Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
ill. koszonJUK...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
valszeg nem azt a tipust irta at... (rossz filet)

gerx: uj lettedre kicsit vegyel vissza magadbol legyszives, ez nem egy kibaszott firkafal, hanem SLRR/autos topic. Amit DJ RX7-nek akarsz mondani, vagy te, vagy a csaladod azt privatba nyomjad ! koszonom szepen...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

GTi Gaga
nem tudom a chello tárhejemre feltölteni a videjót!

nincs veboldalam creálva!

hova tudom feldobni
nagyon érdekes!

loller vagyok!

help me

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

GTi Gaga
arcok, miért lehet az hogy egyik haverom megscriptelte az autot és semmi nem változik rajta...

tudtok vmi épkézlább ötletet?

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

12346
jajaja. csak nem tom, hogy streeter vágja-e hogy kõ ilyeneket csinálni shopban.

20TYA
nem értem miért kell ezt így túlbonyorítani
photoshoppal csinálsz egy képet átlátszó háttérel és mented png-be úgy, hogy a tulajdonságai megegyezzenek az eredeti matricáéval

BLUE FLAMES --> RACE PRO

12346
fúha tom, hogy kell csinálni (elméletben), de el nem tudnám mondani. anno egy valag matricát csináltam a gaméba. alex 100, hogy el tudja magyarázni. asszem tõle kérdeztem én is.

20TYA
photoshopban van átlátszó szín

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Zetorg
photoshoppal radírozd ki a fehér részt.
ez csak egy tipp!

streeter
A játékba hogy lehet matricát benyomni normálisan. Mert nekem lyan képeim vannak aminek a háttere fekete vagy fehér és egy nagy plecsnit is nyom nem csak a képet. Hogy lehet azt megcsinálni hogy csak a matrica legyen háttér pedig ne legalább is ne fehér vagy fekete hanem átlátszó vagy valami.

Remélem érthetõ lett :)

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

20TYA
ez elsõ videón az eredeti rx7 motor van tuningolva4
nem gyenge az a szuperfeltöltõ
sztem az volt a gáz, hogy nem volt beállítva a "redline" és a motor nem bírta a fordulatszámot

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
De dúrrrva a kis RX7 be a nagy V8-as motor úúúúhhhúúúú
A video2-n az milyengép?? Tán egy porsche GT1

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

TTYYPPEERR
ÚRISTEN!!! Hogy vál az az állat az elsõ videon!Inkább maradjon a mecsbokszoknál!!!!!!

20TYA
Csak neked idézek gerx az elmebeteg Fatal Dani nevû haveromtól:"Vigyázz! ...mert jönnek az irakok és ráddobnak egy biológiabombát"

a kövcsi videókon látszik, hogy mit is tud a wankel motor:
video1video2

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
de ezt minek kell háromszor beírni???

nem toom a honlapod

gti gaga ide rakd ki kössz

ide rakd ki a forumba

Zetorg
ok, ezt nem tudtam

GTi Gaga
látom van egy pár videjó link
mindjárt eröt veszek magam, azt feltöltöltöm vhova az skylinenos videomat.

nem hittem el amikor megnéztem hogy ijen van

kb 1 óra és fent lesz, akkor közlöm a cimet, hova dobtam fel.

igen az rx8-ban wankel motor van

streeter
Azért az se mindegy hogy az RX8 nem tom hány lóerés mondjuk 220 alapból De ha az RX7-et feltuningolják 260-280-ra csak jobban megy akárhogy is 1300-as

20TYA
és a duplakuplungos váltás?
ha van pénzed versenyenként egy új váltóra akkor ne is kuplungolj!!!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Zetorg
rx8-ba wankel motor van?
turbós?

a városunkban van egy rx8 nagyon gyengén megy az s4-es 2,2turbo lealázta nagyon csunyán

az ebben igazad van az streeternek szolt

ebben igazad van

Zetorg
azér nem kéne ennyire lefikázni!
nem minden a köbcentin múlik...
az rx7 akármilyen fordulaton megy, ugyan úgy gyorsul mindig!

halottál már arrol hogy gyorsulásokon kuplung nélkül váltanak???
mert ezzel idõt sporolnak! csak tudni kell hozzá!!!

streeter
Mondjuk egy hayabusától vagy R1-tõl elvárható hogy otthagyja a skylinet vagy suprát. De nem is állóhelybõl nyomták hanem bizonyos sebességrõl. Nem arab fasz kell oda hanem Rossi vagy valami elit csóka :D

ja zotya hót szar hangja van annak az rx7-nek amit felraktál:?

streeter
Jah az kumplung nélküli váltás nem is egyszer volt. A végén amikor belölrõl veszik akkor az összes sebesség kuplung nélkül ment igencsak. Vagy nekem van botfülem ami szintén megeshet.

csak azért mondod mert szereted azt a szar rx7-et amibe egy kurva 1.3-as motor van full tuningal gyárilag és 200 lovas ennyi a max

20TYA
az arabok meg nem tudnak Hayabusát vezetni!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
Tök béna!!!
az elsõben az emberhelyettes csávó van amikor kuplung nélkül vált

BLUE FLAMES --> RACE PRO

a skyline-os videokat láttad?

ez halál komoly!

streeter
Mik ezek a kitöréseid????

a polo amugy nem vicc. 1,2 12v-es és azért van jo hangja mikor turáztatod mert a gáz nem bovdenes hanam elektromos! teljesen olyan hangja van mintha kisnyomásu turbo lenne benne

20TYA
mi lett a rossz? befagy?

BLUE FLAMES --> RACE PRO

a buzi kistesóm írta
barna roland a hokista egykis fasz buzi f@sszopó himringyó

bodesz
hát most meg exportálom de utána meg rossz lessz a game

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

zsebhoki mi?

FÕLEG AZ ELSÕ AZT MINDENKÉPPEN NÉZZÉTEK MEG!!!!!!!!!!!!

FÕLEG AZ ELSÕ AZT MINDENKÉPPEN NÉZZÉTEK MEG!!!!!!!!!!!!

na erre egy szavatok se lehet:
SKYLINE VIDEÓK

20TYA
jó vicc volt © gerx az a Polo

Fater haverja megmutatta, hogy mit tud a Daf 95xf (500 paci, 12 liter, 2000Nm) pót nélkül. Ott még be se tudtam szarni. Túráztatta a motort, a fülke bedölt rendesen oldalra eközben, padlógáz, beváltott 5-ösbe és a kamion repült mint állat! Az nem volt gyenge!!! úgy megrántott mint ha hasbarugtak volna.

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
az benne van a development kitben

BLUE FLAMES --> RACE PRO

bodesz
de a 3dmax 5 höz?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

streeter
arra az 1.2-es polora kíváncsi lennék.

Zotya egyszer majdnem megvolt amikor a jeges utón elment a kocsi hátulja és majdnem rá a patkéára utánna meg bokor és fe volt. ott kicsit beparáltam fõleg mivel felõlem jött volna a fa :D