46059
.
  • 12346
    vazeee.. van elcamino sl-hez...0.0 jó ez a legalracer, csak nehogy ne működjön, mint a merci.
  • jui
    Felraktam a 2.3.0 patchet de nem találom a vezérmüszijat,hol találhato?
  • jui
    VehicleTypes.class hova kell bemásolni?
  • lacesz007
    meg audio cuccokat és stb. valaki tudna ebben segíteni?
  • lacesz007
    hy honan lehet leszedni jo kis kocsikat?
  • Gibor
    tovább adtam... és még adtam neki carpacket amibe összeraktam egybe csomó autót... :D
  • ALIENwoods
    hiába a tudást tovább kell adni :D
  • Gibor
    persze... felveszlek... azt majd elmagyarázok mindent...
  • bacow
    hello gibor na sikerült megoldani a helyzetet akkor tudnál segiteni
  • Gibor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://torrentspy.com/torrent/1323901/Street_Legal_Redline_PoWwIe_ReLeAsE

• bacow
    bocsi de ugy nézki tárgytalan a dolog tönkre ment a lemez amin a játék volt a gépem egyáltalán nem akarja beolvasni ugyhogy ezt megszivtam de ha megszerzem ujra majd szolok és akkor majd segithetnél de azért köszi
  • bacow
    persze van [email protected]
  • Gibor
    persze... ha van MSN-ed ott elmagyarázok mindent...
  • bacow
    aha értem és abban tudnál nekem segiteni hogy az auotkat és az alkatrészeket hova kell berakni meg az egyéb dolgokat amugy köszönöm
  • Gibor
    Hááát... a patch bugokat javít alkatrészt nem nagyon ad autót egyáltalán nem... de ha felteszed a 2.2.1-es patchet onnantól tudsz betenni plusz autókat... nézd meg a SLModders-t ott van fent aszem egypár autó... de lehet hogy csak a polám na de mind1... a fent látott oldalakon is vannak verdák... a G.E.R-Tech-et tudom még ajánlani...
  • bacow
    helló régen játszottam énis az alap játékkal és azt szeretném kérdezni hogy ezek a patch-ek ezek ugy nagyábol mit tartalmaznak esetleg uj autokat alkatrészeket vagy ezekt külön kell leszedni hozzá bocsi de tényleg nagyon rég játszottam vele és nem tudom hogy most hogy fogjak hozzá köszi a segitséget
  • 12346
    ige'... beleölt egy valag pénzt, és az utcán észre se venném:S
  • Pepsi Twist
    na deeeeeeeeeeeeeee :D
  • Gibor
    na neeeeeeeeeeeeeee :D
  • Pepsi Twist
    Friccek 4eva'
  • Gibor
    Hát sztem nem véletlenül... Japók 4ever
  • Pepsi Twist
    én is útálom a francia kocsikat :D
  • Gregorius
    Köszi mindenkinek! Én is francia kocsira tippeltem, de azon belül aztán semmi elkézelésem sem volt.
    ...illetve talán túl sok is. :)
    Lenne még pár ilyen képrejtvényem, de azok már nehezen lennének ebbe a topicba sorolható autókról.
  • Gibor
    :D pedig egy első tipp volt... bár ne mmodndom hogy nem foglalkozott vele a csávó ki csinálta ezt az autót de sok pénze van benne és sztem szar mert alapból hogy francia...
  • Pepsi Twist
    jóltuttad ez C4... mármint nem a bomba :D
  • Gibor
    egyértelmüen Citröen, mivel nem vok francia fan ezért csak tipre mondom hogy C4
  • Pepsi Twist
    háhá SRS :D ezen én is ott voltam de asszem a tag aszonta hogy citroen!
  • Gregorius
    Sziasztok!
    Tudja valaki, hogy ez itt milyen autóból lett átpofozva?

• Erneszt
    Helótok,lenne egy ojan kérésem hogy linkejen be nekem valaki ide jó spoilereket mert sehol sem találok ha lehet akkor 2.2.1-re.emléxem régen volta a MW-od spilerek 2.2.1 -re,az ha megvan valakinek akkor linkelje ide be nekem pls.nagyon megköszönném!
  • Gibor
    hááát, külön nem lehet a motoroknak a pozicióját állítani, vagyis lehet csak akkor minden autónál ellesz fordulva, az autó motor pozicióját is lehet állítani meg forgatni de akkor az összesnek változik a poziciója.
  • jumika
    sziasztok
    letöltöttem egy slreditor nevű programot amivel az autókat lehet kicsit megbuherálni.az a problémám vele, hogy ha a bmw e30-at beállítom úgy,hogy minden motortbele lehessen pakolni, akkor a soros 6 hengeres motorokat elfordítja 90 fokkal. arra lennék kíváncsi, hogyan tudnám csak a sor6os motort elforgatni az autóban. az rpkconvertert már ismerem, tehát csak azt nem tudom hogy melyik sorban lehet ezt beállítani, mármint a soros 6hengeresnek a helyzetét.
    válaszotokat előre is köszönöm
  • 12346
    ok, akkor keress nekem ilyet, köszi...^^ egyébként meg most lestem bele, és esl shader kilőve, aztán heló. a smart vrc x, hogy mit csinál.
  • Gibor
    motion blur meg fog
  • 12346
    graf beállításoknál ki lehet iktatni a mósön szutykot, ködöt. hirtelen meg nem mondom milyen név alatt fut, de próbálgass. asszem 2-3 effekttel kapcsolatos cumót lehet nyomkodni:)
  • Pepsi Twist
    klafa
  • Erneszt
    Nissan 350Z
    Vélemény kérek!!:)

• Attiska
    Sziasztok,

Van valamilyen megoldás a 2.3.0LE ködösségére? Mert így eléggé zavaró. :)
  • a3a
    invictus live, de nálam minden link működik
  • marco69
    Mindenki panaszkodik ,hogy kérdéseket tesznek fel....és ,hogy nézd meg a F.A.Q-ot benne van!!
    Na most a 3-ból 2 link halott, ami van az is orosz..átállítani nem lehet angolra, mert valami gond van azzal is....mindegy, még ez sem lenne gond..letöltéseknél a 2.3.0LE nem letölthető...szóval igazából aki most akar nekiindulni az alapprogram felfejlesztéséhez ,patch,autók kiegészítők:az jól meg van lőve ezekkel a segítségekkel.
    ha valaki lenne olyan rendes és tudna egy konkrét ki csomagot összeállítani, annak tekintetében:honnan ?hogyan? milyen módon lehetne elindulni? az alapoktól, honnan lehetne töltögetni...mit érdemes leszedni stb...azzal sokaknak segítene szerintem sokmindenkinek...Előre is köszönöm!
  • Pepsi Twist
    Te most ezt komolyan gondolod? amúgy az invictus live felrak mindent... és én jobban ajánlom a GERtehet