Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

20TYA
van 1 max plugin mappa
a benne lévõ 2 fájlt kell másolni -> 3dsmax5\plugins

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
Ahoz szerintem a cfg. filbe kell vagy az rpg filba leírni neki az elérési útvonalat. Ez csak szerintem van így szval nem biztos.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

20TYA
A Lada bétája csak 1 alkatrész: az alapkaszni
nincs szétszedve 1elnõre

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
Faszán leszedtem de van benne 5 mappa csomó file meg egy txt ami full angol egy mukkot se értek és nem tom melyik file hova megy

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

malter
malter
és hogyan lehet megcsinálni hogy a lada alkatrészeit lássa a program?mert én probáltam elég sokféleképpen autokhoz pl a spoilert uj alkatrészként berakni,de nem tudtam,csak ha 1 meglévöt fölülirok
gercse
Most lett meg a játék,és szeretnék egy pár patchet hozzá,tudtok mondani olyan helyet,ahonnan le lehet tölteni,mert töltöttem már le egyet,de az irányítást elrontotta.

streeter
Milyen a kaszni?
Én most VC-bõl importáltam egy Combi mercit. Kíváncsi vagyok mit tudok vele alkotni

20TYA
másold ide a plugin fájlokat: 3dsmax5\plugins

Exportálás:
1 Minden megjelenítése (jobb klikk - unhide all)
2 File - Export
3 Kiválasztod, hogy hova és hogy Invictus export plugin (.scx)
4 Elõjön egy ablak itt pipát a stripthez és OK

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
A max 5 plugin benne van a development kitben
LETÖLTÉS1
LETÖLTÉS2

Egyébként igazad volt a scriptel kapcsolatban:

Egy kis teszt a Lada eredeti méreteivel - majdnem jó

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
3DMAX5-höz valaki scx plugint pls valaki meg hogy scx-be tudjak exportálni.

Zetorg
thx

streeter
Ezen az oldalon keresgess itt mindent megtalálsz ami esetleg kellhet.

Zetorg
az ültetést meg az emelést hol lehet állítani?
vagy nincs esetleg egy kiemelt super duty-d? :D

streeter
Jó lett akkor a nitró az rpk file al?

DJ RX7
ez haladás már??

:3

DJ RX7
835Hp Suprát csináltam

streeter
nem biztos hogy így van de szerintem így hogy
1.222 az elsõ 1 az talán 1méter (de ez tuti faszság)
a 2. kettes az 10 centike
a 3. kettes az centike
a 4. kettes meg a mm-eket

de ez csak szerintem van így

20TYA
A sciptelésnél a távolság mm-ben van megadva? A Lada pontos méretezéséhez kéne

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
Ment mégegy mail

grex-nek meg nem csináltam scriptet úgyhogy az nem miattam van

DJ RX7
ok

streeter
DJ elvileg jónak kell lennie
küldök még egy filet

DJ RX7
nekem 508hp lett a duhen

DJ RX7
de ájöttem a kódra

Zetorg
ott van a váltóknál, egy kis kocka!

DJ RX7
tudsz róla egy képet küldeni

barni nincs lekódolva a géped

Zetorg
ez is ott van :D

DJ RX7
Faktun Group Tran6 Center Differential (4WD).
na és ez mi a fene

Zetorg
na sikerült összeraknom a duhen motort, de "csak" 509 HP

Zetorg
váltóknál keresd!

DJ RX7
Baiern Devils 65Fi 3.6 Flywheel. mi ez??
nem találtam sehol

DJ RX7
nekem is rosszul csinálta meg streeter nem lehet egy nitrot sem belerakni

DJ RX7
miért

3Error
jo lesz zotya, nagyon ugyes vagy, csak ne kovesd el azt a hibat, hogy kicsi lesz a kocsi a tobbihez kepest, meg azt se, hogy a belseje osszecsapott legyen. jah es a kiegeszitok... de elobb legyen 1.0as a kaszni

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

barni de köcsög vagy!!!!!

DJ RX7
hééééééééééééééééé streeter nem lehet egy nitrot sem bele rakni!!!!!!!!!!!

valaki tudja hogy hogy lehet az autóba annyi nitrót rakni
amennyit akarok és a lóerõt változtatni?

DJ RX7
húúúú de vagány

DJ RX7
nem tudtam felrakni mert most raktam úrja a street legal mert letöröltem egy fáljt amibõl nem clonoztam

20TYA

ma az egyik angolórán terveztem 5 féle csõlökhárítót variálható rallys ködlámpákkal

BLUE FLAMES --> RACE PRO

3Error
DJ ! Eleg annyi ??

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

DJ RX7
köszi streeter megkaptam

DJ RX7
streeter nem érkezett semmi

3Error
meg regen...
de mind1, eleg 4 nagy+ 6 kicsi. (lehet, hogy 1el tobb) ?

streeter
DJ elment a mail benne a kocsival.
Zotya valami képet pls az beta 2 ladáról.

Zetorg
megnézem

DJ RX7
error cak a V8as motort küldted át a sok nitrót még nem

3Error
Probald 2.2es dugattyukkal..

3Error
hoppa, bocsanat...
RX a baiernhez mar egyszer kuldtem egy tobb nitros scriptet nem?? Ha annyi eleg szolj, mert akkor atdobom a V8 bealitasokat hozza.