Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Na tévedtem 514 volt

Meg egy kics bug. Nem hiába a nyári napokon az aszfalt nagyon megolvad.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
az a 363 még csak a kezdet. nekem golfal sikerült kihozni 500 akármennyit 520-540 körül majd megnézem. Csak a golfot át kellett írni. Ez abban áll hogy a kerekeit hátra kellett nyomni mert felállt hátsókétkerékre és elforgott a kocsi.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

GTi Gaga
nem csak néz rokonok vagyunk!
fatherom nem is tudom melyik csapatnál ezdösködik most...
: )

csináltam egy daytona dutyt is... meglepö volt a 363 végsebbesség! : )

még1x thx a segitséget...

a kövi az lenne hogy + két hátsó kerék... nézegettem a scriptett és azt a képet, amit rx7 rakot fel ( a kerekek variálásáho) , és elgondolkoztam mi lenne ha kapnak + 2 hátsó kereket a járgány... lehetséges?

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

M@TriX
nem árt elolvasni a readme-ket...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Valaki mostmár igazán segithetne!Mér van az h bármit leszedek az xi röl és bemásolom nem akar elindulni a gém!Pls help

ZOTYA

TibiGrafix
Plas szerintem neked kéne egy k-lite codec pack. Nekem is ez volt, felraktam mindent frankón, de nem tudta elindítani a videókat és kilépett. Próbáld meg, nem veszthetsz semmit.

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

gumikacsa
kösz

Renault magnum http://kamionszim.hu

3Error
Te, a neved (a jatekbeli) ismeros lehet a radio hallgatoknak, vagy teged is igy hivnak?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
jo a szin, de a felni, meg a legszuro meg dobna rajta...
felrakom azokat is...

3Error
allat !

gumikacsa
Íg sikerült:
(igaz, légszûrõm csak ez van, de szerintem ezzel is állat. A lényeg, hogy rendesen nehéz volt úton tartani...)

Renault magnum http://kamionszim.hu

GTi Gaga
bocsa sok képért!

és a motor teljesitménye : ( a többiek által közzé tett segitség alapján )

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

GTi Gaga
elrontottam! : )

GTi Gaga
nem nagy szám! alapjába vévé semmi extra nincs benne, de a lényeg, hogy én jöttem rá, hogy mit és hogyan irjak át!

a cuccokat pl: spoiler, rollbar, az xi röl szedtem le!

thx a segitséget Error

3Error
elkepzelheto amit gyiik mond... (codec)
lehet, hogy a jatekod hibas, keves az a 360 mega. rippelt game nem? mert ha az akkor felejtsd el toltsd le az iso-sat.

plas
nem indult el meg egyszer sem...
Miért, ha nincs videocodek a lejátszáshoz ,akkor nem is indítja el a játékot??? max tovvab kellene lépnie menübe nem?
mert video nekem nem jön be... sõt semmi nem jön be... 😊))))))

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Gyiik
eddig elindult egyaltalan valamikor is? nem lehet, hogy nincs megfelelo videokodeked az intro lejaccasahoz?

....................................................................................................

Gyiik
figy, en meg arrol beszelek, hogy nincs idom atnyalazgatni egyesevel az XI minden egyes forumat, es nekem peldaul kifejezetten kenyelmesebb, hogy itt minden ujdonsagrol egy helyen tudok ertesulni. Neha valoban tobb a kep a kelletenel, eleg lenne neha az adott temahoz 1, max 2, de sztem sokmindenkinek nem annyira idegesito, mindinkabb hasznosabb

....................................................................................................

plas
Már azon gondolkodom, hogy lehet a CDn lévõ játék már eleve hibás... csak 360MB
kipróbáltam, hogy a játék által felkínált könyvtárba teszem, és csak az originalEXEt pakolom hozzá, hátha elindul, de nem...Semmi ugyanaz. Mintha elindulna, feketeség, és kész...
Annyit tegyetek már meg plz, hogy nézzétek már meg, hogy a SLRR neketek is 360MB körül van a CD-n?
különben XPm van 2500*AMD 9600Radejon
Már nem tudok mire gondolni...

streeter
Szerintem jól rakod fel a patcheket de az R5-ös patchez van nocd cracked?? Az lehet nem ártana. Bár akkor már rögtön induláskor rossz volna de lehet az a baja

itt egy király honlap ahol nézhettek
egy "pár" videót ami a legjobb a buszos
és a twinturbós skyline.http://www.gyorsulas.hu/download/video/archivum.html

plas
mindegyis feladom....
már belõrülök...
már vagy ötödjére telepítem fel, és sosem jó...
ha lehet vki magyarázza el szájbarágóssan, hogy mit kell tenni,és mit hogyan hova kell másolni...
thx

plas
ááááá feltelpítettem mindent de nemjó...
2mpig fekete a képernyõ, majd desktop😞
31293#?????

streeter
De nem mindenkinek van arra ideje hogy mindig nézegesse az XI-t fõleg a fórumoit mert ott még több kép van még az emberek neve alatt is. Azér rakom be a képeket hogy aki nem járja nap mint nap az XI oldalát az is tudjon az új vagy valami zsír dolgokról

plas
akkor ezt az R5P patchet kitömörítem, és a mappákat egyszerüen bemásolom a SL könyvtárba, és kicserélem a már meglévõkkel???

DJ RX7
nem rossz

:3

DJ RX7
az egy olyan patch

R5P ez milyen patch?én még csak az r5-nél vagyok!
DJ RX7
ha az XtremeImport honlapján heltöltünk valamit akkor az autómatán behejezi, vagy még valami mást kell csinálni?

DJ RX7
ok matrix

bodesz
mivel/hogyan lehet szerkeszteni az alkatrészeket/spoilereket?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

M@TriX
erre van megfelelõ topic, itt ilyesmibvel ne szórakozz...plz

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bodesz
figy a képeket amiket még nem láttaál és streeter rak be az mind az XtremeImport oldal Forumából van szval néz kicsit körül és majd te is látni fogod

Gyiik
az egy dolog, hogy te ismered, de nem mindenkinek van ideje arra, hogy vegignyalazza az XI oldalat, mikor, mi jott ki a jatekhoz. Engem ugyancsak idegesit a rengeteg kep, mert occor kezdek el olvasni egy hozzaszolast, es mindig elugrik onnan a kep, viszont csak innen ertesulok az ujonnan keletkezett dolgokrol, patchekrol, kocsikrol.
Ne csak magadra gondolj, leccikoszi

DJ RX7
nem muszály az originál exe

DJ RX7
streeter nekem sorba van felrakva és nincs semmi baja.

plas
oks..thx.
Tehát akkor még1x:
-alapjáték install
-original EXE hozzá
-1.4 , 1.5 , 1.6 , 1.8 patch install
-1.8 NOCD
-2.1.9r5
-2.1.9r5p

Namármost leszedtem az utolsó kettõt, de azok csak mappák... semmi install. Azokat egyszerüen bemásolom a SLRR könyvátrba? és kicserélem az eredetivel?
meg a 2.1.9r5p ----> ezt hogy és hova telepítem...
Bocs a sok hülye kérdésért, de számomra ez egy kissé bonyolult. Azért írom ennyire szájbarágósan... 😊))
-Fõleg az uccsó két "patchet" magyarázzátok el hogy azokat miként kell felreakni...
Különben a sorrend az így jó, ahogy fentebb leírtam??
Elõre is köszi a választ...

streeter
NEEEEEm

Az R-es partchejet nem kell sorba felraknii. Elég ha felrakod sorba a hivatalosokat utánna meg mondjuk az R5-öt és utánna az R5P-t nemm kell sorba azokat felrakni.

DJ RX7
proba

DJ RX7
csak próbálgatok.

DJ RX7
PARÁZS

DJ RX7
Plas telepítsd újra a játékot és kez el sorba megint felrakni a patceket és utána ezeket is sorba és így már menei kell.
2.1.9r3:http://xi.dpx.nl/page.php?id=571&a=dl
2.1.9r4:http://xi.dpx.nl/page.php?id=638&a=dl
2.1.9r5:http://www.invictus.hu/games_main/street_legal_racing_redline/patches/be/SLRv2.1.9r5.zip
2.1.9r5p:http://xi.dpx.nl/page.php?id=725&a=dl

streeter
Igaz nem ide tartozik de megkérdezem mert nem tudok rájönni hogy GTA VC-be az MTA client server baszással hogy kell hálóba játszani. Valamiért nem jó a cucc. Valaki nem tudjah ogy lehet beállítani?

plas
Légsz segítsetek... magyarázzátok már el részletesen, hogy hogy kell a SL RR-rt feltelepíteni az összes Patchel...
Felteszem az alapjátékot, majd az oroginla EXEt, majd jönnek a patchek: 1.4-1.5-1.6-1.8 majd végül az 1.8 NOCD, és nem akar elindulni a játék, ill, elindul(fekete képernyõ 2mpig) de kidob a desktopra...????

M@TriX
jöhetnek a képek, csak max 600-700 szélesek, amúgy meg Skyline akármikor jöhet. 😉

bodesz
figy visszavonom azt a hozzászólást mert így meg uncsi ez a fórum 😞 de ha lehet akkor saját patcheket is mutassatok mert ami neten van azt mindet ismerem már

streeter
olvass vissza le lettem osztva hogy minek kell ennyi kép meg hozzászólás mert biztos arra megyek hogy minél több legyen a hozzászólásaim száma.

malter
állat😊miért ne jöhetnének képek?? a vice city topicban is reklamálnak?meg a driver topicban is?meg még sorolhatnám...nekem is lassu a netem,de nem érdekel mert jok a képek kibirom azt a pár másodpercet mig betölti😊
streeter
Error egy kérdés
Az rpk filet mivel írod át vagy ugyanúgy jegyzettömbel?? Vagy mit kell átírni mire hogy adott motor legyen benne??