Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
letõtteni én spec dc-rõl szedtem.
egyébként nem emlékszem hogy hol válaszoltam volna a kérdéseimre...
Kérdeztem h az alábbi konfigon szerintetek hogy fut - nem válaszoltam rá, és nem is válaszoltak
kérdeztem h milyen patcheket érdemes felrakni - nem válaszoltam rá, és nem válaszoltak
kérdeztem mit jelent a redline - nem válaszoltam rá, és válaszoltak mások
kérdeztem h honnan lehet letölteni - nem válaszoltam rá, válaszoltak viszont mások (te is)
szóval hol válaszoltam magamnak?
lehet h valami elkerülte a figyelmemet.
és mondom azért irok ennyit, mert várom h végre lejöjjön, itt kell a gép mellett ülni é manuálisan kattintgatni, mert a Flashget egyszerre mindenképpen 3at akar tölteni 😞
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
mert ez a hülye flashget miért tölt egyszerre 3at amikor beállitom h egyet töltsön csak egyszerre???
Juhééé!
milyen patcheket tegyek fel szerintetek?
ha arrol lesz képem akkor felrakom, de a sl2-t épp most toltom. :/
még kb 300 mega van hátra, de lassan leállitom mert swgzni is kéne😞
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
bár most majd lehet h letoltom ha már regeltem a bouncera...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://xi.dpx.nl/page.php?id=668
😊
ASUS A7V8X (alaplap, hangkártya integrálva...)
AMD Athlon XP 2000+ 1.67 GHz
ASUS Geforce Ti4800 128MB (ugyanaz mint a Ti4200 nem tudok semmi kulonbséget😊)
512 RAM 333Mhz DDR
Windows XP Professional
Vinyó 80MB-os Maxtor, tobbet nem nagyon tudok rola, ja és kb 30 Giga van belole elhasználva eddig.
2.1.4
2.1.5
2.1.6
2.1.8
és akkor ide az r5?
és ha igen honnan lehet azt leszedni?
bocsi h ennyit kérdezek, csak emlékszem h régen annak ellenére h játszhatatlanula akadt (1 FPS-t irt folyamatosan a FRAPS, szinte sose ment a folé, namost ez a dia szerintem :/)
imádtam a játékot, és most h kijöttek a patchek, muszály jászanom.
fõleg ha azota ilyen sok ujdonság is van hozzá.
H tudjak mit csinálni SWG server down alatt😊)))
Mostanában nem szaggat a város. Pedig semmit nem csináltam a géppel, csak rábiggyesztettem egy service packet a W2k-ra.
Ja, lenne még egy kérdésem: milyen sorrendben kell felrakni a patcheket? (Már 20 hozzászólás óta nem kérdezte meg senki, borzasztó! :-) )
ingyenes servert nem tudok, de nem is ajanlanek, ill. 1 sms-t azert meger a game mindenkeppen...
r5 no-cd legkozelebb eroltesd meg keresessel magad, meg a topicbol sem kell kimenni...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
mi az az r5? 😊
De ez nem csak bastának szól csak tudom hogy õ már csinált ilyet.
a kepfeltolto pedig majdnem az amit matrix irt : http://slc.hsw.hu/picup
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
vagy lehet még valamelyik boltban kapni?
nem eredeti.
és felraktam az elsö patchet (2.1.4)
aztán a 2.1.5 ot akartam, de kiirta h nem jo a object.rpk file.
aztán felraktam a nocd-t, és most azt mondja inditásnál, h pls insert the Street Legal CD.
hogyan segithetnék ezen?
régen megvolt de szegény cd-m már nincs hasznûlhato állapotban, ugyh kéne ujra!
és örülnék ha elmondanátok h miket kell felrakni a alapjátékra h minél több lehetöségem legyen, és ne akadjon annyira, meg hogy honnan lehet sok auto és alkatrészt letölteni.
Köszi!
greedo

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
majd rendesen feltöltö ha lesz idöm... (jo képek)
---

Ha ezt Alexease meglátja lefordul a székrõl 😉
---