Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

basta002
Itt vannak a képek. Az Einvagen elõtt 1 Nonus. Beépítve az aszfaltba...

..::S::L::M::..

basta002
Semmi! Úgy, ahogy a nitrópalackoknál sem.

Köszi. 😊

12346
sztem kizárt. nagy ratyiság😊

Vernoon
A scriptekkel kapcsolatos leirasod van meg?
(#30605 also kep)

streeter
Jah attól hogy 4 db V8-as motor van a haulerbe erõsebb lesz?????????

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Itt vannak a patchek
tehát itt
DJ: motort úgy lehet erõsíteni ha átírod I4-re I6-ra vagy V8-ra

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

köszi szépen!

szerintetek egy Cel2 566, 256sdram, 32mb Mattrox g450 -sel hogyan futna?
a haveromat akarom meglepni.
nagyon csorgatta a nyálát az NFSU-ra de mondtam neki, hogy felejtse el.

van valami info weboldal, ahol a patchek és esetleg leirás is van?

köszi mégegyszer!
üdv
Mac

DJ RX7
Streeter lehet itt a motort is erõsíteni?????
PLEASE HELP!!!!

:3

DJ RX7
1000mhz,geforce 2,pIII vgay pVI,128mbramon egy közepes grafikán 800*600 fut szagatás nékül de ha azt akarod hogy full grafika legyen egy: pIV,1800mhz,256mbram vagy 512mbram
geforce 4 128mbram igy megy full grafikán és sorba kell felrakni a peatchet és nem macerás csak annak aki béna

DJ RX7
bocsika akkor többé nem rakok be más képet.
és akiknek modemük van azoktól is bocsánatot kérek

mi az átlagos gépigénye ennek a játéknak?

macerás a patchelése? patchrõl patchre kell feltenni õket?

köszi
Mac
(egy érdeklõdõ)

streeter
Igazad van a képekkel tekintetbe meg a NOS roller stb.... Miondjuk most én is 4 képet beraktam de ezek 800x600-ak és 136Kb egy kép. Ez szerintem modemesekne se okoz nagy gondot. Ha igen szorry.

streeter
Ilyen golfból ~~~~~~~~~~~~~~~~>

Ilyet lehet csinálni ~~~~~~~~~~~~~~~~>

Ennek a segítségével lehet csinálni ~~~~~~~~~~~~~~~>

C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\cars\racers
Itt éredel el a mappákat és a kocsikon belül a scripts mappába.
Ott meg pl.: Einvagennél _main_110_GTK.cfg ezt keresd. Ezt nyisd meg Jegyzettömbe és írkálhatod át és ha mneted akkor utánna él a cucc.

Fontos!!!!!!! Csinálj ezekrõl másolatokat mert ha nem sikerül akkor szopás van !!!!!!!!!! (saját tapasztalat 😄

Sok sikert.
Boccs a képekért meg hogy hosszú lett.

Vernoon

Sokan vagyunk, akik olyan kepeket IS felraknak, aminek nem igazan van koze a topichoz (ugye USA car talakozo by Vernoon) de egy Lada karikaturat, amit mar mindeki 1000 helyen latott vagy #30582; #30595-os hozzaszolast nem tudom osszekapcsolni a Street Legal RR-el. A nagy kepeket (800x600-nal nagyobbakat) en linkelni szoktam, es azokat is, amik offtopic. Vegyuk pl a Streeter (asszem o volt) kung-Fu-s videojat, ami nekem nagyon bejott, de csak linkben volt ott. Nem az offtopic zavar (sõt), de akit erdekel megnezi, akit nem, az tovabblep. Es meg valami: Olvassunk vissza (nezzunk vissza) es olyan kepeket ne rakjunk bele meg egyszer feleslegesen, azert mert tetszik, amit 1 honapja mar mas berakott (#30580, #30578).
Azt hittem, hogy csak vicc volt (#30588) a kerdes, de latom nem. Dial Up, itt modemes eleresre utalt ami MAX 56K-s modem (az letoltesben MAX 7K erosen ingadozva, ami nalad 64K stabilan) Tehat legyunk tekintettel a modemes tarsainkra is, mert vannak tobben is.

streeter

Vernoon
Az Opel gyonyoru, modjuk szinben mast kepzelnek el hozza.

DJ RX7
NEKEM EZ NAGYON TECCIK

20TYA
Csak azért, hogy ne csak amcsi autós képek legyenek:

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Alexease
Ezeknek most mi ertelme volt?!?!?!
basta002
Ja! És még valami...
Kb. Két hete egy teljes körûen tuningolt Einvagenen dolgozom, és nem is kicsi sikerrel. Kis ízelítõ: 6 hengeres moci, csomagtartó telepakolva nitróval, új féktárcsa (eredeti VOLVO, csak kicsit rozsdás 😊), színes üveg (SIKERÜLT!!), fekete lemezfelni (...), 6,5 " spring. És talán ennyi. Ezek a legérdekesebbek. Jól sikerült, csináltam özönnyi képet + videót! Ha otthon lesz netem, feldúrom az összeset. Mostanában azzal szórakozok, hogy 250-nel nekiszállok a fának, de úgy, hogy az oldalát kapja el, és olyankor felcsavarodik a fára. Hatalmas élmény, egyszer próbáljátok ki!!

basta002
Meg lehet csinálni, most így hirtelem nem tudom, hogy hogy. De nézd meg a Turbo Imports-ot, ott minden le van írva, csak angolul.

Arra lennék kíváncsi, hogy scriptben nincs benne valahol hogy a felni mennyire lógjon ki a kasznból? Van ez a bizonyos Apex felni. A shoton, ami hozzá van egy Axis-ba pöccre belepasszol, de ha bemásolom akkor a fél feni kilóg ...
Valahogy õk is biztos megoldották ... 😊

DJ RX7
jó kis smájli

DJ RX7
ja és az az autó fasza nagyon.meg tudnád csinálni???

DJ RX7
nekem egy ADSL 512 kb/s-os van komolyan ha nem hiszitek akkor küldk rola egy képet is.lefényképezem a digitális fénképezõvel!

M@TriX
ja, nekem sem tetszik...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

streeter
Na erre már én is azt mondom hogy túlzás.

streeter
tényleg sokak a képek. Én nem vagyok 56-ks modemes de amikor elkezdeném olvasni a hozzászólásokat mindig ugrik egyet le a sor mert jön még egy kép. Megint neki állok akkor megint lemegy 6 sort a cucc.
Én is sok képet rakok be de nem egyszerre 10-et.
Boccs az osztásért nem akartalak megbántani de zeke tények 😄

Ombika
Szerintetek masik projecten megya munka es azert nem keszul el a vegleges patch vagy ugy vannak vele ,ami most van oj az?

DJ RX7
mi a fene az a dial-up??

Nem is, a kispolski nem ilyen. Ez inkább olyan, mint egy hintó azokkal a nagy 24-es kerekeivel, meg a nagyonperes gumijaival.
Golf WinZip edition...

Vernoon
A Buildersedge elkoltozott. Mar honapok ota nem jon be (ill. nem megy tovabb) az oldal:
http://www.buildersedge.org/
Aszittem atalakitjak.

3Error
akad...

RX7: örülök az örömödnek, de azért kicsit vedd vissza magad a galéria készítésbõl, vagy min. kicsi képeket rakj linkbe. (szerencsére én nem vagyok az, de gondolj az dial-up-osakra is)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

DJ RX7
JÓÓÓK A KÉPEK

M@TriX
scriptel, ha írogatni akarsz, akkor kérdezz a scriptes emberkéktõl, erre is van pár darab, ha nem akarsz tökölni, akkor a street-legal.tk-ról szedegethetsz dolgokat...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ RX7
HEHEHE

DJ RX7
még nitró is van benne

DJ RX7
ezt a rolert

DJ RX7
NÉZZÉTEK MEG JOL A ROLLERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DJ RX7

Ja bocs!Igaz hülye vagyok!Hogy lehet ennyire ültetni a Haulert?MIt kell átirni?A másik meg hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy pl a golfon elöre nyiljon a motorháztetö és felfele az ajtó?

ZOTYA

DJ RX7
Streeter tudnál nekem is csinálni egy olyan Hulerit meg egy hátsó motoros Golfot.Vagy ha már kész van akkor emailban egy mentést tudnál küldeni.

M@TriX
"Hogy lehet ennyire mint ahogy a Hauler van?"
erre akarod, hogy válaszoljak? 😉

Valaki segitsen már egy picit!Hogy lehet ennyire mint ahogy a Hauler van?Nem igaz hogy senki sem tud segiteni!Már többször kérdeztem de senki sem válaszolt!Please help

ZOTYA

eléggé unatkozhattok! :-))))
streeter
Kispolski a Golfból. Vgay inkább Golfautó???

streeter
Ez a focust meg haulert simán meg lehet már csinálni. 1 max 2 esetleg 3 óra az egész. Mostmár hogy kicsit benne vagyok a dolgokba már könnyû.

DJ RX7
meg ezt hehe

DJ RX7
skubizzátok

suzuki a mi sport papír autonk