Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
CSüüüsztök hazajöttem.
ja és Eroorr én nem 7 éves vagyok

:3

streeter
Ez a voodoo tényleg jó. De akkor úgy kellene berakni hogy a játékba is nyomja a lowrideot

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Vernoon
Szoval a kepek:

Vernoon
Hivatalosan - 2.18
Nem hivatalosan 2.19r5 plussz a napokban megjelent FURBALLS COMBO PATCH 2.1.9R5P

Most mi a legújabb patch a sima Street legalhoz?

Vernoon
na meg egyszer azt az elsot

Vernoon
Meg a Voodoo:

Gyiik
en nem foglalkoztam vele, de attol ha gondolod, huzd fel. Amugy az 5000 oldal elolvasasat sztem hagyd, ugy ugyse fogsz megtanulni semmit, a tul sok elmelet nem er semmit, ha nincs mellette gyakorlatod. Olvasd at az alapokat, hogy kell nekikezdeni, a tobbit meg akkor nezd meg, ha epp szukseged van ra. Nem akarlak elkeseriteni, de zmodelert kb egy ev "intenziv" hasznalat utan tanultam meg olyan szinten, hogy utmutato nelkul osszerakok alapoktol kezdve egy komplett kocsit. A MAX joval bonyolultabb...

....................................................................................................

Vernoon
Egyebkent ezeket a kocsikat akarom megoldani, atrakni a VC-bol. Onnan ki lehet szedni zmax-al (allitolag) azt meg a MAX5 be tudja importalni, na es innen folytatom ha elolvastam kb 5000 oldalt.

meg ez is cuban hermes

Vernoon
Na akko nem uszom meg, fel kell raknom dc++t. Azert kicsit tartok tole, NIS-t fel kell huzni a max securityre?

Lt.Balu
szevatok!
error nevü logájt találtam a fõkönyvtárba ezt irja:
!JVM::compileSource: recompilation needed of "system\Scripts\lang\src\String.java" but source not exists

(intro után viccalép Winfosba)
micsinájjak? (muszály ujrarakodni?)

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Gyiik
dc++ tele van pdf formatumu konyvekkel, en is onnan szedtem mindenfelet flash-hez, photoshophoz, satobbihez

....................................................................................................

Vernoon
Oohh, honnan szedted le?
Kezdoknek vagy haladoknak irtak? Mert en nem beszelni 3Dmaxul, de el akarom kezdeni.

streeter
Hova tûnt mindenki? Senki nem ír semmit. Sehol sámli.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Basta ez üzenet neked 😄

A bemelegítés

A folytatás

A csúcspont

És a befejezés

streeter
Csak a lényeget keresd ki 😊

20TYA
Találtam 1 jó magyar leírást a 3ds max 5-höz,de nem lesz egyszerû mert 788 oldalas.

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
Jah. Drag váltó drag kerék mást még nem találtam mai új. Nem is nagyon nézegettem még.

Srácok, az miért van hogy a devilsport gyorsabb mint a coupesportIII ?? A cabrio majd' 100kg-al nehezebb es a legellenallasa is rosszabb (marmint a valos eletbe).
Mieza patch? Az R5-ösnek valami javítása?
streeter

streeter
Végre!Végre!Végre!Végre!Végre!Végre!Végre!Végre!Végre!
Letölthetõ

streeter
Mai napom alkotása.

streeter
Mi ez a nagy kihalás emberek????

12346
fejezd csak be😊)) mafiába jöhetne meg pár raklapnyi autó.

Bocs, hogy egymás után többször is írok...
xmacx: kell egy studiomax, megszerkesztjük bvenne, átkonvizuk, betöltjük, és hipp-hopp benne van... Nem rossz ötlet!
Monnyuk én atz a kisP-t sem fejeztem még be, amit Mafiához kezdtem el alkotni... a karosszéria már pofás pedig!

L.t.Balu: nem tesz vaslami logot a saját könyvtárába? Abból sokmindent meg lehet tudni, nekem pölö akkor mûvelte, amikor az egyik autót átírtam, és nem találta meg. Reinstall, vagy biztonsági mentés visssza, atzán jó lesz

Lt.Balu
Még mindig nem kaptam választ:/

Intro után viccalép Winfosba. De miéérrt?:/

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Vernoon
Es nem is a Redline-hoz volt a Fake.

Gyiik
😊

12346
mega lol
nah ezen most jót "mosolyogtam"
1: messzirõl látszik, hogy kamu..
2: hogy akarod berakni, ha nem is létezik?😊
3: jó régi képek már😊

ha nincs benne a játékban alapból a trabi meg a skoda, akkor hogyan lehet berakni??

üdv
Mac

20TYA
Müködik a 3Ds Max plugin a max 5-tel??? inport-export rendesen?

BLUE FLAMES --> RACE PRO

írjátok le lécci hogy hogyan álítsam be a váltót a baiernembe vagy az emerembe!
köszi
streeter
Jah vernoom te mivel vágtad a videóidat???? Mert nekem is kellene valami jó vágó progi.

streeter
Akkor csak írd be azt a sor mert szerintem azzal lehet variálni ami van az a sor hogy 0x00000006 asszem vagy nem? Mert én próbáltam forgatni de akkor vagy úgy nyílt fel hogy jobra vagy ballra vagy bele a motorba.

3Error
basta: nincs 5leted, hogy hogyan lehet plussz alkatrészeket rakni az autóba? Pl., ne kelljen a hátsó üléssort felülírni a bukócsõ miatt...

Nincsenek elõítéleteim, de DJ RX7-bõl az a hetes a korát jelzi?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

streeter
3DMaxom van úgyhogy lehet én is megpróbálkozok vele ha privátba vagy valahol leírod hogy s mint merre. Meg esetleg azt az .scx filet is mellékeled e-mailba 😄

basta002
Ugyanúgy, mint a motorháztetõnél. Kicsit nehéz volt, én is megszenvedtem vele, de elég jó lett.

Az ablakfestésrõl nincsen még képem. Az az igazság, hogy nem próbáltam ki, mert 3dsMax-szal csinálták meg nekem. scx file-t kaptam, egyenesen Németországból... 😊

..::S::L::M::..

streeter
Azzal az oldalra nyílo motorháztetõvel én is próbálkoztam de ne,m nagyon jött össze. Tényleg üvegfestéssel mi van???
Jah és oldalra nyíló csomagtartó ajtót hogy lehetne csinálni?? Úgy mindt a Wranglernél 😄

streeter
Akkor nem strapálom magam a leírással majd ha visszajössz leírom és próbálom képekkel illusztrálni.

DJ RX7
hé fiúk ma megyek osztálykirándulásra és csak vasárnap ester érek haza ugyhogy csak hétfõ találkozunk.
NA CSÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜSZTÖÖÖÖK

DJ RX7
Streeter és azt hol kell átírni hogy milyen erõs legyen a motor?????????
és lehet azt átálitani hogy milyen sok nitrot lehet belerakni??????????????

M@TriX
"JVM::compileSource: recompilation needed.. "
azaz:
Héte:: ne nyúlkálj bele a játékba, mert elcseszed a fileokat pl. ezt is..
"cars\racers\Einvagen_data\scripts\src\Einvagen_VT.java"

összegezve:
1. reinstall
2. vagy pedig szöszmötölhetsz vele

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Valaki meg tudja mondani hogy ez mit jelent?
!JVM::compileSource: recompilation needed of "cars\racers\Einvagen_data\scripts\src\Einvagen_VT.java" but source not exists

ZOTYA

Huuu az az oldalra nyíló motorház... legutóbb Skodán láttam ilyet, bár a Truckduty-nak is oldalra nyílik...

3Error
öcsééém...
rakjon már vki rendet...

mac : nem fog élvezhetõen, sõt, alig fog futni...

Vernoon : tele a net ilyen docokkal. nézz körül sl.tk-n(ez utóbbi is onnan volt), a turbo importson, jamsimportson...
hajrá

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

basta002
Na! Ez az, amit isszonyatosan elkúrtam!! Boccsa!

basta002
És az EinvagenEM!

basta002
Akkor két hiba!!