Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
jaja nekem is de nem mindig.
Ha oldalra csúszol akkor nyomj egy padlógázt és akkor elmész a palánktól szépen lassan

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

20TYA

BLUE FLAMES --> RACE PRO

plas
A városba vannak tunig alkatrész boltok??

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

20TYA
nekem már sikerült 400-ról megálnom kb. 5m-re a palánktól
a keresztbeállított autó egész jól lassul

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
most ment el az utcánkban egy tuningolt Lada ütõs sportkipufogóval
szólnak is a riasztók

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
a pirosaknál majd az elsõ 3 hely lesz kemény. Nálam az elsõ egy kamion volt én meg egy 904LE-s lecsupaszított SD-vel mentem öszkerekessel és mégis otthagyott a picsába a buzi de végül sikerült 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

20TYA
motortuning
a váltót neked kell beállítani! próbálkozz eltalálni a legjobbat!
nem lehet egy általános váltóbeállítást mondani, mert sok mindentöl függ pl.: kerékméret, tömeg

BLUE FLAMES --> RACE PRO

bodesz
én is elkadtam a piros garázs kb 7 posztján pedig 800 lovas kocsiam vannak vmi a váltóval van 😞
segítség jó váltóbeállításokat utcaiversenyre

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

plas
Sziasztok. MOst kezdtem a játokat már a harmadik garázsnál járok de elakadtam sorra vesztem a futamokat. Hogy és hol lehet jobb alkattrészeket venni mert ami a katalógusba van az gyenge! (még turbom sincs!) Aki tud valamit légszi segítsen.

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

streeter
hiába van ilyen féked a kocsiba mert a pálya végén a palánktól 100-200 méterrõl az isten fasza se feg meg csak a palánk
Helly hó mennyi új szmájli

DJ RX7
huh nem sikerul többé

:3

DJ RX7
bocs a sok képért

DJ RX7
hu vazzeg kiakadt a kamera ugy lehet megcsinálni hogy a kerékhez a görgövel hozzá közelitünk és a kamerát benyomjuk a kaszniba és így majd meglátjátok mi történi lesüjedsz a földebe mint ahogy az ördög a pokolba van és nem tud kilyonni és ifgy nem tudsz feljönni a föld felöl (de ha ezt megcsinálod örökre így marad mig egy új karaktert csinálsz)

20TYA
Kéne ilyen fék a játékba, hogy meg tudjunk állni 500km/h-ról

BLUE FLAMES --> RACE PRO

DJ RX7
uhh már megtalátam

20TYA
pedig itt tele van alufelnivel

BLUE FLAMES --> RACE PRO

DJ RX7
meg tudná valaki mondani hogy honann lehet leszedni az alufelnit mert itt is kerestem de nem találtam sehol ne haragudjatok hogy ilyen hülye vagyok

bodesz
ja sorry

20TYA
Bodesz! müködik a matrica?

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
gerx már eltalálta és kapott érte pirospontot
ez egy Nissan Skyline

BLUE FLAMES --> RACE PRO

bodesz
lanchia?bocs ha rosszul írtam

nissan

20TYA
lehet, hogy nem a legelsõ, de

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
A képenlévõt mond meg

pirospont,vagy fekete pont tanárbál.

a leg elsõ skyline mi??????????

20TYA
Ezt gerxtõl kérdezem

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
Kapsz egy pirospontot ha megmondod, hogy ez milyen autó:

BLUE FLAMES --> RACE PRO

DJ RX7
20TYA
láttam, nem rosszak

BLUE FLAMES --> RACE PRO

nem mered megnézni

zotya láttad a videókat

20TYA
ezt lehet módosítani:
alapmatrica

BLUE FLAMES --> RACE PRO

DJ RX7
gerx gyere át egy picit.

DJ RX7
Axis(240SX),Coyote(Corolla) ezt a kép autót nem tudná átküldeni mert innen nem lehet leszedniu. http://www.freewebs.com/slredlinemods/cars.htm

streeter
Na ez lesz még a szép.

streeter
Na akkor hol kell állítani Adobe-ba az átlátszó hátteret?? Konvertálással nincs baj csak azzal a kurva háttérrel.

M@TriX
vagy kiadhatnátok a Xi-nek is, ugyanis ott már készül egy Skyline, már elég dögös lásd lentebb, lehet segítene nekik...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

loller küld át e-mailbe és feldobom erre a fórumra
e-mailem :[email protected] elég nagy a tárhej 50mb

bodesz

bodesz
valaki be tudná fejezni mert én már többet nem csinálok ezzel elég volt megszerkeszteni 1 életre 😊

csak még elõ kell kotornom vhonann mert cd re írtam csak nem tom melyikre

és úgy hogy töltsétek le mert sokat kell várni

ezeket nézzétek meg

bodesz
elmentettem de több helyet foglal mint az eredeti és befagy a game tõle amikor elindul

DJ RX7
Axis(240SX),Coyote(Corolla) ezt a kép autót nem tudná átküldeni mert innen nem lehet leszedniu. http://www.freewebs.com/slredlinemods/cars.htm

Sziasztok, leszedtem a Golf (bocs, Einwagen) kabriót, szép darab! Hátsó kerékjárat-szélesítést meg kellene oldani szebben, olyan, mint egy ötajtóson...
Viszont az LMrõl letöltött karosszériaelemek jók hozzá, fõleg a lehúzott hátsó lökõs-küszöb együttes a négy kipuffal.
A kristálylámpa sem rossz hátra!
Képeket csak belinkelni lehet, vagy feltölteni is?

TibiGrafix
Megtaláltam:
http://lm.uw.hu/php/downloads/list.php?file=http://home.comcast.net/~mvelarde/RACINGBEATPICS/brakesfinals.zip

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

TibiGrafix
Hali.
Valaki irja meg légyszi hogy honnan lehet letölteni azt a dizájnos féktácsát ami a 2. oldalon található skyline-on van. Elõre is kösz.

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

20TYA
regisztrálj 1 ingyenes tárhelyet pl:
uw.hu - 100MB ingyen
atw.hu -500MB ingyen

BLUE FLAMES --> RACE PRO