Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
hogy mer pazaroljak az emberek az idejuket ilyen szarokkal, nemhogy felhasznalna a "tudasat" ertelmesebb dologra...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

streeter
Boccs de ez kell
Remo Limo

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Lambo béta letölthetõ

Letöltés

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
loooool, itt reklámozza😄D

20TYA
Azt nem írtad, hogy ez egy NFU-s oldal

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
Magyar leírásból csak ez a 2 e-book -om van:
magyar leírás 1.
magyar leírás 2.
Ha jól tudsz angolul akkor nagyon sokat lehet találni, több tízórányi videó tutorialokat.
Hamarosan veszek egy komoly könyvet és majd azt is feltöltöm.

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Bucser
Nagyon jó kis beépített Tutorial van hozzá és esetleg tudom javasolni a Maxforums.Org -ot

Jó kis olddal itt kezdõktõl profikig mindenki elõfordul és baromi sok tanácsot tudnakl adni+ érdemes a sokkal régebbi threadeket is elolvsni.. vannak érdekes dolgok nem beszélve arengeteg jobbnál jobb renderelt képrõl...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ezek közül a matek megvan, grafikusi érzékem még fejlõdik (7 éves AutoCad szakmai gyakorlattal, fõként térben), a türelemmel lesz a legnaygobb gond, mert sosincs idõm fél óránál többet egy helyben ülni (Barátnõ, fûnyírás, kerítésfestés, az élet nagy dolgai...)
2OTYA
Itt a gond, a megvalósításnál. Ugyanis Yottányit sem értek a 3DSMAXhez. Valami könyv, ismertetõ, howto érdekelne elsõsorban, ilyet hol lehet beszerezni?
Oops, ez off volt.
Hogy on is legyek:
Az xi-rõl leszedtem a Paintable Rims-t, és nem igazán mûxik... csak árnyalatot tesz bele, de nem fényezi át. Lehet, hogy összeférhetetlen a flip-flop effekttel?

M@TriX
nem rosszak, de mindek, jönne egy trabi és rákenõdik cseszheted 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

3Error
eleg szar gepek...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

streeter
Naezt nézzétek meg. lesz majd beszarás

Hali!
Mi lett a sorsa annak a szép Suprának? Le lehet azt valahonnan tölteni?
köszike ?))
20TYA
Szerintem a matek nem olyan fontos.
Az a lényeg, hogy meg tudjad valósítani azt amit elképzelsz.
És kell egy kis mûvészi hajlam, hogy ha még nem létezõ dolgot szeretnél modellezni.
ha érdekelnek még ilyen oldalak, ez is az, de a linkeket ajánlom igazán

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Bucser
Ehhez sokat kell gyakorolni gyakorolni gyakorolni!! Jahh megismerni kell a matematikát😊 ÉS nem kevés grafikusi érzék és türelem kell hozzá😊 Valamint nem árt, ha van türelmed pixel polygon és részletvadászathoz.. Ezek nélkül bele se kezdj...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

progeny
Thx

http://szefoo.uw.hu

Ha jól tom még nincs kész, az NSX-ben már az lesz. Hogy aztán belemegy-e másik járgányba, az scriptelés dolga.

progeny
Hellosztok! Nem tudja valaki hogy Honnan lehet letölteni v12-es motort, vagy van egyáltalán ilyen?
Elõre is köszi.

...::😛ROgeny:::...

http://szefoo.uw.hu

Anyááám... ez nem semmi. Hol lehet ezt megtanulni?
(Ezt a Glfot is kérjük az SLbe)
Vannak ám azon az oldalon további szépségek is!

12346
hopp

12346
megtaláltam a telóm is itt, bár ez pont nem a legszebb modell lett😊

M@TriX
mamám, ez nagyon király...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

20TYA
Miért lenne zaklatás?
Az a helyzet, hogy komolyabb Maxos tudás nélkül lehetetlen egy jólkidolgozott kocsit készíteni a játékhoz.
Elhatároztam, hogy magas szintre fejlesztem a tudásomat és profi szinten fogom használni. Tudom, hogy milyen nagy fába vágom a fejszémet.
ilyen szintre szeretnék jutni

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Bocsi, tudom, hogy ez már zaklatás, de
Hogy áll a Lada?

M@TriX
Béta Lambo Ready.

"To get this car...contact me on MSN...to add me, enter this email addy: [email protected]"

3Error
lassan az osszes gyari gep le lesz cserelve...
skyline, bmw, etc...

MaSzKa
M-Power Forever

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ombika

Remelem M3-at varazsolnak belole!

streeter
A duhen már tiszta viper-es
fúújj ez így nem szép

M@TriX
Duhen Bodykit:

M@TriX

ez csak 15%-os még...

M@TriX
Mellékesen jegyzem meg, hogy egy V12-es dolgozik benne 😉

M@TriX

90%-on van...

Glpetyus
Vagy ha kifagy a program 😛

Glpetyus

Bejutottam a ROC-ba,de a cabrio-s mindig kiver... 😞
Képzelem utána mi jöhet még :/
A legnagyobb ge.iség,hogy nem ment közbe ez a rohadék 😞
Ha kiesel vagy kilépsz,ba..hatod :/

Glpetyus
ehhh....

Glpetyus
Hogy-hogy ?? 😊
Csak simán kézzel 😊

Bucser
5-ik helytõl volt nálam pink Slips...

12346
végre ezt is átnyomják ebbe😊 ez volt az egyik kedvencem az elsõ részben.

malter
a választ megadtad saját magadnak😊
SecMan
Sziasztok. Most újra felraktam a játékot, felraktam rá az összes patchet, 2.8 az utso vagy melyik, és most annyi a problémám hogy már a piros csapat 8. helyén vagyok de még egyszer sem adott PINK SLIPS-et!! Miért nem?! Ha a kocsimra felraktam minden body részt, akkor 700+ volt a prestige-e a kocsinak, de akkor sem! Nem tudjátok miért nem? Igy sokkal lassabb pénzt keresni 😞.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

3Error
gondolom bemasolod a plugin mappaba

báttyó02
Mondja már el valaki,hogy hogyan kell azt a filtert betenni a zmodeler-be,mer én hülye vagyok ehez.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

streeter
Ez nem Hauler hanem Superduty Daytona És igen 904LE a nitrók amik"gyárik" benne a srác rakta bele aki csinálta a kocsit a nagy kerék meg azért kell hogy ne pörögjön el meg nem árt egy 3 sebességes DRAG váltó azt kicsit megtuningolva és kész.

Kösz szépen.Igy talán már menni fog.
báttyó02
Nékem ez nem méjn!!

Zetorg
gépröl nem tudsz linkelni!
töltsd föl ide és az UBB kódot másold be a hozzászólásba!

báttyó02
Ezt elba..tam!

báttyó02

A hozzászólás alatt van egy kép nevû gomb!
Arra rányomsz és beírod az url címet asszem!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Hali.Árulja már el nekem valaki hogy lehet ebbe a forumba képet linkelni.Kösz