46059
.
-
#34171 A sorrend ugye hivatalos patchek utánna R6c post-instal-t ami a mappába van és utánna NoCDcrack. Ha ezt nem tudod megcsinálni akkor sajnálom. Jelentkezz majd valami alter suliba. -
#34170 ha műxik akkor jó. -
#34169 ah, igen. Arról el is felejtkeztem. Még nincsen befejezve, illetve mást kezdtem el helyette. De holnapra berakom vhova. Oxa? -
#34168 Képzeld már vagy 10szer hallotam ezt és eddig rendben de hogy kell telepíteni a gépre mert én bemásoltam és kilépett a gaméból? -
#34167 Cső! Figy lehet, hogy én vagyok lemaradva, de mi van azzal a neonos eclips-sel? -
#34166 Szélvédőkkel az a baj hogy belőlről nem látszanak. Küszöbnek kell hogy legyen. A sideskirt 1-ek a ladához tartozóak. Üveget ki tudnám javítani csak nem tudom hogy kell új pontokat beiktatni 3d max-ba -
#34165 a ruszkit nem tom mert nincs fönt r5,de ez elég laza:))nem sok hija pedig ahogy probálgatom,a kormány még elég gáz:)de amugy rendben van,sárvédö ivet nem lehet kisebbre venni 1 kicsit?sztem tul nagy,bár küszöb még nincs lehet csak azért tünik ugy -
#34164 összes hivatalos 2.1.8ig majd r6c -
#34163 elmondanátok légyszi hogy rogyan kell felrakni az r6c patchet?
-
#34162 helyes :) Van még mit javítani.Mondjátok hogy jobb mint az oroszoké!! :D
nemtom FTP.t vágod-e, de van egy tárhelyem ahonnan le tudod szedni a pluginokat valamint kocsikat és jópár kiegészítőt.
Kiszolgáló: ftp.atw.hu
Felhasználónév: slr
jelszó: jelszo -
#34161 A térképen zöld! -
#34160 Lehet a városba gyorsulgatni másokkal ha dudálsz neki. Azzal is lehet pénzt szeretni, de kimehetsz este és akkor a csapatodba egyre előrébb juthatsz és egyre tobb presztizspontod lesz és pénzed.
Zmodeler meg 3D MAX5 kell. De nem egyszerű a dolog. -
#34159 hmm... new user szindróma :D -
#34158 most megyek tesztelni a verdát;) -
#34157 zöld autókra? -
#34156 3dmax5,zmodeller,+pluginok,beszerezheted streetertöl esetleg a kisebb progikat,vagy a banner-ra klikkelve,aszem alexease lapján is le van irva mik kellenek hozzá
Gyaxi:a városban dudálj rá a zöldekre,egyenlöre csak velük versenyezhetsz -
#34155 Van igazság benne. Texturákkal tényleg könyebb meg a motorházak is jók de a többi az gáz. -
#34154 Ha megmondanátok,hogy működik,milyen progi kell hozzá akkor szívesen bütykölésznék!! -
#34153 Segítsetek már!
Én nem értem ezt a játékot!
Vettem egy új verdát, próbáltam tuningolni de nem találtam alapnál jobbat és menni akartam pénzt keresni! Lehet menni Testelni, lehet Versenyre (oda még nem tudok, mert nincs annyi idő) és mehetek városba! Na és ott mit lehet csinálni? Van egy pár ikon a térképen de azokat se értettem hogy mire jók! Mit lehet ebben csinálni?
pls -
#34152 Valóban. -
#34151 de már kb 20autot lehet leszedni,csemegéz azokbol -
#34150 álltalában másik játékbol kiveszed az alapot,vagy 3d oldalrol,tömör kasznit,aztán honapokig bütykölsz vele:) -
#34149 de nehogy abbahagyd!igy már 1xerübb a dolgod,mert a texturázást ki birod szedni belölle,lámpát ilyesmit nem?ráadásul r5höz csinálta a lámamár az r6c hez sem mernék nagy melot csinálni,mert hamarosan itt a final,bár a crc leköti most a készitöket,szal lehet csuszik 1 adagot -
Én kb. egy fél éve játszottam utoljára a játékkal,de ha ez igaz akkor.....
És mivel lehet kocsikat csinálni a játékba?? -
#34147 de igen,amit igényesen csináltak meg arra vannak ugyanugy kieg cuccok -
#34146 Helló mindenkinek!!!
Az lenne a kérdésem,hogy a letöltött verdákat ugye nem lehet szétszedni éd mondjuk más cuccokat rájukpakolni,mint a többire??!! -
#34145 Ahh mar kezdtem kurvara orulni de mikor meglattam ezt es ,hogy regi M5 ahh :((((( -
#34144 Nincsmit. Nagyon szívesen tettem. -
#34143 köszi -
#34142 Illetve mégsem. Street Legal Racing: Redline -
#34141 vagy esetleg Hot Road Street Legal
mert van ehez hasonló nevűből egy csomó!!!
-
#34140 vagy esetleg Hot Road Street Legal
mert van ehez hasonló nevűből egy csomó!!!
-
#34139 Jaja. Jó a képed... :) -
#34138 Ennek a gaménak a Street Legal Redline Racer a pontos neve? -
#34137 hogy kell feltenni az r6c patchet? -
#34136 tényleg hülyén néz ki az orosz csávó ladája
-
#34135 kössz
-
#34134 áááá egyre tobb baj van az oldallal. Amúgy a Lada R6C-hez van -
#34133 ja az oldaladon streeten nem lehet patchet letölteni 404-es hibát ír ki
-
#34132 Frászt jó le akartam szedni egy patchet és nem tölti le. egyébkiént melyik patch kell a ladádhoz?