Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt úgy kéne csinálni, hogy leülök a gép elé és addig fel nem állok amíg kész nincs
erre sajnos nincs idõm és úgy nem megy, hogy napi pár órát foglakozok vele, mert nem haladok semmit
BLUE FLAMES --> RACE PRO

kijelölsz mindent, jobbkilkk, scale, és mind a három tengely mentén egyszerre nagyítod amíg alul ki nem írja, hogy 1000%
BLUE FLAMES --> RACE PRO
Off, sorry:
A linux tényleg egy más világ, fõleg a "windowshozragadt" felhasználónak. Volt ismerõsöm, aki hazahozta a Metrobol a nagyonolcsóhûdekirály gépét, volt rajta egy linux, és egy lemezt nem tudott bemountolni vele, hogy telepíthessen valamit. Sokba került neki, amíg egy grafikus felületet megidéztem, he-he...
Uff.
van 2db leírásom a maxhoz az egyik majdnem 800 oldalas, de mailbal nem tudom elküldeni, mert egyenként 14MB
Hex Workshop
BLUE FLAMES --> RACE PRO
Az email címem [email protected]
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
(jo neha vicces, de akkor is) bar ha Origonnak a nyomtatot linuxban telepiteni sikerelmeny, akkor tenyleg lusta lehet.
blazini: ha a zoldeknel 1 lettel akkor automatan atrak a kek garazsba. (a kep utan)
ha nem enged be akkor menj vissza a zoldbe es probalj meg egy drag-et este...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Valaki segítsen már abban hogy hogyan tudok másik csapathoz menni?
Már kiírtra hogy mehetek a kékekhez, de odaállok a kocsimmal és azt írja ki hogy most nem tudok bemenni!
Nem tudom mit kell csinálni ezért valaki megírhatná!
Köszi elõre is!!!
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
20 éves vagyok...
És én ne legyen nagy a szád mert le ültetnélek egy linuxos gép elé és azt mondanám hogy telepics nyomtatot röktön te is segicséget kérnél...
1000 bocs,télleg igazad van,a verzio volt a gáz.
Amugy (kicsit off)honnan is ismersz?😛
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
Origon te nagyon szeretsz írkálni meg kérdezgetni.
Nem tom hány éves vagy de 12-re saccolok, de valami nyárimunkát keressél már magadnakj hogy ne csak a fórumon lógj egész nap.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Egy gyors kérdés,lehet,h nem én vok vele az elsõ,1000 bocs érte..szal felpeccselve fent van a gém,meg pár kieg. (focus,meg lethalmodzos bodykittek),és a 2 intró után kilép:/
error log-fájlba ezt látom: "!name cannot be parsed at file "LEmer_VT;" at line 46"
Mitõl is lehet ez? rossz helyre másoltam vmit? kétlem...akkor?
Köcce a segitséget!
Balu
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
TRans Am RC0.9... csak a link nem mutat sehova.
lm-ék begyorsultak, még ma le fogom égetni az összes hálózati kábelemet a letöltésekkel :-)
adjatok linket honnan tudom letölteni?
mellesleg nem kell a 2.1.9 r5 höz az r4? (ha kell akkor r4 es linket is mondjatok plz...)
elég nagy hiba. Másik: nemtom felraktátok e már a skylie t?! A lényeg az hogy én felraktam de az alkatrész darabok kurvára elvanak csuszva. semmisincs a helyén mi lehet a probléma?ide küldjétek: [email protected]
ha nem fér bele egy mailba akkor agyatok plz egy linket honnan tölthetném le?
nem tudtok mondani olyan oldalt ahol lehet kocsikat letölteni hozzá? vagy esetleg jobb motrokat?

Van egy kibaszott mappa meg egy kurva rpk file nem tom hol láttál te ott pár rpk file-t.
és mégvalami ott van az a kurva kibaszott
Egyszer olvasd már el azt a szarságot azért van ott az a fos. Ha nem is tudsz angolul azt megérted mit hova kell rakni.
WWWWÁÁÁÁÁÁÁ

felbasz az ilyen kibaszott lustaság.

Boccs a káromkodásért de kijött belõlem az állat ilyen kérdések után.
cali_data-t is csak egy helyre kell tenni nem?
kérlek ird le mit hogyan kell betenni a játékba...
cali_data-t is csak egy helyre kell tenni nem?
kérlek ird le mir hogyan kell betenni a játékba...
bemásoltam rpk-t a cars/racers be
meh bemasoltam a cali_data a cars/racer be
mi kell még? és mért nem indul?
pedig mindent jol cisnáltam...

Calibrába nekem nem is ilyen az ülllés

Köszi
PROgeny
http://szefoo.uw.hu
Addigra csak lesz mar gepem.
Jöjjetek és nézzétek meg az oldalam!!!!