46059
.
  • TTomi
    Jól van na! Te meg ott ül! Csak irjátok itt hogy r6c így meg ugy, nekem ebből az jött le, hogy mindenkinek fent van, és igy is kihoztok ezerpárszáz pacit a gépekből! Azt meg csak ugy nem lehet szerintem!
  • streeter
    hhhhhhhhhhhhhhhííí hogy mekkora egy furkó vagy. Leírták neked hogy R6c-hez nem megy semmi addon és társai.

Morgo:
    ma 18:01 | Privát | Válasz | #33365

a legujabb 2.1.9r6c patch lenyeges valtoztatasokat tartalmaz, !!!!!!!!!!!!igy addonok, es modositasok nem mennek vele.!!!!!!!!!!!!
    ha gyors jatekot akarsz keves hibaval, akkor gyari patchek(2.1.4,2.1.5,2.1.6,2.1.8,2.1.9r6c)

!!!!!!!!!!!!ha addonokat, akkor az utolso patchet ne tedd fel,de akkor tovabbra is jelentkezni fog a hiba amit emlitettel.
    !!!!!!!!!!!!
  • malter
    pontosan mik azok a jelentös változtatások?
  • TTomi
    Köszi!
    Végül is most az r6c van fent! Utána felraktam az i4 preformance kitet, de nem látok sehol sem diesel cuccost sem más okosságot, csak egy adag szelepfedel takarot. Viszont eltűntek az emer és baiern szelepfedeleim. Ugyhogy most nem tudok összerakni egy deka i6os motort sem. Ugyhogy ezzel én csak szívok a hétem!!!!
  • Ati126
    Egy kicsit megültettem a gófot
  • morgo
    a legujabb 2.1.9r6c patch lenyeges valtoztatasokat tartalmaz, igy addonok, es modositasok nem mennek vele.
    ha gyors jatekot akarsz keves hibaval, akkor gyari patchek(2.1.4,2.1.5,2.1.6,2.1.8,2.1.9r6c)

ha addonokat, akkor az utolso patchet ne tedd fel,de akkor tovabbra is jelentkezni fog a hiba amit emlitettel.
  • morgo
    amikor lassu kameramozgassal koveti a kocsit a verseny vegen.
  • STLRR
    Nem!Mi az a slow motion?:))
  • TTomi
    Hali!
    Tudtok válaszolni a 33345re? A mostani helyes patchsorrendet megtaláltam, de erre nekem nem enged felpakolni semmit! Próbálkoztam a preformance kitekkel, de semmi változást nem láttam. Se furball, se omega nem jo hozzá, szinte oda az összes addonom.
    Szal aszzem omega visszakerül, csak ezzel a kocsieltünéssel mit csináljak???
  • morgo
    buildersedge-n egy srac akkor jart igy, miutan egy utcai verseny vegen slow motion kozben hazament.
    Te nem csinaltal hasonlot?
  • STLRR
    Nekem is megy az R6C de amiota felraktam es kimegyek a varosba onnan meg vissza a garazsba kilep a jatekbol!Nincs vmi otletetek miert?Eddig nem volt az r5p-vel
  • Ati126
    1\4 milén sd időm ennél is ütősebb de ott a váltó áttételek miatt 100ig lasabban gyorsul.Szerintem 1\4 milén 5 közeli időt lehet menni.Na az viszont elég durva
  • Glpetyus
    Fake :D
  • Ati126
    Még van mit állítani a gépen de nem rossz időt tud
  • Vlala #33356
    Szerezni én is, csak nem lesz (egy icipicit) gagyi?
  • 20TYA
    Én tudok szerezni!
    Haverék ezzel foglalkoznak.
  • Tomo15
    LooL
  • Vlala #33353
    Festhető ülések? (ide egy Wow! os smiley kellene, de nem találtam)

Tényleg, szerintetek igazi autóban hogy mutatna egy farmeranyagból készült kárpit (üléshuzatok, ajtók, műszerfal, tető) Tudok olcsón farmert venni méterre, meg szeretném vele ijeszteni a kárpitosomat :-)
  • Glpetyus
    Hű,de ottvan ez a felni
  • Glpetyus
    Azért alakúl már a gyorsulás

• Glpetyus
    Thx :)
  • streeter
    Valahogy még is csak lehet több ülést berakni.

Jah és ezek színezhetőek.
  • streeter
    Nekem úgy nem működik.
  • malter
    nekem iso-ban van már a kezdetek ota és mountolom ezért nem használok soha no-cd cracket
  • streeter
    Neked hogy indult el?? Van NoCD cracked??? Csak mert nekem nem idul el a game és most várom zsotyát hogy csináljon egy nocd-t
  • TTomi
    Szasztok!
    Rég jártam errefelé. Hogy állunk patch téren? Most mi megy mire? Mi a legújabb trend? Az omegánál lemaradtam, ráadásul ott is van egy olyan hibám, hogy eltűnnek az autóim. Fizikailag ott vannak, csak éppen látszani nem látszanak! Tud erre valaki valamit???
  • malter
    R6c bug:az ellenfelek sürün az aszfaltba akadnak valamiért

• 12346
    ja. mondjuk ismerkedek/nék egyebekkel is. pl a suprát is majd meg kéne nézni közelebbről. vettem egyet, de eddig ezzel szórakáztam:) lambit meg nem is láttam még.
  • basta002
    Egyik legjobb kocsi a Jetta... :)
  • M@TriX
    :)
  • 12346
    ez meg az egyik új szerzeményem. ha ügyesen nyomom autópályán, akár 150el is repeszt:)
  • M@TriX
    a lada Niva is szép, de ez is:

• 12346
    lefosom a bokámat
    itt egy niva, egy pinto vagy mi a tököm meg egy golf. karajság lesz:)
  • streeter
    Ennek jónak kell lennie. És ne Flash Gettel szedd mert úgy szar. Kattints a linkre bal gombal és bejön egy új ablak és elkezdi tölteni.
  • Ombika
    Azt nem ,mert tele van autoval a regi es ujba nemtom betenni! :(
  • morgo
    2.1.9r6c-t probaltad mar?
  • malter
    valamit elrontottál mert bármit leszedek hibát ir
  • STLRR
    Koszi mar megvan
  • Ombika
    Nappal lehet de ejszaka szaggat,mint atom! :(
  • STLRR
    Streeter ami az oldaladon van az nem megy!Leszed egy 400akarhany bites filoet es azt irja ki hogy serult!