Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
:3
Azonkívül én bármilyen autót megpróbálnék megcsinálni, csak éppen most adódott a lehetõség, de ha küldtök e-mailben komplett scx packot, akkor azt is megcsinálnám. Egyébként nem tudja valaki, hogy a class fájlokat mivel lehet igazán jól editálni? Mert a HEX Workshop a fájl végén már csak irásjeleket + betûket írál. De ugyanez van az rpk fájlokkal is.
..::S::L::M::..
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
nagyban
Amugy a lentebb belinkelt kepek a Sanghai Street Racing-ben is hasonlo a dolgunk,mint SLRBEN?

én még nem köstzöntem eddig mivel csicsikáltam :D
De ahogy nézem elég sok éljeli bagoly járt éjszaka a fórumon :))))
Sanghai Street Racing.
további képek
itt de nem nagy élmény egyik se
A taskmanager bezarja, csak csunya, hogy magatol nem lehet bezarni.
A kis zod nyil sztem mindenkinel elindul, csak, ha fullscreen, akkor nem latszik a taskbar, viszont nalam a kis monitoron van a taskbar (2 monitort hasznalok), ezert latom. Ez a codec iconja, amikor barmi avi-t jatszik a gep az oda kerul az ora melle, ha lejatszotta, az is eltunik.
De mar megy minden
reinstall display driver (tobbszor is)
reinstall DX
reinstall SLRR
Majd addig kitalálom! Csak olcsóbb mind itt!
ha windows: Alt+ctrl+del aztán zárd be a feladatkezelõvel azt a s*art(nem start!)
Inditópultból, win.ini-bõl vagy ilyesmibõl indulhat...
De nem értem mi köze van az invictus gameshez annak a piciny zöld ikonnak!
Mivel csinálsz múvít?
Milyenek a kedvenceim?
nagyban ->
Minden mas gama megy, csak az Invictus csalad tagjai nem indulnak.
Mivel ertem el? Inditas szokasos modon, majd akad, majd kilep, De a taskbaron ott maradt a kis zold video codec ikon (a kis gorbe nyilacska) es abbol nem lehetett kilepni. Mindenfelet kerdez: mit akarok allitani, de nemakarok,csak kiakaroklepnima'. -> Restart, azatan azota ez van. Most men t Eurosporton NASCAR, most ezt nyomom, mer' ez megy (meg mer' fugoo vagyok)
Basta a nagy mestere ezen dolgoknak! Nem akarom mindenkinek ragozni..... bocs.
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
tudom, hogy volt már lejlebb leirva, de ha lehetséges, valaki eltudja nekem küldeni emailben, azt hogy hogyan tudok sok nitrot rakni a verdába, hogy nyitom felfele az ajtot, meg ijenek. persze csak akkor ha ez le van irva, pl: txtben és nem nagy fáradság...
Hja, nézegettem, a linkeket, és elgondolkodtam az SL1röl, nem tudjátok honan tudnám lekapni Dcc++ most nem volt ojan akin lett volna)
Látom ti mega nagyon komlyan nyomjátok az ipart! nagyon jok a verdák!
Vernoon: Az euros jeep video nagyon komoly! ügyes! de az ugrato ugye nem gyári elem a pályán? Hol van olyan?
slymaster: szépek a kedvenceid4 mijen progival szerkeztetek autokat? lehet hogy a monitorom gagyi akkor? nem vagom az Atin miért ijen gáz!
na legyetek jók! Jó8! :)

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Detonator driver reinstall - semmi
DX elvileg jo, mert BFVietnam (a legujjabb DX kell neki)megy.
Virus scan (NAV) - nincs virus.
A tokom - televan
acdsee
Ingyenes valtozat: a kepek folyamatos neyegetese kozben (1-30 kep kozott) veletlenszeruen benyomja, hogy "please register acdsee", leokezod es mesz tovabb, ha ez is zavar, akkor google.
Ha ez megvan akkor, amit mar leirtam ezek a teendok
és csak egy golfról hiányzik minden, de az olyan aranyos (elba*ztam a sriptet)!!!
1,7ghz, Ati 9000 pro 512ddr, nálam, néha hiányoznak az auto alkatrészek, amikor autozom, és 1024*768ban beszokott akadni, minimum grafikai beálitással : ( amugy hibátlan!
Error: volt szerencsém kívûlrõl navigálni, egészen a benzinkútig! Ha csak kenem a verdát a hátsóúléses nézetbõl nyomom!
Streeter: a cseresznyefák huncut teremtmények!
12346: (az öt kimaradt) Smart
Új embör: Nekem 1,8ghz Gforce 4200ti 512ddr... vidáman megy!
Vannak új finomságok xi-n!
Két dologért is irnék...
1. segitségeteket kérném: lezsedtem pár auto modelt, nagyjából az összes 2.16os patchre van, ám miután felraktam a 2.16patchet, és crackoltam is, a játék menüje 2.15 marad, és nem jelenek meg bonus autok. Nem tudd vki egy müködö 2.16 crackot. ( ami az oldalon van arra nekem azt irja ki rakjam be a lemezt, ha berakom nem ismeri fel! ) segitségeteket elöre is thx.
és egy rövid vélemény:
2. véleményt nyilvánitanék, a játékról röviden : ) . Nagyon sokáig porosodott a játék a többi között. Amikor megjelent az NFSU már azon gondolkodtam, minek is kell Nekem az SLRR. Gondoltam, van egy top game, minek nekem a gatyibb! Végig játszottam az Nfsut... nem volt egy nagy szám. szép szép, de nem törik, nem látod a motort, felfügesztést, csak veszetül vásárolsz, tök minegy mejik alkatrészt, mert jobb lesz... Nem tudom, amikor megjelent a FnF film hirtelen felkapotlett eme ága az auto versenyzös játékoknak. Az NFS alapjai régebbiek, ám ha az NFSU és a SLRR között választanom kéne, a második mellet döntenék. ( És ha jól tudom az SLRR hazai fejlesztés). : )
Csak nem lenne akkora nagy a gép követelménye, ( értve grafika)
Üdv
acdseet én spec dc-rõl kaptam le. mer így már nem kell serialt vagy cracket keresgélni, mer ugyi hozzá van rakva, mint a warez gémeknél. egyébként lövésem sincs honnan kõ leszedni