Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Anno csak ezmiatt fejlesztettem gepet!! 😊)

csa!
miért van az h ha beraknék egy ujj verdát akkor hibat ir ki nem inditja el a jatekot?!de nem mindedjik gépnél van ez
pls
malter
vald be hogy elvakit slr feeling😄,de ha belegondolsz igaza van félkész/bugos mint atom(viszont mivel egyedi elviseljük és örülünk hogy ilyen is volt)😉
Synit HUN
Tudom. Fent van a gépemen. Elbeszélünk egymás mellett. Tulajdonképpen egy véleményen vagyunk.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ombika
2.3.0 Le patchal kituno ez van,mas ilyen kategoriaju jatek nincs ,orulj ennek is!!

Synit HUN
Miért neked megvan a kész játék! 😄 Nemá! Ez félkész marad örökre... De azért én is nyomtam nagyon sokat.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ombika
Neked igen,nekem nem!!

Synit HUN
Az rendben. De azért ez az 50%-on is csak nehezen vetette át magát. 😊

Ombika
Sose adtak meg ki 100%-os jatekot,igy hat ez sem az!! 😊))

Synit HUN
Ez közel sem egy tökéletes játék. Épeszû ember nem játszana vele a teljesítménye miatt. Ezt tudomásul kell vanni. És az amiért mégis játszunk/játszottunk aza hangulata, a lehetõségei és az egyedülállósága.
De ehhez sajnos jó vassal sok dolog felett szemet kel húnyni.

passatgt
elfut a minimum konfigon is, csak szaggat

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: PII 500Mhz 128 MB RAM DirectX 9 compatible video card with 32MB video memory
Ez van beleírva a readme-be... mindenbõl a duplája van, és ennek ellenére iszonyat módon szaggat!
Anno volt egy ilyen konfigurációm - mint a mimimum - azza viszont nem szaggatott ennyire...
Akkor veszek egy dual 4ghz, 3giga ramos, 512-es vgas konfigot, hátha akkor már nem óhajtozik szaggatni a játék...
thx!
12346
a 64 megás videó senkinek sem szúrt szemet?^^ vadabb vga-val nem szaggatna.

kemszi2
sztem a ram-ból többet is megenne😊
passatgt
picit gyúrni kell gépre, és akkor picivel kevesebbet szaggat

Aa hogy nektek semmi nem jo <#zavart1>

Helló!
Tud valaki segíteni? Nagyon szaggat a játék, de nem tudom miért! 2ghz, 256ram, 64video... jók a driverek, a patchet is feltettem a játékhoz... fasza játék, de így nem igazán lehet vele játszani!
thx!
Hayabusa00
Ombika
Kicsit elirtak,de kinntrol ismeros valszeg fake!!

kemszi2
2milla...kicsit el van írva😄
Tessek egy tuti jo E46 M3:
E46 M3
<#eljen><#hawaii>

Talan torrent,ha meg seedeli valaki,esetleg emule?

hy honnan tudnam az elso street legalt letolteni
megin re

nincs meg valakinek a mercis skin gom-rol?
e190..
Ombika
Rakas szar,de vki adjon M3at please!! 😊))

kemszi2
tényleg...<#nyes><#idiota>
Ombika
230Le alatt mukodo E46 BMW M3-at keresek,ami nekem van,attol kilep a jatek promods...rol!!

Ombika
Olyanannyira,hogy mar nem is megy!!! <#taps><#lama>

kemszi2
loál errõl le is maradtam.mióta van újra?
Ombika
El se akarom hinni G.O.M ujra megy csak kerdes meddig!!
😊)

Beneztem mar a regi szep idok emlekere ide is: SLModders----> kis szavast is nyitottam! 😊

3Error
bár Õ csak segíteni akart... ezt azért tisztelem <#vigyor5>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
LOOL ! <#taps><#idiota><#kuss>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

kemszi2
<#nyes>
SZilaJMaGGoT
XDD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Ombika
Jezusom ez mekkora,meglatja alien szarra rohogi magat,de aki regebb ota jar ide az is!! Aszem tudjatok mirol beszelek!! <#taps><#worship><#banplz><#taps><#lama>

passatgt
😊

Alien Invictus LIVE!
feltesz neked mindent okosan
hali tudna valaki segiteni nemtok regelni a gom oldalán mert egyfolytába fatal errort ir ki miután rányomok a submitre
kemszi2
<#hehe>jaja nállam sincs gond
passatgt
önöknél keresendõ a hiba forrása, firefox tökéletesen mûködik

ööö...
Mostanság én ff el, még az sg.hu ra se took bejelentkezni..Ezért átmenetileg e legújabb opera van fenn, egész jó, csak néha 2-5 mpre beakad.

Törölt felhasználó
Helló!

Nektek nem szokott lenni a GOM oldalával?
Miután bejelentkezek állandóan azt írja ki,h írjak legalább 1 üzenetet a fórumba,de ott nem enged írni,pedig Firefox-ot használok 😞
Nme tudom mi lehet a baja.
kemszi2
😄
SZilaJMaGGoT
Aha, de én úgyértettem, hogy a kérdésedben benne van a válasz... XD (nincs 😞 )

Ombika
Remelem az u.i reszre celoztal,ha igen mennyit foglal es megvan tenyleg minden?

SZilaJMaGGoT
Ráhibáztál... XDD

Ombika
VEgre e1 ertelmes kerdes alientol!! 😊)
Latom nagyon unatkozol!! 😊

u.i: Gomrol nincs meg vkinek a sok addon cucc lementve?

ALIENwoods
hali, bocsi a láma kérdésért de milyen sorrendbe kell feltennem a peccseket, s mi az a GOM?

kemszi2
<#duhos2>
Ombika
FAQ en irtam te ALMA,2. Malter szivatott!! 😊))))))))))))

kemszi2
nekem igen te csinálasz vmit rosszul.de ott a faq...<#confused><#taps>