Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

felraktam egy r5-ös patchet és nem menti le a játékot
miért??????
tudtok segíteni???

streeter
Én ilyenbõl mondjuk az ajtók lámpák elhelyezkedését vállalom lehet. De ahogy néztem van ilyen elérési útvonal beállítás meg ilyenek. De ajtók akku stb. ilyet vállok. 😊

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

20TYA
az alkatrészek és az egész kocsi tulajdonságainak beállítása
pl:tömeg, ár, elhelyezkedés

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
A scriptelés pontosan mibõl ál??

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

20TYA
A LADA project állása:

Az alapmodelt (eredetileg a Vice Cityhez készült) feldaraboltam alkatrészekre.
Most így néz ki a csupasz alapkaszni:

A következõ munkák:
- az alapkaszniról a "fenderek" leszedése
- az alkatrészek módosítása
- + alkatrészek
- exportálás (kéne a segítség)
És ha ez mind megvan akkor csak a modelezéssel végeztem.
következõ lépések:
textúrázás
scriptelés
és ennyi volt az egész

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
Akartok látni vicceset?

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
Még Carlos is? - õ talán tudna segíteni

BLUE FLAMES --> RACE PRO

malter
hát 3dmaxban elég gyenge a csapat sajnos,igy sztem nem nagyon tudunk segiteni😞
20TYA
1 nagyonszéles karosszériaelem MC-hez

Csak a játékban nem látszik úgyhogy kéne a segítség!!!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
BASTA!!!!!! BASTA!!!!!! BASTA!!!!!! BASTA!!!!!! BASTA!!!!!!
Help Me!!!!!!

mivel kell akkor átírni az .rpk fileokat mert az einwagonhoz is kell!!!!!

Help Me!!!
Ákárki help me!!

20TYA
max 5-ben exportálnám a Lada lökhátítóját, de nem tudom, hogy itt mit kéne beállítani:

ha nem állítok semmit akkor láthatatlan lesz a lökhárító
pobálgattam de nem sikerült
Van valami ötletetek?

BLUE FLAMES --> RACE PRO

csá felraktam a legújabb r5-ös patchet és nem menti le a játékot mit tegyek?????,

20TYA
Lessz is!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Lada? Street Legalhoz? Wow! VFTS spoilerszettet is kérünk :-)

malter
elég poén lessz kipörgésgátlos,abs es 1200es lada😊igyekezz,tanulni tudsz jövöre ha megbuksz +1 éved lessz rá
malter
látom legalább annyit veszödtél vele,mint én
streeter
Paint forever
Gondolom nem az enyémre voltál kíváncsi de én ott csináltam

20TYA
A Ladáról én raktam fel képet és igazán csak most kezdem el komolylan csinálni, mert végre megszereztem mindent ami csak kellhet. Sajnos csak lassan tudok haladni, mert nem igazán érek rá (föleg azért mert hamarosan vége a suliévnek és kéne tanulni is).

BLUE FLAMES --> RACE PRO

DJ RX7
nos Õ Gerx. egy jó haverom

õ szerezte meg nekem a Street Legalt Recinget
ja és szerintetek érdemes megszerezni a Street Legal 1-et

:3

malter
ti mivel csináljátok a nick képet?megcsinálom tök éles,mikor elmentem meg ilyen mosott szar
malter
ladával mi a helyzet?csinálgatja valaki,vagy leállt a project?
malter
az a baj,hogy a legtöbb auto csak eddig a fázisig jut el😞
streeter
Na ez is letöltheté végre
Ide klikkelve

Nem akarom reklámozni magam de az Einwagon is 😊

Innen

Az Axisra kíváncsi vagyok milyen lett

streeter
Nekem ezért van egy Eredeti amibe full eredeti minden meg van egy amibe általába az uccsó scriptek meg minden benne van. Jó hogy eszembe jutott már frissítenem kellene 😊

Basta: Az üvegszínezést nem tudom hogy kell meg mibe bár mondtad már de elfelejtettem 😄 Az I6-os motor meg nem nagy gond. Festékekhez meg nem tudom hogy kell másik színt berakni.

csá én új vagyok

Oops, gyorsan írok már valamit, már a második 50-ben van a téma...
Elfelejtettem biztonsági másolatot kreálni, mielõtt felpakoltam néhány cucccot (sárgumik, terepfelnik...) most tehetem újra az egészet, mert nem igazán jön be, és az eddigi szép :-) autóimat is elrontja... Vagy ha holnap leírom, melyik felni/gumi kell, elküldi nekem valaki az eredetit?

basta002
Akkor válasz az üzenetre.

De! Nálad még nem láttam a 6 hengeres motort. Nem akarok sokmindenbe belekötni, de amit az én képeimen láttál, azt mindet én csináltam. Minden festést és scriptet.

..::S::L::M::..

basta002
Ilyen autót elfogadnék. Most teljesen õszintén. A közvetlen haveri körömben van egy autószerelõ, egy gépész, és én meg az elektronikát vágom nagyon. Hang + világítás. Olyan gépet összetennénk, hogy az valami hihetetlen. Mindig mondom faternak, hogy megcsinálom neki az elsõ lökhárítóra a LEDsort, de nem engedi. Bár õ taxizik... 😊

..::S::L::M::..

Gyiik
ahogy hallottam, tobbmillio varialasi lehetoseg lesz, ami sztem abban fog kimerulni, hogy a legszarabb, es a legfullosabb reszeket keresztul-kasul egymassal varialva lehet elerni a tobbmillio variaciot...ergo, senki sem fog hasznalni szarabb alkatreszeket, hanem a legfullosabbakat, tehat a variaciok szama a legalabb a tizedere csokken majd...
azert SLR-ben jo darabig nem lehetett tudni, vajon tenyleg a legdragabb alkatresz a legjobb-e. Ez volt a varazsa, most hogy mar mindenki fel tudja epiteni a legbikabb motort, marad a festegetes, es a kocsitores😊 (ami sztem joval elvezhetobb, mint az nfsu-ban)

....................................................................................................

3Error
Az underground 1-hez nagyon kellemes élmények fûznek, de nem a játék miatt. A 2 szerintem is még "ál" tuningosabb, ill. (igazi) tuning nélkülibb lesz. Szép mondat volt.. 😊
Majd meglátjuk, jucikát !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
akkor jol tippeltem magamban, abszolut nem zavar (engem legalabb is), csak kicsit legyel komolyabb. (500 szmajli meg ilyenek)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Vernoon
tipic=topic

Vernoon
Mi a trukje a sracnak? Erdekesen tort a felni.
a poenos tipicban volt:

Vernoon
😊

streeter
Ez U2 már nem meglepõ. sl.tk-n már 1-2 hónapja ezt dumálják és én is láttam képet de azért hagy még kívánnivalót magaután a 2. rész is. A képeket elnézve nézd meg a fékeket meg a motor texturát és olyan mint ha mû szar 2D-s lenne az egény. Mint ha egy karton papír lenne odavágva. Nagyon undorító de a sok 10-12 éves takony gyereknek aki nagy játékosnak valja magát annak pont megfelel. Nekem már az 1. rész se jött be mont az autóépítés meg minden miatt. van 3 fajta motor semmi szarelés és ha megvetted a legjobbat már nem tudtál bele rakni gyengébbet.
Mû autóültetéssel felni meg kipufogó festés ami szefrintem nagy faszság.
Most az az újba lesz hangcucc meg minden szir szar de szerintem annak se lesz sok értelme.
Max annyi kinek szól jobban vagy még az se. Ha megjelenik felrakom és kipróbálom de nem fûzök hozzás ok reményt.

Boccs a sok írásért de ez a véleményem. Mára ennyit
Jó éjt mindenkinek!

20TYA

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
persze!!! méltó fojtatása lesz az elsõ résznek: ugyanúgy arcade divatjáték lesz (ígértek azért törésmodelt, de ebböl még semmit nem láttam)

BLUE FLAMES --> RACE PRO

DJ RX7
halotátok hogy lesz underground 2 van már képem is de engem a Street Legal jobban érdekel

streeter
Ez a cabrio golf nagyon tuti. Nem lehet még letölteni? Remélem ez is külön lesz mint az einvagon.

DJ RX7
honnann lehet leszedni a 2.1.9r5-öst

Aham, jó ötlet...
Az SL.tk-n talltam Furious Rim packet, nagyon jól néz ki!

DJ RX7
Ez zavar titeket???,

DJ RX7
Error 14 éves vagyok hehe.

Gyiik
van 30e feletti is😊

....................................................................................................

M@TriX
Nem pont a GTA lowpoly autóit kellene hanem a hozzá készített autókat, azokban van 10ezer feletti polis járgány...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Én is kérek Golf Cabriot...
Vernoon
Jó lenne a GTA-átkonvizás, van benne egy-két szép járgány... csak a polyszáma kevés cseppet, meg a textúrája kicsi, az SL-ben nem mutatna jól...
A lowrider mod nem elveszett ötlet!

M@TriX

meg ez sem rossz, csak bazi nagy a kép....

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

3Error
Szia, be vagyok fenyítve...
rx, õszintén, hány éves vagy?

streeter
Minek ennyi szmájli??? Nézz vissza kb. 20-30 oldalt én egyszer sõt nem is egyszer belinkeltem

DJ RX7
Honnann a fenébõl lehet leszedni az 2.1.9r5 pacthet nekem csak az r4 van meg az XtremeImport honlapján csak az 2.1.9r4 van