46061
.
-
CSÁSZTOK!!!!
Valaki nem tudná megmondani hol lehet sok sok autót leszedni a slr 1-hez
PLEASE HELP!
-
Üdv
Nem tudna valaki mondani 1 warez oldalt ahonnan le lehetne szedni?
jah
és a peccseket milyen sorrende rakjam fel?
retro feeling =).
fel kéne raknom nekem is az SLR:R-t újra és alkotnom kéne vlmt. -
A modellje jó az új 5-ösnek, de még nem ígérek semmit. -
HAJRA TE VAGY AZ EMBEREM! DE remelem uj 5-os! :) -
ezt vehetem bíztatásnak?
-
Én részemről csak annyit mondok hogy várjatok kicsit.
Próbálok jó BMW modelleket keresni. Most van 3 db M5-ös BMW ami arra vár, hogy megnézzem a modelljüket és ha jó akkor megpróbálom megcsinálni őket. Vagy legalább is egyet.
-

-
nekem meg vmi kúltúrált vényócas "hajó" kéne, mégse rinyálok. tom, hogy úgyse lesz. -
Én még mindig azt mondom hogy nyugi. Előbb utóbb lesz egy. Lehet nem lesz tökéletes, de lesz. Várj pár napot... -
Nagyon regen volt lila uj 5-os bombi de sajnos azota sehol se latom! :( -
Nyugi-Nyugi..... lesz az is. Ha minden igaz és minden jól jön ki. -
En meg mindig igazi normalis bombiert sirok! 
-
Egész korrekt kis gép.
Golf II -
Nem tudom, hiába tettem fel, még azóta nem is használtam... :S -
hohohohóóóóóóóó
Eljen van egy kis sikerélményem!!!!!!!!!!!!

-
Sokat valtoztat? -
Megmondom őszíntén, hogy a crc nehezebb, most sl-hez bodykitet csinálok, az új autót feladtam, mert nincs rá időm... :) De így tök jól eljátszogatok. Van egyébként 2.2.1-es patch, letölthető a LIVEon -
-
textura tutorial nézegesd át hátha segit -
Én is rákapnék meg a modellek is meglennének csak nem tudok texturázni normálisan. -
Ez a hangfal tetszik!
Ez a végleges patch-be van? -
PEdig mindeki mondogatta le kell rakni inkabb CRC de en is rakattantam ismet de durvan! 
-
Basszus!! Mostmár én is kedvet kaptam 
-
Ahh basszus kell szereznem ujra vidkarit! :)
Vmi franko uj 5-os bmw vagy vmi kultur bombirol nemtudok esetleg nincs keszuloben? -
Itt meg az én Honda integrám van.
-
Ez nagyon komoly
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ez nekem naggyon kelllll
-
csak neked;)
-
nem nagyon,a hauler végülis csak szép felni,meg full ültetés,a skyline régen letölthetö,csak a felnit kell megkeresni,a hot rod még nincs kész de már majdnem full
-
huhh a skyline odaver ! -
Xi-rol le is tolthetoek? -
Ez a hot-rod kell nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

-
pár kép ugyis régen voltak már:)
ez LOL
:
-
vazz
-
Gondolom, mert úgy raktad össze... Figyelj mindig oda, hogy mekkora felnit, milyen lengéscsillapítókat használsz, mert sokat befolyásol rajta. Ha 1esben csúszik nagyon, akkor állíts a váltódon, de egyébként nagy sebességnél mindig csúszik, az alap. Ha minden váltásnál fütyül a gumi, akkor előbb-utóbb kicsúszás lesz a vége. Szóval a motorra is érdemes odafigyelni. -
Az miért van hogy csúszik nagyon a kocsi? -
Vlala #35260 Gondolom, a fejlesztők az érzékelhetőség érdekében kissé felnagyították a kopás mértékét, elsőre én is nagyot néztem, hogy 10 kör után 60%-os a gumi,fékek alig vannak, és a váltómat is illene cserélni... a fizikai motor viszont példásan lemodellezi az elhasználódást, ha csak az egyik oldalra teszel új gumit vagy féket, a tütü teljesen máshogy gyorsul-lassul, félrehúz, a lengéscsillapítókkal valógonoszkodáás kanyarodáskor eredményezhet érdekes pályát. (választékos fogalmazás v1.0)
-
Szomoru :( -
De nemazért ez a játék hibája. -
Valszeg mert kopik a fékbetét é nem fog túl jó. A kanyarodásra meg nem tok mit mondani. -
Miért van az hogy ha játszok kormánnyal akkor egy idő múlva nem fékez annyira jól meg jobbra sem kanyarodik teljesen meg stb... Van rá valami megoldás? Raktam fel a logitech kormányomhoz egy jobb driver-t is és nem jó.