Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek vannak fent:).
Ha kell még valami ezen kivül irjátok le az oldalt ahol le tudom szedni pls!
Foszfor - jo arc :o)
SLRv2.1.9r3
SLRv2.1.9r4
SLRv2.1.9r5
Es ez mind zippelve van es nem installalhato hanem masolni kell!
Lehet hogy rosszat szedtem le de SLRv2.1.9r ilyen sima telepithetot ebbol nem talaltam! :(
SL2: Patch #2 2.1.5 Date : 2003-10-13
SL2: Patch #3 2.1.6 Date : 2003-11-14
SL2: Patch #4 2.1.8 Date : 2003-12-02
SL2: Patch #5 2.1.9Rr
Furballs Combo Patch 2.1.9R5P
tessék ezt mostmár kimentem wordbe hogy ne kelljen mindig beírogatni

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Furballs Unofficial Patch 2.1.6 Date : 2003-11-15
SL2: Nude Pedestrian Patch +18 Date : 2004-03-09
SL2: Patch #1 2.1.4 Date : 2003-10-03
SL2: Patch #2 2.1.5 Date : 2003-10-13
SL2: Patch #3 2.1.6 Date : 2003-11-14
SL2: Patch #4 2.1.8 Date : 2003-12-02
SL2: Patch #5 2.1.9R3 Date : 2004-03-02
SL2: Patch #5 2.1.9R4
Ezeket szedtem le melyiket is rakjam fel?
Sorry tobbet nem kerdezem meg!
Furballs Combo Patch 2.1.9R5P
r5 nocdcrack
Ezt igy egymas utan es muxik is vagy van meg vmi mas is esetleg ?
Koszonom elore is
régi ismerõsök :D már unod a codot visszatértél a slrr hez? :D
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
HOgy kell kikapcsolni a fényeket?
Milyen hangkártyát használsz? WinXP? Hányezermillió task, DC, egyéb fut a háttérben? Esetleg kapcsold ki a fényeket valahol az új menüknél, a directxnek teljesen szar a fénykezelése.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Jó rászokok az írásjlekre. :)

BLUE FLAMES --> RACE PRO
Már 3x próbáltam de nem ment és nem tudom mi baja mert elõtte meg 2x is mentem és jó volt.
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ez errõl szól:)
jah es kerdes:
VLala: a legjobb motort mijen darabok bol kell oszerakni?:P van idealis darabkeszlat? tobb fajta modon is osze lehet rakni a 540,9 ig futo motrot?:) THX
THX
A gumi így van megadva: 175/75 R15. Ez azt jelenti, hogy 175 mm széles a gumi, ennek 75 %-a a gumi perem magassága, és 15 coll a gumi belsõ átmérõje.
Felninél a jelölés pl. 7x15 ET -20. Ez magyarul: 7 coll széles a felni, ez kb. 177 mm. (1 coll=25,4 mm) 15 coll a külsõ átmérõje, az ET szám pedig azt jelenti, hogy a felfogatási pont mennyire tér el a felni középsíkjától. Ezzel nem is kell annyira foglalkozni.
Tehát a 6-os felnire 155-ös gumi megy, a 10-esre 255-ös, stb.
A 11*21-esre (pontosan nem tudom fejbõl a választékot)olyan 265x21-est keress.
Senki nem akar 3. generációs Prelude-ot modellezni? :)
Tényleg hogy áll a verda???
amugy hogy lehet megtanulni jo motort osszerakni? mert nem nagyon megy... :) help elnetek?:P
a textúrázás összefügg a modellezéssel és a scripteléshez nem kellenek programozói ismeretek
BLUE FLAMES --> RACE PRO
nah zarjuk le a temat tom hogy huje vagyok nem kell ragozni
+-------------------------------------------------------+
tema vege