46059
.
-
#34531 Shadow most ezt csinálta(ja). Azt mondja ez egy ilyen kis pihenő project. De mikor lesz meg a Ferrari meg a HotRod amit csinált??Erre lennék én kíváncsi!
-
#34530 Ez a SmallDuty egyik fajtája :) Elég ha felrakod a SmallDUty-t aztán ekőbb utóbb csak meg lesz. -
#34529 Van most működő FTP?
-
#34528 Na megcsináltam. Az r6c-s path-hez nincs valami olyan, mint pl. 6 hengeres methanol, vagy dieasel oil carburator, vagy twinturbo? -
#34527 Bazz!
Az FNF einvagennek minden cuccát be kell másolni, vagy csak a cars mappát. Már full újraraktam, tiszta path,de semmi. Pls help. -
#34526 ezt honnan szedted? -
#34525 Hát igen az időjárásjelentés havat mond a következő hetekre.
Asszem ezzel a géppel nem fogok elakadni.
-
#34524 A 6 hengeres methanol, meg az EMS V8-as Diesel Oil carbutrator, vagy mi jó az r6c-s path-hez? -
#34523 IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#34522 :))))))))) -
#34521 népszavazás:
Feltöltsem a Buggy-t ? -
#34520 készül az 1. "ADD-ON" a Buggyhoz.... -
#34519 http://masda.uw.hu/chassis_texture_tut.htm
a texurázni vágyóknak, és nem fogom lefordítani magyarra -
#34518 persze mert az r5-höz valo,reinstall..
streeter keress más helyet,mert az atw 1 rakász sz** az összes warez ami atw-s furcsamod hibásan tölt,1 vagon file nem jön le,régen soha nem volt ilyen problemo 1ikel sem,majd szétbaszott az ideg mert 1 dolgot 10x kell ujra beállitgatni -
#34517 Az r6c-s pathbe lehet az oka annak, hogy nincs motor, mert előtte feltelepítettem a Furballs combo path-et? -
#34516 faxa -
#34515 Újabb képek a Buggyról Egy kis script átírás után már eljesen jól néz ki.
És a kedvencem. A nitrospalackok helye.
-
Éjszakai képek:
-
#34513 Kurva ATW-sek már megint törölték az SLR tárhelyet. Kurva szájukat. -
Vlala #34512 petícióóót -
#34511 én multkor megérdeklödtem,és sajna nem lessz,mert az activision tulajdona a street legal sorozat,a csapat nem csinálhat folytatást,ha a kiado nem tart rá igényt,és eddig ugy néz ki hogy nem,mert az NFSU-t nyomják meg a street racing sindycate-t:(( -
#34510 -
Vlala #34509 Télleg, a StreetLegalnak lesz folytatása? Lehet hogy már volt róla szó... -
#34508 Szar arcade! :( -
#34507 előbb szeretnénk ADD-ON autónak megcsinálni.
szal' saját buggy.RPK és buggy_data mappát szeretnék csinálni neki.
csak utána lenne feltöltve.
Basta002, ügyködtél a buggyn, mert ha nem akkor én neki állok mepróbálni megcsinálni az .RPK-t
-
#34506 A Chevrolet festhetőségénben segítek, csak MSN-n keress meg -
#34505 NFSU2-be ez a belsőtér nagyon odabasz. Főleg a sofőr.
Ennyit a játékról -
morgo #34504 ahh, el is feledkeztem a resconvert-tol.. -
morgo #34503 marmint a resdecode...
-
morgo #34502 a devkit tudtommal csak kicsomagolni tudja az rpkt, es azt is bugosan...
ezt en keszitettem... -
#34501 Ebből meg nem lesz semmi. Kár volt ideírni, bocs. -
#34500 Külön kocsit akarok csinálni, de nem akar összejönni.
Mindig ezt a hibaüzit kapom. Ismerős valakinek?
!Thread::evalName: null.methodcall() on <chassis> at file "java.game.Vehicle" at line 212 -
#34499 Emberek! Fiúk és lányok, kicsit és nagyok, diák és nyugdíjasok, állandó keresők és eltartottak, okosak és kevésbé értelmesek, figyeljetek! Kb egy fél óra múlva lesz egy oldal, még nem tudom, hogy hol, de majd látogassa mindenki, olvasgassátok el, meg minden. Majd meglátjátok, tetszeni fog!! -
#34498 Az RX8-as hogy áll? -
#34497 A Street Legal Devkitre gondolsz, ugye? Mert az megvan nekem is. Az slc.hsw-n van -
#34496 Alienwoods: ezt a járművet nem tudnád felrakni valahova? -
#34495 SZerintem simán kell a tető. Az is adja a fílinget :) Szerintem jó meg kell az -
Death MI #34494 Csináltam rá egy tetőt, de levehető. Szerintetek rajta hagyam? Valaki leírná részletes hogyan kell festhető texturát csinálni?
-
morgo #34493 valakit erdekel esetleg rpk coder-decoder kisebb hianyossagokkal? -
#34492 Hé ember ez szép. Na ilyen tuti nincs még a gamebe :) A crx is jó még az nincsen.