Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Link még 1x
BLUE FLAMES --> RACE PRO
-kezd úgy az egészet, hogy veszel egy Jettát
-ha megvetted szerelj le róla mindent ami a kasznihoz tartozik (ez azért kell mert az egész ladakaszni 1 alkatrész
-most írd felül az eredeti fájlt
-és indulhat a racing!!!
és egyébként fel lehet rakni a Jetta lökhárítókat, szoknyákat
BLUE FLAMES --> RACE PRO
Elkészült a Lada bétája
Nemc tudom, hogy lett ilyen gyönyörû
LETÖLTÉS
sajnos csak úgy tudtam megcsinálni, hogy felülírja a Remo-t
másoljátok be: Street Legal Racing\cars\racers\Remo_data\meshes mappába!
BLUE FLAMES --> RACE PRO
mert kicsit zavar 😊
BLUE FLAMES --> RACE PRO
Szerinted nincs kicsit fordítva a kszni

Lehet elég lenne csak 80x-ra nagyítani

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Bocsi a láma kérdésért...
100x-osra nagyítottam a kasznit
elvileg pirosra van festve
BLUE FLAMES --> RACE PRO
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ilyet kell a trabiba rakni
Furball most csinálja

....................................................................................................
Ha építek bele Trabit, honnan lesz kéthengeres motorom?
nem elég neked a második legerõsebb motor a játékban (tuningolva 896LE,579TQ)
V8-ast csak nem fogok bele rakni
BLUE FLAMES --> RACE PRO
Renault magnum http://kamionszim.hu
Beleszolhatok a motorba...
valami ütöset kéne neki adni
pl. a " Ford " motor, vagy az " Evo " motor. a duhen motor szerintem gyenge a Vftshez : )
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Lada 1200 - 1.5DVC
Lada 1300 - 1.8DVC
Lada VFTS - 2.2 Racing CDVC

BLUE FLAMES --> RACE PRO

BLUE FLAMES --> RACE PRO
Most példának a Baiernt vettem
Pl.:C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\cars\racers\Baiern_data\scripts itt megnyitod a _main_CoupeSport_GT_III.cfg file-t jegyzettömbe és átírod azt ami kell.
A pirossal bekeretezett részekre kell figyelni. Arra hogy a FL és a RL kerekeket írd át és a fékes résznél az elsõt ami be van keretezve 0.100-ra és így tökéletes lesz. Én is most csináltam meg 2 napja egy pár kocsin eddig.
A LethalModz-t is csak ajánlani tudom, itt a Peugeot 307 van meg, plusz egy halom kiegészítõ, kerekek, karosszériakitek, satöbbik...
2OTYA
A VFTS-nek egyedi hátsó lökõse van, de a legtöbb autón ezt egyszerûen leszedik, vagy az elsõ göröngyön elhagyják.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Van 1 kis problémám:
az a kis fehér pötty a kaszni
probálkoztam sok mindennel, de siker nélkül
nem igazán jó, hogy importálok a játékból és a méretet 100szorosára kell növelnem amikor vissza exprotálok
BLUE FLAMES --> RACE PRO
rég jártam itt, de visszahuzott a szívem!
mostanság sokat nfsu ztam, de teljesen kiábrándultam bele. hihetetlen hogy mennyit csalnak a neten... Miért nincs a streetnek multija?
vissza olvastam, azt találtam egy nem hivatalos patchot 2.19... ? mi ennek a lényege, van hozzá crack?
amugy látom megszálták a forumot a képek... egy picit szerintem is sok volt a nagy képekböl Bocs mindenkitöl, de a ez a forum nem igazán erröl szól, szerintem.
A lada projecthez grat. minden elismerésem Neked! amugy nincs a Vftsn hátsó lökháritó, azt leszeedik rala. csak a két juk látszik, amibe a lökháritó menne!
Amugy elindult a Ringen a gyorsulás... mult héten volt az elsö futam. Láttátok a Tv a zöld chevyt? 810paci nitroval... ojan kell nekem a játékba...
egyenlöre ennyi, azt hiszem feldobom megint a gamet, azt játszom egy picit
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
1. Miért maradt ki a Street Legalból a kormánymû és a diferenciálmû?
2. Van a VFTS Ladán hátsó lökhárítóspoiler? (én még nem láttam asszem)
BLUE FLAMES --> RACE PRO

itt nézz körül itt van egy pár vidó lada meg miegymás.