46059
.
-
#35293 A modellje jó az új 5-ösnek, de még nem ígérek semmit. -
#35292 HAJRA TE VAGY AZ EMBEREM! DE remelem uj 5-os! :) -
#35291 ezt vehetem bíztatásnak? -
#35290 Én részemről csak annyit mondok hogy várjatok kicsit.
Próbálok jó BMW modelleket keresni. Most van 3 db M5-ös BMW ami arra vár, hogy megnézzem a modelljüket és ha jó akkor megpróbálom megcsinálni őket. Vagy legalább is egyet.
-
#35289 -
#35288 nekem meg vmi kúltúrált vényócas "hajó" kéne, mégse rinyálok. tom, hogy úgyse lesz. -
#35287 Én még mindig azt mondom hogy nyugi. Előbb utóbb lesz egy. Lehet nem lesz tökéletes, de lesz. Várj pár napot... -
#35286 Nagyon regen volt lila uj 5-os bombi de sajnos azota sehol se latom! :( -
#35285 Nyugi-Nyugi..... lesz az is. Ha minden igaz és minden jól jön ki. -
#35284 En meg mindig igazi normalis bombiert sirok! -
#35283 Egész korrekt kis gép.
Golf II -
#35282 Nem tudom, hiába tettem fel, még azóta nem is használtam... :S -
#35281 hohohohóóóóóóóó
Eljen van egy kis sikerélményem!!!!!!!!!!!!
-
#35280 Sokat valtoztat? -
#35279 Megmondom őszíntén, hogy a crc nehezebb, most sl-hez bodykitet csinálok, az új autót feladtam, mert nincs rá időm... :) De így tök jól eljátszogatok. Van egyébként 2.2.1-es patch, letölthető a LIVEon -
#35278 -
#35277 textura tutorial nézegesd át hátha segit -
#35276 Én is rákapnék meg a modellek is meglennének csak nem tudok texturázni normálisan. -
#35275 Ez a hangfal tetszik!
Ez a végleges patch-be van? -
#35274 PEdig mindeki mondogatta le kell rakni inkabb CRC de en is rakattantam ismet de durvan! -
#35273 Basszus!! Mostmár én is kedvet kaptam -
#35272 Ahh basszus kell szereznem ujra vidkarit! :)
Vmi franko uj 5-os bmw vagy vmi kultur bombirol nemtudok esetleg nincs keszuloben? -
#35271 Itt meg az én Honda integrám van.
-
#35270 Ez nagyon komoly
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ez nekem naggyon kelllll
-
#35269 csak neked;)
-
#35268 nem nagyon,a hauler végülis csak szép felni,meg full ültetés,a skyline régen letölthetö,csak a felnit kell megkeresni,a hot rod még nincs kész de már majdnem full
-
#35267 huhh a skyline odaver ! -
#35266 Xi-rol le is tolthetoek? -
#35265 Ez a hot-rod kell nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#35264 pár kép ugyis régen voltak már:)
ez LOL:
-
#35263 vazz
-
#35262 Gondolom, mert úgy raktad össze... Figyelj mindig oda, hogy mekkora felnit, milyen lengéscsillapítókat használsz, mert sokat befolyásol rajta. Ha 1esben csúszik nagyon, akkor állíts a váltódon, de egyébként nagy sebességnél mindig csúszik, az alap. Ha minden váltásnál fütyül a gumi, akkor előbb-utóbb kicsúszás lesz a vége. Szóval a motorra is érdemes odafigyelni. -
#35261 Az miért van hogy csúszik nagyon a kocsi? -
Vlala #35260 Gondolom, a fejlesztők az érzékelhetőség érdekében kissé felnagyították a kopás mértékét, elsőre én is nagyot néztem, hogy 10 kör után 60%-os a gumi,fékek alig vannak, és a váltómat is illene cserélni... a fizikai motor viszont példásan lemodellezi az elhasználódást, ha csak az egyik oldalra teszel új gumit vagy féket, a tütü teljesen máshogy gyorsul-lassul, félrehúz, a lengéscsillapítókkal valógonoszkodáás kanyarodáskor eredményezhet érdekes pályát. (választékos fogalmazás v1.0)
-
#35259 Szomoru :( -
#35258 De nemazért ez a játék hibája. -
#35257 Valszeg mert kopik a fékbetét é nem fog túl jó. A kanyarodásra meg nem tok mit mondani. -
#35256 Miért van az hogy ha játszok kormánnyal akkor egy idő múlva nem fékez annyira jól meg jobbra sem kanyarodik teljesen meg stb... Van rá valami megoldás? Raktam fel a logitech kormányomhoz egy jobb driver-t is és nem jó. -
#35255 Csak azért mert törölték az atw-s címem és minden cuccom azon volt. Ha lesz időm akkor megcsinálom megint. -
#35254 Átdolgozás alatt áll a weblapja