Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
jó reggelt.van egy kis gondom a street legalba ha felnit akarok venni és rákatinttok és pikkpukk kilép nemtom mi a baja de megeint nagy a gond és asszem egy újratelepités fér megint a gépre.a képek nagyon jók nekem a duhen teccik a legjobban.

:3

bodesz
az fos game nem?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
jaj mi ez a nagy pangás gyerekek

malter
sztem nem érdemes,nagyon gáz,csak tönkreteszi a szép emlékeketitt van a redline mélto folytatásnak
DJ RX7
innen le lehet szedni a Street Rod3.

:3

streeter
Vlala: A szokásos oldal XI.
Persze ez még nincs feltöltve vagy legalább is nem tudok róla. Fórumon lehet ilyen és hasonló képeket találni.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Streeter ez a GTO KELL!!! Hol akadtál rá?
Csak az sl.tk-t és a LethalModz-t ismerem :-(
Bocs a duplázásért!

basta002
A Big Foot iszonyatjó.

..::S::L::M::..

bodesz
+képek itt

Matrix: Te is inkább linkeket szúrnál be képek helyett :-)
Így csak a nyálamat tudom csorgatni :-)))

M@TriX
Egy Pontiac Trans Am?, nem rossz!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
Subaru:

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
Nem olyan jó, mint a Manta, de alakul:

+ egy ráadás Duhen BigFoot

(Bocsi a képekért...)

streeter
Tudom hogy nem nagy szám írtam is de szerintem jól néznek ki

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

3Error

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

basta002
Tényleg nem nagy szám. Érted, a mai világban ilyet már bárki összerak. Akkor volt szép, amikor még a játék éppen csak kijött. És még nagy szám volt a srciptátírás. A fansite ötletét pedig elvetném.

Ombika
Ehhez nem kell 420 as tap .ha csak nem radeon xt800-al nyomod :)

streeter
Nincs benne sok cucc. Egy cd író dvd olvasó meg 2db 120-as vinyó

malter
alexease az xi-n van 1 letölthetö file,multiple_engines_tutorial_V3 amiben a te honlapodra hivatkoznak,hogy onnan lehet letölteni hozzá a resdecode progit
Ombika
Kissebb tap miert nem jo csak nem tele van pakolva geped ezzel-azzal/2 dvd iro +6 vinyo/ ? :)

streeter
Jah XI-rõl szedtem le de egy ideig nem fogok nyomulni SL-el mert lõttek a 420W-os tápomnak egy villámnak köszönhetõen túláramot kapott

Ombika
Golf ala ezeket a felniket hol talaom meg !
Xl-en?

streeter
Boccs a sok hozzászólásért de ezt most találtam.

streeter
Nem nagy számok ezek a kocsik de összhatásukba és kinézetükbe szerintem jók.
Golf
Golf2
Golf3
Golf4
BMW
BMW2
BMW3
BMW4
IshimaIshima2

És a végére egy bug. Eltûnkt a lengõkar meg minden :D
BUGBUG2

bodesz
akkor hadjuk?

streeter
A hírekrõl gondoskodok de honlapot nem tudok csinálni sorry.
A fun-ságomról meg annyit hogy mostanába nem sokat játszok de ha mégis akkor 3-4 órákat. Csak mászkálni kell az XI-n és akkor teljesen képbe lehetsz.

Ombika
Bodesz jo otlet nagyon!!! :)

bodesz
srácok=fiuk,lányok hátha vannak lányok is sorry

bodesz
sracok fogjunk össze és csináljünk egy magyar slrr fansitet amin mindenhonnan öszeszedett patchek vannak és akár sajátkészitésüek vagy csak sima hírek arról hogy most készül a pl a skyline meg ilyesmik ki van benne?streeter rád számítok mert te vagy a nagy fan :)

kibaszott jó ez a skyline

Ombika
Nincs de van motorleiras stb,hogyan kell osszerakni de ha van 1 kis erzeked ,akkor nem nehez de ehhez magyarositas lool! :)

Laciiiiiii
Szevasztok!! Nincsen hozzá magyarositás valahol ??? Jo volna.Könyebb volna.Köszikeeeeeeeeeeeee

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

malter
k**aszot szép:))
streeter
Asszem halad a Skyline is nagy erõkkel.

3Error
egy kis infot azert mondj a jatekrol.
milyen verzio? milyen patchekkel? milyen add-on-kkal?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Hell Emberek! Tudna valaki segíteni nekem? Az lenne a probléma, hogy ha a városba raccingolok, kb 5 perc után kilép a windowsba. Tesztpályán nincs ilyen gond. Mit csináljak? PLÍZ SEGÍTSEN VALAKI! (win XP, amd 2200, radeon 9800)
3Error
nem hiszem...

malter
ugy aszem nem,ezt már én is probáltam,valahogy összejött,de azt nem tom hogy,az volt a lényeg hogy volt a sima remo+volt 1 amit én csináltam (tuned verzio)sötétitve minden +ilyesmik de az slrr-ben nem tudtam megcsinálni viszont az sl1 cuccai jok a redline -ba konvertált autokba pl remonak yottanak,ezekszerint nem kell az egészet átirni
streeter
Egy kérdés.
A játékba be lehet rakni az SL1 bõl a Yottát és van egy Ford Focus is.
Na most mind a kettõnek Yotta_data a mappája és az .rpk file is. Ha mondjuk a focusnak a mappájá átírom focus_data meg focus.rpk az úgy mûxeni fog??

malter
ha a motort helyzetét átirom hogy hátulra kerüljön,akkor a sulypontja is megváltozik az autonak?mert azt olvastam ha 2 motor van benne attol még nem adja össze a teljesitményeket
12346
ecsém, mért nem olvastok?? ezért szólok be ritkán, mert tudok OLVASNNI. innentõl kezdve szinte nincs is miért beleszólni a témába. max, ha nagyon nem tudok mit kezdeni magammal, vagy már ultra okosságok történnek és nem bírom megállni.
viper nincs... majd talán lesz.
kernel32.dll kérdés meg lol:)))))))))
egyéb kérdés?

basta002
Viper? Honnan lehet letölteni? Lehet, hogy már írtátok. De még mindig nem tudom.

Ombika
520 lovas geppel sikerult atveszelnem THX az infot megvan vegre pirosaknal latom a garazsba is! :)
Tobbet ezzel nem baszogatlak titeket!

Sorry mindenert

Ombika
Basszus nem vagyok lama magamtol osszeraktam mar 925 lovas MGc stb mar regen jatszottam csak vartam vegleges patchet de hiaba bugosan kell jatszanom,ezert hagytam abba de hiaba varok ! :(

Meg aztan nem volt lovem erosebbre,kezdhetem ujra!

Azert tHX

Alexease
LOL!!!! kernel32.DLL :))))))
streeter
Tess ha ebbõl nem tudsz motor összerakni akkor dobok egy hátraszaltót elõre

malter
hát sztem ugy gondolta,hogy csinálsz 1 erös verdát lenyomod a zöldeket,közben mentegetsz,majd amikor a kékekhez érsz garázsba kilépés nélkül egyhuzamban lezuzod öket a vörösig,ha nincs lové akkor vegyél 1 aránylag erös duhent szedd szét a kasznit ,add el a motyot,vegyél turbot+metán injektort gumit váltot és gyürjed öket lefelé
Ombika
Meg mindig all a kerdesem de gyenge az autom 15-ik eljutok de tovabb nemtok ,mert gyenge az autom es nem latom a garazsba!!

Sorry az ertetlenkedesert de tenyleg nem ertem hogyan gondoltad ,hogy egybol tovabb menni pirosba?!

koszi megegyszer!

Kunmadaras is jó, bár oda nemhiszem, de kedden a ringre mindenképp :)

Hello skacok!
Az lm oldalrol annyit, hogy megcsinaltam, de mar nem nagyon frissitik a csapatarsaim... Punnyadas van, talan kicsit kesobb...

Na amugy meg a segitsegetek kernem:
SL1 isoba valakinek ? Kicsit nosztalgiaznek...
Rip-be megvooot, de full ba jobb lenne...
Koszi!

egyebkent ki jon vasarnap kunmadarasra ? :)