Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért??????
tudtok segíteni???

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
pl:tömeg, ár, elhelyezkedés
BLUE FLAMES --> RACE PRO
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Az alapmodelt (eredetileg a Vice Cityhez készült) feldaraboltam alkatrészekre.
Most így néz ki a csupasz alapkaszni:
A következõ munkák:
- az alapkaszniról a "fenderek" leszedése
- az alkatrészek módosítása
- + alkatrészek
- exportálás (kéne a segítség)
És ha ez mind megvan akkor csak a modelezéssel végeztem.
következõ lépések:
textúrázás
scriptelés
és ennyi volt az egész
BLUE FLAMES --> RACE PRO
Csak a játékban nem látszik úgyhogy kéne a segítség!!!
BLUE FLAMES --> RACE PRO
Help Me!!!!!!
mivel kell akkor átírni az .rpk fileokat mert az einwagonhoz is kell!!!!!
Help Me!!!
Ákárki help me!!
ha nem állítok semmit akkor láthatatlan lesz a lökhárító
pobálgattam de nem sikerült
Van valami ötletetek?

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Gondolom nem az enyémre voltál kíváncsi de én ott csináltam

BLUE FLAMES --> RACE PRO

õ szerezte meg nekem a Street Legalt Recinget
ja és szerintetek érdemes megszerezni a Street Legal 1-et

:3
Ide klikkelve
Nem akarom reklámozni magam de az Einwagon is 😊
Innen
Az Axisra kíváncsi vagyok milyen lett
Basta: Az üvegszínezést nem tudom hogy kell meg mibe bár mondtad már de elfelejtettem 😄 Az I6-os motor meg nem nagy gond. Festékekhez meg nem tudom hogy kell másik színt berakni.
Elfelejtettem biztonsági másolatot kreálni, mielõtt felpakoltam néhány cucccot (sárgumik, terepfelnik...) most tehetem újra az egészet, mert nem igazán jön be, és az eddigi szép :-) autóimat is elrontja... Vagy ha holnap leírom, melyik felni/gumi kell, elküldi nekem valaki az eredetit?
De! Nálad még nem láttam a 6 hengeres motort. Nem akarok sokmindenbe belekötni, de amit az én képeimen láttál, azt mindet én csináltam. Minden festést és scriptet.
..::S::L::M::..
..::S::L::M::..
azert SLR-ben jo darabig nem lehetett tudni, vajon tenyleg a legdragabb alkatresz a legjobb-e. Ez volt a varazsa, most hogy mar mindenki fel tudja epiteni a legbikabb motort, marad a festegetes, es a kocsitores😊 (ami sztem joval elvezhetobb, mint az nfsu-ban)
....................................................................................................
Majd meglátjuk, jucikát !
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Mû autóültetéssel felni meg kipufogó festés ami szefrintem nagy faszság.
Most az az újba lesz hangcucc meg minden szir szar de szerintem annak se lesz sok értelme.
Max annyi kinek szól jobban vagy még az se. Ha megjelenik felrakom és kipróbálom de nem fûzök hozzás ok reményt.
Boccs a sok írásért de ez a véleményem. Mára ennyit
Jó éjt mindenkinek!

BLUE FLAMES --> RACE PRO
Az SL.tk-n talltam Furious Rim packet, nagyon jól néz ki!
....................................................................................................
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Vernoon
Jó lenne a GTA-átkonvizás, van benne egy-két szép járgány... csak a polyszáma kevés cseppet, meg a textúrája kicsi, az SL-ben nem mutatna jól...
A lowrider mod nem elveszett ötlet!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
rx, õszintén, hány éves vagy?