Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

basta002
Nem kell letölteni, issssszonyú eegyszerûen megolható, hogy átrakod magadnak savegame-be. ROC cars mappában. Át kell nevezni, és ennyi.

..::S::L::M::..

M@TriX
szerintem az eddigi legszebb gép, az a Camaro, a belsõ nézete is nagyon fullos, cirkálni az a tuti...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Gyiik
Origon, nem aze', meg meg ne sertodj, de igy hirtelen eleg eletkeptelen vagy :// ennyit gorcsolni ezen a faszsagon, amikor kiserletezessel (es legfokeppen readme-k olvasasaval) mar reg megoldottad volna

....................................................................................................

streeter
Badge nekem szar mert 300 körül elkezd billegni meg szar irányítni.
Én is Dayonával mék mert az ha kikapja az elejét akkor a 2. hátsó elem jól lenyúl a földre és megtartja a gépet nem megy el sehova. Aztán nyomok egy kettest és már rakja is le és GO
Én még I6-al szoktam mennyi utcai versenyeken ott jó.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
a badge az charger, nem? a gto meg fasza monaro (omega) alap. attól függetlenül nem csúnya, meg szép hangja van:/

3Error
sot, van a Badge (Barracuda), a Trans Am, meg a 69es Camaro. Ill. a GTO, de az mar nem muscle-car.(mert uj fajta)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
nem is neked ajanlottam, hanem Origonnak... 😊))
de en is a V8-akat szeretem... (vagy tobb V10/V12)
a sd daytona nem a legjobb gep, nem tul szep...
probald a trans am-et...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

I-NoVa
Nem baj, ezek nem igazán hatnak meg. Rocra, meg amúgy versenyezgetni ezzel járok:

De utcán cirkálni (amit lényegesen többször szoktam) inkább egy yóóféle V8 musclecar való, és kéne változatosság az MC mellé. Mivel a roc kilép, egyelõre nincs változatosság.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

3Error
csinald azt, hogy ezt letoltod (csak 1-2 napig el), kicsomagolod, bemasolod a X:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\cars\racers\ROC_cars mappaba, es autitstak lesznek az ellenfeleid... hajra

3Error
meg nem b*szta az anyjat, szar ez a server is...

3Error
pedig faszan nez ki a lm-es kiegeszitokkel...

Origon : komplett ROC autok, de nem a DHL !

I-NoVa
Valamikor nekem is eszembe jutott, hogy kéne egy DLH500, de miután letölteni nem sikerült, a roc meg nálam fagy, elintéztem egy ba*** meggel, és mentem pár 300 fölötti átlagú kört a város körüli autópályán az MC-mmel 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

streeter
Azt nem tudtam hogy nem jó mert mostanában nem töltöttem le semmit. Origon akkor várj és addig is PRÓBÁLKOZZ a ROC-on.
Ez a nagy titok nyitja

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

I-NoVa
Most sem lesz jobb, csak nehéz elfogadni, miután SÜRGÕS ÉLETBEVÁGÓ dologról van szó, hogy épp nem elérhetõ a fileszerver az extremeimporton. 😊

de nekem innen nem jönnek le
streeter
Nesze itt vannak save gamek

http://xi.dpx.nl/page.php?id=84

ez a link egy elmentés amit le lehetne tölteni.. de nem megy... nem tudtok pontosabb limket adni hogy röktön a letöltés jöjön be?
de akkor adj légyszi olyan pontos linket ahol elmentések vannak
légyszi agyon valaki olyan mentést amibe meg van adva az a verda... kösz
streeter
Mer szerinted ki lenne az a hülye aki kiadná?????
Keresgélj itt

I-NoVa
Nyugodj le, menj játszani, vagy kicsit a levegõre.

kurvára nem vágom mit kell csinálni... mért nem tudtok már adni egy olyan elmentést amibe megvan adva az a kocsi amit a rokba adna meg?
JOOO RENDBEN... HA MEGLENNE A KIBELEZETT SZAR AKKOR BELE TENNÉM. DE NINCS MEG... ADJATOK PLEASE LINKET AHONNAN LE TUDOM TÖLTENI!!!! KÖSZ
streeter
Origon te simán gyalázod a kb. 10 oldallal ezelõtti patxhes hozzászólásokat.

Pachat valszeg nem H\faszomse tudja milyen mappába kell rakni mint ezt már említették itt elõttem.
A kibelezett ROC kocsikar car\races\roc_data mappába kell rakni asszem de mindenhez van README!!!!! csak oda kéne figyelni.
Kódok meg csak kettõ van a pénz ami begformoney meg a ROCra teleportálos az letmeroc és ezt a garázsba kell beírni majd tune gomb(ami egy kis csavarhúzó felül)
A cuccokat meg nem úgy kell eladni hogy arra a kurva eladás gombra kattintasz hanem abba kell belehúzni az elemeket. (egyesével)

I-NoVa
Kibelezett szart meg a rotten.com -on keress.

I-NoVa

van itt egy kod amit nem értek:

Cars
This trick requires you to adjust your game files, so do this on your own risk.

To make copies of your car, first go to the game directory ("...\street legal redline\save\000(your place in users menu)\").

There should be two files plus other files that represent the cars that you have. Simply copy the file "PlayerCar0" (or whatever car file that you want) and paste them. Then change their names to "PlayerCar1", "PlayerCar2", "PlayerCar3", and so on.

Now go to the garage in the game, and you will find copies of your original car. (To get money easily, you can make copies of your car and then sell them.)

Ezt valaki nekem légyszi magyarra fordicsa le... (agyatok linket hogy honnan tudok ilyen kibelezet szart letölteni)
M@TriX
neked mindig ilyen jó kérdéseid/kéréseid vannak 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Honnan lehet ROC kocsikat letölteni?
M@TriX
32185

ÁjjLe BoBBi
szal?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Lenne még olyan kérdésem hogy miért nem tudom eladni pl.:az ajtót?
Kijön egy info ablak valmi szöveggel biztos találkoztatok már vele! Mit kell olyankor csinálni?

Meg az a bajom amikor a versenyre megyek meglátom a két versenykocsit aki éppen megy és elkezd recsegni ropogni a hangfalam!
Tud valaki valami gyógyírt?

Elõre is KÖSZI!!!
12346
ill mikre számítottál

12346
meg még van egy 2.18-as + néhány furball féle peccs.
milyen változásokra gondoltál?

CSak azért mert semmi változás nincs amkor fölrakom!
A játék könyvtárba raktam!
Elég a 2.14,15,16-ot fölrakni?
12346
és télleg.. vannak azok a kibelezett roc járgányok is. remélhetõleg vki tudj még, hogy honnan kõ lekapni és ad egy linket origonnak.
aztán már csak be kõ írni, hogy letmeroc vagy mi, és meg is lett oldva a problémája😊

12346
ne má. szted?😊)
c:\program files\quicktime

valszeg a game könyvtárát lenne a legcélszerûbb belõni, nem?😊

Hi!
A patch-et hova kell installálni?
Köszi!!!
streeter
De ha meglesz neki a DHL akkor sokkal elõrébb lesz nem?? 😊
Amúgy meg ennyi erõvel letölthetnéd a "kibelezett" ROC autókat és kész.

3Error
bizonyara sietne a baratunk...

12346
ezeket a "nagyon fontos" beszólásokat mindig is bírtam😊 mi lehet egy mentésben vagy bármi más hasonlóban fontos?

3Error
1 varos, 1 bolt (muhely)

ÁjjLe BoBBi
hanyadik patchnél járunk?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jah már rá jöttem hogy nincs második város rész... de boltba hogy lehet menni? Lehet valami uj cucokat venni esetleg? Vagy uj cucokra hogy lehet szert tenni?
!!!FIGYELEM!!!

légyszi valaki minnél elöbb küldjön nekem olyan REDLINE elmentést amibe már a R.O.C megvan csinálva és a második várost megadta... Erre a mailra küldjétek az elmentést: [email protected]

(nagyon fontos)
ELÖRE IS KÖSZ!
3Error

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy az innen letöltött Save Game-k mért nem mûködnek? Bemásoltam õket a Save könyvtárban és nem ismerte fel a játék. Ha segítenéte az nagyon jó lennenagyon megköszönném. Sziasztok! (Sürgõs)

Jöjjetek és nézzétek meg az oldalam!!!!

3Error
1et ertek...

STLRR
Gyerekek ez mar nevetseges!Racing beat baratunk belekezdett egy uj autoba ahelyett hogy kiadna azt a nyomorult civicet!Nem szegyelli magat!Ha mar egyiket sem adja ki akkor meg nem mutogasson rohadt kepeket!Ennyit a sok kocsogrol!

streeter
Egy kérdés. Csak nálam kicsi a letöltésnél a görgetõ sáv vagy mindenkinek 2 sor?