Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
összehoztam egy ilyet az elõbb. jött a kanyar, én meg mentem😊 oszt' most szabálytalanul parkolok.

Helló emberek! Volt kinn valaki hétvégén a ringen?
DJ RX7
hogyan lehet barakni a bugokat???

:3

basta002
Hi! Látom streeter, mióta nem vagyok itt, tanultál egy pár dolgot. Úgyhogy csak így tovább!!

(és nem nagyképûségbõl... 😊

..::S::L::M::..

DJ RX7
lenne pár bugon hogyan kell belerakni

streeter
Ez basz föl hogy már mindenhol ez a kocsi van de sehonnan nem lehet leszedni meg felölteni se akarja senki a kurva életbe

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Na ezt dobtam össze a minap

Ez az úgynevezett specialitás 😄

Eddig ez itt a legnagyobb poén. 😄D
Egy kicsit kilóg a LÓLÁB 😄D

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

M@TriX
van pár verda... letöltetõ, nézz szét az sl.tk-n

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Addig is egy póló 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ha esetleg nem hallottad volna.
A hard azt jelenti, hogy jobban, valósághûbben törik a verda, ha easy-n 100-al nekimesz valaminek max egy kis horpadás, ugyanezt hardon már nem ajánlatos megcsinálni mert pár alkatrész biztos bánni fogja..

de lehetne hozzá több kocsi, alkatrész imho.. nade mind1 remélem a következõ SL jobb lesz 😊
M@TriX
ugyanis ebbe a játékba az a lényeg, ha lekoccolsz 100 egy oszlopot akkor építheted a verdát amire meg kell a pénz rendesen.
Akkor nmm lennél meg olyan hamar hidd el. 😉
Ez az igazi...

jah szoval az... nemvolt hardon.. 😊 cheatelni meg nem szeressek...
M@TriX
hardon cheat nélkül?

Hijah

Ujonc vagyok és azt nem vágom hogy R.O.C. után mit kéne csinálni... mert ugye ez igy elég rövid ido alatt megvan...
M@TriX
letöltésvezérlõvel nem nagyon jó, csak alap töltõvewl, pl IE.

streeter
A kerék duplázás tényleg egyszerû.
Én úgy csináltam hogy leszedtem egy SD-t amin dupla kerék volt megnyitottam a cfg-t és a hátsó kerekes részt átmásoltam egy az egybe huszonegybe.
Csak most vagyok bajba mer ki akarom venni hogy csak egy legyen és akkor a fütõmû egyik része kifordul és kívül lesz és annak sehogyse tudok baszni semmit.

Sly: kössz a képfeltöltõt ahogy hazaérek berakom a képet 😊
Matrix: Ennek a supra kitnek hova kellene kilukadnia mert nekem megint beadja ezt az oldalt és nem jön be más. Vagy ez direkt van??

M@TriX
Egy Golf Edition, "Shadow Parts"

Ez mi itt elöl? Variant? Honnan?
Huuu de rég jártam az lm.uw.hu-n és az sl.tk-n, felnézek...

M@TriX

M@TriX
Suptra kit:

Katt

M@TriX

Szakadt Chewy a jobb felsõ sarokban, dögös. 😉

Vernoon
Motor: MC GLE (903HP) + GLE vagy SD750 valto

elol: minden cucc le
Futo: v.mi keskeny 19"/20" kerek+gumi
9.5" Einvagen rugo

hatul: minden cucc felrak
Futo:Vortex 18"/13-50 + 18/255 gumi 1/2-ig fujva, kopik mint a barom.
7.5" rugo kemeny (2.19r5-ben nincs, ezert 6.5" ?Baiern?)

Indulas: kicsit elindulsz hatra (40-50km/h), majd hirtelen dugsz 1-est es 2-est (hamar szetmegy a valto). Lehet nitrot is nyomatni, de minimalis a kulonbseg, es hamar elfogy.

Slymaster
Ja a duplakerék pofon egyszerû!
megnyitod a cfg-t duplázod a kívánt kereket, arréb teszed x-irányba(elsõ paraméter) izlés szerint, majd átírod a sorozatszámot... asszem' ennyi!

Slymaster
Nem hat meg, külsõ nézetbõl játszom! Ne legyél illúzió romboló!
---------------------------------------------------------

A GMC-bumper azthiszem markos mûve, a hardtop xi-rõl, a többi ???

Hogy csináltad a kétkerekezõs sd-t??
----------------------------------------------------------

Vernoon
A Bruta'SD (GMC) letoltheto v.honnan?

Vernoon
Ha nem gond, nekem is kuld el a leirast l.szi. Ami még érdekelne: oldalkipuff SD/MC/Prime(/Wrangler), es a duplakerek leirasa.
Ja, a kalyhacsoves kocsi nagyon kemeny, most mar kipuff-on keresztul is lehet csinalni motorgeneralt.

3Error
a GTO-nak csak a belseje okádék... a textúrák...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Vernoon
Jeebébijeee!! Akit erdekel: Eurorider video . 9perc 21Mega wmv formatum. FPS rulez.

3Error
RX7: Az MC-re és a Hauler SuperDutyra gondolsz valszeg...
Arra készülj föl, hogy ha bemásolod, akkor az összes dolgot a motoron és a futómûvön kívül el fogja tüntetni, és újakat kell venni. A mail megy...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Slymaster
Streeter: picture upload!
Basta: Te vagy a mágus, én odaírtam hogy szerintem, és hogy nem próbáltam...

A prestige pontot minden növeli ami pénzbe kerül.

Sikerült megszereznem a gto-t: nagyon ott a szeren!

streeter
persze hogy lehet többet is. én 60 vagy 70-et raktam egy golfba

Ha kell átküldöm 😊 csak sajna valamiért nem használhatók de arra még nem jöttem rá miért nem jó.

Azóta csináltam egy zsír golfot 6nagy 2 kicsi palack meg felnyíló aktók stb csak mivel a tar.hu beszart nem tudok képet benyomni.

DJ RX7
talánaz a Telepjáró és az a Régi autó az a körlámpás DodGe ha minden igaz ennek a ketõnek kell az emailom [email protected]

DJ RX7
lehet többet is?? Streeter?

streeter
Azt a címet valaki linkelje már be amivel képeket lehet felölteni mert a tar.hu igencsak behalt.

streeter
hopp ez kétszer ment ell bocsika

streeter
Jah a nitró a presztizst tényleg bnöveli.
Amikor telenyomtam a golfot nitróval akkor valami 10.000 fölötti poln volt úgyhogy za kicsit megdobja

streeter
Jah a nitró a presztizst tényleg bnöveli.
Amikor telenyomtam a golfot nitróval akkor valami 10.000 fölötti poln volt úgyhogy za kicsit megdobja

3Error
ez jó poén

3Error
Tiszteletem Basta! Rég láttalak...

3Error
RX7: mond, melyik autóba kell hány nitro palack.
(elküldöm e-mailban, nyugi szépen vannak belerakva és nem 200 db palack, hanem amennyi "ér" valamit)

Utána meg, ha kell leírom e-mailbe, hogy mit hogyan. OK?

Én arra jöttem rá, hogy 2 nagy és 2 kicsi a max, ami még számít. Utána lehet 50000 is semmi haszna csak prestige.

basta002
Scripteléssel...

basta002
Volt egy lentebbi üzid, hogy hogyan kell a motorokat buherálni. Én ezt egyszer már leírtam streeternek, de akkor most mégegyszer. Amit ott írtál azt mind szép és jó, de a cars/racers mappában lévõ fájlt, asszem *.rpk kiterjesztéssel (nem tudom, mert nincs fent a game) megnyitod HEX Workshop-pal. Talán ez a neve. Van benne egy olyan sor, ahol leírja, hogy milyen moci megy bele. Valahogy így: /parts/engines/Bairn_Emer.??? Ugye ez a 6 hengeres... Erre kell például. Mindig figyelni kell a pontos beírásra, és a kis- és nagybetûkre is. Remélem érhetõen fogalmaztam... 😊

basta002
Nekem sem szokott túl sûrûn bejönni. Próbáld meg wincmd-vel FTP kapcsolatban. Úgy biztosan menni fog. Csak onnan nem tudod a képeket linkelni. Legalább is nekem nem sikerült.

streeter
Egy kérdés

Csak nekem nem jó a tar.hu vagy másnak se

DJ RX7
köszi sikerült a patch
de ezt nem tudom: hogyan lehet a SL:RR egyszerre több nirot belerakni mert nem tudom mert csak tegnap elött szereztem meg a játékot. please help.

DJ RX7
segitsetek hogyan lehet a SL:RR egyszerre több nirot belerakni mert nem tudom mert csak tegnap elött szereztem meg a játékot. please help.

Slymaster
Vagy nem a megfelelõ sorrendbe rakod fel õket, vagy bentvan valami "házi barkács póver"....

DJ RX7
Check...
Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7
Mindig ezt írja ki mindeggyik patch feltelepitésénél, és töbször is újra telepítettem a játékot.PLEASE HELP!!

DJ RX7
segitsetek hogyan lehet a SL:RR egyszerre több nirot belerakni mert nem tudom mert csak tegnap elött szereztem meg a játékot. please help.