Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

20TYA
Szép munka!

és ha már vettétek a fáradtságot ahoz, hogy angol nyelv is van akkor miért nem egy nemzetközi tárhelyre regisztráltatok?

BLUE FLAMES --> RACE PRO

http://fssl.uw.hu/

jo video nezegetest ! ja es ha valaki tudna segiteni akkor irjon plz
streeter
Én a képek alapján nem nagyon várom de majd ha kijön kipróbálom. De jellegében ugyanaz lesz mint az elsõ.
Multkor nyomultam az 1-el egy 10 percet a kocsi tuningolás kb. 1 perc volt és kész.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

basta002
Remélem, az a játék, ami most jön (az a rally-s), majd szintén átírkálható lesz. + még az Underground 2 várom még nagyon.

..::S::L::M::..

Csinalok most egy Video portal siteot ahol videokat fogunk csinalni SL rol es Racer rol...

Egy kis elozetes:

http://baggio.srv.hu/lr_pontiac.rar
http://lm.uw.hu/supra_drift.rar
20TYA
de ha érdekel letöltheted http://dirtyware.uw.hu/

BLUE FLAMES --> RACE PRO

basta002
nem igazán valószinûleg nem

20TYA
szerintem nem

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Ez a monster garage magyar csatornán nemmegy?
20TYA
A Monster Garage a kedvencem! ott mindig szakértõket hívnak a munkára
Az egyik legdurvább rész az volt amikor sugárhajtómûvet pakoltak egy Celicába info

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
Én is szeretem ezeket a valóság showkak.
amit ti láttatok az American Chopper volt
de jó még az American Hot Rod-is és a Monster GarageÉn ezeket a sorozatok folyamatosan töltögetem lefelé
ti is megtehetitek innen

BLUE FLAMES --> RACE PRO

DJ RX7
Zotya a Lada készül??

:3

DJ RX7
aha, én megyek nyaralni

20TYA
Még nem nyaraltam a nyáron (kivéve osztálykirándulás) és lehet, hogy nem is fogok. Nem engedhetem meg magamnak ezt a luxust ha akarok valamilyen verdát. Pl. tegnap is elmentem reggel 7-kor és hazaértem este 10-re.

BLUE FLAMES --> RACE PRO

DJ RX7
ha Zotya nyaral akkó én is megyek nyaralni 1 hétre.

3Error
gondolom nyaral...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

DJ RX7
képzeljétek ma valamit elbasztam a Street Legalba 2 és le kellett törölnöm és nem vót meg a cdje egész nap kerestem és most is keresem.

DJ RX7
HOVÁ TÜNT????????????????????

DJ RX7
ZOTYA HOL VAN???????????????????????

I-NoVa

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

streeter
Ezt a motort én a Discovery-n láttam és akkor rakták össze 2 csávó csinálta valami kiállításra és mindent fullon kézzel csináltak nagyon dúrva volt. Elõtte is láttam már egy másik motort összerakni ugyanabban a mûsorban.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
az 1harmad reálisabbnak tûnik😊

12346
nem is tom miben mondták, asszem a spektrumon a 60 perc címû mûsorban, hogy ha az amcsik autói a világ olajkészletének 1 vagy 2 harmadát csipegetik el.
nem tom már, de lényegében mind1. mind2 szám durva.

I-NoVa
Ugyanmár, mi a bajod vele. Tessék ugyanilyen eredetiben (és ezt láttam menni, szóval használható a cucc):

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

aznincsneki😄 Na ebbõl milesz... A vasalás témája ez az ojjektum
Hát nekem is beccuppanhatna egy Cuda 😛 De hát azok már vagy 20-25 évesek. És anyagilag se teljesen jó Magyarországra 😛 8 literes motor -> biztosítás ... és ezek jó kis benzintemetök. És csak 2 érvet mondtam. Meg a gumi, amiböl ugye spéci kell (sztem) , ha azt akarom, hogy ki is nézzen. És egy kb 400 lovas V8-as kívánja a pörgetést 😛 Ja meg közelkedni, parkolni se lehetne a kis utcákban 😊 Hát nem egy Smart. Láttam Hummert a Jókai utában. Hát, az a gép nem egészen oda való. fél utat elfoglalta ... de ezt sztem nem kell magyarázni 😛P

Stranger
Hát ha lenne egy mustangom vagy bármilyen más muscle car-om nagy ívben sz*rnék a benzinre. Legfeljebb nem mennék olyan sokat

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Stranger
Szombaton buli elõtt mentem a haverért. Állok a keresztezõdésben, hallom hogy nagyon zúg valami gép, azt hittem 2-3 Harley Davidson fog elmenni elõttem, erre betoppant a képbe egy ugyanilyen PONTIAC FIREBIRD!!! Kék volt, valami lagzis kocsi lehetett, mert elég sok ilyen kis szar szalag lógott rajta. Több se kellett ahogy sárgult a lámpa padlógáz a Scorpiomnak, követtem egy darabig, majd hál' isten pirosat kapott. Beálltam mellé, szerintem még a nyelvem is kilógott az ablakon, úgy figyeltem, nagyon szép kocsi. Követtem egy darabig aztán beletaposott, mindkét kerék elfüstölt, iszonyat hang, majd szépen elhúzott elõlem Még soha nem láttam ilyet, igencsak megfogott a gép.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

12346
nekem is volt egy oldal a kedvencekben, amiben szinte csak régi felújított, eladó szekerek voltak a tûzoltótól kezdve a szarrá tuningolt pickupokon meg egyebeken át az eredeti állapotba visszaállított járgányokig minden.
csak sajna nincs már meg😞(

Egyetlen amerikai auto van azis a híres Saleen tuningcégnek a neve alá tudhato . A ford mustangok😊 csakha azis megeszik vagy 15-20 ligyót
I-NoVa
Hollandiában kb 1 milliónak megfelelõ összegért lehetett venni pár éve Dodge Chargert, nagyon jó állapotban. Ki a f*szom vesz ezek után suzukit? 😄.

Álmodozni meg lehet attól még ilyenrõl:

12346
egyébként csak úgy, használatra egy sima, teljesen mezei járgány elég lenne. bejönnek ezek is, de nem igazán kellenének. max kipróbálni.

12346
jogos😊))))
a múltkori múvid is kedvenc a montecarloról vagy mi volt az.

I-NoVa
Õszintén, kinek kell japán autó ezek után?

nemnyert egyikse 21 éves vagyok . persze fnf et imádom és az összes japán sportautot. Honda crx em van Nemtom kivolt most a miskolci gyorsulási versenyen de ottis volt egy dodge viper , de nekem nem jelentett igazán ugy semmit azaz anyit hogy magyarországon nem sürûn látni de tényleg semmi többet . Amugymeg ugyanilyen "huzatos" videók vannak a viperrõlis..
12346
ja igaz van supra féleség is😊
pedig azok filmek mekkora lollerségek. nekem a égett a pofám, mikor néztem.
nekem sokáig egy gto kelett volna, de köthetünk kompromisszumokat is😊) ellennék egyebekkel is.

streeter
Mind2 elég jó szerintem amúgy supra is van a gambe csak yotta néven 😊
Jah meg gyõrbe is az összes kocsiba van az FNF vagy a 2F2F ment.

12346
mellesleg neked hogy jött össze a chevi meg a cobra?😊)

12346
és sokszor látta az fnf-eket + mindenféle húzott szemû skyline meg supra videókat 😊)
egyébként meg hülye vagyok. skyline már van a gémbe😊

streeter
holley fogadjunk 15 éves lehet kb. és egy csomót játszottál az NFSU-val.

Én is inkább valami amerikai csoda chevrolett AC Cobra vagy a jólbevállt német technika a merci vagy BMW.

DJ RX7
ja téleg Zotya hová tünt és mit csinál a Ladával????

12346
pfff skyline vagy supra...😊)) a nyakamat tettem volna rá..😊
inkább vmi sztenderd vényóc.

Nemtom hogyálltok vele de sztem ez a dodge viper undorító... Nem a modell hanem alapbol a kocsi.. Jobban örülnék a játékba egy ilyen szépen kidolgozott ladának, na persze életbe annak jobban, árából veszek más szép autót PL: skyline vagy supra nah csuma és szeretném tudni lada hogy áll zotya?
basta002

malter
gyilkos
streeter
Ezt lessétek skacok!!!!!

A titok nyitja az újonan feltöltött I6 methanol rail meg ha turbó 0.75 bar nyomás a 2 helyett.

a Toyota MR2-t se lenne már gáz kiadni, meg a Corvetttet is. Azok is annyira béták? 😊 Biztos lehetne velük csapatni. Valszeg még annyi hibája sincs mint a Skyline-nak (az egyik elsö lökö kicsit túl fényes). De attól még ...

basta002
...

I-NoVa
Én pont pár napja kaptam mailt valami Tylertõl, hogy nem tudja mûködésre bírni a buggymat sl1-ben 😊. Lassan erõt veszek magamon, és talán válaszolok is.

M@TriX
jaja, lehetne béta mert több szem többet lát, nemtudom miértnem ad ki egy verziót neki semmibe sem tartana, aztán nem válaszolgatna a nyavajgásokra akik nem tudják hova kell máésolni 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.