Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért van az h ha beraknék egy ujj verdát akkor hibat ir ki nem inditja el a jatekot?!de nem mindedjik gépnél van ez
pls
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
De ehhez sajnos jó vassal sok dolog felett szemet kel húnyni.
Ez van beleírva a readme-be... mindenbõl a duplája van, és ennek ellenére iszonyat módon szaggat!
Anno volt egy ilyen konfigurációm - mint a mimimum - azza viszont nem szaggatott ennyire...
Akkor veszek egy dual 4ghz, 3giga ramos, 512-es vgas konfigot, hátha akkor már nem óhajtozik szaggatni a játék...
thx!
Tud valaki segíteni? Nagyon szaggat a játék, de nem tudom miért! 2ghz, 256ram, 64video... jók a driverek, a patchet is feltettem a játékhoz... fasza játék, de így nem igazán lehet vele játszani!
thx!
Hayabusa00
nincs meg valakinek a mercis skin gom-rol?
e190..
😊)
Beneztem mar a regi szep idok emlekere ide is: SLModders----> kis szavast is nyitottam! 😊
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
feltesz neked mindent okosan
Mostanság én ff el, még az sg.hu ra se took bejelentkezni..Ezért átmenetileg e legújabb opera van fenn, egész jó, csak néha 2-5 mpre beakad.
Nektek nem szokott lenni a GOM oldalával?
Miután bejelentkezek állandóan azt írja ki,h írjak legalább 1 üzenetet a fórumba,de ott nem enged írni,pedig Firefox-ot használok 😞
Nme tudom mi lehet a baja.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Latom nagyon unatkozol!! 😊
u.i: Gomrol nincs meg vkinek a sok addon cucc lementve?