Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::S::L::M::..
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
....................................................................................................
Én is Dayonával mék mert az ha kikapja az elejét akkor a 2. hátsó elem jól lenyúl a földre és megtartja a gépet nem megy el sehova. Aztán nyomok egy kettest és már rakja is le és GO
Én még I6-al szoktam mennyi utcai versenyeken ott jó.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
de en is a V8-akat szeretem... (vagy tobb V10/V12)
a sd daytona nem a legjobb gep, nem tul szep...
probald a trans am-et...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
De utcán cirkálni (amit lényegesen többször szoktam) inkább egy yóóféle V8 musclecar való, és kéne változatosság az MC mellé. Mivel a roc kilép, egyelõre nincs változatosság.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
lesznek az ellenfeleid... hajra
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Ez a nagy titok nyitja
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ez a link egy elmentés amit le lehetne tölteni.. de nem megy... nem tudtok pontosabb limket adni hogy röktön a letöltés jöjön be?
Keresgélj itt
Pachat valszeg nem H\faszomse tudja milyen mappába kell rakni mint ezt már említették itt elõttem.
A kibelezett ROC kocsikar car\races\roc_data mappába kell rakni asszem de mindenhez van README!!!!! csak oda kéne figyelni.
Kódok meg csak kettõ van a pénz ami begformoney meg a ROCra teleportálos az letmeroc és ezt a garázsba kell beírni majd tune gomb(ami egy kis csavarhúzó felül)
A cuccokat meg nem úgy kell eladni hogy arra a kurva eladás gombra kattintasz hanem abba kell belehúzni az elemeket. (egyesével)
Cars
This trick requires you to adjust your game files, so do this on your own risk.
To make copies of your car, first go to the game directory ("...\street legal redline\save\000(your place in users menu)\").
There should be two files plus other files that represent the cars that you have. Simply copy the file "PlayerCar0" (or whatever car file that you want) and paste them. Then change their names to "PlayerCar1", "PlayerCar2", "PlayerCar3", and so on.
Now go to the garage in the game, and you will find copies of your original car. (To get money easily, you can make copies of your car and then sell them.)
Ezt valaki nekem légyszi magyarra fordicsa le... (agyatok linket hogy honnan tudok ilyen kibelezet szart letölteni)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Kijön egy info ablak valmi szöveggel biztos találkoztatok már vele! Mit kell olyankor csinálni?
Meg az a bajom amikor a versenyre megyek meglátom a két versenykocsit aki éppen megy és elkezd recsegni ropogni a hangfalam!
Tud valaki valami gyógyírt?
Elõre is KÖSZI!!!
A játék könyvtárba raktam!
Elég a 2.14,15,16-ot fölrakni?
aztán már csak be kõ írni, hogy letmeroc vagy mi, és meg is lett oldva a problémája😊
c:\program files\quicktime
valszeg a game könyvtárát lenne a legcélszerûbb belõni, nem?😊
A patch-et hova kell installálni?
Köszi!!!
Amúgy meg ennyi erõvel letölthetnéd a "kibelezett" ROC autókat és kész.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
légyszi valaki minnél elöbb küldjön nekem olyan REDLINE elmentést amibe már a R.O.C megvan csinálva és a második várost megadta... Erre a mailra küldjétek az elmentést: [email protected]
(nagyon fontos)
ELÖRE IS KÖSZ!
Jöjjetek és nézzétek meg az oldalam!!!!