46059
.
-
Ati126 #33410 Letöltöttem de nem tudom kicsomagolni azt írja hibás
Mivel van tömörítve?? -
#33409 Nem kell jelszó!TÖLTSÉTEK!!! -
#33408 Streeter küld1/7 a jelszót! -
#33407 HÁta ha elindulna akkor írnék biztos. Csak valakai basszon már össze egy nocd-t az R6c-hez mert nem tok velejátszani hiába mountolom be a cd-t deamonba.
Amúgy FPS-t a fraps nevű programmal lehet mérni+lehet vele fotózni+videót felvenni.
Olyan van már ami hangot is vesz fel? -
#33406 kicsit off, de fontos !
irjatok a hibaitokat az r6c-vel kapcsolatban, mert nagyon sok mulik rajta, es utana valszeg jon a vegleges patch.
(biztos forrasbol ;)) -
Ati126 #33405 Játék közben hogy lehet megnézni hogy mennyi az fps????? -
Ati126 #33404 Már nekem is 2x van fenn a game a gépemen az egyiken csak gyári pach van 1.8ig a másikba meg egy csomó minden.Hát össze sem lehet hasonlítani a 2 sebességét a gyári megy mint atom a másik meg szaggat mint atom.kár hogy így belassúl pár jó cucc miatt. -
#33403 hát 15 fps-el vettem fel és álatlába 30fpsvolt felvétel nélkül. Felvételkor 20körülire ment le.
Ezt az fps-t hogy lehetne még növelni??? -
#33402 elég jo:))látom forgalmat kikapcsoltad,gondolom ezért szalad ilyen jol.motor mikor nállam kiszakad akkor inkább alt f4,lusta vagyok másikat csinálni;) -
#33401 Szóval a videó -
#33400 Feltöltés alatt van :D
Jaj! VALAKI CSINÁLNO NOCD CRACKET AZ R6C PATCHEZ!!!!!!!
És egy kérdés vagy javaslat morgonak: Az all in one patchbe nem lehetne eszközölni egy kis város módosítást?? Olyan hogy plusz utak valami új autópálya. Persze ha lehet. -
#33399 jöhet -
#33398 jah nemsoká lesz videó a Prime-ról. 1.30 perc csak 27 mega az a baj. -
#33397 Jónak kell lennie mert nekem szedi. De mégegyszer a link
Ez a jetta nagyon ütősen néz ki az tuti. -
#33396 még képek rolla
-
#33395 na ez nagyon jo lett
-
#33394 Én meg 480at a Duhenel. -
#33393 Pont az előbb mentem 410-et a Honda Civic-kel. Majd teszek képeket is, csak most sietek. Streeter! Kössz a rar-t, az oldaladon nekem 404.htm, majd nézz egy kicsit utána. -
#33392 nagyon élethü a gém,pl ha öszkerékkel rugatod+fékezel elkopnak a fékek;)viszont ha hátso kerékkel rugatod +fék akkor csak a hátulja kopik el igy utánna nagyon állat a füstöltetés mert az eleje fogja csak:) -
#33391 Jah és kettesbe ha mék félgázzal és nyomok egy padlót+kormány be akkor 180fokba simán megfordul. Sőt még tovább is. -
#33390 Most én is elkezdtem kűdeni a csúszkálásokat a városba. Kanyarba kilincsel előre egy 1735LE-s prime-al
-
#33389 Még lehet a képen mit változtatni, de már jobb. Vagy nem? -
#33388 A-ham! Köszke! -
#33387 ja nem tartalmazza az omegat... az omega voltakeppen semmi csak egy par auto+par kiegeszito osszecsomagolva...
a r6c az igazi patch... -
#33386 jo(b)bulast ! :) -
#33385 Szar lett a kép. Majd holnap csinálok vele vmit! -
#33384 JA! És még 1,aztán nem zavarok, mert hát én is álmos vagyok mostanában, úgyhogy megyek mindjárt aludni + beteg is vagyok. De holnap party van... NA! Emlegettetek vmi r6c-t. Ez tartalmazza az Omega patchet? Na, álmokat!!!! -
#33383 Szóval meshes, és a címem: [email protected] -
#33382 Nekem viszont lenne egy ON kérdésem. Van-e valakinek Pontiac GTO-ja. Ha van akkor küldje már el nekem mail-ben a mshes mappát, mert ott valami iszonyat szar az egészben. Semmi nincsen beállítva a cfg-kben. Nagynehezen találtam egyet, és abban is a vezető ülésen volt a motorháztető, a csomagtartó, a lámpák, a küszöbök... -
#33381 Internet Explorer-ben Fájl --> Mentés másként... -
#33380 -
#33379 teleport pro -
#33378 OFF html oldalt hogy tudok lementeni képekkel mindennel együtt? -
#33377 Tudod, hogy nem vagyok grafikus!! Én nem értek a rajzoláshoz. -
#33376 Akkor inkabb varok veglegesre,aztan elkezdem ezzel hatha addigra mar lesznek addonok! :D :) -
morgo #33375 en igen, szerintem erdemes tesztelni, mert az utolso lehetosegek bug talalasara, hisz ha most nem talalunk, akkor rovidesen all-in-one patch, aztan vege a jatek fejlesztesenek... -
#33374 Ti felraktatok az uj patchet es elolrol kezdtetek? -
morgo #33373 teljesen ujra lettek irva a class file-ok, az egesz script rendszer. Igy allitolag jelentosen javult a sebesseg (szemely szerint nem tudom megitelni, mert epp most vettem uj gepet).
Viszont az eddigi osszes addont ujra kell irni... -
#33372 Én legszívesebben egy kereklámpás E-s mercit látnék szívesen a játékba egy I6-os motorral és pár nyalánksággal.
Ha kell akkor tudok pár tippet adni belső térrel stb... vel kapcsban. -
#33371 Streeter! Nem tudsz valami autót, amit lehetne csinálni? Úgy lenne kedvem vmit csinálni, de nem tudok.