Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Remo Limo

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
magyar leírás 1.
magyar leírás 2.
Ha jól tudsz angolul akkor nagyon sokat lehet találni, több tízórányi videó tutorialokat.
Hamarosan veszek egy komoly könyvet és majd azt is feltöltöm.
BLUE FLAMES --> RACE PRO
Jó kis olddal itt kezdõktõl profikig mindenki elõfordul és baromi sok tanácsot tudnakl adni+ érdemes a sokkal régebbi threadeket is elolvsni.. vannak érdekes dolgok nem beszélve arengeteg jobbnál jobb renderelt képrõl...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
2OTYA
Itt a gond, a megvalósításnál. Ugyanis Yottányit sem értek a 3DSMAXhez. Valami könyv, ismertetõ, howto érdekelne elsõsorban, ilyet hol lehet beszerezni?
Oops, ez off volt.
Hogy on is legyek:
Az xi-rõl leszedtem a Paintable Rims-t, és nem igazán mûxik... csak árnyalatot tesz bele, de nem fényezi át. Lehet, hogy összeférhetetlen a flip-flop effekttel?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Mi lett a sorsa annak a szép Suprának? Le lehet azt valahonnan tölteni?
köszike ?))
Az a lényeg, hogy meg tudjad valósítani azt amit elképzelsz.
És kell egy kis mûvészi hajlam, hogy ha még nem létezõ dolgot szeretnél modellezni.
ha érdekelnek még ilyen oldalak, ez is az, de a linkeket ajánlom igazán
BLUE FLAMES --> RACE PRO
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Elõre is köszi.
...::😛ROgeny:::...
http://szefoo.uw.hu
(Ezt a Glfot is kérjük az SLbe)
Vannak ám azon az oldalon további szépségek is!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az a helyzet, hogy komolyabb Maxos tudás nélkül lehetetlen egy jólkidolgozott kocsit készíteni a játékhoz.
Elhatároztam, hogy magas szintre fejlesztem a tudásomat és profi szinten fogom használni. Tudom, hogy milyen nagy fába vágom a fejszémet.
ilyen szintre szeretnék jutni
BLUE FLAMES --> RACE PRO
Hogy áll a Lada?
"To get this car...contact me on MSN...to add me, enter this email addy: [email protected]"
skyline, bmw, etc...
fúújj ez így nem szép

ez csak 15%-os még...
90%-on van...
Bejutottam a ROC-ba,de a cabrio-s
mindig kiver... 😞
Képzelem utána mi jöhet még :/
A legnagyobb ge.iség,hogy nem ment közbe ez a rohadék 😞
Ha kiesel vagy kilépsz,ba..hatod :/
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
töltsd föl ide és az UBB kódot másold be a hozzászólásba!
Arra rányomsz és beírod az url címet asszem!
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....