Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jo van na 😄 mar fent van all z 😄 jo lesz

Foszfor - jo arc :o)

20TYA
eladó a hot rod
ez a kocsi egy 1955 Chevrolet 210 2-Door Coupe akar lenni?

BLUE FLAMES --> RACE PRO

I-NoVa
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááá............. fogjatok le! Támogassátok az ifjúságot, nekem nincs ennyi türelmem.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

amugy MAtrix, te programozo vagy hogy ijen kocsikat csinalsz lol?

80gb-s vinyo es van 50gb hely😛 , vadi uj TEAC olvaso, de mar rajottem, masik gepemre is felraktam ott is hibat irt ki, de masikat, szal az ottani filekat atmasoltaqm ami ottmegvolt es ezen nem szal mar jo 😊 amugy thx !
jah es gondolom sorrendbe kel a 4-8 ig felrakni invictus peccseket, a tobbit pedi tok8, amugy savegam peccs is kell ?

I-NoVa
És további 100000%, hogy az olvasód szar, és további 100000%, hogy nincs elég helyed a vinyón.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

bazzzzzzzzzzzzzzzzz 99% nal szarik be vmi hiba t jelez, 100000% hogy a cd a szar a csavotol akitol kaptam megverem 😊 kinyirom mert mar hianyzik a gama, kivanom a jatekot, imadom az slrr et aaaa 😄 uuu

nemigaz😞(( gaudiox.dll nem talalhato...😞( nemigazzzzzzzzz
hol lehet letolteni? mert a cd roszz😞( deszar ugy megkivantam a jatekot es ez akkora csalodas:///////

csao, amikor insallalom jatekot assszem a duhennel megakad es nem tudja felrakni, alapbol hany mb kb a jatek? 425 korul?? mi a baja nemtom remelem nem kell ujra letoltenem

Hoppá, mi készül itt!
De szééép lesz... mikor lesz elérhetõ?
(Esetleg Cabriolet is lesz belõle?)

M@TriX
a motor az lehet majd az persze...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

3Error
ott voltak oldalt a kompresszor beszivoi...
allat egy joszag...

DJ RX7 : kerlek, tanulj mar meg irni !!

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Ombika
De az superchargeres nem?

M@TriX
A HOT ROD alakul:

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
a videóban ott van, 1076.7

Ombika
Biztos nem olyan sok de nyomatekba megnetnem 6-ikba!

9 liter? Annyit meg sem tudok inni... Minek egy autóba ekkora reaktor, sosem értettem... 652 cm3 is bõven elég :-)
I-NoVa
Lehet tudni, hogy hány lóerõ körül mozgott ez a picike?

Ombika
9 liter blokk uristen nem is hallottam meg rola!

Nekem megtenne az Impala is ezust talcaval ,feher borrel es krom kerettel! 😄 😊

20TYA
Még nem
nekem meg egy 55-ös Chevy kéne 540-es (majdnem 9 liter) Big blokkal

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Ombika
Chevrolet Impala 7500 ccm kellene nekem! 😊

A gameba megcsinaltak már?

20TYA
#31604 üzenet
nem kell sokat visszanézni!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

pls ird le pontosan mi kell meg a invictus-os 4 peccsen kivull 😊 léciiii 😊

I-NoVa
A hangja igencsak jó, csak az irónia a dologban az, hogy mikor egy kicsit rá is lép a gázra a tulaj, a japán kamera mikrofonja már nem volt képes feldolgozni azt a hangot 😄. Az biztos, hogy hetekig csak az ellenkormányzást gyakorolnám vele, mire úgy igazán oda mernék lépni a gázpedáljára 😊.

Ez meg:

a szériában gyártott legerõsebb autó, a plymouth roadrunner. Na ennek van még szép hangja.

lOOOl amugy a muvi 😊 mijen hangja van mar annak a kocsinak?😛 lol jo motorja van 😄D

12346
ez zsír múvi! kirázott a hideg a hangjától. végre nem szkájlános szöszmötölések:/// kicsit uncsi. jah mellesleg egyik nap láttam egy suprát a környéken az egyik gumisnál. nem nagyon hozott lázba, csak azért mégis.. nem látok minden sarkon (suzuki powa)

tudsz még hasonló videókat nova?

nemtudom, hogy mennyire mondok újat, de van Street Rod 3 alpha, letölthetõ. www.streetrod3.com 😊

mind [email protected] ez amil caso majd jovok meg , pls valasz elozo kerdesr thx by

nah szal invictusrol leszedem a 4 peccset az megvan, ezek mire jók?
a tobbi peccs mire jo? ez a nagy kerdes de ááááááááááááááá sry hogy ennyit kerdezek de lama vagyookkkk meleg van

szal kell valami 4,5,6,7,8 as peccs a invictus.hu rol + az a 2 dolog ami #31604 itt volt irva? mert a masik 2 nem
jo (mar most ideges vagyok szar peccsektol..)

I-NoVa
#31604-es hozzászólást megnézed, örülsz. Az elõtte lévõ hivatalos patcheket meg sorba fel mindet, amit le tudsz tölteni mondjuk az invictus.hu-ról.

I-NoVa
Tessék némi igazán kemény közúti lóerõ amcsi módra:
-=video=-

Japán autóból nem tudok elképzelni sem olyat, ami tönkreteszi a bemérõpadot.

nah szal akkor kell: 1, 2, 2.2, 3 ? csak ezek ekllenek? ird ha vmit kihagytam... lecci segiccs alma vagyok msot, teljesen elszoktam ijenektol

I-NoVa
Ha rég jártál itt, akkor még emlékezhetsz, hogy régen is elmondta mindenki, OLVASS VISSZA. Már megint csak 1-2 oldalt kell, és ott a válasz a kérdésedre, ha 40-et kéne, mondanánk.

Mellesleg nagyon jól fog futni, fõleg ha te is az alaplapi hw gyorsított soundstorm hangkártyát használod SbLive helyett, vagy audigy2-t.

DJ RX7
ez aztán beszarás éss.

:3

Csumi!!!! megvan uj gepem^^^^^^ amd 2500+barton, 512ddr, ati 9600pro rulez, mar menni fog slrr !! regen jartam itt, sry😛 vannak uj peccsek? autok palyak? es meg mindig bugos?
mejik peccseket toltsem le? irjatok le pls a verzio szamukat (az osszesnek ami kell) THX 😊

streeter
Úgytûnik ez nem jött össze de egy elsõkerék a levegõbe a rajnál efekt lenne ha lenne

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Superdutty Daytona

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
LEFAGY A JÁTÉK A ROC UTÁN MIÉRT?????????? MEGNYEREM A ROC-OT ÉS LEFAGY A JÁTÉK ÉS CSÓKOLOM

streeter
Nagyon jó ez a Viper ha kész lesz ez lesz az egyik legjobban kidolgozott és legtutibb verda.

Másik Miért van a ROC célegyens végén egy fal??????????,
Sikerült 450-el beleszántanom a falba és há a motornak kampó.

Ilyen nekem kell :-)
Volt már -9 incches hasmagasságotok? Valaki elírta a Wranglert!

M@TriX
Nyami: 😉

M@TriX
A Skyline is nagyon profi lesz, mint a Camaro:

KuKK

M@TriX
De szerintem még mindig ez a legtutibb verda, igaz hardver igénye is van. 😉

M@TriX
Már az SL-ben is benne volt az OFrroad. 😉

M@TriX
viper Projekt alakul:

GTi Gaga
hali hó!

ujra itt!

gerx: holnap küldöm a videokat, ha még aktuális.

mi jó történt? zotya köszi a noCd linket!

hja. ténleg, az suprához, 240sx meg a corrolához hol tudok hozzájutni, mert a freewebbes oldalrül nem kapja le?

seget elöre is köszi!

majd jövök még!

csoki all!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

12346
pont ezt..😞(((( adr-nek ez az egyik legszarabbul sikerült modellje:///
pl itt van pár sokkal igényesebb szekér tõle:/

streeter
Hozzávalók egy Superduty Daytona + 904LE-s V8-as motor + 3 sebességes beállított DRAG váltó + egy pár nitró a kocsi hátuljába mait nem én írtam bele 😊 Egy kis túráztatás 1-es nitró GÓ! kész

bodesz

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

malter
bakker ezt hogy csináltad?