Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thx anyuapu <----ülj le egyes.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
intel celeron 2,6
256mb ram
ati 9550
120gb samsung
48x-os cd olvasó
asrock p4vt8
:)
Szép kis konfigod van neked, hallod-e :)
off vége.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
trabanttal vajon miért fag ki a játékom? :( 2.3.0LE peccsre jo elvileg,nálam mégis kiakad...:S
masik: zsigulihoz tudna nekem valaki linket adni? nagyon megkoszönném már mindenütt néztem :\
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W
próblémaja van az embernek egyból szologat
és nem tetszett az hogy tanuljak olvasni
amugy ahova felraktam játékot kijelöltem a könyvtárat és az
beillesztettem és elfogadta:D
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
megoldotam
és nem kell egybõl szologatni
köcce segitség tóásó_dénes
amit felraktam 2.0-2.2.1 ig szolt
átálitottam az elérést és akor se engedi
pedig ha a játékot elinditom 2.2.1
ir
"-Melyik a legújabb patch?
-Raxat csinosítgatja a játékot folyamatosan , nagyon szép eredményekkel .
- 2.3.0 Le Patch a legújabb jelenleg.
-Arra figyelj,hogy az elérési útvonalnál amit õ ad meg alapból,picit más!!"
felraktam összes patch
de a raxat féle 2.3.0 nem engedi
mi lehet a gond?
de ha valaki csinál egyet 700x250-es méterbe akkor beteszem
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
És saját festéseket?
Lécci segítsetek<#worship>#worship>
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Ez 1 c2d 3200-re felhuzva,2 giga ram es 8800 gtx 768 mb ram!!
Kivancsi lennek,hogy hol volt akkor ilyen kartya mikor ez a jatek megjelent,de este igy is leesik 40 fps-re ugy,hogy latotavolsag 450m,mert ha tovabb huzom akad!!! :))))))
átlehet irni az auti 1-2 tulajdonságát!
sorry a képfeltöltésé
http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1179957008.jpg
köccike
FAQ elolvas es ha feltetted vegre az a ro...t 2.3.0 patchot ,komplett motorkat lehet venni jatekbe konyorgom es nemkell vele szarakodnod!! Remelem tobb kerdesed nemlesz 2 hetig,mert ez kitett addig!!
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Burn tire, not your soul!
és ott windows nt alapu futás
nekem segitett
hüje vagy hamán szép nem!4
Burn tire, not your soul!