46059
.
-
#34851 hogy tudok rákeresni benne egy játékra??
-
#34850 akkor állitgad be,és lehet keresni -
#34849 de hogy kell használni?
-
#34848 leszedtem a dc++-t
-
#34847 hát igen,akko dc.. -
#34846 Én warezről szetem és én 3-on láttam, de egyen nem volt jó a másik kettő meg megszűnt.
DC++ vagy Kazaa -
#34845 igen,keress rá googléban,és töltsd le -
#34844 az valamilyen progi?
-
#34843 huhhh....ismét passzolok... -
#34842 az mi, és hogy kell használni? -
#34841 nézd meg dc+-on,ott tuti megvan valakinek -
#34840 esetleg más valaki? -
#34839 akkor én passzolok :) -
#34838 Amúgy meg én megmondom őszintén,nem találkoztam warezon még street legal2-vel,csak az eggyel -
#34837 már vagy 1000-et végignéztem és nem találtam, azért kértem hogy valaki írjon egyet, mert gondoltam nyílvan van legalább egy ember aki netről szedte, és az elmondhatná az oldal címét
-
#34836 pontosan -
#34835 te miért nem tudsz rákeresni? -
#34834 MONDJON MÁR VALAKI OLYAN OLDALT AHONNAN LE LEHET TÖLTENI STREET LEGAL 2-ŐT!!!! LEHET FIZETŐS IS!!!!!!!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! LÉGYSZI!!! -
#34833 Én is kaptam :)
A góf télleg csúnyácska. -
#34832 Hát tényleg LOLvagen.
Jobban is megcsinálhatták volna.
-
#34831 Hehh Karácsony alkalmából mindenki 1 hónap VIP tagságot kapott. -
#34830 no ja, biztos azé 'lol' me eredeti -
#34829 Ez mér LOLvagen?????????
3 ajtós 3-as Golf. Mint ha nem is létezne ilyen.
Itt megtekinthető. -
#34828 nekem az is jó, csak mondjatok már egyet légyszi
-
#34827 keress egyet, tutti hogy fizetős lesz... -
#34826 de biztos van, csak kéne a címe! -
#34825 a 'jó öreg' G.E.R.-Tech, én is majdnem a tagja lettem... -
#34824 mondom NINCS warez -
#34823 modjon már valaki egy olyan oldalt, ahonnan le lehet tölteni a Street Legal Racing: Redline-t (a 2-őt, nem az egyet), légyszi légyszi légyszi -
#34822 Nekem most jó bár én is 2x reggeltem. -
morgo #34821 en mar egyszer megtettem, aztan kaptam egy levelet, hogy hozzaszolas nelkul egy ido utan torlik az accot(vagy csak jegelik).
Ezutan irtam az egyik forumba, egy napra ra eltunt a hozzaszolasom, majd ra egy napra jott a level, hogy akkor most inaktivaljak az accom... -
#34820 Akkor itt reggeljétek magatok és utánna downlods-nál van pár fasza cucc
-
#34819 hmmm, állat -
morgo #34818 kar, hogy regisztered users only... -
#34817 Hohó mire akadtam. Egy rakat jó autó R6-hoz. Köztük Viper Acura NSX stb.... -
#34816 HI!!
LE TUDNÁ VALAKI ÍRNI HOGY A v8-AST HÁNY LÓERŐRE LEHET MAX MEGTUNINGOLNI ÉS MILYEN ALAKTRÉSZEKKEL ÉS BEÁLLÍTÁSOKKAL?
THX! -
#34815 annyira nem Mayazok, a Maxot jobban szeretem
valszeg én is este leszek fenn, valamikor... -
#34814 Jah, ok. Megbeszéltük. De csak este leszek fent, de az sem biztos. Mostanában nem vagyok itthon, ugyebár szünet van. Az rx8cal is leálltam, bár már csak egy rpk rewrite kéne. Meg neked lenne egy kis munkád vele. Max. megdobsz 1 sms-sel, és felnézek netre... :D -
#34813 Hmmm... Kár, hogy én nem játszottam az 1-gyel. Így sajna nem tudok segíteni... De jó hír, hogy megvettem a Maya-t, úgyhogy neki állok 3D-t tanulgatni. ALIENwoods! Te mennyire vagy otthon benne?? -
#34812 presztízs -> verseny,
verseny -> presztízs