46059
.
-
Redfox #33650 Thx.:)
Akkor nekiállok én is kiszedegetni.:D -
#33649 skyline pack-ban van benne,sztem abbol szedik ki és teszegetik rá a többire -
#33648 Ma a kiállításon láttam pár autót élőbe ami van a játékba is.
Hát az Acura NSX egyszerűen csodaszép volt. Sárga volt a küszöbök karbonosak karbon légbeömlő volt a motorháztetőn de a lámpája az más volt amint a gambe.
Akkor a Dodge Viper sima is elég fullos volt. Csak az nem cabrio hanem normál keménytetős és az sokkal jobban néz ki. Volt még a Lamborghini is.
Valamint amit hiányolok az a Bugatti EB110, Pagani Zonda, Lotus Elise, Chevrolet Corvet. -
Redfox #33647 Ez a neon készlet honnan van?:O -
#33646 hehehehehe
-
#33645 gondolom erre gondolsz
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v260/Nero_slk/Side.jpg[/Inincs még készen vagy abbamaradt -
#33644 Nekem a gameban kellene az uj M5 teszt lattan,regebben vki rakott be kepet lila szinu volt 5 bmw nemtudtok rola vmit??????? -
#33643 Hachi-Roku a király!
A Levin változat se rossz, de Trueno(bukólámpás) menőbb.
Az egyik kedvenc autóm!
Lesz a NFSU2-ben és a SRS-ben is.
Minden nap látok egy piros levint amikor megyek suliba
http://slrpictures.uw.hu/1096568182.jpg -
#33642 Nekem van BMW M5-ről videóm, 2 is. Az egyikben egy ilyen sugáhajtású gépet tesztelnek, sivatag + nagy por... A kamerás elmegy a gép mellett, az kinyitja az ernyőt. Megáll a kamerás is. Utána eltávolodik, és látszódik a kamerás kocsija, ami nem más mint... -
#33641 Korozes!
Nagyon regen volt 1 kep lila szinu uj 5-os BMW-rol azt vki befejezte vagy nemtudtok rola vmit?Nagyon kellene
79-ig vegigneztem de kepet mar nemtalaltam rola! :(
THx -
DaWe #33640 Attó hogy fölteszem az omega patch-et,még lehet betenni az okosságokat(Javítás,lámpák,body kitek,stb..)??? -
#33639 A hétvégén szegeden van a Luxus és sportautó kiállítás és holnap megyünk megnézni. Majd lesz kép videó elvileg. Ha meglesznek szólok :)
De lesz sok jó gép pl.: Corvette Hummer H2 Opel tigra tuning Micubisi Lancer evo II -
#33638 M5 tesztet lattatok Tv2-on imadom o az uj felesegem es kopoltyuval lelegzik!!! -
#33637 Én is itt vagyok mostmár, csak volt ez a békéscsabai Garaboncián Napok. Nem tudom hallott-e valaki róla közületek, aki Békés megyei az biztos. Bocs az OFF-ért -
DaWe #33636 Hát ja!! -
Redfox #33635 Mi ez a punnyadás?:) -
Redfox #33634 Hali!
Nemtom van-e valaki köztetek, aki még emlékszik rám, régebben sokat jártam ide, és volt is egy oldalam a Street Legal Picture Site. Csak úgy kb. háromnegyed évvel ezelőtt leálltam, mert ott volt a 8. félév, meg a felvételi, stb. Úgyhogy csak most jutott időm arra, hogy elővegyem a játékot, és ezen felbuzdulva, újra megcsináltam az oldalt, használjátok egészséggel, véleményezni itt is lehet!:)
Street Legal Picture Site -
#33633 Nah ma odaig jutottam a sok baszkodas utan,hogy vegre 3 koros versenyt is mehettem meg soha nem voltam itt /mindig massal szorakoztam/,vegre egy kis uj a gameban szamomra! :) -
#33632 Mennyi drift versenyt nyomtak azzal az AE86-al! :) -
#33631 egyik nap figyeltem én is egy ilyet. F2-vel lestem, ahogy autókázok, lekoccoltam egy oszlopot vagy mit tom én mit, erre ahogy figyuzom, hogy gurulgat le róla, bevillan a képbe egy kisbusz, ahogy oldallal, nyitott mocitetővel repül és ő is lekoccol egy oszlopot:)) ja és ez egy kereszteződésben volt. -
#33630 azt látom, hogy beta. de így minek lett publikálva? -
Vlala #33629 Hasonlít rá... de az kétajtós lépcsős volt, ez meg kupé, szívesen látnám!
GMC Typhoon? Nyami...
Tegnap Valo Cityben volt egy kis dugó, valaki a feje tetején állt a kereszteződésben. Furcsa, ilyet most klátok először úgy, hogy nem versenyeztem vele! -
#33628 Remelem hatso kereskes lesz!
Ez nem AE86? -
#33627 Kicsit érdeklődtem. Ez a kocsi halad már kész a kszni csak textúrázás van már.
És megkérdeztem a kocsik convertálását kíváncsi lszek a válaszra. Főleg ha megérki azt hogy mit kérdeztem :D -
#33626 Ez még csak béte mellesleg. Mások is ezt kédezték és ez volt a válasz.
THIS CAR IS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy ezek a kocsik amiko most SL1-be csináltak elég fullosak. Lehet felteszem az SL1-et kipróbálni őket. -
#33625 má nem azér, de enneg a G20nak így mi értelme? lebeg egy üres kaszni, azt kész. -
#33624 typhoonal? az érdekes..:)
-
#33623 JAja de csak ha ruhes ribanc allapotban van csak akkor!!! -
#33622 i love this car -
#33621 Jah amugy most nezzetek Szombaton TOTALCART benne lesz M5!!! -
#33620 Mar linkeltem multkor de nem nezte meg seni se! :( -
#33619 HÜLYE VAGYOK!!!!! Mindig kimarad valami
Remélem jó mert ha nem szétverek valamit :D:D
-
#33618 Nem mehet mert szar a link mert elírtam. Bocsesz. Na ez már elvileg jó -
#33617 Má megy -
#33616 Itt elérhető lesz pár perc múlva. most van 19:41 és kb 19:45-re már meg lesz tuti a link -
#33615 Én már megyek is vele -
#33614 :D ugyse fog sajna :( -
#33613 egy kis off total car bmw m5 teszt leirásbol 1 darab:)
Megyünk egy kört Bendzsivel, az operatőrrel az oldalamon. A nemjóját, azért rettenetesen erős autó ez, akárhogy is nézzük. Szörnyű keményen kanyarodik. Na, nézzük azt az M-gombot. Ahogy benyomom és padlógázt adok, eszembe jut az ilyesmit rühellő anyám. Ahogy gázfröccsel visszarúg a váltó 5 fokozatot, ki is mondom, és valószínűleg Bendzsi is ilyesmire gondolhatott, mert ő is kimondja. Azt mondjuk mindketten: anyám.
Hetesből (bizony, hétsebességes a váltó) kettesbe váltott vissza hetven körül, és letépte a fejünket, beverte az orrunkat a kamerával, felüvöltött, leégette a mintát a gumiról és megcélozta népünk bölcsőjét, a Szíriuszt. Egyetlen huncut gombnyomástól ronda, rühes állattá alakult, kényelmetlen, pokoli erős, irgalmatlan sportautóvá.
-
#33612 vmelyik forumon láttam, hogy vki a gmc-vel görcsöl már. -
#33611 szvsz azért csinálták az 1hez mert az élethübb,multhéten föltettem én is nosztalgiázni,és full jo még mindig,a remo is valahogy jobban mutat benne,a motor sérülés stb stb terén részletesebb azt nem tom a redline-ba miért irták át
persze a redline meg más téren részletesebb,de nálam az élethüség az elsödleges,elég bugyután néz ki az auto hogy fullra töröm és a kipufogon log a motor elörre