Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Jah és R6-os patchel mi van mert már egy felnicsomag ahoz van csinálva de feltöltve még sehova sincs.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
De ha nem hiszed.

van 1-2 gyogyos, mint pl en... 😊
A pirosak csak akkor allnak szoba veled ha mar az o csapatukban vagy.
A verdat gondolom kez+matrica adagolassal, annyira nem nehez am...
540 a jatek max. sebessege, ki lehet hozni, nem is olyan nehez az sem...
Eljen aug. 20 !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Kiváncsi volnék mi van abban az autoban!!!!A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Amúgy hellosztok; ilyemnkr senki se netel???
http://szefoo.uw.hu
Éjfél körül kimész az utcára és valahol a városban 4-ed mérföldön gyorsulnak.. oda mész és ha tényleg elsõ vagy a kékeknél az elsõ ellenfeled vagy a legalsó piros lesz vagy a 2. kék😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
2 féle .scx plug-in 1 a Street Legalhoz és 1 a Racing Redlinehoz.
az RR-s .SCX plugint a Zmodeler/filters-be kell másolni.
Majd a Zmodelerben importálni kell/lehet az átalakítandó alkatrész.
Átalakítás után Exportálni kell .3ds-ben.
majd MAX 4-5-be szintén importálod, adsz neki texturát majd exportálod .SCX-be.
(a MAXos exportáláshoz szükséges plug-ineket a SLR:R DevKitben megtalálod)
bõvebben: http://alienwoods.uw.hu/content.php?article
(a képeket véletlenül letöröltem)
(persze még nem egy nagy szám😊
Ezzel már átléptem a 400 km/h -ás végsebességet 😊

Egyébként hihetetlen jó LENNE a gém,ha nem basszák el ennyire 😞
(így is jó azért 😄)
De hihetetlen,hogy nem tudnak egy normális peccset kiadni hivatalosan is 😞
(mondjuk egy olyat ami mindent megold 😄)
Na nyomtam 2 napig a gammát (persze nem egyfolytában 😛)
De most nem tom' mi a f.szért,de elkezdett fagyni 😞
...nem változtattam semmit,egyszerüen másnap akartam tolni,de kifagy állandóan...ja és CSAK A KARRIERBEN !! 😞
Most leszedtem a 2.1.9r5 peccset,hátha azzal "elmúlik" :/
Eddig csak 2.1.8(vagy milyen)volt :/
Pár kérdés =
a zöld,meg a kék klubban elsQ vok,de a pirosak nem állnak velem szóba 😞 ....miért??
Növeltem a "presztizst" versenyekkel,de akkor is elhajtanak 😞
5let? 😊
vagy hogy müködik ez ha mondjuk csinálok 1 felnit hogy kell átrakni a játékba?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
a Skyline javított cfg-jét valaki hozzám tudná vágni?
Lámpánál kicsit kiugrottam csalinak, akkor odalépett egy kicsit elengedtem kb 30 m-re, közben kettes, majd 3-as egészen 100-ig amikor mellé értem, elértük a következõ lámpát 4-es pont átértünk aztán sok kocsi volt és én biztonságos vezetõ vagyok ezért lassítás a következõ lámpánál a srác lemennt jobbra 😊
Jó kis menet volt 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Addig is nyomok egy gyorsulást

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A napokba láttam azújságba ezt a street racing.....-et.
Aszittem hirtelen,hogy a street legal ullyabb folytatása.....de nem
gondolom kitaláljátok, azt kérdem, hogy lesz e folytatása a sl-nek?
Mer faxa lenne.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ez nem teljesen SLRhiba, de ha az új mountról újratelepíted a játékot, megoldódik minden.
De az is segíthet, ha a CD-meghajtó tulajdonságainál beállítod az elsõ és az utolsó betûjelet a régire, egy újraindítás után a Windows helyre teszi a dolgokat a gépeden...
Sorry ha kicsit korulmenyesen irtam le!!
THX
tudni kéne mit állítsak be és hogyan, hogy ne kelljen uninstallálni:/
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Na emberek mindenki uninstal a QuicTime és fasza lesz.
pls! lehet, hogy ez a megoldás, mert amikor délután próbáltam, akkor az még steril kíndóz volt. azóta már rápakoltam mindent, ami szokott kelleni, és megin nem jó. szvsz a quicktime miatt lehet.

vagyok ://