46059
.
  • Ati126
    Letöltöttem de nem tudom kicsomagolni azt írja hibás
    Mivel van tömörítve??
  • 20TYA
    Nem kell jelszó!TÖLTSÉTEK!!!
  • 20TYA
    Streeter küld1/7 a jelszót!
  • streeter
    HÁta ha elindulna akkor írnék biztos. Csak valakai basszon már össze egy nocd-t az R6c-hez mert nem tok velejátszani hiába mountolom be a cd-t deamonba.

Amúgy FPS-t a fraps nevű programmal lehet mérni+lehet vele fotózni+videót felvenni.
    Olyan van már ami hangot is vesz fel?
  • 3Error #33406
    kicsit off, de fontos !
    irjatok a hibaitokat az r6c-vel kapcsolatban, mert nagyon sok mulik rajta, es utana valszeg jon a vegleges patch.
    (biztos forrasbol ;))
  • Ati126
    Játék közben hogy lehet megnézni hogy mennyi az fps?????
  • Ati126
    Már nekem is 2x van fenn a game a gépemen az egyiken csak gyári pach van 1.8ig a másikba meg egy csomó minden.Hát össze sem lehet hasonlítani a 2 sebességét a gyári megy mint atom a másik meg szaggat mint atom.kár hogy így belassúl pár jó cucc miatt.
  • streeter
    hát 15 fps-el vettem fel és álatlába 30fpsvolt felvétel nélkül. Felvételkor 20körülire ment le.
    Ezt az fps-t hogy lehetne még növelni???
  • malter
    elég jo:))látom forgalmat kikapcsoltad,gondolom ezért szalad ilyen jol.motor mikor nállam kiszakad akkor inkább alt f4,lusta vagyok másikat csinálni;)
  • streeter
    Szóval a videó
  • streeter
    Feltöltés alatt van :D

Jaj! VALAKI CSINÁLNO NOCD CRACKET AZ R6C PATCHEZ!!!!!!!

És egy kérdés vagy javaslat morgonak: Az all in one patchbe nem lehetne eszközölni egy kis város módosítást?? Olyan hogy plusz utak valami új autópálya. Persze ha lehet.
  • malter
    jöhet
  • streeter
    jah nemsoká lesz videó a Prime-ról. 1.30 perc csak 27 mega az a baj.
  • streeter
    Jónak kell lennie mert nekem szedi. De mégegyszer a link

Ez a jetta nagyon ütősen néz ki az tuti.
  • malter
    még képek rolla
  • malter
    na ez nagyon jo lett
  • Tomo15
    Én meg 480at a Duhenel.
  • basta002
    Pont az előbb mentem 410-et a Honda Civic-kel. Majd teszek képeket is, csak most sietek. Streeter! Kössz a rar-t, az oldaladon nekem 404.htm, majd nézz egy kicsit utána.
  • malter
    nagyon élethü a gém,pl ha öszkerékkel rugatod+fékezel elkopnak a fékek;)viszont ha hátso kerékkel rugatod +fék akkor csak a hátulja kopik el igy utánna nagyon állat a füstöltetés mert az eleje fogja csak:)
  • streeter
    Jah és kettesbe ha mék félgázzal és nyomok egy padlót+kormány be akkor 180fokba simán megfordul. Sőt még tovább is.
  • streeter
    Most én is elkezdtem kűdeni a csúszkálásokat a városba. Kanyarba kilincsel előre egy 1735LE-s prime-al

• basta002
    Még lehet a képen mit változtatni, de már jobb. Vagy nem?
  • basta002
    A-ham! Köszke!
  • 3Error #33387
    ja nem tartalmazza az omegat... az omega voltakeppen semmi csak egy par auto+par kiegeszito osszecsomagolva...
    a r6c az igazi patch...
  • 3Error #33386
    jo(b)bulast ! :)
  • basta002
    Szar lett a kép. Majd holnap csinálok vele vmit!
  • basta002
    JA! És még 1,aztán nem zavarok, mert hát én is álmos vagyok mostanában, úgyhogy megyek mindjárt aludni + beteg is vagyok. De holnap party van... NA! Emlegettetek vmi r6c-t. Ez tartalmazza az Omega patchet? Na, álmokat!!!!
  • basta002
    Szóval meshes, és a címem: [email protected]
  • basta002
    Nekem viszont lenne egy ON kérdésem. Van-e valakinek Pontiac GTO-ja. Ha van akkor küldje már el nekem mail-ben a mshes mappát, mert ott valami iszonyat szar az egészben. Semmi nincsen beállítva a cfg-kben. Nagynehezen találtam egyet, és abban is a vezető ülésen volt a motorháztető, a csomagtartó, a lámpák, a küszöbök...
  • basta002
    Internet Explorer-ben Fájl --> Mentés másként...
  • bricsi01
  • bricsi01
    teleport pro
  • malter
    OFF html oldalt hogy tudok lementeni képekkel mindennel együtt?
  • basta002
    Tudod, hogy nem vagyok grafikus!! Én nem értek a rajzoláshoz.
  • Ombika
    Akkor inkabb varok veglegesre,aztan elkezdem ezzel hatha addigra mar lesznek addonok! :D :)
  • morgo
    en igen, szerintem erdemes tesztelni, mert az utolso lehetosegek bug talalasara, hisz ha most nem talalunk, akkor rovidesen all-in-one patch, aztan vege a jatek fejlesztesenek...
  • Ombika
    Ti felraktatok az uj patchet es elolrol kezdtetek?
  • morgo
    teljesen ujra lettek irva a class file-ok, az egesz script rendszer. Igy allitolag jelentosen javult a sebesseg (szemely szerint nem tudom megitelni, mert epp most vettem uj gepet).
    Viszont az eddigi osszes addont ujra kell irni...
  • streeter
    Én legszívesebben egy kereklámpás E-s mercit látnék szívesen a játékba egy I6-os motorral és pár nyalánksággal.
    Ha kell akkor tudok pár tippet adni belső térrel stb... vel kapcsban.
  • basta002
    Streeter! Nem tudsz valami autót, amit lehetne csinálni? Úgy lenne kedvem vmit csinálni, de nem tudok.