Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Hehehe

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

De nekem még az alvázvédõ sem megy fel!
Azt hogy kell felrakni?
TruckDuty Rulez... összeraktam bele egy 900 lovas motort (leírás alapján), hátra dupla drag gumi, még az elejét is felkapja induláskor, megcsúsztatni csak kézifékkel lehet :-)
Tényleg, miért nem csinált még hozzá senki pótkocsit? Egy nagy kocka kellene alatta 2-3 sor kerékkel... a poénértéke több lenne, mint a munka vele!

Ombika
Nekem csak 899 lo jott ki de nemtudom miben rejlik meg az a par loero!? 😞

streeter
Na a skyline javításban van neon??

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

3Error
sztem eloszor pakolaszd fol az alvazvedo kutyuket, es utanna sikerulnie kell. (kettot lehet rapakolni)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

A neont a skylinera hogyan kell felrakni? Nekem sehogyse megy fel.
malter
erre már én is gondoltam,alexease átrakathatnád az xi honlapját bannernak+link,ha már ugysem frissited honapok ota
KraZ
Én a Truckdutyval simán levertem mindenkit. Hátra dupla széles kerék,904LE azt hali!

MAN T.G.A.

Bucser
hát az SL katalogot nagyon régta nem frissítik... De errõl inkább Alexease-t kérdezd...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mindenkitõl nagyon köszönöm a segítséget, mindjárt neki is esem. A banner alatti oldalt nem frisíítik valami rendszeresen ott semmi ilyen furball patch nincs asszem.
3Error kössz a linket!!!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Ombika
405/xx azt tedd fel az brutal es tapad is!
Aszem furball fle patchban van benne!

NAAAGY hátsó gumikat pakolj fel sztem...
Van most valahonnan drag gumim felnivel, amely szépen kitölti a drag hátsó sárvédõket. Az azt hiszem, nem fog letérdelni a 900 lótól...

streeter
Nekem pirosaknál csak az elsõvel gyûlt meg a bajom addig minden simán ment. Elõször egy wranglerral mentem el a piras 8. helyig utánna váltottam egy SD 750-re bele dobtam a 904LE-s motort meg elõször GTLE váltó és a 2. helyig el is jutottam. Az elsõ hely meg egy kamcsi volt 😊)) de egy 5 fokozatú összkerekes géppel 3-ára lenyomtam.

3Error
1. melyik auto ver el?
2. sztem probalkozz a I6 kocsikkal, azok ruganyosabbak, mint a V8. (de egy 800 lovas Golf is odazuz)
3. SL2: Furballs Combo Patch 2.1.9R5P
sok sikert !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Bucser
Tedd fel a Furball R5 patchet..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

12346
paszolok. hirtelen ez jutott eszembe. jó rég nyomtam már. majd ha megint saját vas lesz elõttem, megint földobom az slr-t. van 1-2 dolog, amit meg kéne lesni😊

"fural féle O'MAric" na ilyet még nem láttam! azért köszi, próbálkozom! Ha nitróztam is az elején azt legalább hármasban tettem, hiszen se perc alatt felgyorsul oda a kocsi!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

streeter
Jah vagy ne 1-esbe hanem 2-es vagy 3-asba indulja nitróval

A kép meg szerintem fake mert az ifa motor helyén ott ül a paraszt. Bár ki tudja lehet vannak ilyenek

streeter
Érdemes összkerekes kocsival menni ne GTLE váltót rakj hanem a fural féle O' Maric vagy a legjobb a drag egy kicsit álligatva és akkor nitróval is indulhatsz.

És akkor most mit csináljak? Eddig mindenkit levertem simán, aztán most meg olyan mintha én lennék a legpudlibb!!! Ha nem nitrózom akkor is lehagynak!!! Vagy milyen gumit tegyek fel? Szal???

12346
nem lehet, hogy sok egy picit a 900 ló és csak koptatod a gumit, de nem megy a szekér?😊

malter
én már nagyon várom föleg ez a része tetszik:
malter
ez fake vagy tényleg vannak ilyen állatok?
malter
Lol!
Hi!
Segítsetek egy kicsit légyszi!
Szal én nem olyan rég kezdtem el játszani a gaméval és az a bajom, hogy a piros garázsozs éjszakai versenyeken, nem tudom megverni a nyolc-kilecedik helyezetteket! Egy 900lovas MC GT-vel nyomom, de úgy elhúznak mellettem ahogy kell, hiába nitrózok mint a hülyegyerek max nitróval! Min tudnék még finomítani, vagy mi a franc legyen????

3Error
az invictus uj game-e keszuloben : Cross Racing Championship

szep lesz...

streeter
Egy ilyet nem akar valaki csinálni?

A rendõrvelorex nagyon állat... ez hobbiautónak is királyság, nyáron egyszerûen le lehet róla patentelni (!) a kasztnit, aztán összehajtogatni a csomagtérbe... ezek után kinek kell buggy?

3Error
gratula !

streeter
A Hergate (vagy milyen) BMW-bõl Z3as lett

Ombika
Huu allat van par torott gep is! 😞

Nem tudja valaki hogy áll a viper????

I-NoVa

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

bodesz
már midnen vitrual tuningosat lattam és van 1-2 jó de vannak fosok is mint pl ez a zöld nemtom mi nekem nem tetszik

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

malter
naxas furano melyik pecs-el megy?nekem mindig kifagy a game tölle
malter
a total car honlapján csinálgatják öket pályázatok vannak auto átalakitásra

itt
Ombika
Azon rohognek ha hatul LPG felirat ott villogna 😄

Bucser
JA felfesteni a vonalakat😊 azt úgysem lehet nagy tempónál😊

Bucser
A velorex a legászabb😊

streeter
Nem tudom fake vagy sem de ez a Ford Cosworth elég dúrván néz ki nekem tetszik. Autópálya rendõrségnek kell egy ilyen zsúrkocsinak

malter
ezekböl rá tudsz jönni fake,vagy sem😊)

meg legalabb egy het.

streeter
tényleg R6 patchel mi van?? már vagy 2 hete készül másnapra.

Ombika
Nekem fennt van a regebbi,mar meg is vettem de ha most ezt a javitast bemasolom akkor oke lesz ugy?

3Error
udv!

streeter
Szevasztok

Egy hétig nem voltam netközelbe és hát nem sok új dolog született ahogy elnéztem. Az új supra szép lesz majd a furranot meg naxast ezután próbálom. Az igatás megint megvan ahogy látom

Alexease
WOW! Ez nagyon allat!!! Tetszik. Ez most komoly vagy csak valami poen, reklam, egyebb volt?

Amugy a gyorshajtok ellen az uldozes nem az igazi, vezetni is tudni kell, masokra veszelyes stb. Egy ideig kovetni kell, kerni hellikoptert, es ha "tiszta a kornyek" - masokra nem veszelyes, egyszeruen valami nagyobb kaliberu fegyverrel ki kell loni. Ez komoly! Nomalisabb helyeken, az auto mint kozlekedo eszkoz, ha nem a szabalyoknak megfeleleloen van hasznalva, "fegyvernek" szamit.

En nem szaroznek, M60 es felulrol szitava lonem aki nem fer a borebe😊))))) Persze, nem azt aki 70 helyett 80-100-al megy😊))
Bucser
Inkább Gyönyörû..... A régi cápa BMW-k és Aston Martin Vantage-k formáját idézi...

Ugy gondoltam veszek majd egy bmw m3 ast és avval nem hagynak le soha a rendörök.... de most bemutaták az uj bevetési kocsit..
ezt akkor vetik be ha nem álsz meg és 300 al mész:

...ilyesztö... 😊