Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
szerintetek egy Cel2 566, 256sdram, 32mb Mattrox g450 -sel hogyan futna?
a haveromat akarom meglepni.
nagyon csorgatta a nyálát az NFSU-ra de mondtam neki, hogy felejtse el.
van valami info weboldal, ahol a patchek és esetleg leirás is van?
köszi mégegyszer!
üdv
Mac
geforce 4 128mbram igy megy full grafikán és sorba kell felrakni a peatchet és nem macerás csak annak aki béna

:3
és akiknek modemük van azoktól is bocsánatot kérek
macerás a patchelése? patchrõl patchre kell feltenni õket?
köszi
Mac
(egy érdeklõdõ)
Ilyet lehet csinálni ~~~~~~~~~~~~~~~~>
Ennek a segítségével lehet csinálni ~~~~~~~~~~~~~~~>
C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\cars\racers
Itt éredel el a mappákat és a kocsikon belül a scripts mappába.
Ott meg pl.: Einvagennél _main_110_GTK.cfg ezt keresd. Ezt nyisd meg Jegyzettömbe és írkálhatod át és ha mneted akkor utánna él a cucc.
Fontos!!!!!!! Csinálj ezekrõl másolatokat mert ha nem sikerül akkor szopás van !!!!!!!!!! (saját tapasztalat 😄
Sok sikert.
Boccs a képekért meg hogy hosszú lett.
Sokan vagyunk, akik olyan kepeket IS felraknak, aminek nem igazan van koze a topichoz (ugye USA car talakozo by Vernoon) de egy Lada karikaturat, amit mar mindeki 1000 helyen latott vagy #30582; #30595-os hozzaszolast nem tudom osszekapcsolni a Street Legal RR-el. A nagy kepeket (800x600-nal nagyobbakat) en linkelni szoktam, es azokat is, amik offtopic. Vegyuk pl a Streeter (asszem o volt) kung-Fu-s videojat, ami nekem nagyon bejott, de csak linkben volt ott. Nem az offtopic zavar (sõt), de akit erdekel megnezi, akit nem, az tovabblep. Es meg valami: Olvassunk vissza (nezzunk vissza) es olyan kepeket ne rakjunk bele meg egyszer feleslegesen, azert mert tetszik, amit 1 honapja mar mas berakott (#30580, #30578).
Azt hittem, hogy csak vicc volt (#30588) a kerdes, de latom nem. Dial Up, itt modemes eleresre utalt ami MAX 56K-s modem (az letoltesben MAX 7K erosen ingadozva, ami nalad 64K stabilan) Tehat legyunk tekintettel a modemes tarsainkra is, mert vannak tobben is.
Innen le tudod szedni az sd-t
Kb. Két hete egy teljes körûen tuningolt Einvagenen dolgozom, és nem is kicsi sikerrel. Kis ízelítõ: 6 hengeres moci, csomagtartó telepakolva nitróval, új féktárcsa (eredeti VOLVO, csak kicsit rozsdás 😊), színes üveg (SIKERÜLT!!), fekete lemezfelni (...), 6,5 " spring. És talán ennyi. Ezek a legérdekesebbek. Jól sikerült, csináltam özönnyi képet + videót! Ha otthon lesz netem, feldúrom az összeset. Mostanában azzal szórakozok, hogy 250-nel nekiszállok a fának, de úgy, hogy az oldalát kapja el, és olyankor felcsavarodik a fára. Hatalmas élmény, egyszer próbáljátok ki!!

..::S::L::M::..
..::S::L::M::..
Valahogy õk is biztos megoldották ... 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Én is sok képet rakok be de nem egyszerre 10-et.
Boccs az osztásért nem akartalak megbántani de zeke tények 😄
Golf WinZip edition...
http://www.buildersedge.org/
Aszittem atalakitjak.
RX7: örülök az örömödnek, de azért kicsit vedd vissza magad a galéria készítésbõl, vagy min. kicsi képeket rakj linkbe. (szerencsére én nem vagyok az, de gondolj az dial-up-osakra is)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ZOTYA
erre akarod, hogy válaszoljak? 😉
ZOTYA