46059
.
-
#34491 sszép -
Death MI #34490 Ezt csináltam, csinálom, még dolgozni kell rajta! De a texturázást még mindíg nem értem! Honda CRX van már a játékhoz, mert lehet hogy csinálok egyet! :)
-
#34489 le lehetne szokni ezekről az arcade szaroktól,
az U2 egyáltalán nem nagy cucc.
Non-linerális játékmenet, +kocsik +szabadon bejárható város +egypár wxtrwmwbb tunning.
maradjunk Street Legalnál -
#34488 Ezzel arra célzol hogy mi a faszért az NFSU2-ről beszélünk ugye?? :D -
Vlala #34487 Bocs, eltévedtem... a Street Legal topicot keresem, nem tudjátok, merre lehet? -
#34486 Egy hetes?? Nekem úgy három napig volt a vinyómon az első. -
#34485 http://slc.hsw.hu/picup/index.php ide töltsd fel és a kapott linket az img-kel másold be ide és kész. -
#34484 engem meg pont a bejárható város érdekelne, de annyira azért nem, hogy nekiálljak gyorsan lekapni. 1. rész is kb egy hetes szórakozgatásra volt elég. -
Death MI #34483 A texturázást nem igazán értem, az hogy mi tükröződjön az sikerült.
Egy régifajta kocsit csinálok, képet nem tudok feltölteni mert valami gond van a tar.hu-val. -
#34482 Milyen kocsit csinálsz???? -
#34481 feshető textura.
a MIX a textura fajta, azon belül az egyik az adott textura pl.: F_bumper.dds a másik pedig 1 festék szín pl.: Default_cian.dds.
Maps-nál Reflection van 50-s értékkel (tükröződő textúra a : general_env_map.dds)
remélem érted -
#34480 Nem nagy cucc a low rider,hidd el,még a vice city-ben lévő feka low riderest se közeliti meg -
#34479 Jó jó,de a végén az összhatás odabasz,bár már egy fél nap után kezdem unni,me szerintem elszarták ezzel a szabadon bejárható várossal,me csk unatkozom miatta,hogyha kell motortuning,akkor megyek ide,ha kell festés megyek oda.na mindegy,undergroundtól nem vártam sokat. -
Death MI #34478 Hi!
Hogyan kell egy kocsit úgy megcsinálni hogy az festhető legyen a játékban? Nemsokára kész lesz a kocsi csak még egy kevés scriptelés van hátra. -
#34477 Még alig adták ki de már van 1.1-es pacth appl:appl:appl:appl: -
#34476 Ezt találtam az NFSU2 topic első oldalán. 2. hozzászólás.
2004. ápr. 16. 23:09 | Privát | Galéria | Válasz | #2
!!! NFS UNDERGROUND 2 !!!
[2004-04-16 @ 12:02 - ZeroCool]
Az Electronic Arts producere egy chat beszélgetés folyamán elárulta, hogy a következő Need for Speed játék a nagysikerű Underground folytatása lesz. Lássuk mi mindent fecsegett még el:
- a játékban lesz visszajátszhatóság
- >>>>>>>>>>>>>>>>sokkal realisztikusabb fizika <<<<<<<<<<<<<<<<
- jóval több autó
- jobb online rendszer (nem csak 4 játékos nyomulhat)
- >>>>>>>>>>>>>>>>törésmodell <<<<<<<<<<<<<<<<
- online cheat védelem
A hivatalos bejelentés és az első képek igen hamar várhatóak :)
Info: Gamestar
Na ezek hova lettek????? Időközbe elvesztek????? Törés az annyi hogyh a beleszálsz egy kocsiba a lassításnál betörik az üveg és utánna megint jó. Ennyi Fizika az gatya össze vissza csúszkál a kocsi
-
#34475 mintha eddig az nfs-ek nem árkádok lettek volna..:) egyedül a porsche-ban volt végre kúltúr fizika féle.
báttyó02: nem tom hol látsz tuningot. az elsőben se volt. ratyi ápgréd féle volt, de az messze nem tuning. -
#34474 Ez az amit nem kellett volna. Tuning??? Mindegyik autóhoz ugyanazok a cuccok vanna. Semmi egyedi. Kéne cheat hogy ki lehessen próbálni a lowrider cuccot is. -
#34473 Én csak a tuning miatt nyomatom -
#34472 Arcade az egesz ettol hanyok!!! :( -
#34471 Állits valamit a display setupba,aztán lépjél ki a játékból,újra be,és elvileg jó az út textúra -
#34470 Hááááát..... kocsik grafika nagyon fasza meg minden tiszta giccses. DE!!! az út texturája nálam akkora szar hogy csak na. Tiszta kocka meg minden ratyi az út. Kocsik hangja jó de mondjuk az alap 206-nak miért van olyan hangja mint valami bivaly 500LE-s gépnek??? -
#34469 Ha minden igaz, akkor nekem is meglesz hétvégére... -
#34468 Szerintem türhető -
#34467 Most rakom fel az NFSU2-t. Hát nagyon kíváncsi vagyok rá hogy milyen lesz. -
#34466 háát ez meg mi?:)) -
#34465 minimális scriptedit és festhetővé vált
-
#34464 Attól hogy neki nem ment, neked még mehet -
#34463 Csak azert mert ahogy visszaolvastama 33000. uzenet korukl valaki azt mondta h neki nem megy rippelttel, de nem kapott valaszt ezert kedeztem meg. -
#34462 vajon??? -
#34461 Azt akarom kerdezni hogy nekem Ripelt verzió van es a patcheket ugyanazokat kell felraknom vagy masokat? -
DaWe #34460 bocs!!!!!!!!!Ezt nem ide szántam...
:D -
DaWe #34459 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdés,hogy azareus-ban miért írja ki a port nál hogy nat hiba???Mit írjak be???A másik,hogyha betöltöm a nfsu2-s torrentes file-t akkor azt le is tudom húzni!
THX -
#34458 Ejj. Mi az? Fél óra alatt megvan... -
#34457 Át kellen írni az Összes class file-t. Az annyira nem nahéz de az egészet átírni nem kis meló. De a Ladát még meg lehet csinálni magyarba is. Úgy is holnap vagy pénteken állok neki a classok befejezésének. -
#34456 szinte biztos lehetsz benn,hogy nem lesz magyaritva,mert egyrészt nem sok értelme,másrészt elég idöigényes a többi game-hez képest,nincs külön nyelvi file,hanem mindent át kéne irogatni,ez 1 ilyen proginál fölösleges.talán ha rpg lenne megoldanák;) -
#34455 Heh... Ez az!! -
#34454 Köszi -
Vlala #34453 OK, csak egy ötlet volt. Az angollal nincs gond, folyékony, abban segíteni is tok ha kell :-)
báttyó02: begformoney utána kis csavarhúzó (tune) -
#34452 nem azé de ilyen "kevés tudással" rendelkező emberkék most nehogy elkezdjék már magyarosítani a játékot úgy hogy minden 2. lépés előtt kérdeznek valami nagy okosságot.
az ilyet ha lehet mellőzzük :).
viszont a magyarosítást hamarosan elkezdik, nem kell aggódni.
A Porscheról ránézésre megmondom hogy az NFS V-ből lett konvertálva.
de azért remélem normálisan megcsinálják