Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg egy kics bug. Nem hiába a nyári napokon az aszfalt nagyon megolvad.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
fatherom nem is tudom melyik csapatnál ezdösködik most...
: )
csináltam egy daytona dutyt is... meglepö volt a 363 végsebbesség! : )
még1x thx a segitséget...
a kövi az lenne hogy + két hátsó kerék... nézegettem a scriptett és azt a képet, amit rx7 rakot fel ( a kerekek variálásáho) , és elgondolkoztam mi lenne ha kapnak + 2 hátsó kereket a járgány... lehetséges?
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ZOTYA
P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
felrakom azokat is...
allat ![ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
(igaz, légszûrõm csak ez van, de szerintem ezzel is állat. A lényeg, hogy rendesen nehéz volt úton tartani...)

Renault magnum http://kamionszim.hu
és a motor teljesitménye : ( a többiek által közzé tett segitség alapján )

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
a cuccokat pl: spoiler, rollbar, az xi röl szedtem le!
thx a segitséget Error
lehet, hogy a jatekod hibas, keves az a 360 mega. rippelt game nem? mert ha az akkor felejtsd el toltsd le az iso-sat.
Miért, ha nincs videocodek a lejátszáshoz ,akkor nem is indítja el a játékot??? max tovvab kellene lépnie menübe nem?
mert video nekem nem jön be... sõt semmi nem jön be... 😊))))))
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
....................................................................................................
....................................................................................................
kipróbáltam, hogy a játék által felkínált könyvtárba teszem, és csak az originalEXEt pakolom hozzá, hátha elindul, de nem...Semmi ugyanaz. Mintha elindulna, feketeség, és kész...
Annyit tegyetek már meg plz, hogy nézzétek már meg, hogy a SLRR neketek is 360MB körül van a CD-n?
különben XPm van 2500*AMD 9600Radejon
Már nem tudok mire gondolni...
egy "pár" videót ami a legjobb a buszos
és a twinturbós skyline.http://www.gyorsulas.hu/download/video/archivum.html

már belõrülök...
már vagy ötödjére telepítem fel, és sosem jó...
ha lehet vki magyarázza el szájbarágóssan, hogy mit kell tenni,és mit hogyan hova kell másolni...
thx
2mpig fekete a képernyõ, majd desktop😞
31293#?????
:3
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ne csak magadra gondolj, leccikoszi
Tehát akkor még1x:
-alapjáték install
-original EXE hozzá
-1.4 , 1.5 , 1.6 , 1.8 patch install
-1.8 NOCD
-2.1.9r5
-2.1.9r5p
Namármost leszedtem az utolsó kettõt, de azok csak mappák... semmi install. Azokat egyszerüen bemásolom a SLRR könyvátrba? és kicserélem az eredetivel?
meg a 2.1.9r5p ----> ezt hogy és hova telepítem...
Bocs a sok hülye kérdésért, de számomra ez egy kissé bonyolult. Azért írom ennyire szájbarágósan... 😊))
-Fõleg az uccsó két "patchet" magyarázzátok el hogy azokat miként kell felreakni...
Különben a sorrend az így jó, ahogy fentebb leírtam??
Elõre is köszi a választ...
Az R-es partchejet nem kell sorba felraknii. Elég ha felrakod sorba a hivatalosokat utánna meg mondjuk az R5-öt és utánna az R5P-t nemm kell sorba azokat felrakni.
2.1.9r3:http://xi.dpx.nl/page.php?id=571&a=dl
2.1.9r4:http://xi.dpx.nl/page.php?id=638&a=dl
2.1.9r5:http://www.invictus.hu/games_main/street_legal_racing_redline/patches/be/SLRv2.1.9r5.zip
2.1.9r5p:http://xi.dpx.nl/page.php?id=725&a=dl
:3
Felteszem az alapjátékot, majd az oroginla EXEt, majd jönnek a patchek: 1.4-1.5-1.6-1.8 majd végül az 1.8 NOCD, és nem akar elindulni a játék, ill, elindul(fekete képernyõ 2mpig) de kidob a desktopra...????

Az rpk filet mivel írod át vagy ugyanúgy jegyzettömbel?? Vagy mit kell átírni mire hogy adott motor legyen benne??