46059
.
-
#35453 gyakorlatilag sehol
-
Passy #35452 Köszi, és hol találok olyat, free-t v. warezt, mert én csak ezt talátam hirtelen: "3ds Max Master Class Series DVD 4 Secrets of Lofting DVDRIP-HCG", ez jó lenne?
Kösz még egyszer! -
#35451 minden főbb meshez tartozik 1 fizikai modell ami tartalmazza a motor számára az adatokat hogy ennek fügvényében mi és hol mozduljon el, az erőktől függően. -
#35450 Az mar regen haz lenne! :) -
#35449 Ha meg kéne akkor nem nagyon csinálnék kocsikat :) -
#35448 de nem ríltájmban törik ott, nem? lekoccolsz vmit, aztán lesz egy megcsavart lökhárítód és ennyi is volt a törés még mielőtt leesne. -
#35447 ott is, de persze nem így mint itt -
#35446 mér kéne? ez nem szutyok gta. itt a motor számolja. -
#35445 Ezt ök szép nagyon teccik meg minden DE: ennek az autónak a törés modellezését is meg kell csinálni?? -
#35444 SCX-et csak 3D studio max 5-tel, vagy 4-gyel lehet exportálni. -
Passy #35443 Helló mindenkinek!
1 kérésem lenne: kéne nekem egy scx plugin valamelyik zmodelerhez.
Most az 1.07 van, plugin is van hozzá, de amit csinálok nem tudom ki exportálni scx-be, mert az nincs a lehetőségek közt. :(
Előre is köszi, üdv!
[email protected] lehet küldeni. -
Vlala #35442 Alakul :-)
A vesék mögötti részt nem vágod ki? -
#35441 nagyon tuti a szélesítés, grat -
#35440 Enyhen szolva jobb igy most mar!!!!! -
#35439 Na újabb képek :)
Van normális rács a motorháztetőn. Így már tényleg BMW-s.
És az első tuning változat.
-
#35438 1. Neon-t nagyobb rpk szerkesztés után tusz berakni, a probléma csak az hogy nem tudod bekapcsolni =)
2. Mondjuk kis blockba nem fog tudni szélesebb, nagyobb hengert belerakni :P
3. Vannak + autók de figyelni kell hogy melyik patchez készítették, mert csak az alatt fog működni -
#35437 3ik M3 CSL legyen!!! -
#35436 Második a lesz, de ha haramadikat is akarok akkor az kicsit nehezebb lesz. -
#35435 Hehe a baromja! :)
Szard le ilyen embereket!!
Amugy hamann bodykit brutalul nezne ki !!!! -
#35434 Jah de a legelső képeket amit felraktam róla volt egy srác aki szemétdombhoz hasonlította.
Most meg valaki azt írtha hogy ha tudok modellezni akkor készítsek egy Hamann Body Kit-et hozzá, de ha nem csinálok akkor is jól néz ki. -
#35433 te is?:D -
#35432 Streeter: Neked hanyas PATH van fenn? -
#35431 Hehe en mutatom neki mit javitson meg rajta ,mert BMW buzi vagyok remelem tokeletes lesz! :D :) -
#35430 alakul már -
#35429 nagyon zsir! -
#35428 Streeter: Még az XI-n is csodálják és dícsérik. Nem is csodálom. Csak így tovább. -
#35427 -
#35426 Újabb képekkel bombázlak titeket.
Tettem be "áthidalót" a motortérbe.
Van mostmár normálisan cserélhető sárvédő (vagy mi) és alatta is normális a kaszni.
Hátul is ugyan ez a helyzet.
És már az utcán is van BMW :)
-
#35425 Jah de sok autot lattam mar kozlekedni HKS futomuvel csutkan a foldon! :)
Azert vmi koztes megoldas csak van! :) -
#35424 itt nézelödj
-
#35423 Jelen esetbe a garázsba is leér valami és ha valamit kinyitok vagy stb.. elkezd mozogni a kocsi. Még nem tudom miért de próbálok rájönni -
#35422 nem minden esetben ha drasztikus az ültetés akkor gázos vele menni(ez inkább csak garázsban mutat jol):) -
#35421 Jah meg az lett volna kerdesem amikor ugy leultetted ,mint elobb lehetett hasznalni a jarganyt az utcan? -
#35420 Huuu nagyon diszno mar csak megfelelo tukor kell es a gyar kis spoiler a csomagtarton az a picike! -
#35419 -
#35418 Újabb képek a BMW-ről :)
Változás van az első lökhárítón. Két oldalt is vannak lyukak.
Az ablakok kívülről full feketék és alig látszanak át, de!!! belülről simán ki lehet látni.
Új jobb modellű csomagtartóajtó van.
A sárgán világos búrás elsőlámpa van a feketén pedig fekete búra.
A sárga
A fekete
-
#35417 Ne basssz!! Ez qrva jó!! Léci írd le! Én válalom hogy szét baszhatom vele a játékot!! plZZZ!!! -
#35416 Jah most latom mar megtargyaltatok Sorry!! :) -
#35415 HEnger fej tudtommal!!
Amugy nem csak rugoval lehet ha joltom de en se kiserleteztem vele de brutalis ultetesekt,mint te es lejjebbi linkeken lathatot csak ugy lehet elerni!! :( -
#35414 mind1, tudjuk mire jó, oszt ennyi:)