46059
.
  • streeter
    A modellje jó az új 5-ösnek, de még nem ígérek semmit.
  • Ombika
    HAJRA TE VAGY AZ EMBEREM! DE remelem uj 5-os! :)
  • 12346
    ezt vehetem bíztatásnak?
  • streeter
    Én részemről csak annyit mondok hogy várjatok kicsit.
    Próbálok jó BMW modelleket keresni. Most van 3 db M5-ös BMW ami arra vár, hogy megnézzem a modelljüket és ha jó akkor megpróbálom megcsinálni őket. Vagy legalább is egyet.
  • malter
  • 12346
    nekem meg vmi kúltúrált vényócas "hajó" kéne, mégse rinyálok. tom, hogy úgyse lesz.
  • streeter
    Én még mindig azt mondom hogy nyugi. Előbb utóbb lesz egy. Lehet nem lesz tökéletes, de lesz. Várj pár napot...
  • Ombika
    Nagyon regen volt lila uj 5-os bombi de sajnos azota sehol se latom! :(
  • streeter
    Nyugi-Nyugi..... lesz az is. Ha minden igaz és minden jól jön ki.
  • Ombika
    En meg mindig igazi normalis bombiert sirok!
  • streeter
    Egész korrekt kis gép.
    Golf II
  • basta002
    Nem tudom, hiába tettem fel, még azóta nem is használtam... :S
  • streeter
    hohohohóóóóóóóó
    Eljen van egy kis sikerélményem!!!!!!!!!!!!

• Ombika
    Sokat valtoztat?
  • basta002
    Megmondom őszíntén, hogy a crc nehezebb, most sl-hez bodykitet csinálok, az új autót feladtam, mert nincs rá időm... :) De így tök jól eljátszogatok. Van egyébként 2.2.1-es patch, letölthető a LIVEon
  • malter
  • malter
    textura tutorial nézegesd át hátha segit
  • streeter
    Én is rákapnék meg a modellek is meglennének csak nem tudok texturázni normálisan.
  • Beniboy
    Ez a hangfal tetszik!
    Ez a végleges patch-be van?
  • Ombika
    PEdig mindeki mondogatta le kell rakni inkabb CRC de en is rakattantam ismet de durvan!
  • basta002
    Basszus!! Mostmár én is kedvet kaptam
  • Ombika
    Ahh basszus kell szereznem ujra vidkarit! :)

Vmi franko uj 5-os bmw vagy vmi kultur bombirol nemtudok esetleg nincs keszuloben?
  • Evogordon
    Itt meg az én Honda integrám van.
  • streeter
    Ez nagyon komoly

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ez nekem naggyon kelllll

• malter
    csak neked;)

• malter
    nem nagyon,a hauler végülis csak szép felni,meg full ültetés,a skyline régen letölthetö,csak a felnit kell megkeresni,a hot rod még nincs kész de már majdnem full

• báttyó02
    huhh a skyline odaver !
  • Ombika
    Xi-rol le is tolthetoek?
  • streeter
    Ez a hot-rod kell nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • malter
    pár kép ugyis régen voltak már:)

ez LOL:

• danee12
    vazz
  • basta002
    Gondolom, mert úgy raktad össze... Figyelj mindig oda, hogy mekkora felnit, milyen lengéscsillapítókat használsz, mert sokat befolyásol rajta. Ha 1esben csúszik nagyon, akkor állíts a váltódon, de egyébként nagy sebességnél mindig csúszik, az alap. Ha minden váltásnál fütyül a gumi, akkor előbb-utóbb kicsúszás lesz a vége. Szóval a motorra is érdemes odafigyelni.
  • Evogordon
    Az miért van hogy csúszik nagyon a kocsi?
  • Vlala #35260
    Gondolom, a fejlesztők az érzékelhetőség érdekében kissé felnagyították a kopás mértékét, elsőre én is nagyot néztem, hogy 10 kör után 60%-os a gumi,fékek alig vannak, és a váltómat is illene cserélni... a fizikai motor viszont példásan lemodellezi az elhasználódást, ha csak az egyik oldalra teszel új gumit vagy féket, a tütü teljesen máshogy gyorsul-lassul, félrehúz, a lengéscsillapítókkal valógonoszkodáás kanyarodáskor eredményezhet érdekes pályát. (választékos fogalmazás v1.0)
  • Ombika
    Szomoru :(
  • Evogordon
    De nemazért ez a játék hibája.
  • streeter
    Valszeg mert kopik a fékbetét é nem fog túl jó. A kanyarodásra meg nem tok mit mondani.
  • Evogordon
    Miért van az hogy ha játszok kormánnyal akkor egy idő múlva nem fékez annyira jól meg jobbra sem kanyarodik teljesen meg stb... Van rá valami megoldás? Raktam fel a logitech kormányomhoz egy jobb driver-t is és nem jó.
  • streeter
    Csak azért mert törölték az atw-s címem és minden cuccom azon volt. Ha lesz időm akkor megcsinálom megint.
  • ALIENwoods
    Átdolgozás alatt áll a weblapja