Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
A BodyKits-ek ráérnének mert így lesz egy 5 megás kocsi mindennel tele igaz de utánna nem tudnak mit csinálni hozzá.
Egy beta-t már igatán kinyomhatnának mert nem hinném akkora hibái lennének.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Országútizik is valaki?
Nem nehéz? Lollololl...
Nem tudom, ugritt-e már szét a hátsó váltód vagy tört-e már el a bütyök a kilincsmûvedben(racsni)... ilyenkor cseréled? Úgy tényleg nem nehéz...
Kereket a hülye is tud benne cserélni, de a kerékbefûzés már komolyabb munka.

Na, hogy a topicba is beférjek:
Matrix
Csak nehogy a limó is megálljon ott, ahol a Volvo vagy a Mini (néven ismert Clio asszem), hogy kiadnak egy üres kasztnit, és nem csereszabatosak vele az alkatrészek.
A Viperhez meg nem huszadik Bodykit kellene már, hanem kiadni az egészet!

I-NoVa
Remek, vegyél tõlem Napalmot a Polar-X helyett 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

én dirtelek streeter!:-)) az is jó!azért kérdeztem!
streeter
"i'm working on a second bodykit (the 3rd front bumper, 3rd rear one, and the 2nd wing)."

Nagyon mûködik a srác ha így halad lesz vagy 5 elsõ hátsó lökhárító vagy szoknya meg 10 spoiler

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

M@TriX
Shadow már a 2. BODYkittet készíti a Viperhez, mondjuk kiadhatná az alapgépet 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

streeter
Miért ne bicózzak?? Ha jól esik akkor szabad nem??? De én nem a tekerõs stílust nyomom hanem a trial azt viszont átmozgatja mindenedet.

M@TriX
Az off topicból ON topicba 😊

Készül egy liuzin nem is rossz 😊

KÉP

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
egyébként nem is annyira elvetélt ez a bringázás, ha most így hirtelen 3an is bringázunk (Streeter, I-NOVA + én 😊)

M@TriX
nem engem kérdezel de én is bringázok. OKok:
- mozgás (ülõmunkát végzek, nem árt egy kis sport)
- a városban hamarabb érek akárhova, mint busszal vagy autóval (egyirányú utcák, járda,... stb.)
- olcsó a tuning 😊
- az üzemeltetés szinte 0, nem kell benzin, jegy, bérlet stb. Lehet így spórolni 😊

Legalább havi 5 rugót spórolok így ami nem egy egetverõ összeg, de máshova is el tudom rakni azt a zsét 😊

mért bicózol streeter?
I-NoVa
Most péntek élyfél körül szerszám nélkül raktam össze a váltókarom, egyszerûen szétesett. Ha arra is azt mondod, hogy nem nehéz, hozzádvágom a vázam 😄. Gondoltátok volna, hogy a teleszkóp tengelybefogása tökéletesen mûködik tizes kulcsként, ha nagyon muszály? 😄.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

streeter
Ezt mire összelegóznád asszem be is szarnál.
A bringát meg nem nehéz összerakni (tapasztalat) 😄D

Szép...
Ilyen legó nekem is kell, bár ilyen képem van a bicajomról. A küllõk néznek ki a legjobban, meg a csapágygolyók :-)

Meg szerencse hogy itt nem ennyi alkatreszbol kell osszerakni 1 motort
Ombika
Framet hogyan iratom ki?

Chevrolet Impala please tegyetel fel rola kepet imadom at a gepet!
THX

Nova hangkartyad milyen?

3Error
egyetertek !! nagyon kiraly volt ! uhh....
sajna szombatra erkeztunk, a dragrol lemaradtunk de a sugarhajtomuvest meg hallottuk...
a masik lowrider chevy impala volt...
de drift is ! meg izom jo bigek !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

streeter
Majd a fesztiválról töltök fel képeket ha elõ lesznek hívatva csak ilyen pikánsságokat mondok.
Jetcar
Funnycar
Dragstar Jeep
Lowridera autók (2db az egyik egy 123-as merci)
Jobbnál-jobb hangcuccok felnik festések és ami kell.

streeter
nekem úgy szokott 25 és 60 közti fps-em lenni ha a háttérbe megy a tv- modem msn esetenként fleshget-el töltök le és az avant browser is bekapcsolva hagyom néha.

I-NoVa
XP3200+, Radeon9700PRO, 1024x768, 4xAA, 16XAnisotropic, minden fullon, kivéve gyalogosok, az off. Minden fölösleges taskot kilõttem (még a tûzfalat + vírusirtót is), addig a modemet kikapcsoltam. Azért ha minden megy a háttérben, akkor sem igazán megy 40 alá durvább helyzetekben 😊.

Alexease
104 fps?!?!? WoW!! Milyen geped van? 😛PP
I-NoVa

I-NoVa
<Nesze kép> Olyan nehéz elhinni, hogy van, akinek rendes gépen nem teleszemetelt oprendszerrel jól fut a dolog?

Maxra tedd fel a grafikat mert mindenkinek mas a beallitasa igy nemnehez jobb fps-s kicsitkarni belole. Es ha ugy a varos kozepen sok auto es sok haz lathato akkor csinalsz nekem 1 40 fps-es kepet akkor elhiszem.
streeter
nemtudom azokat én se láttam mi szombaton voltunk csak meg 7 ig de nem volt csak a lowrider meg a drag kocsik

hát jóvolt csakhát a szervezés ... se gumiégetés, se hangnyomásmérés(vagycsak elvolt rejtve ?)
streeter
Az mc bukócsöveket úgy kell hogy az mc cfg file-aiba mind a 3-ba be kell másolni azt a 3 vagy 4 sort ami külön van egy .txt fileba mellékelve hozzá csak a gyerek nem akarta azt is mellérakni mert nagy lett volna a file de ha kell mailba elküldöm.

És kibaszott jó volt Gyõrbe a Tuning&Stereo Show!!!

Ombika
Mert nyar van es buli nem pedig SLR! 😊

Nah leptem is tsao kellemes hetveget ALL!!

malter
amit le lehet tölteni az Mc-hez bukocsöveket+oilhütöt,azokat hogy lehet használni?betettem a gaméba látja is a catalogban,de ha megveszem nem ttudja az autora tenni 1iket sem
DJ RX7
MIÉ VAN ILYEN NAGY PANGÁS??????????????

:3

DJ RX7
nézzetek el ide itt több kép van a CRCrõl.
nekem a háttér naon nem tetszik mert 2Dések a fák.

:3

Ombika
Valszeg szinet miatt,mar aki nem melozik! 😊

malter
nah örülök hogy már hosszu idö után végre elkezdik befejezgetni a félkész verdákat😉
Ombika
Es este nem akad a game,mert az mar durva lenne!?

streeter
na halad a TransAM

Jah a legfontosabb LETÖLTHETÕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lm.uw.hu
street-legal.tk

streeter
Ez a gép is oké lesz ha kész lesz valamikor

streeter
Az az NF2 alaplap nem tom milyen csak azt tom hogy ABIT alaplapom van meg atiból is a Saphire

mycso
Nemtom ti mit csináltok, nekem ezen: 3.1 celeron,512DDR,ati9200/128-->1024x768:200m, mid,mid semmit nem akad//high,high néha meg-meg akad.
Kb ugyanez volt a helyzet egy amd 2400+-on is beállítás,videókari,memo u.a.
és megy és megy és megy!!!

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Ombika
Ami ilyen kartya azt ugy is hirdetik es arany aron az vele a baj,a masiknal meg ugy jarnaj ,mint mikor en eladtam,hol ment hol nem! 😊 😄

Szoval megegyszer zsakbamacsakt nem veszek!!!

I-NoVa
Fraps.

Egyébként a 9500 normállal lehet, hogy jobban járnál, fõleg Saphire márkájúval. 8 pipeline bekapcsolható rajta, 256 bites a memóriasávszélessége, és kis szerencsével a 9700PRO órajelén megy stabilan, 9500PRO-val ezt nem tudod megcsinálni (a 128 bites memóriabusz miatt)

OMBIKA légyszi küld már át!!

Ombika
RAdeom 9600 sima 256 rammal!! 😞

80 frame azt nem hiszem el!!
Amugy hogyan tom megnezni mennyi frameval megy?

1 kerdes ,akarmennyit is jatszom nem talalok Bairent miota uj osszes patch fennt van,se az uj autoknal se a hasznaltakanl! 😞

I-NoVa
Az az NF2 alaplapokon integrált cucc rendes HW gyorsítást kapott, úgyhogy minõségre és sebességre is sokkal jobb, mint a live!

streeter
Fasza alap 5.1-es hangkártya 😄 Realtek AC97 audio 😄DD

I-NoVa
Szégyen, ahhoz képest, hogy 3200+ -on 9700pro-val eldöcög 80+ fps átlaggal 😊. És persze a hangkártyát te sem írtad le, mint legfõbb lassító tényezõt a játékon belül 😊.

reszeg foszer 70 meter korul naon beszedul nekem mindig igy csak 77m a rekordom
2.8 p4 512ram 5900xt 1280x1024 minden max es varosban 15 fps ala nem esik, ami mar jonak mondhato 😊
sziasztok sráco mondjatok már néhány linket ahonan lehet leszedni kocsikat meg motor alkatrészeket az SLRRhez légyszi.
I-NoVa
Mivel a liveokban nincs hardware acceleration, és mindent prociból nyom, igen, csere kéne.

Milyen videokártya?