Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
de sajnos

:3

gumikacsa
Istenkirály!!!!!

Renault magnum http://kamionszim.hu

20TYA
Naná!!! csak most kezdtem el

BLUE FLAMES --> RACE PRO

barni nincs lekódolva a net?

ja mostmár lementi

DJ RX7
és még fogod tovább csinálni

DJ RX7
és még fogod tovább csinálni

20TYA
NO COMMENT

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
Olyan szépek a képek, hogy elvonták a figyelmedet a linkrõl!!!
A Link még 1x

BLUE FLAMES --> RACE PRO

DJ RX7
kurvára király nagyon csak honnann lehet leszedni

20TYA
Néhány jó tipp:
-kezd úgy az egészet, hogy veszel egy Jettát
-ha megvetted szerelj le róla mindent ami a kasznihoz tartozik (ez azért kell mert az egész ladakaszni 1 alkatrész
-most írd felül az eredeti fájlt
-és indulhat a racing!!!

és egyébként fel lehet rakni a Jetta lökhárítókat, szoknyákat

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
Na! Na! Vélemények?

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
Sajnos a kaszni nem festhetõ:

de a lámpák és az ablakok igen!!!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
!!!!!!!!!!!!!!!!FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!!
Elkészült a Lada bétája

Nemc tudom, hogy lett ilyen gyönyörû
LETÖLTÉS
sajnos csak úgy tudtam megcsinálni, hogy felülírja a Remo-t
másoljátok be: Street Legal Racing\cars\racers\Remo_data\meshes mappába!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

tudom, hogy hülye a kérdés, de mit kell beállitani (bekapcsolni, vagy felhuzni), hogy láccódjon a guminyom ???
mert kicsit zavar 😊
20TYA
Álltalában a kitömörített fájl 1 mappát és 1 *.rpk fájlból áll. Ezeket kell bemásolnod vagy kitömörítened a Street Legal Racing\cars\racers mappába.

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
180 fokos elfordítás és kéne élethû méretezés
pontosan így:

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
RING-RING-RING!!!!!!! Kérdés következik !!!!!!!!!RING-RING-RING

Szerinted nincs kicsit fordítva a kszni
Lehet elég lenne csak 80x-ra nagyítani

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

20TYA
Az autó törése sem a legjobb:

sok munkám lesz még vele

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Hogyan kell berakni egy netrõl töltött kocsit?
Bocsi a láma kérdésért...

20TYA
Jó vicc:

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
Elõször a játékban:

100x-osra nagyítottam a kasznit
elvileg pirosra van festve

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

20TYA

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Csak le ne szakadjon alatta...

streeter

Ilyet kell a trabiba rakni
Furball most csinálja

Gyiik
lemodellezel hozza egy ketutemut😄D

....................................................................................................

Szerintem a Lada csak négyhengeressel az igazi...
Ha építek bele Trabit, honnan lesz kéthengeres motorom?

20TYA
Hogy lehetsz ilyen telhetetlen nem elég neked a második legerõsebb motor a játékban (tuningolva 896LE,579TQ) V8-ast csak nem fogok bele rakni

BLUE FLAMES --> RACE PRO

gumikacsa
Nagyon süti lesz gyerekek. Egyébként ilyen igazi autócsodákat(trabi, skoda, dácsia, wartburg) nem lehet letölteni sehonnan?

GTi Gaga
csoki mindnkinek!

Beleszolhatok a motorba...
valami ütöset kéne neki adni
pl. a " Ford " motor, vagy az " Evo " motor. a duhen motor szerintem gyenge a Vftshez : )

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

streeter
Én a hangok miatt gondoltam einvagenre mert annak ki lehetne cserélni a hangjait csak kéne felvenni.

20TYA
én Duhen motorra gondoltam
Lada 1200 - 1.5DVC
Lada 1300 - 1.8DVC
Lada VFTS - 2.2 Racing CDVC

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
Lehetne egy olyat is csinálni hogy einvagen motort rakni a kocsiba és Lada hangot felvenni és berakni einvagen hang helyett.

20TYA
Ha van valakinek olyan képe amin Lada 1200 látható teljesen szétszerelve vagy motor kiszedve, karosszériaelemek leszerelve és még leszerelt vfts spoilerek is érdekelnek az linkelje be vagy küldje el nekem! Én nem találtam eddik pedig megnéztem pár száz képet. Nagy segítség lenne.

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
Az a kicsi mind a lada kaszni lenne????

20TYA
Müködik?

BLUE FLAMES --> RACE PRO

zotva

kössz zova

Köszi 😊

streeter
Jah lemaradt mit kell és hol átírni.

Most példának a Baiernt vettem
Pl.:C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\cars\racers\Baiern_data\scripts itt megnyitod a _main_CoupeSport_GT_III.cfg file-t jegyzettömbe és átírod azt ami kell.

streeter
Itt a kép amit át kell írni.

A pirossal bekeretezett részekre kell figyelni. Arra hogy a FL és a RL kerekeket írd át és a fékes résznél az elsõt ami be van keretezve 0.100-ra és így tökéletes lesz. Én is most csináltam meg 2 napja egy pár kocsin eddig.

Azt tudja valaki, hogy a féktárcsák helyzetét hogy lehet megváltoztatni? Valami bug lehet, mert kb az összes autónál el van rontva 😊 A bal oldali féktárcsák sokkal kíjebb vannak, mint a jobboldaliak, ezért jól belógnak a felnibe. Elõre is kössz.

Carlos
Mi is a gond?
Lerepült az ajtó?

Þór vígi þessi rúnar

Pl. innen, ez az sl.tk oldal, amit annyit emlegetünk.
A LethalModz-t is csak ajánlani tudom, itt a Peugeot 307 van meg, plusz egy halom kiegészítõ, kerekek, karosszériakitek, satöbbik...
2OTYA
A VFTS-nek egyedi hátsó lökõse van, de a legtöbb autón ezt egyszerûen leszedik, vagy az elsõ göröngyön elhagyják.

gumikacsa
Sziasztok! Honnan tudok a játékhoz autókat letölteni? (Ne írjátok hogy olvassak vissza, mert nincs hangulatom több mint 30000 hozzászólást átböngészni...😊

20TYA
Köszi az elismerést!
Van 1 kis problémám:

az a kis fehér pötty a kaszni
probálkoztam sok mindennel, de siker nélkül
nem igazán jó, hogy importálok a játékból és a méretet 100szorosára kell növelnem amikor vissza exprotálok

BLUE FLAMES --> RACE PRO

GTi Gaga
Halihó mindenkinek4
rég jártam itt, de visszahuzott a szívem!
mostanság sokat nfsu ztam, de teljesen kiábrándultam bele. hihetetlen hogy mennyit csalnak a neten... Miért nincs a streetnek multija?
vissza olvastam, azt találtam egy nem hivatalos patchot 2.19... ? mi ennek a lényege, van hozzá crack?
amugy látom megszálták a forumot a képek... egy picit szerintem is sok volt a nagy képekböl Bocs mindenkitöl, de a ez a forum nem igazán erröl szól, szerintem.

A lada projecthez grat. minden elismerésem Neked! amugy nincs a Vftsn hátsó lökháritó, azt leszeedik rala. csak a két juk látszik, amibe a lökháritó menne!

Amugy elindult a Ringen a gyorsulás... mult héten volt az elsö futam. Láttátok a Tv a zöld chevyt? 810paci nitroval... ojan kell nekem a játékba...
egyenlöre ennyi, azt hiszem feldobom megint a gamet, azt játszom egy picit

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

20TYA
Lenne 2 kérdésem:
1. Miért maradt ki a Street Legalból a kormánymû és a diferenciálmû?
2. Van a VFTS Ladán hátsó lökhárítóspoiler? (én még nem láttam asszem)

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
Úgy raktad fel, hogy az alap 4 patch és utána bemásoltad az r5-öt? (r3,r4 nélkül)

BLUE FLAMES --> RACE PRO