Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez állat! Nitrót bele! :-)
2 gondom van:
1. error #32683: link broken, nekem is elküldhetnéd...
2. Elfelejtettem...

Valaki.Az einvagen i4es motor filéivel is megdobhatnátok azt is el asztam :-(( Kösz
Hali.Valaki megdobna a duhen i4es motor filéival mert véletlenül felûlírtam :-((((([email protected] Kösz
3Error
AMD V8+ ? 😊 allat mod...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Hali
SuperDuty 750-el megyek drag kerék váltó 1154Nm és 755hp 1825kg kicsit könnyítve.Többet nem tudok kihozni a v8-ból.Nektek mennyi a max??
streeter
Ezt lessétek meg

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Köszi! A cuccost megkaptam! Amit küldtél az nem az eredeti, de jól néz ki! Azt hittem ettõl nem megy a gém, de kiderült, hogy egy berakott auto volt a ludas!!! Nektek megy minden auto ami utolag kerül be? Nekem se a Skyline se a Calibra és még ki tudja mi nem megy! 6mp alatt a negyed mérföld? Mivel??? Mondjuk én nagyon nem rég óta játszom vele, de kilenc alá sose jutottam!!!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

HAli

Milyen idõt tudtok menni 1\4 milén mert én 6 alatt nem tudok menni akár mit csinálok.Ezd is az sd-vel tudtam elérni.Nálam is gondok vannak a v8 methanollal mert ha felteszem akkor csak szétszórt pontoból áll a teljesítmény és a nyomaték görbém.Tud valaki erre vmi orvosságot?
Hjajjj!!!! Véletlenül letöröltem a backup filejaim egy részét!!!!
Legyen ojan jó, és küldje el valaki az allábbi fileokat:
disc_brake_FL.scx
disc_brake_FR.scx
disc_brake_RL.scx
disc_brake_RR.scx
a [email protected] címre!
Elõre is köszönöm!!!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

3Error
gatyámba szarnék, ha az én kocsimnak lenne ilyen hangja.. 😊

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
önarckép, vagy barátnõ? (tom, xi forum)

malter

Lol😊))))))))))
Ombika
Skyline mar be is van rakva reg !

Akkor kutakodok a xi-n!

malter
a skyline,és a metán nncs benne amugy minden azok meg az x-n vannak

streeter megjött emil thx😊
malter
ugylátom nekik viszont van böven szabadidejük😊)
I-NoVa

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

12346
ezzel a lethallal mizó? eddig vmi ratyi hang jött be, most meg per pill be se jön.

streeter
Ezek csak készülnek. A fórumon találtam õket.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

n+1:
Extreme Import
Lethal Modz
A minit nem találtam meg az Xi-n. Egy mini van, de az nem csak egy Cliora emlékeztetõ kasztni?

Morphin
Hi emberek má rég megvan ez a játék de nem játszottam még vele igazán.Tudtok mondani valami jó oldalt ahonnan lehet uj cuccokat (autok ...)szerezni?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Ombika
Ebbol mit tartalamz a furball patch vagy van amit kulon le kell szedni Xi-rol?

Tessék, két napig nem látogatom az ExtremeImportot, erre tesznek rá három új járgányt. Most megint tölthetem le, rakhatom be, és fuccs a szabadidõmnek :-)))
Élet ez így? :-)))))

streeter
Pár újdonság az XI-rõl

Elõször Mini Cooper

A többi itt .

És egy 525-ös BMW neonnal meg minden.

A többi itt .

streeter
Elment a mail.

jah és ez jeeaahhh

bocsesz a képekért

malter
malter
vegyél 1 skyline-t,tegyél rá furball féle hengerfejet,szedd le az emer gt2 intake maninfoldot,tegyél rá baiern 2.5set állitgasd be és ezzel már tuti 1000le fölé mész(természetesen a furball turbo is kell)
malter
az xi-n találsz metán-t letölhetö
malter
de hogyan sikerült?már vagy 50 napot lapozam de soha nem találtam gtr vspecII-t,küld már el plz mailba player car 0 filet😊
Jaja, nekem is sikerült megcsinálni, de ez nem sokat világít, ráadásúl ha kéket rakok fel akkor sárgát világít!
streeter
Nekem is sikerült megcsinálni de hát a neon annyit ér mint hóviharba az úszógatya.

Ez van most.

Nekem nem megy a link.
Elküldenéd mailba?

[email protected]

Kössz!
I6 methane? abban a patchban amit kiraktál nekem nem volt ilyen asszem!!!! Egyébként, még mindíg csira vagyok! I6-bol eddig 886LE asszem!!!

Ird csak le pontosan, hogy mibõl sikerült ezt kihoznod pontosan, mert engem f*szlámát, még mindíg levernek!!!!

ALIENwoods
2,4 GHz fölötti proceszorral és min. 256 DDR RAMmal más simán fut a Redline az alap beállításokkal (!tapasztalat)

3Error

akinek nem megy a link, szoljon megy mailban...

3Error
a tokom belevagom !
jo link : Skyline .cfg

3Error
bocs rosszul irtam, forditva lenne igaz, GTR V-Spec. asszem, de kijavitottam a scripteket. Skyline javitott .cfg

3Error
lehet kapni a piacon olyan sky-t is ami nem GTR. Na csak arra mennek fel a cuccok... kicsit marhasag...

I6-bol 1000 folott turboval, metannal, meg hasonlokkal lehet csak kihozni. 776 a max gyarilag.

malter
megnéztem 1160,nem 1360😊))
malter
kicsit kisérletezgetni kell a dugagyukkal ilyesmi,de ezek a fö dolgok ami kell hozzá
malter
emer block baiern 2.5 szivotorok,I6metán befecskendezés=1360LE
Ombika
Milyen blokkbol epitetted?
MErt most szarakodom es eddig 660 le 😞

streeter
nekem furball segítségével meg a metanolos fule rail-al 1000 valamennyi LE jött ki I6-osból

Ombika
Megtalaltam a leirast ott 776 Hp-t irnak!
DE leeht ott meg nem volt Furball fele patch! 😊

Bucser
Bocs tévedtem.. 804 nem 904😊 Sry😊 A nyomaték az ami 840..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ombika
Bairenbol ketlem!!!
Nem v8-rol beszelsz speciel?

Bucser
nekem 904 lóerõ a Furball féle patchben lévõ superchargerrel...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ombika
Bairenbol mi a max loero ami kijon?

streeter
skyline módosításba én csak az underbody faszomat meg a neon-t nem tudom berakni amúgy minden más fullos.

Bucser
HA a superchargernél állítassz a nyomáson akkor lehet többet kihozni belõle.. és a fuel rail adagolásán is állíts...