Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ha már vettétek a fáradtságot ahoz, hogy angol nyelv is van akkor miért nem egy nemzetközi tárhelyre regisztráltatok?
BLUE FLAMES --> RACE PRO
Multkor nyomultam az 1-el egy 10 percet a kocsi tuningolás kb. 1 perc volt és kész.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
..::S::L::M::..
Egy kis elozetes:
http://baggio.srv.hu/lr_pontiac.rar
http://lm.uw.hu/supra_drift.rar
BLUE FLAMES --> RACE PRO
Az egyik legdurvább rész az volt amikor sugárhajtómûvet pakoltak egy Celicába info

BLUE FLAMES --> RACE PRO
amit ti láttatok az American Chopper volt
de jó még az American Hot Rod-is és a Monster GarageÉn ezeket a sorozatok folyamatosan töltögetem lefelé
ti is megtehetitek innen
BLUE FLAMES --> RACE PRO
BLUE FLAMES --> RACE PRO

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

:3

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
nem tom már, de lényegében mind1. mind2 szám durva.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Kék volt, valami lagzis kocsi lehetett, mert elég sok ilyen kis szar szalag lógott rajta. Több se kellett ahogy sárgult a lámpa padlógáz a Scorpiomnak, követtem egy darabig, majd hál' isten pirosat kapott. Beálltam mellé, szerintem még a nyelvem is kilógott az ablakon, úgy figyeltem, nagyon szép kocsi. Követtem egy darabig aztán beletaposott, mindkét kerék elfüstölt, iszonyat hang, majd szépen elhúzott elõlem
Még soha nem láttam ilyet, igencsak megfogott a gép.Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
csak sajna nincs már meg😞(

Álmodozni meg lehet attól még ilyenrõl:

nemnyert egyikse 21 éves vagyok . persze fnf et imádom és az összes japán sportautot. Honda crx em van
Nemtom kivolt most a miskolci gyorsulási versenyen de ottis volt egy dodge viper , de nekem nem jelentett igazán ugy semmit azaz anyit hogy magyarországon nem sürûn látni de tényleg semmi többet . Amugymeg ugyanilyen "huzatos" videók vannak a viperrõlis..
pedig azok filmek mekkora lollerségek. nekem a égett a pofám, mikor néztem.
nekem sokáig egy gto kelett volna, de köthetünk kompromisszumokat is😊) ellennék egyebekkel is.
Jah meg gyõrbe is az összes kocsiba van az FNF vagy a 2F2F ment.
egyébként meg hülye vagyok. skyline már van a gémbe😊
Én is inkább valami amerikai csoda chevrolett AC Cobra vagy a jólbevállt német technika a merci vagy BMW.
, na persze életbe annak jobban, árából veszek más szép autót PL: skyline vagy supra
nah csuma és szeretném tudni lada hogy áll zotya?

A titok nyitja az újonan feltöltött I6 methanol rail meg ha turbó 0.75 bar nyomás a 2 helyett.