Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
gerx: uj lettedre kicsit vegyel vissza magadbol legyszives, ez nem egy kibaszott firkafal, hanem SLRR/autos topic.
Amit DJ RX7-nek akarsz mondani, vagy te, vagy a csaladod azt privatba nyomjad ! koszonom szepen...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
nincs veboldalam creálva!
hova tudom feldobni
nagyon érdekes!
loller vagyok!
help me
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
tudtok vmi épkézlább ötletet?
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
photoshoppal csinálsz egy képet átlátszó háttérel és mented png-be úgy, hogy a tulajdonságai megegyezzenek az eredeti matricáéval
BLUE FLAMES --> RACE PRO
Remélem érthetõ lett :)
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
nem gyenge az a szuperfeltöltõ
sztem az volt a gáz, hogy nem volt beállítva a "redline" és a motor nem bírta a fordulatszámot
BLUE FLAMES --> RACE PRO
A video2-n az milyengép?? Tán egy porsche GT1
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
mindjárt eröt veszek magam, azt feltöltöltöm vhova az skylinenos videomat.
nem hittem el amikor megnéztem hogy ijen van
kb 1 óra és fent lesz, akkor közlöm a cimet, hova dobtam fel.
ha van pénzed versenyenként egy új váltóra akkor ne is kuplungolj!!!
BLUE FLAMES --> RACE PRO
nem minden a köbcentin múlik...
az rx7 akármilyen fordulaton megy, ugyan úgy gyorsul mindig!
mert ezzel idõt sporolnak! csak tudni kell hozzá!!!

az elsõben az emberhelyettes csávó van amikor kuplung nélkül vált
BLUE FLAMES --> RACE PRO

barna roland a hokista egykis fasz buzi f@sszopó himringyó
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
SKYLINE VIDEÓK
Fater haverja megmutatta, hogy mit tud a Daf 95xf (500 paci, 12 liter, 2000Nm) pót nélkül. Ott még be se tudtam szarni. Túráztatta a motort, a fülke bedölt rendesen oldalra eközben, padlógáz, beváltott 5-ösbe és a kamion repült mint állat! Az nem volt gyenge!!! úgy megrántott mint ha hasbarugtak volna.
BLUE FLAMES --> RACE PRO
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Zotya egyszer majdnem megvolt amikor a jeges utón elment a kocsi hátulja és majdnem rá a patkéára utánna meg bokor és fe volt. ott kicsit beparáltam fõleg mivel felõlem jött volna a fa :D