46059
.
-
#34291 Igen Tök f@sz@!! Ügyes vagy ! Kössz a linket Beniboy! -
#34290 nincsmit én a te oldaladat mikor elolvastam akkor értettem meg másnak mért ne segítene! -
#34289 az jó lesz én se nagyon tudom -
#34288 Tudom, hogy nagyon régen nem frissítettem, de ha befejeztem az rx8-at, akkor nekilátok, és leírom, hogyan lehet másik motort tenni a kocsiban, meg néhány fájlleírást, gondolok itt a class, rpk, tex fájlokra, amiket nem biztos, hogy mindenki ismer, hogy mi is a pontos szerepe és tartalma. -
#34287 Ez egy jó pont volt, KÖSZI!! -
#34286 Zmodelerbe nem tudom de maxba ha az alakzatra kattintasz jobb gombal akkor ott van hogy scaling. És alol vagy a három mező amibe 100,0 ez van írva. Azt írd át 10000,0 -ra. -
#34285 Ez az én féle lada ugye??? Majd holnap baszok még bele egy párat :D -
#34284 le van irva itt -
#34283 Valaki tudna segíteni? Az lenne a gondom hogy pl a ladába csak 1 nitrós palackot tehetek :( hogy lehet megoldani hogy több legyen?
vagy a többi kocsinál is -
#34282 www.turbosquid.com/3d -
Death MI #34281 Köszi! De hol találom ezt a scalingot? -
#34280 Ezt meg honnét szedted? nagyon király -
#34279 Ez a LADA FASZAA! -
#34278 Ehhez szóljon hozzá valaki. Ez is 3ds.
-
#34277 A Scalingot állítsd be 10000.0 -ra
-
Death MI #34276 Hi!
Volna egy kérdésem! Hogy lehet 3dsmax5-ből kiexportál úgy a kocsikat hogy az amit csináltam az látszódjon is! Z-modelerel nyitom meg az scx fájlokat, utána megnyitom 3dsmaxal és ha elmentem úgy hogy nem módosítottam semmin, akkor nem látszik a játékban! Amikor mentem akkor kérdez egy-két dolgot amiket lehet hogy ki kéne pipálni, de ha kipipálom, akkor már a játék nem indúl el! Hát röviden ennyi! :)
Megköszönném ha segítene valaki! -
morgo #34275 meg nincs, de mar gondolkozott rajta valaki... -
#34274 Szép de lenne egy kérdésem... Wankel motor van a Street legalban?? -
morgo #34273 -
#34272 Azzal nem, csak 3ds-sel. Itt vannak az új képek, nagyjából készen vagyok, már csak néhány mm-es igazítások kellenek.
-
#34271 GTA vc -ből lehet zanozával konvertálni autókat?
-
#34270 Hey-Ho!
-
#34269 Akkor vagy szar az ATW- szerver. Amit kétlek mert nekem a másik 2 működik. Tehát törölve lett a tárhely csak nem tudom miért.
Ma vagy a hétvégén basznom kéne még valamit a ladán utánna külön kocsit kéne csinálni belőle meg texturázni. -
#34268 Szerintem egyszerű. Külön-külön ki kell vágni minden elemet, illetve hogy is fogalmazzak. Pl.: a kasznit + a többi rész kell levágni mondjuk az első lökhárítóról. Át kell állítani, hogy nem objectenként, hanem vonalanként dolgozzon, és a jobb oldali gomsorban van Modify -> delete. De egyszerűbb ha delete gombbal küldöd. -
#34267 Nekem mindig azt írja ki hogy időtúllépés aztán nem lép be se totalcommanderrel sem smart ftp-vel! -
#34266 nekem se jó
-
#34265 Ti se tudtok csatlakozni az SLR FTP-re amit reggeltem???? -
#34264 Zmodeler-rel hogy lehet darabolni?
-
#34263 Zmodeler-rel hogy lehet darabolni?
-
#34262 Sokmindenben tudom exportálni. Most 3ds-ben van, a legtöbbeknek az az ideális. -
Vlala #34261 miben csináltad? Van scx pluginem, csak nemtom jó-e...
-
#34260 Ja, és sikerült, megcsináltam, az egészet tükröztem az x tengelyre, és süti lett!!! Csak nem tudom átrakni scx-be. -
#34259 Streeter! Légyszi, ha gépnél leszek, akkor keress meg ezen a címen, mert a másikba nem enged be, és nem tudok neked írni, mivel nem tudom az e-mail címedet. [email protected] !! nagyon fontos. Ja és az előbb elírtam, nem pont van ott, hanem alsókötőjel!!!! Bocsesz! :) -
#34258 Értem. -
Vlala #34257 sajna msn-en nem vagyok... maxom csak 2.5 van, az is csak itt melóban, de scx plugin nem tudom, jó-e a ketteshez. (sosem próbáltam) -
#34256 ja, komplett kocsi. -
#34255 Te figyelj! És nem tudnád nekem megcsinálni? Mert nekem nincs maxom, zmodelerben pedig... várjunk csak... ott meg tudom csinálni. Csak kétségbe estem, mert nem találtam se Streeter-t, se Alienwoodot, nekik van maxuk. Most nem otthon vagyok, de ha hazaérek kipróbálom. De akkor sem tudom átkonvertálni. Msn-en fent vagy?? Ott meg tudnánk beszélni.
Közérdekű!!! Új címmel vagyok az msn-en: [email protected] -
Vlala #34254 a komplett autó, vagy csak a kaszni?
ezt elég könnyen orvosolható Maxban, de utána újra kell konvizni...
Egyszer Mafiához terveztem kispolskit, az meg oldallal ment... felsceréltem az x-et az y-nal zm-ben :-) -
#34253 Fordítva van az egész kibszott kaszni. És erre is csak akkor jöttem rá, amikor kimentem a test trackre és hátrafele indult el az autó... -
Vlala #34252 Nem röhögünk ki, mi is el szoktunk akadni semmi dolgokon... mi volt az?