nem jön be. (Mi az a Street L. Syndicaíte? Nem Street Racing Syndicate?)
    Insane-t és Screamer4x4-et nem látok rajta... pdig a terepjáró is autó :-(
  • Vlala #33211
    A képből indulva van még munka vele (illesztések), de az ötlet K jó!
    Csoda, hogy Trabit még senki nem alkotott a játékba...
  • Attiska
    Sziasztok!

A 2.1.9r6b patch-et honnét lehet letölteni, sajnos a lejjebb említett link már nem működik. :(
  • streeter
    Tudom olvastam mi van. De amit kivettem a szövegbőlaz annyi hogy a .rpk-ba kell átírni valamit.
  • 3Error #33208
    asszem megjott az AUTO ! ;)

streeter : a 2-3 sor ulesre nem kaptam meg ertelmes valaszt az XI-rol...