46059
.
-
#35373 Ebbe lehet valahogy valamit pakolni?
-
#35372 Köszi! -
#35371 Na akkor,
'Audio Section előhozás:
Készíts 1 txt fájlt a .../SLR:R/Svae/game mappába megynek 'enable_audio_section' a neve (NE ÍRJ BELE SEMMIT). Majd szedd le a '.TXT' kiterjesztést a végéről.'
ennyi
Én sima non-patched SLR:R verzióval próbáltam az eredmény egy 'Extras' oldal lett a Catalog, Interior alatt -> Catalog/Interior/Extras menüpontom is van.
ez nem 100% hogy minden verziónál előhozza amit kell.
tessék próbálkozni! -
#35370 Az XI-n fenn van ez: SL2: Audio Section Enabler
De a link rossz. Nem tudjátok honnan lehetne letölteni?
-
#35369 nagyon ott van a szeren!! -
#35368 Nem mert most sikerült elbaszni a texturát és meg kell csinálni megint. Lehet ma este még megcsinálom, de most olyan vagyok mint a mosott szar. :D
Ha nem ma akkor holnap. -
#35367 Nem lehetne hogy felrakd a BMW modellt....?Csak az erzes kedveert hogy BMW-ben ulhetunk -
tomi555 #35366 Tudnátok segíteni? Biztos volt már, de nem találtom. Hiába rakom be a nitrót nem csinál semmit. A finomhangolásnál maxon van a csúszka. Mi kell még hozzá, hogy mennyen? Előre is köszi. -
#35365 Hűűűű
Ez kibaszott jó
-
#35364 Hanyas patchez keszul amugy?
A legujabb live patchez vannak mar addonok? -
#35363 Bemutattam XI-n is a BMW-t és eddig a legtöbb embernek tetszett Ma még továbbfejlesztem egy kicsit. -
#35362 Jogos de legujabba meg mar V10 van 507 Le :) -
#35361 Szerintem mivel 5-os BMW lesz illene bele csak a 6hengeres motor meg persze a csucsvaltozatba a V8(M5)!Eredetiben sincs 4henger!Szerintem ugy kene hogy hiteles legyen! -
#35360 Nem ugattalak le csak ne légy telhetetlen :)
Ha sikerül megvalósítani ezt a projectet megnézem megint az M3CSL-t is. -
#35359 AN nem kell leugatni en csak irtam,h szepen nez ki ! :)
MAr ennek is orulok ha kesz lesz!! -
#35358 Einvagen motor, I4 motor, I6 motor, V8 motor. -
#35357 4 motor?
Van a négy hengeres, 6 hengeres, és a V8-as. NA meg a V10-es, de az csak az r5-öshoz van. Ezenkívül van más is? -
#35356 bizony ám,
mindenki azt hiszi hogy 'istenek' vagyunk, pedig NEM
csak moddingolunk és egyre jobb és szebb dolgokat csinálunk, egyszóval 'emberek' vagyunk még mi is találunk olyan dolgokat amit nem tudunk megoldani (jelenleg).
(éljenek a beszédek) -
#35355 okáj -
#35354 Jah és előről meg hátulról szerintem igen rúvásan néz ki.
Nekem nagyon bejön ez is. -
#35353 Légyszíves ne légy telhetetlen.
Most ez lesz egyelőre.
Amúgy CSL-t is próbáltam, de azzal akadt valami gond és azért nem lett megcsinálva.
Hát vagy csak I6 vagy mind a négy motor belemegy. -
#35352 Csá Streeter!
Lenne egy kérdésem:
Milyen motor lesz benne?
-
#35351 CSL bocs igy jobb!!! LEgalul nezd meg! -
#35350 Aha aha ez E46 lesz csak M3-ra alakitsd az a legbrutalabb vagy CSL-re!! :D :P :)
Pl ilyenre: http://www.rsportscars.com/foto/05/bmwm3csl03_01_1024.jpg
DE itt az osszes kep nezd meg isteniek! Barcsak ilyen lenne
http://www.rsportscars.com/eng/cars/bmw_m3csl.asp -
#35349 Na ez a mai állás.
Már felfedezhető benne az, hogy BMW.
Vannak még gondok, de remélem majd megoldára kerülnek.
-
-
#35347 hehe :) -
#35346 HAJRA en nagyon varnek vmi uj 5-os bmw-t vagy vmi mas is j csak szep BMW legyen! :D :)
Sok sikert! -
#35345 ez sem lesz rossz, Opel Manta:
-
#35344 Ez valszeg már jó lesz. Találtam hozzá plusz lökhárítókat szélesítést meg mindent. -
#35343 Nagyon kerlek, hogy ne hagyd abba!Nagyon jo idaig!Csak ne legyen az a sorsa mint a tobbi lemodellezett autonak!!
BMW FOREVER! -
#35342 Vazz. 5-ös bömös. Király vagy te "állatkert"!:) Remélem indítasz majd vmi überbrutálnyóchengeresamerikaicsónak projectet is. Sokunknak örülne a fejünk hidd el...
12346:pénteken valszeg átcsorgunk hozzájad a zsoccal...písz -
#35341 BMW? -
#35340 Egy kis kedvcsináló
-
#35339 A festés meg ilyenekkel azért nem törődök, mert egy olyan autóba, amit úgy is darabokra verek, mi a francnak öljek időt. -
#35338 anno én alex oldalára küldtem pár antituningos képet az előző sl-ből. azok egyben voltak, max rozsdát pingáltam rá, meg igénytelen festét, felemás kerekek stb. esetleg itt-ott behorpasztottam.
egyik művem a nap vagy hét képe is volt -
#35337 Aham. Köszönöm szépen.
Láttam, hogy irogattok a patchelésről, de egy helyen szerettem volna látni. -
#35336 Na szal. Ez egy ilyen kis tuningolgatós játék, ahol az autó motorját full darabokra szét lehet szedni, állítgatni. Lehet rá matricákat venni, meg minden. A Path-elés a következőképpen megy.
1. SL_Redline_Beta_patch1_V2_1_4.exe
2. sl_redline_beta_patch2_v2_1_5.exe
3. sl_redline_patch3_v2_1_6.exe
4. sl_redline_patch4_v2_1_8.exe
innentől két lehetőség van: r6c, vagy Live update.
Az r6c-hez vannak eszközök, míg a Live a játékot 2.2.1-ig frissíti, és ehhez még nincsenek nagyon partok.
Röviden ennyi. De ha a téma elejére lapoztál volna, ott valószínüleg még írtak a játék lényegéről.
A path-elés meg kb. 1000000000-szor le volt írva. -
#35335 Ez milyen játék? Olyan mint a Monster Garage? Mert látm itt építgettek, szétszedtek... -
#35334 Egy baj van ezekkel a "tuningokkal".
Durva költségesek. Ez a kis Crashed Wagen-be összesen 2 motor volt.