46059
.
  • paynes
    Igen Tök f@sz@!! Ügyes vagy ! Kössz a linket Beniboy!
  • Beniboy
    nincsmit én a te oldaladat mikor elolvastam akkor értettem meg másnak mért ne segítene!
  • Beniboy
    az jó lesz én se nagyon tudom
  • basta002
    Tudom, hogy nagyon régen nem frissítettem, de ha befejeztem az rx8-at, akkor nekilátok, és leírom, hogyan lehet másik motort tenni a kocsiban, meg néhány fájlleírást, gondolok itt a class, rpk, tex fájlokra, amiket nem biztos, hogy mindenki ismer, hogy mi is a pontos szerepe és tartalma.
  • basta002
    Ez egy jó pont volt, KÖSZI!!
  • streeter
    Zmodelerbe nem tudom de maxba ha az alakzatra kattintasz jobb gombal akkor ott van hogy scaling. És alol vagy a három mező amibe 100,0 ez van írva. Azt írd át 10000,0 -ra.
  • streeter
    Ez az én féle lada ugye??? Majd holnap baszok még bele egy párat :D
  • Beniboy
    le van irva itt
  • paynes
    Valaki tudna segíteni? Az lenne a gondom hogy pl a ladába csak 1 nitrós palackot tehetek :( hogy lehet megoldani hogy több legyen?
    vagy a többi kocsinál is
  • basta002
    www.turbosquid.com/3d
  • Death MI
    Köszi! De hol találom ezt a scalingot?
  • Beniboy
    Ezt meg honnét szedted? nagyon király
  • paynes
    Ez a LADA FASZAA!
  • basta002
    Ehhez szóljon hozzá valaki. Ez is 3ds.

• streeter
    A Scalingot állítsd be 10000.0 -ra
  • Death MI
    Hi!

Volna egy kérdésem! Hogy lehet 3dsmax5-ből kiexportál úgy a kocsikat hogy az amit csináltam az látszódjon is! Z-modelerel nyitom meg az scx fájlokat, utána megnyitom 3dsmaxal és ha elmentem úgy hogy nem módosítottam semmin, akkor nem látszik a játékban! Amikor mentem akkor kérdez egy-két dolgot amiket lehet hogy ki kéne pipálni, de ha kipipálom, akkor már a játék nem indúl el! Hát röviden ennyi! :)
    Megköszönném ha segítene valaki!
  • morgo
    meg nincs, de mar gondolkozott rajta valaki...
  • Bucser
    Szép de lenne egy kérdésem... Wankel motor van a Street legalban??
  • morgo
  • basta002
    Azzal nem, csak 3ds-sel. Itt vannak az új képek, nagyjából készen vagyok, már csak néhány mm-es igazítások kellenek.

• Beniboy
    GTA vc -ből lehet zanozával konvertálni autókat?
  • basta002
    Hey-Ho!
  • streeter
    Akkor vagy szar az ATW- szerver. Amit kétlek mert nekem a másik 2 működik. Tehát törölve lett a tárhely csak nem tudom miért.

Ma vagy a hétvégén basznom kéne még valamit a ladán utánna külön kocsit kéne csinálni belőle meg texturázni.
  • basta002
    Szerintem egyszerű. Külön-külön ki kell vágni minden elemet, illetve hogy is fogalmazzak. Pl.: a kasznit + a többi rész kell levágni mondjuk az első lökhárítóról. Át kell állítani, hogy nem objectenként, hanem vonalanként dolgozzon, és a jobb oldali gomsorban van Modify -> delete. De egyszerűbb ha delete gombbal küldöd.
  • Beniboy
    Nekem mindig azt írja ki hogy időtúllépés aztán nem lép be se totalcommanderrel sem smart ftp-vel!
  • vki
    nekem se jó
  • streeter
    Ti se tudtok csatlakozni az SLR FTP-re amit reggeltem????
  • vki
    Zmodeler-rel hogy lehet darabolni?
  • vki
    Zmodeler-rel hogy lehet darabolni?
  • basta002
    Sokmindenben tudom exportálni. Most 3ds-ben van, a legtöbbeknek az az ideális.
  • Vlala #34261
    miben csináltad? Van scx pluginem, csak nemtom jó-e...
  • basta002
    Ja, és sikerült, megcsináltam, az egészet tükröztem az x tengelyre, és süti lett!!! Csak nem tudom átrakni scx-be.
  • basta002
    Streeter! Légyszi, ha gépnél leszek, akkor keress meg ezen a címen, mert a másikba nem enged be, és nem tudok neked írni, mivel nem tudom az e-mail címedet. [email protected] !! nagyon fontos. Ja és az előbb elírtam, nem pont van ott, hanem alsókötőjel!!!! Bocsesz! :)
  • basta002
    Értem.
  • Vlala #34257
    sajna msn-en nem vagyok... maxom csak 2.5 van, az is csak itt melóban, de scx plugin nem tudom, jó-e a ketteshez. (sosem próbáltam)
  • basta002
    ja, komplett kocsi.
  • basta002
    Te figyelj! És nem tudnád nekem megcsinálni? Mert nekem nincs maxom, zmodelerben pedig... várjunk csak... ott meg tudom csinálni. Csak kétségbe estem, mert nem találtam se Streeter-t, se Alienwoodot, nekik van maxuk. Most nem otthon vagyok, de ha hazaérek kipróbálom. De akkor sem tudom átkonvertálni. Msn-en fent vagy?? Ott meg tudnánk beszélni.

Közérdekű!!! Új címmel vagyok az msn-en: [email protected]
  • Vlala #34254
    a komplett autó, vagy csak a kaszni?
    ezt elég könnyen orvosolható Maxban, de utána újra kell konvizni...
    Egyszer Mafiához terveztem kispolskit, az meg oldallal ment... felsceréltem az x-et az y-nal zm-ben :-)
  • basta002
    Fordítva van az egész kibszott kaszni. És erre is csak akkor jöttem rá, amikor kimentem a test trackre és hátrafele indult el az autó...
  • Vlala #34252
    Nem röhögünk ki, mi is el szoktunk akadni semmi dolgokon... mi volt az?