46059
.
-
morgo #34731 szerintem mar irtam, hogy crc miatt jovore tolodott a fejlesztese.
egyebkent en is benezek, csak ritkan szolok hozza. -
#34730 attol hogy nem szologatunk bele,még lesegetjük hogyan haladtok,legalábbis én mindig benézek;),és ha lessz teljesen kész verda ki is probálom,amugy az érdeklödés sztem természetes hogy kezd lanyhulni,mert nem mai már a game
xi sem pörög már annyiraközel sem mint rég hetente jött ki elég sok motyo,a baj az sztem hogy nagyon elhuzták a pecseket,nincs kedvük minden uj pecshez ujrakonvertálni a dolgokat,vagy várják a véglegest,ami sztem leált,mert megint semmit nem hallani rolla
-
-
-
#34727 Azért mostmár rpk. ügyileg se vagyunk annyira elveszve.
Abból a szempontból legalább is,hogy én rájöttem, hogy kell elemeket teljesen kitörölni. Ez tök jó :))
Nemsoká lesznek újabb képek a Veyronról. Egész jól haladok vele. -
#34726 bizony, szerencsére mindig vannak olyan külföldiek akiktől segítséget kérhetünk (special tank to masda & Baggio for they help).
-
#34725 Inkább 1-et, de talán meglenne a 2 is. Öteletben nem szenvedünk hiányt. Szánalmasnak tartom azokat, akik egy héten egyszer benéznek ide, és leugatnak mindenkit, amikor az egészről nem tudnak semmit. Tudjátok, naponta 2-3 órát dolgozunk együtt neten, tanítgatjuk egymást, megoldjuk a problémáinkat (nem magánéletit). Én is gőzerővel tanulok. Mivel nem képes senki segíteni, kénytelen vagyok magamtól próbálkozni. Még Carlosban van az utolsó lehetőségem, ő vállalta, hogy segít. Ha ő nem lenne, a magyarországi street legal fanságnak annyi lenne. Az rx8ról annyit, hogy nem hagytam abba. Ennyi legyen elég. A Lada készen van, de az rpk az rám vár. Sajna -
#34724 Amikor már 2-3 hete folyamatosan baszogsz a ladával és még se haladsz sehova akkor te is megunnád. Néha kell egy kis pihenő meg egy másik project. És a legnagyobb baj az, hogy a scriptet én és basta vágja (alien kezdi kapisgálni :) ) SCX-ek felülírása nem gond a class fileokat is vágjuk már de texturázni és normálisan modellezni eddig csak alien tud. (sajnos) Ja és a legrosszabb az rpk mert azt egyikőnk se érti.
Ha mind a 3-an tudnánk mindent akkor heti 1-2 kocsit is csinálhatnánk akár.
-
#34723 Ha nem te lennél az 'egyetlen' modellező akkor megértenéd,
Háttérinfóka: Basta002 ha minden igaz őrülten tanulja az RPK szerkesztést aminek nagy hasznát vesszük, Streeter az alant lévő 'izét' scripteli, szerénységem épp a Ford GT 90-et darabolja, + végelegesen is tudok chassis texturát alkalmazni, ill. kicsikét gyakorlom a scriptelést, RPK szerkesztést.
zajlik itten az élet...
(szerényen megjegyzem hogy alakul a jövőbeli 'állásom') -
#34722 Hi!
Én is nézem, lécci ide is rakjátok mindenképpen az infokat meg a képeket. -
#34721 En csak azt nem ertem miert kezdtek el ujabb es ujabb autokat!?A multkori RX8 bol sem lett semmi!A Lada project is leallt! -
#34720 Nekem csak az a bajom hogy a fórumon 3-an vagyunk akik rendszeresen nézzük és hiába rakok be képet, mert nekik MSN-en is elküldhetném. Na mind1 azért beraok a képeket.
Most még csak 3
A veyron is kezd megvalósulni.
-
#34719 Valaki 3dstudio max 5-öt PLS. -
#34718 Most mindenki nagyon beindult... Mindenki külön autót csinál... Aztán majd lehet osztályozni őket. :D -
Vlala #34717 -
#34716 megvalósulás rögös útja:
-
#34715 Örülni fognak a moderátorok... -
#34714 kicsit nagyobb képeket légyszi... :/
de az 5let jó, az NFS2 óta nem nagyon találkoztam vele.. -
-
-
#34711 Bizony bizony... Lesznek még itt jó dolgok, csak idő kérdése. -
#34710 uuu, baszki elö kell vennem azt a gammát ujra!!!! -
#34709 Na mostmár jó az R6c patch nálam is és kezdődhet a pörgés :D
A HotRod-al boccs (MyRod :P) RX8 és a Lada isakár :) -
#34708 Adjisten !
Mi a pálya srácok? Nincs új az SLRR napja alatt,mi? :(
Tömören, vki csinált már vmi értelmeset ? (tisztelet a kivételnek)
Pl. új gép, vmi kacifántos script, esetleg új textúra :)) ?
Köszi ! -
#34707 -
#34706 Kész az oldalam. basta.uw.hu -
#34705 hmm, ígéretes... -
#34704 Boccs a többi lemaradt :D
-
#34703 Halad ez.
-
#34702 Köszi! -
#34701 nekem tetszik -
#34700 Figyelem! Új oldalt csináltam. Ideiglenesen ide van feltéve. Szeretném mindenkinek kikérni a véleményét. Aztán csak őszintén. -
#34699 Nagyon régen jártatok itt. Jó lenne már fellendíteni! -
#34698 Az új Drag gépem.
Egy Calibra.
240-nél váltok kettesbe:D
és 3-ba már fent van 540-en és akkor még maradt 3 sebesség amit nem is használtam.
-
#34697 Hali! Hosszas kutatómunka eredményeként megtaláltam a legelső SL hozzászólázomat!! #27750 -
#34696 Nekem rohadtul nem tölti. Mindegy... -
#34695 Nem azért, csak mondtam, hogy nem tetszik. Én miért ne nyílváníthatnék véleményt, ha más megteszi??? -
#34694 Szerintem inkabb csunya! :) -
Vlala #34693 érdekes futómű-geometria :-) bár még egy-két palack beleférne! :-) -
#34692 Enula_WRZ_02Első videó + zene + feirat összeállításom, gyenge minőségben!
Csak az állati kíváncsiaknak és lámáknak