Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Link
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Amugy a SD oldalkipuff es dupla kerek kell nekem is!!!
Na ezt hoztam össze ma délután.
Egy Golf ületetve+ nitro palackokkal persze csak mértékkel :) 6 nagy 2 kicsi
Egy ültetett wrangler jeep 4 palackal
Meg egy Hauler aminek a felét csináltam kb. A haulerbõl a lefelé nyíló hátsó elemek az nem az én alkotásm de a doplakerék meg palackok már igen :) itt nem gazdálkodtam a palackokkal :D
Golf
Golf2
Hauler
Hauler2
Hauler3
Hauler4
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Most én a Wrangleren mûködök hogy elõre fölfele nyíljon az ajtaja de annak mi a kódja mert én a Golf Extreme alapján csináltam és az ajtó nagyon kint van. Az kellene nekem hogy az ajtó elõre felfele nyíljon és a helyén legyen normálisan.
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ZOTYA
ZOTYA
(bocs, ez még tõlem is rossz volt!)
De arra válaszoljon valaki hogy HOL KELL ÁTÍRNI A MOTORT??????
Láttam sl.tk-n egy golfot aminek fullon felfele nyíltak az ajtajai mint a CLK mercinek meg. Ha megtalálom a képet akkor beküldöm.
Én Anach oldaláról szedtem le a lebutított kocsikat.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Sly, külök egy zipet abban benne vannak az én fogyatékos ROC ellenfeleim filejai, földobod az oldaladra ?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Kamionnal indultam a ROCon...

Na gyerekek most kéne a segitség ,megnyertem mindent bekrültem minden csapatba ,most következik a ROC mit és hogyan kell átállitani az ellenfél autoiban hogy tökéletes legyen a nyerés és végre megkaphassam a várva várt autot.
na, szóval nem tudom hogyan lehet azt megcsinálni hogy az oldal felsõ részén van a fejléc (gombok reklám ilyesmi) az állandó allatta meg változik a dolog a gombok lenyomása szerint...
Ez egy év alatt nem fogy el :D
Golf
Golf2
Golf3
Golf 4
Golf5
....................................................................................................
....................................................................................................
készül a saját oldalam (0,1%)
http://users.freestart.hu/smaster/

"Ha értesz a honlapok készítéséhez, és úgy döntesz, hogy más szerkesztõt használsz, a következõ módon publikálhatod honlapjaid:
Egy FTP (File Transfer Protocol) program segítségével, saját felhasználó neveddel és jelszavaddal kapcsolódj a users.freestart.hu kiszolgálóhoz a FreeStart hálózatából. (Tehát, ha a felhasználói neved: kakukk, ezt írd be a login névhez, jelszavadat pedig a jelszó mezõbe.) "
ZOTYA