46059
.
-
#34131 Ezt valami orosz csákó csinálta. Nekem ehez a kocsihoz nincs közöm ezt nem én csináltam. Mellesleg ez a lada szar is mert ilyen tök hülyék a méretei. Nagy a kaszni de ilyen fos rövid. Az enyém itt van. Döntsétek el melyik a jobb :D -
#34130 ezt azért nem hagynám,a dögök,a readme-be meg sem emlit,ok hogy gta convert de akkor is láthatta hogy már készül,ha esetleg nem a te verziod használta,de nem tartom valoszinüleg,mert akkor a lada forumban mondta volnagyerünk és üssük szét öket:) -
#34129 Ez a lada valami baszott szar. Tök kicsi meg minden. Asszem csak az én ladám a jobb :D -
#34128 BMW M5 ÚJRA JÓ AZ XI!!!!!! -
#34127 A szemetek :D Tegnap küldte el nekik és mát fent van XI-n. Lada 2101
-
#34126 Feltöltöttem a v10 superduty-t ide. -
#34125 Az üvegeken kéne valahogy javítani!! Belőlról nem látszik!!!! -
Horci #34124 na, jó már látom, lesznek, csak kilincs nincs rajta ... -
Horci #34123 nem kötekedésképpen de hátsó ajtajai nem is lesznek? :)
amúgy jól néz ki. biztos jobb lesz vele csapatni mint a volgával :) -
#34122 Dimával (E.S.R. Team) nagyban ügyködünk hogy mit lehetne javítani a kasznin -
#34121 Jóvan enni inni tudok de má külömben is megtalátam!
-
#34120 remélem minél hamarabb :D Már csak az üvegeket kell berakni meg lámpa utánna mehet texturázni :D az már nem rajtam múlik :) De ha az E.S.R. Team is segítene akkor nemtom.Velük még beszélnem kellene.
-
#34119 ha ilyen iramban haladsz(dtok)mikorra lesz meg? -
#34118 meg és igazad van:) azóta én is bóklászok -
#34117 látom jol haladsz:)privem megkaptad? -
#34116 Xi fórumán is betettem a képeket és a GTS lada mindenkinek nagyon tetszik. Az E.S.R. Team segítene befejezni texturázást meg mindent. -
Ati126 #34115 Vezee nagyon király lesz ez a lada!!Csak már lehetne vele nyomni.Igy tovább!!
-
#34114 ha adok neked 1 objectet berakod a gameba? :D (nah jó csak vicc) de amugy van most egy rx8 asom :) -
#34113 Streeter ez nagyon király! -
#34112 az a gts felirat az alapon is rajta akar lenni?:) -
#34111 Lassan mar enni sem tudsz egyedul? Ne haragudj de ha van neted 2 perc es talalsz csak kis utanajaras!! -
#34110 Kicsit lapos itt a hangulat, de nem baj!! Feldobom kicsit pár képpel!!
Alap Lada
GTS Lada (Nagggyon dúúúrvaa!!!)
A kasznizás remélem nemsoká kész kb 75%-nál járhat a kasznizás. -
Origon #34109 irja le nekem valaki mit kel lcsinálnom ahoz hogy a super duty-ba bele tudjam tenni a v10 es motrot? -
#34108 Nem tud valaki a 3d Max 4 hez regisztrációs kódot?
-
#34107 Jelenlegi állás:
-
#34106 Kössz a linket. Hátha lesz majd érdekes. Inkább képek kellenének textúrázáshoz, hogy alienwodds meg tudja csinálni a belteret stb.... -
#34105 ajánlom figyelmedbe ezt a forumot,hátha segit 1-2 dologban:)lada -
#34104 Basta-nál érdeklödj,aszem ö szokta -
Origon #34103 akarom irni privibe -
Origon #34102 valaki provo üzenetbe le irja nekem hogy a super duty hoz hogy kell beletenni a v10 es motrot? elöre is köszi.... -
#34101 egyébként most szereztem meg a 4 et haqveromtól ugyhogy mindegy!!!
-
#34100 aha má rég csak gondoltam eszedbe jut!!! -
#34099 Az FTP-n keresztüli letöltés az max 10kb/s De!!! Lehet úgy letölteni hogy beírod böngészőbe hogy: http://users.atw.hu/slr/mappa_amibe_van_a_cucc/a_cucc_neve.formátum
Ha ezt beírod akkor nem FTP-n keresztül töltesz és így max sávszélességgel tudsz tölteni. A linkbe ugye nem lehet szóköz(space) és ékezet. Ha mégis van akkor a space vagy ékezetet százalék jellel ( % ) kell helyetesíteni. Az egyészcucc 240 mega, de még majd feltöltöm a patcheket is.
NEM TUDOM MÁR HONNAN SZEDTEM LE A 3D MAX-OT!!!
MÁR TÖBBSZÖR IS ÍRTAM!!! MIÉRT NEM LEHET FELFOGNI???????
Vagy valami warez oldalról vagy dc++-ról NEMTUDOM!!
Remélem így már érthető. -
#34098 az hogy lehet beálitania a windows commanderben hogy menyivel töltse mert csak 10kb/s szedi de nekem 64kb/s mal kéne szedje -
#34097 figy hány mega az egész? -
#34096 akkor add meg légyszi honnan töltötted le!
PLÍZ -
#34095 500 megás csak a tárhely. Rosszul emlékeztem a 3d max meg 1cd-s. Meg nincs is két napom hogy eltöltsem. Valamikor aludni is kell. -
#34094 Streeter légyszi rakd fel az ftpcimedre a 3d max5 öt PLÍZ -
#34093 ez sose jutott volna eszembe:D
repülő egér ember'Z szekér -
#34092 sztem se kell bele más motor,addigra mire kész ugyis lessz,performance i4hez r6cvel is:)