46059
.
  • M@TriX
    jah, habár végülis úgy meg lehett oldani, hogy az nem egy, hanem 2 féle felni.
    de ha festhető, az tuti jó lenne :)
  • malter
    ugylátom az ix-n is arra kiváncsi mindenki amire én:honnan szedted a festett felnit?
  • M@TriX
    jól is néz ki, grat
  • streeter
    Ennek a kocsimnak nagy sikere lettXI-n

• malter
    nem mai cucc már valahol xi-n rajta van,de megnézem
  • Ati126
    Hol lehet beszerezni azt a hátso motoros big foot????Én még azt nem is láttam.
  • Ombika
    Mindig addig vartam amig a viz mellett a hid toveben van a gyorsulas es egyenesben soha nem tudtak megverni! :)
  • malter
    tom én is probáltam,de nem jo tök szar hogy csak állnak,elvégre autoverseny:)inkább probáld ki a hátso motoros big foot haulert tedd be és akkor roc-on is azzal "megy" nagyon jo képeket lehet csinálni ahogy szerencsétlenkedik 2 keréken az al:))
  • basta002
    ROC: Szóval én csaltam egy kicsit. Kimentettem az összes ROC-os autót, és kicsit át alakítottam őket, hogy el se tudjanak indulni. Nem nehéz megcsinálni, de nem is a legegyszerűbb. Nagyon oda kell figyelni, hogy nehogy hibát generáljon. Egyébként ez is csak azért volt, mert felidegesítettem magam, hogy nem bírom végignyomni, mert azok a majmok csaltak össze-vissza...
  • Ati126
    A játékban fakóbbnak látszik de akkor nem szórakozok vele.Kösz szépen a segítséget
  • streeter
    Paint :D Én is azzal csináltam. Megnyitottam a képet másoltam a színt, nyitottam egy új ablakot ott befestettem az egész lapot narancsra és mentettem. Ennyi.
  • Ati126
    Kösz a színt.Nincs valami progi amivel lehetne szerkeszteni hogy jobban hasonlítson rá???Mondjuk színszerkesztő :-)))
  • malter
    már jok a linkek,valszeg az elején még nem voltak föltöltve csak a link volt mert már megy

a második domb az tényleg gáz,én leszoktam roc-on szedni az elsö spoilert+küszöb meg elég nagy rugokat teszek alá és ugy át lehet padlon menni rajta,de azért még igy is néha bicskázik olyat hogy az auto romhalmaz lesz
  • Ombika
    Linkeld be es megnezem,mar nemtom melyik topicban volt!!

Akkor az volta gaz,hogy csak 2 autot vertem el raadasul kiutottam motort autobol es nincs meg a 904 lovas tok idegroncs vagyok ,persze 100 ronggyal lehuzott a kocsog ahhhhhh!!! :((
    Jah es egyre tobbet kilep a kurva game!
  • malter
    te le birod öket szedni? mert nekem nem jo egyik link sem:(
  • malter
    a végéig,ha elkezded nem lehet kilépni,csak ha mindenkit elversz,nézd mindig az öszesitést,abbol tod mennyit kell még lenyomni,aszem 4el kell,minimu 2x szal elég hosszu,de r5el ne is nagyon probálkozz,mert hibás és az esetek 90%ában kilép ha gondol egyet,és elég idegtépö
    nekem 1x sikerült r5el megcsinálnom
  • Ombika
    Erdekes nyertem 2 szer is ,aztan megegyszer masik auto ellen kileptem mert untam es levont 100 lepedot,meddig kell ottmaradnom?
  • malter
    jah és ha veszitesz,vagy kilépsz akkor von le 100lepedöt
  • malter
    ha a roc-ra gondolsz.ott nem lehet kilépni,és kieséses alapon megy,minden versenyzövel 3 futamot mész,ha 2x levered akkor nem kell 3ik,ha mind megvan akkor kapod a 400le ös "álomautot" (elenor):))
  • Ombika
    Okksa igy mar ertem!

Em mar eloben mentem is mogotte Siofokon es beszeltem is a tulajjal ott!!!
    Nem tudna nekem vki megkerdezni nem e keszul az uj 5-os bmw vagy ami regen volt befejeztek e?
  • streeter
    Ez a nissan már 2 hónapja alakul. Ugyan ez a kép van a topicba már igen régóta.

Én nem azt mondtam hogy nem volt pagani zonda stb..... Tudom hogy volt hisz én is voltam sőt azt is hallottam és láttam amikor túráztatták vasárnap.
    A játékba nincsen és az a kár. Lehet nem volt egyértelmű. Boccs
  • Ombika
    Arra meg mindig nem kaptam valaszta,hol 3 * 1 kort kell menni verseny az mire jo,mert scak lovet vett le tolem de nem nyertem meg semmit se! :(
    VAgy csak szimplan balfasz vagyok?!
  • Ombika
    Huuu de brutal!!

Streeter irta Szegedi auti kiallitason sajnalja,hogy nem volt Pagani Zonda stb de volt!!!!De meg mennyire ,hogy volt! :)

Wings Pack Addon for 2.1.9r5p or 2.1.9r6c

Rims Pack Addon 1 for 2.1.9r6c

Rims Pack Addon 2 for 2.1.9r6c

Mufflers Pack Addon for 2.1.9r6c

FNF Einvagen for 2.1.9r6c Install the Pack in first next install the Update

FNF Tyres for 2.1.9r6c

FNF i4 Ported Nitrous System for 2.1.9r6c

Ez mar mind pack az uj patchez?
  • M@TriX
    alakul:
  • Vlala #33666
    Mafiából ilyen egyszerű lenne konvizni autókat? Egy rakás autó azután jelent meg SL-hez, miután Mafiához már kijött. Az tök jó, akkor a kispolákomból is lesz valami... (Soros 2 hengeres léghűtésest majd tervezni kell hozzá :-)
  • malter
    ezt nézze már meg valaki mert nállam nem indul el egyik sem elvileg r6c-hez wing pack fnf einvagen,gumik felnik stb de nem tölti
  • Ombika
    Ebbe a RAcebe mentem ahova csak bizonyos ido elteltevel enged be, 2 -ot megnyertem /3-ik korre mar kiirta nem kelle teljesitenem/es visszamentem de semmit se kaptam ez miert van?Viszont 100 rongyomat lenyult!!
  • Ombika
    Amugy ott azon a kepen egesz veglegesnek nezett mar ki!!!
  • streeter
    Tessék.
    Mentsd le és rakd be a C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\decals\textures\catalog\misc
    mappába és utánna a katalógusba lesz a Misc részlegbe mint matrica.

narancs szín
  • balint08
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
  • Ombika
    85-ig vegig neztem de nemtalaltam tuti a linket toroltek nah az a bmw kellen,!!

Tok ideg vagyok vmi megoldas nem letezik?
  • Ati126
    Hali.Nem tud valaki ilyen színt csinálni a gaméhoz mint amilyen ez
  • streeter
    Ez a BMW a tuti. 645CI

Ma láttam cabrioba élőbe és csodaszép

BMW 645Ci
  • streeter
    Én tudom mire gondolsz de szerintem nem sok esélyed van arra hogy megtaláld. Én is visszanézegettem a képeket de a képek felének már nem létezik a linkje.
  • Redfox
    Köcce.:)
  • malter
    ez müködik kiprobáltam
  • Ombika
    Ki lehet valahogy menteni az osszes hozzaszolast hatha ugy ra tudok keresni?

Ha meg ez segit lila szinu es bal ajtaja fekete volt es meg beta volt!!!
  • malter
    nekem r6 van fönt ahoz meg nincs még addon:(
  • Ombika
    Ez nem uj 5-os bmw,ez ezer eves nem ez volt az!

SEnki se emlexik ra?
  • Redfox
    Ha meg van neked, akkor plíz privi, mert az XI-n szar a link.:(