Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HOGY A PICSÁBA LEHET azt a geci rugót leszedni???? csomoszor összevissza kettingatok, és nemtom leszedni a BUGTOL :( hogy lehet konnyen leszedni a rugot az alvázrol?

Foszfor - jo arc :o)

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD olyan bugos lett, hogy csak ott adták ki díszcsomagban + ajándék patch ekkel :DDDD
az ÉV legtöbbször peccselt játéka:DD (láccik hogy magyar game)

I-NoVa
Á, teljesen az átlag közhangulat szintjét hozod, szerintem kövezzük meg :). Ha meg eredetit akarsz, akkor jól lépj ki, mert ugyan London közelebb van, mint Gondolnád, de egy pár szendvics azért elkellhet az útra. Tudtommal máshol még európában ember bizonyítottan nem nagyon vett SL-t a postát mellõzve. Sõt, az még az SL1 volt, a redline-hez mindenképpen vigyél fürdõgatyát, sokat kell úsznod hozzá.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Úúúúristen, Szent Teve, satöbbi.
(csak a hozzászólásokat olvastam...)
Valaki ott lejjebb: ha nem bírod a low graphicot, vegyél nagyobb gépet.
Codechiba: telepíts, banyek, több százszor megtárgyaltuk már...
Ombika: Win XP? Gratulálok, ön jól választott. Nálam Athlon 2200+, Win 2000, 512 Mb DDRam, Geforce 3 Ti200 - megy, mint az álom.
Patchemberkék: számolni tudtok? Emelkedõ számsorrendben kell feldobni a patcheket. Kérdezzétek meg aput, hogy mi jön a 1.4 után, ha nem megy!
A NoCD patch linkjét n+1-edszer is beszúrtam, olvass vissza.

egyébként hol adták ki ezt a játékot? Úgy értem, ha bõvíteni szeretném eredeti játék-gyûjteményemet egy remekmûvel, meddig kell utaznom érte?
ui: nagyon feltûnõ, hogy rossz kedvem van?

basta002
Hi! Nagyon szép lesz a Cross Racing Championship. Nekem bejön. Már várom. Esetleg nem tudtok róla vmi újat?

..::S::L::M::..

SuperCow
patch-fent van ahogy kell.

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

SuperCow
hi all
nekem akadt kis problémám a játék elõs részével.
remélem tud valaki segíteni.
az intrókat nem jácca le az indeo kodek hiányában, léptetni akarom ESC vel el is lép. de mikor bejönne a menü fekete képernyõ fogad kis ablakban.

ATI radeon 9500pro.

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

streeter
jah bocsi nem 960 hanem 9600 pro egy nulla lemaradt :D

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Nekem P4 2,4 512 DDRam Ati 960Pro 128 mega forgalom max emberek max árnyék low a másik High élesség meg a másik faszság maxra húzva van lámpa tû 800x600 és nekem nem akad. Csak este néha

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ombika
Lol erdekes mert nekem P 4 3000 1 giga ram, RAdeon 9600 256 os es akado 800/600 medium latotav 200-on de kerdes miert! :(

malter
nem is értem mi a problemo a patchokkal,annyira 1 értelmü sztem,szép sorba a hivatalos kész patch aztán a nem kész és végül furball ennyi,soha nem volt problemom azzal hogy melyiket mikor,hisz adja magát
streeter
"Akkor úgy tûnik nem csak engem zavart ez a patch cécó meg hasonlók."

Ezt amúgy én írtam de én folyamatosan olvastam a patches kérdéseket csak nem szóltam bele mert nem volt lelkierõm meg hasonlók.

mycso
Nappal nem is fognak, csak ha már jó párat megnyertél az esti versenyekbõl, utána!
Este 10h után menj ki, keresd a térképen a zöld zászlót, ott ki kell hogy álljanak.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Jo ok, lenne nagy kérdés :D. Ha elkezdem a játékot (már nem akad megcsináltam thx segítséget:) veszek egy törött kocsit, megjavítom, marad 1400 dollárom kb., mindenkire rádudálok, és nem akarnak kiállni, se este, se nappal?! hogy tudok versenyezni?

I-NoVa
Mielõtt félreértitek, ez most épp etiopnak ment.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
"Akkor úgy tûnik nem csak engem zavart ez a patch cécó meg hasonlók."

Az, hogy csak most néztél be a topicba, még nem kifogás arra, hogy nem olvasol vissza legalább 4-5 oldalt. Ha valaki 10 oldal után kérdezi, egye fene, de A HARMADIK OLDALON VAN ÖSSZESZEDVE az összes legutóbbi patch, crack url-je. Ja, és mielõtt elfelejtem: Ez nem chat, hogy 2 percenként újrakérdezzétek ugyanazt.

Hi

2.1.9r5 nocd patch please valaki. (nem tudok játszani)

Köszi
AMD barton 3200+, ati 9600xt, 512ram.......

bodesz
nekem minden maxon és semmi szaggatás jó p4 2000mhz felett könnyû :)

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

:PPPP Kijavítottam az aláírást:P thx
hm én amúgy nme bírom ki a LOW ot... most ki próbálom:
MEDIUM 800*600*16 no forgalom latotav:360m s igy kb ja es no frames meg a másik...:D

bodesz
ladával mi van már?

bodesz
:D

Ombika
Remelem azert nem halltatok bele ,errol ennyit!

streeter
Akkor úgy tûnik nem csak engem zavart ez a patch cécó meg hasonlók.

mycso
Amúgy elõször, amikor ezzel játszottam ez volt a konfigom: Celeron 900, 512SD@133, Geforce MX440 64DDR,.
Látótáv 100, forgalom min, és detail mid.
És én bírtam vele játszani!!!!

mycso
Csatlakozom!!!

Hi
Nem a patcekkel volt baj!!!!!!!!!! hanem a nocd-vel ezt szeretném letölteni valahonnan?
3Error
Huhh, vegigolvasni ezeket kicsit faraszto volt....
jah, es rossz az alairasod, mert torkunkba, nem -ra...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

lol forgalombol vissza lehet venni?? Melyiket kell levenni? (kikapcsolom teljesen a forgalmat,mivel utálom hogy állandoan nekik megyek ááá...)

streeter
Ha szaggat maxon a cucc akkor vegyél vissza belõle mediumra vagy low-ra ez egyértelmû szerintem meg akkor vegyél vissza a forgalmon is.

thx amugy morgo

nah szal, max minden, és megyek ki az utcára és szaggat, nemtok keresni ellenfelet anélkül hogy addigra széttörjem a kocsim.... annyira szarul megy!

ha az autoira gondoltal, akkor azt a street legal\cars\racers mappaba.

ezt a furballt a Street legal mappaba kell installálni?
vagy egy másikba?

a wranglert, valamint furball sl1-es autoit tudom ajanlani. ezek fennvannak az street-legal.tk honlapon

nah akkor felrakom a peccseket:) Amúgy nem tudtok véletlen pár oldalt ahol le lehet szedni bugtalan, jól kidolgozott kocsikat? mert én felraktam 2t, abbol 2 volt gagyi.

streeter
SL2: Patch #1 2.1.4 Date : 2003-10-03
SL2: Patch #2 2.1.5 Date : 2003-10-13
SL2: Patch #3 2.1.6 Date : 2003-11-14
SL2: Patch #4 2.1.8 Date : 2003-12-02
SL2: Patch #5 2.1.9R5
Furballs Combo Patch 2.1.9R5P

Ezeket rakjátok fel akárkinek opatch kell így kell felrakni. Nem tudom mit nem lehet felfogni ezen de mind1????
Így kell felrakni de ne kérdezzétek még meg 60x mert kezd elszállni már az agyam a sok patches kérdéstõl hogy mit hogy merre. Rxy pachek nem instalosok azokat másolgatni kell. Kész ennyi. Ez lehet csak engem zavar de azért szólok.

I-NoVa
Azt a "szarságot" azért gyártották elég kis példányszámban, mert véletlenül sokkal gyorsabbak voltak az akkori P4-eknél.

Hali leszedtem egy zsák új patchet:

2.1.9r3
2.1.9r4
2.1.9r5p furballs
de nincs egyikhez sem nocd carck, a sorba felrakással nem volt gond de nem tudok játszani mert nincs nocd
Kérdés van e még v.milyen patch és honnan szerezzek nocd-t??
Köszi
Az "1200-as tualatin" az a 1200mhz-s celeron szarság...
E mellet mennyi memoria, milyen videó kártya és milyen hangkártya volt?

Asszem, a hangot is le fogom venni , és a flarest is :).
Hát az alaplapot meg nem azért vettem, hogy jó hangja legyen ,hanem mert jó alaplap :P. Amugy majd veszek uj hangkártyát, de egyelöre elég volt a gépre költeni jó sokat:P. hm minyárt felrakom peccseket, ujra raktam slrr-t mert tönkretettem :D. (Kezdek rászokni a ,,helyes" írásra:P.)

I-NoVa
Azt nem ígérem, a realtek hangkártya még így is lehet, hogy kicsit beszaggatja, az integráltak közül a lehetõ legrosszabb választás. Ha akad nappal az utcán, akkor a hangot 2d onlyra teszed, ha csak éjszaka, akkor a headlight + flares -t kikapcsolod, ha utána is akad, a hiba a te oprendszeredben keresendõ, 1200-as tualatinon is elfutott.

Ombika
Nah ha vkit erdekel a furballs-t vegen raktam fel es tok jol megy jipiiiiiii!

THX ALL

Ombika
Elosszor kell ez FURBALLS_COMBO_PATCH_2.1.9R5P.exe aztan 2.1.4 stb es vegul SLRv2.1.9r5.zip + srl v2.1.9r5 nocd.zip es kesz is?

En mar feltettem 2.1.4-tol es ha SLRv2.1.9r5.zip + srl v2.1.9r5 nocd.zip ezutan teszem fel furballst?

malter
szaprordnak a keleti gépek:))2106 projekt
FURBALLS_COMBO_PATCH_2.1.9R5P.exe

SL_Redline_Beta_patch1_V2_1_4.exe

SL_Redline_Beta_patch2_V2_1_5.exe

SL_Redline_Patch3_V2_1_6.exe

SL_Redline_patch4_v2_1_8.exe

SLRv2.1.9r5.zip + srl v2.1.9r5 nocd.zip

Mi kell még? (Furball t leszedtem, oda is van írva.)
NOVA : Így elvileg nem fog szaggatni maximumon az utcán?

malter
malter
malter