46059
.
-
#33610 Huhu az nagyon jo lenne majd ertesitsetek az fejlemenyekrol ha vki vallakozik ra! THX -
#33609 Majd megérdeklődöm nagy angol tudásommal hogy valaki nem akarja-e átkonvertálni a kocsikat. -
Vlala #33608 Abból nem nehéz átkonvizni redlineba, valakinek csak eszébe jut... -
#33607 ez is készülget. de azé jobban örülnék vmi vényócnak. -
#33606 látom te is megtaláltad az oldalt:) -
#33605 Azta kurve de miert Legal 1-hez?!!! -
Vlala #33604 Itt a link
Rim pack 1
Rim pack 2
Ombika Szerintem az, hogy a négykerékhajtásból mennyi nyomaték menjjem az eslő, és mennyi a hátsó kerekekre... de nem biztos
A HeavyDuty nagy királyság, hogy a Smalldutyról ne is beszéljünk... láttam egy SD V12 editiont is a neppernél, de V8-as motort ír bele... brühühü...
A Rocco MK2-es (VW Scirocco) nálam mindenképp 10 pont! -
DaWe #33603 Tudtok segíteni hogy honnan töltsem le a furious rim pack-ot?Kösz! -
#33602 Hát mostszarom össze magam ezek láttán.
link -
#33601 Drive distribution az mi is a valtonal?
Ti a differentialt mennyire szoktatok rakni? -
#33600 De ne BMP formátumot tölts már fel mert bagy a kép és egy örökkévalóság mire betölt. -
#33599 hm, ugyanúgy nem megy. 8, hogy milyen lökik meg egyebek vannak rajta? -
#33598 eh kösz. most láttam, hogy már megvan, csak nem tettem be -
#33597 legközelebb jpg-t kéne eröltetni... -
DaWe #33596 Skyline -
DaWe #33595
Gyöngyszem!!! -
#33594 én is elviselnék vmi hasonló formát, de pl ettől a modelltől lehidalna a gém:)) -
#33593 Azt a geciiiiiii
1.8-as suzuki swift az óra majdnem fordul egy egészet. Megy vagy 240-et. Ezt meg kell
nézni. -
#33592 Jelenleg nem üzemel jól az oldalam de fent van.
Itt megtalálod a javítást a fék javítás alatt van.
Egyszer kerülne egy ilyen szépen kocsi a játékba. Csak egyszer.
-
#33591 jóvan, akkor nem csak én vagyok így:) 1-2 dolog még nem nagyon műxik nála. -
DaWe #33590 Miért nem tudom föltennia neonokat a skyline-ra???Ott van meg minden de nem megy föl!Elöre is kösz! -
#33589 elég durván alakulnak:
F40
Manta
Uno -
Vlala #33588 Nem a játék volt szar, Windowst cseréltem. Azért kellett újramásolni a játékot, azt hittem, gyorsabb lesz, ha másolok, mintha telepítenem kellene. -
#33587 Sokra mész azzal ha újrarakod és visszamásolsz mindent ami szar. Mindent újrakell rakni. natur game patchek aztán mindent szépen újra kocsikat body kitseket stb.... Ha visszamásolod a szar kimentett cuccokat akkor 1-et lépsz előre meg 1-et hátra. -
Vlala #33586 Dupla:
Nem tudom, erről szúrt-e már be képet valaki (szórend v1.0)
Ez egy Toyota, nekem tetszik, az Xi-ről van. -
Vlala #33585 "Csókolom bácsik!
Újratelepítettem a gépemet, de előtte kimentettem a StreetLegalomat. Újratelepítettem, visszamásoltam a fájlokat, de nem akar beindulni. Most újra kell tennem, és újrapatchelnem. Milyen sorrendben rakjam fel a patcheket?"
Nehogy válaszoljon valaki, de tényleg így jártam. Tombolt a gépemen az influenza, újratelepítettem, fájlok vissza, nem lett belőle 2.1.9r5. A patchek a registryben is mókolnak valamit?
Pedig ezt még ma meg kell oldanom, holnapra biztos megöl a kíváncsiság a G20-astól... Hogyhogy még senki nem csinált belőle A-Teames furgont? -
#33584 öszeakadtam már megint valamivel...ugy csinálnám az ix-n hogy a pecsek fönt lennének,de mikor kijön 1 uj akkor legyalulni mindent,és akkor ujrairnák öket,mármint az alkatrészeket nem lenne ez a kavalkád,vagy legalábbis ugy engedném föltölteni hogy a nevében szerepeljen milyen pecsel megy -
Vlala #33583 Huuuamindeniiit... F40-es a SL-be? -
#33582 nagyon pengén néz ki, én mondjuk a végleges patchet várom már, mert elbveszítettema fonalat a patchelgetésben meg arra most nincs időm...
Úgyhogy végleges patchat akarok! :) -
#33581 remélem ezt a tendenciát folytatják autómegjelenéssel kapcsolatban:) -
#33580 vááá, megjelent ez is!
ez volt a kedvencem az SL-ben. -
#33579 ez a ford elég érdekesen szakad szét, de azér nem rossz. -
#33578 murciba nem tudnátok beleapplikálni a V10et? szvsz abba inkább passzolna, mint az nsx-be. -
#33577 HEHEHEHEHE
Shadow -
pfuj..
ez viszont nagyon cool:
-
#33575 nekem fönt sp2 de eddig nincs gond,rome total war-nál csinálja hogy néha kilép,mást nem vettem észre
-
#33574 A játékba max 540.9km/h a max. Többet nem lehet menni. -
#33573 Valószínüleg korlátozva van, mert a V8-as Golfot sem engedi tovább gyorsulni. 540-ig lazán pörög, de aztán megál a gyorsulás. Pedig 600-zal simán menne. -
Death MI #33572 Van egy 2933 lóerős viperem, de valamiért nem akar 540 fölé menni! 450 környékén rakja 6.-ba és kb 2 másodperc alatt eléri az 540-et de ott hírtelen megáll és a motor se bőg, hogy sok lenne neki. 540-nél korlátozva van a játék, nem lehet többet menni? -
#33571 szar is az az sp2. nekem 1 sincs . állítólag, ha integrálva van az xp-be, akkor nincs gáz.